Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Merhaba kizlar ben aranıza yeni katildim destek almak ve destek vermek icin :)) 1, 5 yıllık evliyiz 5aydir korunmuyoruz ve 3gun icinde gelecek hastaligim gelsin istemiyorum ama gelecek gibi görünüyor ins ben ve benim gibi bebek bekleyenlerin ii haberlerini en yakın zamanda alırız bu arada hamileligini ogrenen arkadaşlarda sağlıklı bir sekilde meleklerini kucagina alırlar:))

olsun canım üzülme demekki bebişinin zamanı var hem umudun yine eylül olmuş olacak İnş. gelir bu ay seninle olur bebeğin

artk nerdeyse pes etmk uzereym inanmyorum yaaaaaaaaaaaaaa:14 bu ay adetn 3ncu gunu doktor cagrdı 21. gunude cagrmstı napcm bn yaaaaaaaa

Canim erken degilmi..(benimle berabersin saniyodum)
Uzulme yaa canim hemsom benim.. hayirlisi..geleceke ay'a insallah

agstasun 10nda olmstum smdı 4nde oldum nasl aglyorum artk dayanamyorum 16. ayımın icine grcez ve bebek yok

agstasun 10nda olmstum smdı 4nde oldum nasl aglyorum artk dayanamyorum 16. ayımın icine grcez ve bebek yok

Canim benim yaa..:26::26:
aglama yaa biliyorum cok uzuldugunu.. ama kader nasip kismet..
doktora gitcekmisin belki biseyler yapar bi tedavi falan baslarsiniz..

Hayirlisi.. ne desem bos..

kızlar adet olduuuuuuuuuuum ve cok kotuyum 10unda olmstun busefer 4nde oldm

elaaammm üzülmeee kısmet hayırlısı bölemiş dielim
erken gelmiş adetin ama 22 güne kadar normal.. ben ne diyim daha 14 gün var adetime ama belirtiler başlad
ı :18::18:

Canim benim yaa..:26::26:
aglama yaa biliyorum cok uzuldugunu.. ama kader nasip kismet..
doktora gitcekmisin belki biseyler yapar bi tedavi falan baslarsiniz..

Hayirlisi.. ne desem bos..

evet cnm bu ay baslıyoruz nden olmyo dye doktor 3. gunu cagrdı cuma gunu gtcem altdan mı bakyo 3. gunu? bde 21. gun cagrdı snra rahım flmi cekılcek

elaaammm üzülmeee kısmet hayırlısı bölemiş dielim
erken gelmiş adetin ama 22 güne kadar normal.. ben ne diyim daha 14 gün var adetime ama belirtiler başlad
ı :18::18:

cok uzuldm yaaaaaaaaaaaaaaaaa anlatamam yani inş hepinizin bebsi vardr bn ekim topiği aclrsa ona gecerm

evet cnm bu ay baslıyoruz nden olmyo dye doktor 3. gunu cagrdı cuma gunu gtcem altdan mı bakyo 3. gunu? bde 21. gun cagrdı snra rahım flmi cekılcek

canım nolur üzülme bak ben çok duydum burda rahim filminden sonra kolay hamile kalınıyomuş Allah'ın izniyle önümüzdeki ay hamile kalırsın İnş. üzülme

cok uzuldm yaaaaaaaaaaaaaaaaa anlatamam yani inş hepinizin bebsi vardr bn ekim topiği aclrsa ona gecerm

Canım bu gidişle bende ekime geççem sanırım :2: malum erkencikten gelecek adetim belli.. şuan bile bel ağrısından duramıorum erken gelince biliosun yumurtlama olmuyomuş. e haliylede hamile kalamıosun.. eğer gelirse bende gidicem dr a
umarım gelmez.
. :26:

Cuteeemmm ins hamissindir kiz valla cok sevinirim atesin artsın artsin eksilmesin:)))

Canim ozledtin kendini..
simdiden kolay gelsin... mik mik silk dik

Valla bende ozledim ama artik burdayim mik mikli günler beni bekliyooooo:)))

kızlar adet old uuuuuuuuuuum ve cok kotuyum 10unda olmstun. buse fer 4nde oldm

Tatlim uzulmemek elde degil demekki zmni var daha sabret canim gelecek ins bebisin. bat eylulmu yine

blmyorum ki cnm bi bak ıstersen temmz 12 agstos 10 eylul 4

kndı cabalarmzla olmyo bnce en iyisi hmn doktora gtmk :18:

canım nolur üzülme bak ben çok duydum burda rahim filminden sonra kolay hamile kalınıyomuş Allah'ın izniyle önümüzdeki ay hamile kalırsın İnş. üzülme

bnm ablamn 6 ay bebeg olmams rahm flmi cektrms ve hmn hamile kalmş ama ben cok tısıyorummmmmmm:18::18:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…