Walla öle olduk yaaa
Sağolun kızlar..
Basa canım poliplerim vardı aldılar ameliyatla cok şükür
iiis cnm bnm seni sormalı? bekliors öle kurbanlık koyun gibi :))))
kızlar adet olduuuuuuuuuuum ve cok kotuyum 10unda olmstun busefer 4nde oldm
olsun canım üzülme demekki bebişinin zamanı var hem umudun yine eylül olmuş olacak İnş. gelir bu ay seninle olur bebeğin
Canim erken degilmi..(benimle berabersin saniyodum)
Uzulme yaa canim hemsom benim.. hayirlisi..geleceke ay'a insallah
agstasun 10nda olmstum smdı 4nde oldum nasl aglyorum artk dayanamyorum 16. ayımın icine grcez ve bebek yok
Canim benim yaa..:26::26:
aglama yaa biliyorum cok uzuldugunu.. ama kader nasip kismet..
doktora gitcekmisin belki biseyler yapar bi tedavi falan baslarsiniz..
Hayirlisi.. ne desem bos..
elaaammm üzülmeeekısmet hayırlısı bölemiş dielim
erken gelmiş adetin ama 22 güne kadar normal.. ben ne diyim daha 14 gün var adetime ama belirtiler başladı :18::18:
evet cnm bu ay baslıyoruz nden olmyo dye doktor 3. gunu cagrdı cuma gunu gtcem altdan mı bakyo 3. gunu? bde 21. gun cagrdı snra rahım flmi cekılcek
cok uzuldm yaaaaaaaaaaaaaaaaa anlatamam yaniinş hepinizin bebsi vardr bn ekim topiği aclrsa ona gecerm
kizlar. 10 aydir hep ates olcuyrm. hep de yumurtlamadan 9 gun sonra atesim dusuyor 12. gunde adet oluyrm. sadece gebe oldugum ay dusmemeisti. dun de demistim. bugun 9. gun veeeee atesim dusmedi)) umarim boyle devam eder.
evdeki tum testleri deli gibi tukettigim icin bugun test yapmadim... he he he...
Canim ozledtin kendini..
simdiden kolay gelsin... mik mik silk dik
kızlar adet old uuuuuuuuuuum ve cok kotuyum 10unda olmstun. buse fer 4nde oldm
Cuteeemmm ins hamissindir kiz valla cok sevinirim atesin artsın artsin eksilmesin:)))
Valla bende ozledim ama artik burdayim mik mikli günler beni bekliyooooo:)))
Tatlim uzulmemek elde degil demekki zmni var daha sabret canim gelecek ins bebisin. bat eylulmu yine
Canım bu gidişle bende ekime geççem sanırım :2: malum erkencikten gelecek adetim belli.. şuan bile bel ağrısından duramıorumerken gelince biliosun yumurtlama olmuyomuş. e haliylede hamile kalamıosun.. eğer gelirse bende gidicem dr a
umarım gelmez.. :26:
canım nolur üzülme bak ben çok duydum burda rahim filminden sonra kolay hamile kalınıyomuş Allah'ın izniyle önümüzdeki ay hamile kalırsın İnş. üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?