Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

kndı cabalarmzla olmyo bnce en iyisi hmn doktora gtmk :18:
Ben korkudan gidemiorum cnm çoookk korkuyorumm :18: hem 1 yılım dolsun bakalım sonra olmassa hala bakarım :26:

bnm ablamn 6 ay bebeg olmams rahm flmi cektrms ve hmn hamile kalmş ama ben cok tısıyorummmmmmm:18::18:18::18:

bende çok korkuyorum cnm rahim filminden filan :18::18:

Bi 30 gunde bide 26 günde olmuşsun canim oncesi nasıldi belki eylulun sonunda olabilirdin yada ekim başı

ocak 12 subat 13 mart 13 nisan 13 mayıs 14 hazıran 12 temmz 12 agstos 10 eyll 4 cok dzenli gderdi bnm ki bu ay nden 4 oldu anlmdm

slm kızlar nasılsınızz...???

varmı güzel hamiş haberlerii... bakalımmm...

bi eli mutlu huzurlu arkadaşımızın hamiş olduğunu biliım cnm bendense çok ümitsizim adetime 14 gün var ama belimin ağrısı başladı :26:

kızlar adet olduuuuuuuuuuum ve cok kotuyum 10unda olmstun busefer 4nde oldm

uzulme canimmm. insallah tez zamanda cozulur sikinti.

Canim erken degilmi..(benimle berabersin saniyodum)
Uzulme yaa canim hemsom benim.. hayirlisi..geleceke ay'a insallah

cnm tablon hazir. mesajlarini kontrol eder misin?

amin cñsallah. bN kadar umitlenip bos olmasin da...

Ben korkudan gidemiorum cnm çoookk korkuyorumm :18: hem 1 yılım dolsun bakalım sonra olmassa hala bakarım :26:

bende çok korkuyorum cnm rahim filminden filan :18::18:

gecen doktora gttgmde ordakı cektırenlere sordum acımıyo ddler bı tane bayan ddkı aslnda acmyo ama bn kndmi cok kasmsm cok acıdı dyo kndnzi skmayın dyo

evet cnm bu ay baslıyoruz nden olmyo dye doktor 3. gunu cagrdı cuma gunu gtcem altdan mı bakyo 3. gunu? bde 21. gun cagrdı snra rahım flmi cekılcek

Elaaam üzülme tedavine basla.bak benim komsumda rahim filminden hemen sonra gebe kalmış. Bende bi ay gidicem ne yapilcaksa yapilsin ama korkuyorum bende rahim filminden

Elaaam üzülme tedavine basla.bak benim komsumda rahim filminden hemen sonra gebe kalmış. Bende bi ay gidicem ne yapilcaksa yapilsin ama korkuyorum bende rahim filminden
cnm bn hastande herkese sordum hc acımıyo dyolar sadece kndnzi kastgnz zmn acrms:18::18::18::18:

kızlar adet olduuuuuuuuuuum ve cok kotuyum 10unda olmstun busefer 4nde oldm

biliyorum zor ama üzme lüfen kendini... Allah nasip etmişse üzülsek de olur üzülmesek de. o yüzden sen üzülmemeyi seç. allah en yakın zamanda hayırlısıyla güldürsün yüzünü ve buraya kızlaaaarr hamileyiimmm yazmanı nasip etsin :)

inş cnm ne gzel knustun allhm gnlüne gre versn

kızlar bir sorum olacak cevap verirseniz sevinirim. eğer bu ay hamile kalmazsam doktora gitmeyi düşünüyorum ama doktora hangi dönem gitmem doğru olur? yani normal zamanımda mı, adet dönemimde mi? ona göre randevu alacağım

cnm bn gecen gttm eylulden için adetn 3. gunu gel ddı snra adetn 21. gunu gel ddi snra rahm flmi için randevu al ddi esın sperm testı yaptrsn ddi . bukadar o gttgm gun sadece muayene ettı alttan ve hc srun yok yumurtalrnda ddı esımin sperm testı ter tmz cktı 3. gunu gttgmde bklm nlcak

Nezaman hamile kalacağımı çok mera ediyorum ve artık sabırsızlanıyorum

yani ben adetimin 3.günü mü gitsem direkt? bir ay daha beklemek istemiyorum çünkü...

canım rahme yerleşme süresinde hem fikiriz 1 hafta.. işte yerleştigi anda kendini korumaya alıcak ya hcg başlıyo ve zaten normalde 5 in altında vücudumuzda olan hcg degeri ilk artışta hemen en azından bi 5 i geçer .. o kadar çok kan testi yaptırdım ki canım ilk bebegimide adetten bi hafta ögrenmiştim.. beta hcg 11 di.. bu arada bugün pıhtılaşma testi yaptırmak için doktora gittim beta hcg de yazın dedim uyuz doktor yazmadı daha adetin gelmemiş bekle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…