Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

ya da adetimi beklemeden mi gitsem?? hamileysem bile alttan muayeneden bir sorun olmaz herhalde??

bnm ablamn 6 ay bebeg olmams rahm flmi cektrms ve hmn hamile kalmş ama ben cok tısıyorummmmmmm:18::18:18::18:

Canım sakın korkma rahim filminden istanbulda oturuyorsan kesinlikle radyomar Cevat bey istediğin herseyi sorabilirsin bana bu konuda sakın korkma yapılması gerekiyorsa eğer geciktirme İnan hiç hiç hiç hissetmedim ağrı korkma sakın

ya da adetimi beklemeden mi gitsem?? hamileysem bile alttan muayeneden bir sorun olmaz herhalde??

cnm eger adetnden once gdersen sana adetn 3. gunu gel dcek sen bnm ddgmme bak alttan bkcak yne adetlyken en son asama rahm flmi

ocak 12 subat 13 mart 13 nisan 13 mayıs 14 hazıran 12 temmz 12 agstos 10 eyll 4 cok dzenli gderdi bnm ki bu ay nden 4 oldu anlmdm

Ekim başına kalir canim seninki gidisat öyle gosteriyo

rahim filmi için adetin 3.günü die biliyorum, çünkü bi arkadaş3. gün gitmişti öle sölemiş doktoru...

Yok tatlım temizlendin ilk günlerde 8,9,10. Günlerde çekiliyorsun hsgyi

kafam karıştı iyice ( peki hangi bölümden randevu alayım jinekoloji mi üroloji mi? çalıştığım yerden sürekli izin almam mümkün değil o yüzden doğru zamanda doğru yerden randevu almak istiyorum..

ocak 12 subat 13 mart 13 nisan 13 mayıs 14 hazıran 12 temmz 12 agstos 10 eyll 4 cok dzenli gderdi bnm ki bu ay nden 4 oldu anlmdm

Yok canim sorun olmaz sonucta hamileykende alttan muayene oluyo ama yinede hamilelik supheni söyle dr.a

Yok canim sorun olmaz sonucta hamileykende alttan muayene oluyo ama yinede hamilelik supheni söyle dr.a

anladım canım sağol. ama sanırım adetimin 3.günü gideceğim. iş yerimden sürekli izin alamıyorum. eşim de öyle.. bir de bölüm olarak hangi bölümden randevu alayım?

bu 5 ya da 6.ay ama ondan önce de 3-4 ay vardır...

cnm sen dki 10 aydr bebek iştyoruz ama olmuyo deynce seni infertılıteye yonlendryo esın urolojıye gtcek sperm testı için yanı sen infertılıte bolumune gtcen

anladım canım sağol. ama sanırım adetimin 3.günü gideceğim. iş yerimden sürekli izin alamıyorum. eşim de öyle.. bir de bölüm olarak hangi bölümden randevu alayım?
Bende bu ay doktora gitcem doktoru aradim 5aydir deniyoruz olmuyordedim muayene icin gerekli bir zaman varmi dedim doktor adetinin 3.gunu gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…