cnm bn gecen gttm eylulden için adetn 3. gunu gel ddı snra adetn 21. gunu gel ddi snra rahm flmi için randevu al ddi esın sperm testı yaptrsn ddi . bukadar o gttgm gun sadece muayene ettı alttan ve hc srun yok yumurtalrnda ddı esımin sperm testı ter tmz cktı 3. gunu gttgmde bklm nlcak
bnm ablamn 6 ay bebeg olmams rahm flmi cektrms ve hmn hamile kalmş ama ben cok tısıyorummmmmmm:18::18:18::18:
Kızlar çıktım şimdi ameliyattan.. Odamdayım ve çok şükür atlattım..
Uyudum uyandım birşey anlamadim bile. Rabbim bundan sonra hayırlısını versin inşallah..
kızlar cevap verebilir misiniz? ona göre randevu alıcam
kızlar cevap verebilir misiniz? ona göre randevu alıcam
rahim filmi için adetin 3.günü die biliyorum, çünkü bi arkadaş3. gün gitmişti öle sölemiş doktoru...
ya da adetimi beklemeden mi gitsem?? hamileysem bile alttan muayeneden bir sorun olmaz herhalde??
ocak 12 subat 13 mart 13 nisan 13 mayıs 14 hazıran 12 temmz 12 agstos 10 eyll 4 cok dzenli gderdi bnm ki bu ay nden 4 oldu anlmdm
kızlar bir sorum olacak cevap verirseniz sevinirim. eğer bu ay hamile kalmazsam doktora gitmeyi düşünüyorum ama doktora hangi dönem gitmem doğru olur? yani normal zamanımda mı, adet dönemimde mi? ona göre randevu alacağım
ya da adetimi beklemeden mi gitsem?? hamileysem bile alttan muayeneden bir sorun olmaz herhalde??
rahim filmi için adetin 3.günü die biliyorum, çünkü bi arkadaş3. gün gitmişti öle sölemiş doktoru...
Yok tatlım temizlendin ilk günlerde 8,9,10. Günlerde çekiliyorsun hsgyi
ocak 12 subat 13 mart 13 nisan 13 mayıs 14 hazıran 12 temmz 12 agstos 10 eyll 4 cok dzenli gderdi bnm ki bu ay nden 4 oldu anlmdm
cnm eger adetnden once gdersen sana adetn 3. gunu gel dcek sen bnm ddgmme bak alttan bkcak yne adetlyken en son asama rahm flmi
bak buna çok sevindim :) peki hangi bölümdem alayım?
Ekim başına kalir canim seninki gidisat öyle gosteriyo
Yok canim sorun olmaz sonucta hamileykende alttan muayene oluyo ama yinede hamilelik supheni söyle dr.a
Ekim başına kalir canim seninki gidisat öyle gosteriyo
Yok canim sorun olmaz sonucta hamileykende alttan muayene oluyo ama yinede hamilelik supheni söyle dr.a
cnm bnm kac aydr olmuyo bi onu sole bkalm
bnmde 4 günüm var.. gelmeden yapmak istemiormmm test ama içimden bi ses yap dio diğer saçmalama bekle
bu 5 ya da 6.ay ama ondan önce de 3-4 ay vardır...
Bende bu ay doktora gitcem doktoru aradim 5aydir deniyoruz olmuyordedim muayene icin gerekli bir zaman varmi dedim doktor adetinin 3.gunu gel dedianladım canım sağol. ama sanırım adetimin 3.günü gideceğim. iş yerimden sürekli izin alamıyorum. eşim de öyle.. bir de bölüm olarak hangi bölümden randevu alayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?