kafam karıştı iyice( peki hangi bölümden randevu alayım jinekoloji mi üroloji mi? çalıştığım yerden sürekli izin almam mümkün değil o yüzden doğru zamanda doğru yerden randevu almak istiyorum..
Bugun adet oldum ekim 1 bat gunum
Bende bu ay doktora gitcem doktoru aradim 5aydir deniyoruz olmuyordedim muayene icin gerekli bir zaman varmi dedim doktor adetinin 3.gunu gel dedi
Canımın içi ben geçen ay çekildim rahim filmini adetin 8.9.10. Günlerinde çekiyorlar senin jinekoloji bölümünden randevu Alman gerekiyor eğer eşinden de tetkik isterlerse onunda üroloji bölümüne gözükmesi gerekiyorbence diğer arkadaşların dediği gibi adetin üçüncü gününe al yumurtanın var olup olmadığına bakıyorlar kan testi istiyorlar arkasından da 21. Gün tekrar bakıyor çatlamış ya da olgunlaşmış olduğunu anlıyorsun 21. Gün tekrar kan verip progesteron baktırıyorsun onun sonucuna göre de yumurtlama gerçekleşmiş mi ona bakıyor tatlım sen adetinin 3. Gününe randevunu jinekologtan al bence
genelde 1 sene bekle derler ya.. gerçi ben de 30 oldum her geçen zaman aleyhime.. dediğim gibi adet olursam bu ay da randevu alıp gidicem inşallah...
:) diğer sesi dinle ve yapma 2 gün önce ben erken gebelik testi yaptım negatif çıktı üzüldüm şimdi umudum var yine daha gelmedi çünkü
Bende bu ay doktora gitcem doktoru aradim 5aydir deniyoruz olmuyordedim muayene icin gerekli bir zaman varmi dedim doktor adetinin 3.gunu gel dedi
Evet genelde bekle diyorlar ama en azindan sorun olmadigini bilip beklerim diye düşündüm sorun varsada tedaviye hemwn baslariz diye ins gerek kalmadan olur bebeklerimiz hemencikgenelde 1 sene bekle derler ya.. gerçi ben de 30 oldum her geçen zaman aleyhime.. dediğim gibi adet olursam bu ay da randevu alıp gidicem inşallah...
Daha adetime 2 gun var ve 3.gunu pazara denk geliyo sansizligimin bukadar i :)) ama belki olmam diyorum butun adet belirtilerini hissetmeme ragmenbu arada senin de hayırlı uğurlu olsun. güzel sonuçlarla dönersin inşallah...
:) haklısın cnm bnm bekliyelimm zaten yapıcak bişi yok... bide eylülden umudum yoktuuu ahahahhh son hafta hep böle oluooo yaa engelliyemiorm kendimi :))
Evet genelde bekle diyorlar ama en azindan sorun olmadigini bilip beklerim diye düşündüm sorun varsada tedaviye hemwn baslariz diye ins gerek kalmadan olur bebeklerimiz hemencik
Daha adetime 2 gun var ve 3.gunu pazara denk geliyo sansizligimin bukadar i :)) ama belki olmam diyorum butun adet belirtilerini hissetmeme ragmen
gecen ay 8ydi bu ay sanirim 5iamin inşallah :) senin batın ne zaman?
Merhaba Kızlarrr
gecen ay 8ydi bu ay sanirim 5i
Canim benim bende umudumu kaybetmiyorum çünkü zamani vardir diye düşünüyorum ve ins ozaman cok gec degildir :)) sen nekadardir deniyorsun ve en kisa zamanda bebekleeimize kavusuruz insilla 3.günü mü olması lazım yani. sırf bunun için 1 ay beklenmez herhalde. bence ara doktorunu 4.gün git eğer o gün olursan. inşallah canım, inşallah hamilesindir de kan testi yaptırmaya gidersinama bence bu da bir umut. böyle boş boş oturup o günü bekleyeceğimize birşeyler yapmış oluruz. mesela ben bu ay adet olursam üzülmeyeceğim. doktora gidicem çünkü. bebeğim için bir adım daha atmış olucam :) sen de böyle düşün... Allah çok büyük :) bu arada bu cevabını görmeden önce sana barın ne zamandı diğye sormuştum cevabı vermişsin bile :) hem bak senin daha az günün kalmış. benim daha 11 günüm var ((((
eylül umudum kalmadı benimekim topiği açılsın da, biz de umudumuza ekimde devam edelimm bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?