Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

merhaba! eda isminde kullanıcı ismi bulabilmek için bayağı zorlanmış gibi görünüyorsun :) girmesi zor olmuyor mu :)

Merhaba cnm

Walla aslında bulamadım Oyuzden cok ınat oldugum için kesinlikle Eda Olmalı dıye dusundum Oyuzden Edaaaaa dıye uzattım tabiki zor oluyor ama kopyala yapıstır saolsun

Bu arada herkes bebek mi bekliyor ?

benim sat 15 Ağustostu. 26-27 günde bir oluyorum ama ben yine de 15 Eylül diye hesaplayacağım. erkenden ümitlenmek istemiyorum... belli olmuyor çünkü olur da son gün olur dimi
Evet ama cogu arkadasimin testinde adetten 1gun once belli oldu bende tutuyorum kendimi yapmamak icin cunku herseferinde yapiyorum akşamına hasta oluyorum:))

Evet ama cogu arkadasimin testinde adetten 1gun once belli oldu bende tutuyorum kendimi yapmamak icin cunku herseferinde yapiyorum akşamına hasta oluyorum:))

ama işte herkesin farklı oluyor. kimisi adet gününde ya da sonraki günlerde bile görmüyor çizgiyi.. zor ama bekle bence de... negatif çıksa bile inanmayacaksın nasıl olsa...

ama işte herkesin farklı oluyor. kimisi adet gününde ya da sonraki günlerde bile görmüyor çizgiyi.. zor ama bekle bence de... negatif çıksa bile inanmayacaksın nasıl olsa...
Evet cok haklısın inanmak istemicem sen nekadardir deniyosun ins bu ay adetleri olmayan herkes ve bizde hamisizdir

haha!! sen bu inatla bebiş de yaparsın ben umuyorum ama henüz 11 günüm var.. bu arada bu suratları nasıl çıkarıyorsunuz. bir yerde kayıtlı değil de ezberlediniz mi??

Evet burda hepimiz bebek bekliyoruz sanirim sende bebek bekliyorsun dimi:)

Offfffffff ikide bir wc ye gitmekten çooookkk sıkıldımmmm
her dakka adet olmuşum gibi gelior. ağrılarımda var.. bu ne yaaa tam 14 gün ewelden adetmi olunur
:18::18:

Evet cok haklısın inanmak istemicem sen nekadardir deniyosun ins bu ay adetleri olmayan herkes ve bizde hamisizdir

benim biraz karışık.. önce 3 ay kadar denedim. sonra işe girdim 2 ay korundum. daha sonra dayanamadım tekrar denemeye başladık. şuan en az 5 aydır deniyorumdur :) Amin inşallah!!!!!!! hayırlısıyla tabi

evet canım hepimiz bebek bekliyoruz.. ama sadece bekliyoruz.. şanslı olan birkaç tane hamişimiz var şükür onlardan teselli buluyoruz..

kıslar walla bende katılabilirim aranızaaa bakalımmm... bu işin tek yolu 1. çalışmak 2. sabır yapıcak başka bişi yok :)

valla ben o kadar alıştımki bir dahaki aya atmaya.. Ekime de kalabilirim yani... bence bu işin tek yolu rahat olmak, relaks olmak... ama ne mümkün!!! düşünme diyorlar ama nasıl yapacağımızı söylemiyorlar Allah hayrlısını versin

benim biraz karışık.. önce 3 ay kadar denedim. sonra işe girdim 2 ay korundum. daha sonra dayanamadım tekrar denemeye başladık. şuan en az 5 aydır deniyorumdur :) Amin inşallah!!!!!!! hayırlısıyla tabi
benimde oyle sayilir 1ay denedim yaram vardi yaktirdim sonra tekrar denemeye basladim 5ay bitti daha tık yok nekadarlik evlisin

bebeğim 2. için 4 aydır uğraşıyoruz yok yok bu ayda adet oldum ayın 1inde

selam kızlar varmı yeni hamişler

ben bu aydan ümidimi kestim umutları ekime kalmış hamiş adayları diye bi topik açarsanız bat 8 ekim

her dakka adet olmuşum gibi gelior. ağrılarımda var.. bu ne yaaa tam 14 gün ewelden adetmi olunur

14 gün önceyse yumurtlama dönemin olabilir. o dönemde de ağrılar oluyor. eğer öyleyse hemen çalışma yap bu akşam

cnm. sabah yazdim ama gordun mu bilmiyrm.

bence adetvdegil yunurylama belirtisi bunlar. illa adetten 14 gun once yumurtlanmaz. ben 12. gunde 16. gunde yumurtlayip yine zamaninda edet oldugumu bilirim. bugunu sen dgerlendir derim.

bak gerci gelince belki kendi yazar. azerikizi arkadasima dedim ki senin yumurta bugun catlar. yok dedi bence dun catlamistir. neyse bugun dr.a gitti. demiski dr. senin yumurtan kocaman olmus. bugun yarin catlar. ama ben demistim )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…