- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
merhaba! eda isminde kullanıcı ismi bulabilmek için bayağı zorlanmış gibi görünüyorsun :) girmesi zor olmuyor mu :)
Evet ama cogu arkadasimin testinde adetten 1gun once belli oldu bende tutuyorum kendimi yapmamak icin cunku herseferinde yapiyorum akşamına hasta oluyorum:))benim sat 15 Ağustostu. 26-27 günde bir oluyorum ama ben yine de 15 Eylül diye hesaplayacağım. erkenden ümitlenmek istemiyorum... belli olmuyor çünkü olur da son gün olur dimi
eylül umudum kalmadı benimekim topiği açılsın da, biz de umudumuza ekimde devam edelimm bari
Evet ama cogu arkadasimin testinde adetten 1gun once belli oldu bende tutuyorum kendimi yapmamak icin cunku herseferinde yapiyorum akşamına hasta oluyorum:))
Evet cok haklısın inanmak istemicem sen nekadardir deniyosun ins bu ay adetleri olmayan herkes ve bizde hamisizdirama işte herkesin farklı oluyor. kimisi adet gününde ya da sonraki günlerde bile görmüyor çizgiyi.. zor ama bekle bence de... negatif çıksa bile inanmayacaksın nasıl olsa...
belki ekimde beraber bekleriz belli mi olur
Merhaba cnm
Walla aslında bulamadım Oyuzden cok ınat oldugum için kesinlikle Eda Olmalı dıye dusundumOyuzden Edaaaaa dıye uzattım tabiki zor oluyor ama kopyala yapıstır saolsun
Bu arada herkes bebek mi bekliyor ?
Evet burda hepimiz bebek bekliyoruz sanirim sende bebek bekliyorsun dimi:)Merhaba cnm
Walla aslında bulamadım Oyuzden cok ınat oldugum için kesinlikle Eda Olmalı dıye dusundumOyuzden Edaaaaa dıye uzattım tabiki zor oluyor ama kopyala yapıstır saolsun
Evet burda hepimiz bebek bekliyoruz sanirim sende bebek bekliyorsun dimi:)
Evet cok haklısın inanmak istemicem sen nekadardir deniyosun ins bu ay adetleri olmayan herkes ve bizde hamisizdir
Merhaba cnm
kıslar walla bende katılabilirim aranızaaa bakalımmm... bu işin tek yolu 1. çalışmak 2. sabır yapıcak başka bişi yok :)
Ahh ne guzel dedin hakkaten yaa hamilelkkten konussaydik artijartık şu bekleme kısmından geçipte hissetme katagorisine gireydik iyiydi
benimde oyle sayilir 1ay denedim yaram vardi yaktirdim sonra tekrar denemeye basladim 5ay bitti daha tık yok nekadarlik evlisinbenim biraz karışık.. önce 3 ay kadar denedim. sonra işe girdim 2 ay korundum. daha sonra dayanamadım tekrar denemeye başladık. şuan en az 5 aydır deniyorumdur :) Amin inşallah!!!!!!! hayırlısıyla tabi
asyakım çok etkilendim yaa.. Karıncaya can veren Rabbim ol dedimi oluyo işte.. biz ne yaparsak yapalım Rabbim istemezse olmuyoYaradanıma sığındım bende bekliyorum.. inşallahh benim ve tüm isteyenlerede Rabbim tez zamanda bebişlerimizi aratmadan nasip eder bize
buarada Allah bağışlasın oğluşunu. 2. yi bekliomusun yoksa hamişmisin ?
Offfffffff ikide bir wc ye gitmekten çooookkk sıkıldımmmm
her dakka adet olmuşum gibi gelior.ağrılarımda var.. bu ne yaaa tam 14 gün ewelden adetmi olunur :18::18:
Offfffffff ikide bir wc ye gitmekten çooookkk sıkıldımmmm
her dakka adet olmuşum gibi gelior.ağrılarımda var.. bu ne yaaa tam 14 gün ewelden adetmi olunur :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?