sewwgi merhaba, doktora gidecektik, yine ihmal ettikumarım bu ay mutlu haberler alırız. benim korkum, bende kist vs bir sorun varsa ve bu yüzden olmuyorsa boşa zaman geçirmiş olmak..
Bnm ilk vede son olucak snrm 3 cocuk zor olmaz mi hem maddi hemde manevi olarak??
canım çok sağolasın azıcık körümdür görememişim kesin :) Sevgicim buradan teşekkürlerimi iletiyorum... hadi hepimiz için hayırlısı bakalım
selam kızlar benim de bat 1 eylül listeye de eklemedi kimse beni öyle aralarda dolanıyorum bende
benide ekleyen yok bende dolanıom 3 eylulde benim
Sena merak etme Sewwgi görür görmez ekler tabloya.. hoşgeldin bu arada.. hepberaber beklemek daha kolay geliyor hem
Kiz napalım hersey bebis icin:)) bu ara kocisimin isleri yogun gec ve yorgun gelio ama uyutmuyom adami
13 aylık evliyim nisandan beri istiyoruz çok uzun bi süre geçmedi ama hayatta istediğim herşeye hep geç kavuştum sanırım ondan böyle konuşuyorum
Euheueh aynen aynennYa bnmde ole cok yogun hatta yarin seyahate gidicek bu ay snrm bnm umutlar suya dustu (( bakalim cuma gelicek ama bu hafta onemliydi
Sabah sekizde doktordayim bakalim yumisler ne alemde))
2 kızım var aralarında 1 yas var sımdı bırı 9 bırı 8 ben 29yasındayım erkenden anne baba olduk buyuduler simdi bı bebek daha dusunmek bıle eşımle benı çok mutlu edıyor hem çok kardes ıyıdır yarın buyuduklerı zman bırbırlerıne destek olurlar işallah tüm bebek bekleyenlere rabbim biran evvel versin rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize .
Selam kizlarryogunum bu aralar pek giremedim herkes iyidir insallahh topicde bayagi kalabaliklasmaya baslamis benim adet donemim bitiyor yanliz bu adet donemimde hem sag hemde sol yumurtaligimda agri oluyor ve adetimin son gunleri siyah renkte geliyor ilk defa boyle birsey yasiyorum bana cok degisik geldi neler oluyor anlamiyorum:26:12.gunu dr gitmeyi dusunuyorum gideyim bakayim neyin nesi bu:18:kist falan degildir insallahh:26:
Hmm tüh o kötü olmuş işte belki simdiye kdr olanda olmustur bsyler bi ümit bekleyelim
kızlar merhaba,yarın adet olursam ağustos ayından buraya transfer oluyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?