Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

eheuehu aynen öleee öle deince rahat olamıo insan... bu ay aslında pek ümidim yok çalışamadım tam ovü. döneminde ona rağmen bu hafta içim içimi yiyioo yanii acaba mı die? :) walla bnmde 3 ay oldu başlayalı çalışmalara bakalımmm..
amin cnm cümlemize inşallah :)

benimde oyle sayilir 1ay denedim yaram vardi yaktirdim sonra tekrar denemeye basladim 5ay bitti daha tık yok nekadarlik evlisin

bu ayın 27sinde 1 sene olacak inşallah. aslında bu ay hamile kalıp Rabbimin ikimize de evlilik yıldönümü hediyesini vermesini çok istiyorum. tabi ben de eşime süpriz yapmak istiyorum ama bakalım kısmet

kısmet bu işler hiç belli olmaz. ayrıca bu ümit denilen nalet yok mu kırıntısı girmeye görsün insanın içine bir daha çıkmıyor

canımmmm ağlama bende bu ay fos çıktım adetimi bekliyorum ekimde inşallah bizde müjde veririz demekki daha saatimiz gelmemiş

cok mtsuzum cmcme ya artk etrafmdakı cocuklardan uzaklaşyorum suratm dusuyo istr istemez sabahtan beri ne haldeym bi blsen nye bole olmk zorunda nye bzm olmuyo kafayı ymk uzereym her gelen msafrn daha cocuk yokmu tembel demelernden cok skıldm ınan okadar cok uzuldm ki buaydan cok ümtlydm silkeldk salladk ama olmuyo işte her sefernde bole olunca nye dyorum yyaaaaaaaaaaaa nye bizzzzzzzzzzz nye

Bu tej seferde olanların nasıl oluyo anlamis degilim:) arkadas nasil tutturuyorlar acaba

benim eltimin de öyle olmuştu. en başta çok sinir olmuştum. ben o kadar denerken o tek seferde hamile kaldı diye ama işte her şey KISMET... herzaman hayırlısı diyoruz ya işte bu da o ... gerçi o bana yöntemi anlatmıştı ben denedim ama olmadı hala o şekilde denemeye devam

benimde bir arkasasim prezervatif le korunuyodu evlendikten sonraki ilk ay hamile kaldi patlak çıkmış sans iste bu aradabyontemi nemis

Bu tej seferde olanların nasıl oluyo anlamis degilim:) arkadas nasil tutturuyorlar acaba

cnm genelde doktorlar yüzdeye vurduğunda ortalama 3-4 ay diyorlar. herhalde ilk olanlar nadirdir diye düşünüyorm.
kısmet işte bilemiosun ki cnmm herşey normal olmasına rağmen uzayabiliyor.

canım yaaa üzme kendini tembel diyenlere deniyoruz ama olmuyo de sen utanma onlar utansın sordukları için. terbiyesziler sanki bebek yapsan bakımında yardıma gelecekler benim etrafımdada var öyle bi sürü insan. ben önceden saklıyodum düşünmüyoruz diyodum şimdi olmuyo diyorum. olmuyo deyince kapatıyolar çenelerini.
silkelemekle sallamakla alakalı değil bu durum canım. Rabbim henüz bizim bebeklerimizin rızkını göndermemiş dünyaya. eğer rızıkları hazır olsaydı meleklerimizde gelirdi. saatimiz gelmemiş saatimiz geldiğinde bizde hamileyim diye çığlıklar atacağız emin ol.
üzülme artık kuzum olurmu bak sen adet oldun en azından biteceği günü biliyosun yine devam edeceksin çalışmaya ama ben adet bile olmadım ve ne zaman olacağım belli değil gecen ayı baz alarak 7 eylül diyorum ama daha geç de olabilir ve ben bebeğime 1 gün daha geç kalmış olabilirim

o yöntem neyyyyyyy bizde deneyek

benimde bir arkasasim prezervatif le korunuyodu evlendikten sonraki ilk ay hamile kaldi patlak çıkmış sans iste bu aradabyontemi nemis

ilişkiden sonra ayaklar tavanda yarım saat beklemek... bir de hamile kalma pozisyonları var. onlarla direkt tüplere gidiyormuş spermler. bu ay da onu denedim bakalım kısmet... 10 gündür sol yumurtalığım ve belimde ağrı var... onunla alakası var mı bilemiyorum bakıcaz artık

evet canım sezeryanle doğum yaptım ankara üniversitesi hastanesinde ben spiral taktırmadım ilaçsız öyle aklımıza gelen yöntemlerle korunduk 4 aydır korunmuyorum ama olmuyor yaş 30 uda geçince yumurtlama olayı baya baya düşüyor işte bileydim beklermiydim hiçççç

cnm genelde doktorlar yüzdeye vurduğunda ortalama 3-4 ay diyorlar. herhalde ilk olanlar nadirdir diye düşünüyorm.
kısmet işte bilemiosun ki cnmm herşey normal olmasına rağmen uzayabiliyor.
evet kesinlikle nasip Allah nezmaan uygun görürse sen kac aydir deniyorsun

ellaam arkadaşımız seninle sanırım aynı kaderi paylaşmaktayız inan eve gelen misafirler gittiğimiz misafirliklerde daha çocuğu yok mu neyi bekliyorlar tembeller uyuyorlar da bilmem ne... tabi yaşlı kadınların imalarıda ayrı bi cabası umarım en yakın zamanda o çift çizgiyi görmek bebeğimiz karnımızda kucağımızda sağlıkla huzurla yaşamayı nasip eder rabbimm gözlerim yollardaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…