valla ben o kadar alıştımki bir dahaki aya atmaya.. Ekime de kalabilirim yani... bence bu işin tek yolu rahat olmak, relaks olmak... ama ne mümkün!!! düşünme diyorlar ama nasıl yapacağımızı söylemiyorlarAllah hayrlısını versin
kızlar adet olduuuuuuuuuuum ve cok kotuyum 10unda olmstun busefer 4nde oldm
Bu tej seferde olanların nasıl oluyo anlamis degilim:) arkadas nasil tutturuyorlar acabakıslar walla bende katılabilirim aranızaaa bakalımmm... bu işin tek yolu 1. çalışmak 2. sabır yapıcak başka bişi yok :)
benimde oyle sayilir 1ay denedim yaram vardi yaktirdim sonra tekrar denemeye basladim 5ay bitti daha tık yok nekadarlik evlisin
canım benim hayırlısı olsun. Napalım, umutlanmayacağız diye konuşup duruyoz ama olmuyo di mi? Ekimde inşallah. Sen sağlıklı ol da...
eheuehu aynen öleee öle deince rahat olamıo insan... bu ay aslında pek ümidim yok çalışamadım tam ovü. döneminde ona rağmen bu hafta içim içimi yiyioo yanii acaba mı die? :) walla bnmde 3 ay oldu başlayalı çalışmalara bakalımmm..
amin cnm cümlemize inşallah :)
cok saol cnm destegn için cok agladm ama smdi gecti
bu ayın 27sinde 1 sene olacak inşallah. aslında bu ay hamile kalıp Rabbimin ikimize de evlilik yıldönümü hediyesini vermesini çok istiyorum. tabi ben de eşime süpriz yapmak istiyorum ama bakalım kısmet[/QUOTE
Allah ins gönlüne gore nasip eder guzel olurdu evliljk yil donumu suprizin
canımmmm ağlama bende bu ay fos çıktım adetimi bekliyorum ekimde inşallah bizde müjde veririz demekki daha saatimiz gelmemiş
Bu tej seferde olanların nasıl oluyo anlamis degilim:) arkadas nasil tutturuyorlar acaba
benimde bir arkasasim prezervatif le korunuyodu evlendikten sonraki ilk ay hamile kaldi patlak çıkmış sans iste bu aradabyontemi nemisbenim eltimin de öyle olmuştu. en başta çok sinir olmuştum. ben o kadar denerken o tek seferde hamile kaldı diyeama işte her şey KISMET... herzaman hayırlısı diyoruz ya işte bu da o ... gerçi o bana yöntemi anlatmıştı ben denedim ama olmadı hala o şekilde denemeye devam
Bu tej seferde olanların nasıl oluyo anlamis degilim:) arkadas nasil tutturuyorlar acaba
cok mtsuzum cmcme ya artk etrafmdakı cocuklardan uzaklaşyorum suratm dusuyo istr istemez sabahtan beri ne haldeym bi blsen nye bole olmk zorunda nye bzm olmuyo kafayı ymk uzereym her gelen msafrn daha cocuk yokmu tembel demelernden cok skıldm ınan okadar cok uzuldm ki buaydan cok ümtlydm silkeldk salladk ama olmuyo işte her sefernde bole olunca nye dyorum yyaaaaaaaaaaaa nye bizzzzzzzzzzz nye
benim eltimin de öyle olmuştu. en başta çok sinir olmuştum. ben o kadar denerken o tek seferde hamile kaldı diyeama işte her şey KISMET... herzaman hayırlısı diyoruz ya işte bu da o ... gerçi o bana yöntemi anlatmıştı ben denedim ama olmadı hala o şekilde denemeye devam
benimde bir arkasasim prezervatif le korunuyodu evlendikten sonraki ilk ay hamile kaldi patlak çıkmış sans iste bu aradabyontemi nemis
o yöntem neyyyyyyy bizde deneyek
ALLAH bağışlasın oğlunu
doğumun sezeryanmıdı yoksa normalmi..
benim kızım 7 yaşında okula başlıyosezeryanla doğdum sonrada 5 yıl spiral kaldı
şimdide yumurtlama çok zor oluyo..ilaçla falan denedik çatlatma iğnesi olum yine hamiş olmadım.
bu ay 12 gibi adet olucam vede aşılama yapılacak..inşallah tutar ilk denemede..
evet kesinlikle nasip Allah nezmaan uygun görürse sen kac aydir deniyorsuncnm genelde doktorlar yüzdeye vurduğunda ortalama 3-4 ay diyorlar. herhalde ilk olanlar nadirdir diye düşünüyorm.
kısmet işte bilemiosun ki cnmmherşey normal olmasına rağmen uzayabiliyor.
cok saol cnm destegn için cok agladm ama smdi gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?