Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

bunlar da ne acayipmiş. teyze istersen bir yapalım da gör tembel miyiz değil miyiz öyle karar ver hatta bildiğin bir pozisyon varsa onu da söylersin diyeceksin!!! tövbe tövbeeeeee

kızlar folik asit kullanıyormusunuz kullanıyosanız hangisini kullanıyorsunuz size herhengi bir yan etkisi oluyormu

evet kesinlikle nasip Allah nezmaan uygun görürse sen kac aydir deniyorsun

3 aydır deniyorum cnm... sen?
ya çok deişik bi duygu kesinliği yok hani şunu yap bunu yap şu zaman olsun... doktorlarda söleyemioo.. tahlilleri yapıolar güzel haberlerle bekliyoruz diyorlar :) eee napıcaz şimdi diesim gelmişti :)))

haha! ya da valla gün aşırı sevişiyoruz ama hala olmadı mı dense???

kızlar folik asit kullanıyormusunuz kullanıyosanız hangisini kullanıyorsunuz size herhengi bir yan etkisi oluyormu

9 ay folacin 400 kullandım şimdi 3 aydır folic-1 kullanıyorum herhangi bir yan etkisi olmadı sadece folacine ilk başladım 3-4 gün mide bulantısı yaptı ama çok ciddi rahatsız etmedi

haha! ya da valla gün aşırı sevişiyoruz ama hala olmadı mı dense???

bi zamanlar ailece görüştüğümüz bi aile vardı her akşam ya onlar gelirdi ya biz giderdik yada dışarda buluşurduk sıkılıyodum ama eşim anlamıyordu. bi gün adam kocama siz çocuk düşünmüyomusunuz hala yapında eviniz neşelensin dedi bende hemen atladım.
sizden fırsat bulursak yapcazda her akşam birlikteyiz yanınızdamı sevişelim

cnm genelde doktorlar yüzdeye vurduğunda ortalama 3-4 ay diyorlar. herhalde ilk olanlar nadirdir diye düşünüyorm.
kısmet işte bilemiosun ki cnmm herşey normal olmasına rağmen uzayabiliyor.
evet kesinlikle nasip Allah nezmaan uygun görürse sen kac aydir deniyorsun

bunlar da ne acayipmiş. teyze istersen bir yapalım da gör tembel miyiz değil miyiz öyle karar ver hatta bildiğin bir pozisyon varsa onu da söylersin diyeceksin!!! tövbe tövbeeeeee
ah ahh canım benim hangisine laf diyeceksin gerçekten öyle moral bozucu üzücü oluyo ki.. susup kalıyosunn öylece...

Solgar Folacin (Folic Acid) 400 mg (sabah akşam tok) 3 aydır içiorm bi yan etkisi olmadı zaten vitamin.. bebek oluşurken sinir sisteminde oluşabilecek hasarları önlüyormuş doktor yazmıştı bana canım...

hahaaaaaa!! süpermiş!

kızlar bugün kadın doğumcuya gittim,2 aydır korunmadığımızı ve bebiş olmadığını söyledim
alttan muayene etti ve hormon testi istedi,niye olmadığı hormon testinde ortaya çıkar mı sizce

Adetliykenmi gittin canım bu ay olmazsa bende gitcem

canı sakın hemen ilaca başlama benim arkadaşa hamile dediler AMA SAĞLIKLI GÖRÜNMÜYOR DÜŞECEK bişey gerek yok adetLe atacak zaten dediler kızın 50 gün oldu gelen giDEN yok sonra doktora gitti ve kalp atışlarını duıydu 2 ay sonra oğluşunu kucağına alacak inşallah seninkide öyle olur bebeğin seinle kalır hayırlı sağlıklı bi evladın olur
sağolun kızlar..
Basa canım poliplerim vardı aldılar ameliyatla cok şükür
canım çok geçmiş olsun
agstasun 10nda olmstum smdı 4nde oldum nasl aglyorum artk dayanamyorum 16. Ayımın icine grcez ve bebek yok
kuzum üzülme demek kolay ama hepimiz aynıyız çokk iyi anlıyoruz bizde zamanını bekleyeceğiz senin erken gelmiş benimde 3 aydır geriliyor her ay acaba hamilemiyim diyorum ama yok yeni bata daha çok var
uzulme canimmm. Insallah tez zamanda cozulur sikinti.

Cnm tablon hazir. Mesajlarini kontrol eder misin?

Amin cñsallah. Bn kadar umitlenip bos olmasin da...
kuzum ne tablosu hazırlıyorsun. Cutem ya bişey soracam bnim akıntım arttı hatta hissediyorum birden akıyo adet olunca hissedersin ya öyle 2 gündür geçen leke gelince yumurtlama demiştin kuzum acaba bu ne prof sun sen prof
ayyy öylelerini saçını başını yolasın aynı ya sanane sanane diyesim geliyor diyemiyorum duymamazlıktan geliyorum hele kaynana her gittiğimde başka bi bebek hikayesi yada istemedi sonra olmadı hikayesi bıktırdı artık duymuyorum artık cevap vermiyorum

Son düzenleme:
hahaaaaaa!! süpermiş!

bazı insanlar kendi dertlerini unutup sağa sola saldırıyorlar sanane yaa benim yapacağım çocuktan kirvesi senmi olacaksın yoksa bakımınımı üstleneceksin bırakda ne zaman olacağına biz karar verelim
böyle konuşup stres yaptırıyolar olacağı varsada olmuyo
işte bu boşboğazların ağzına tuz ruhu dökesim geliyo bidaha boş boş konuşamasınlar diye

cnm. hırpalama kendini. hepimizin bir zamanı var. inanıyorum ki Dr.a başlayın hemencecik gelecek bebeğiniz.
benim kuzen artık insanlardan sıkıldığında "kısırım ben" diyordu. kimse de bir şey diyemiyordu. kalıyorlardı öyle. halbu ki kısır da değil.

canım ben 1 yıldır folbiol 5 mg kullanıyrm günde 1 tane. ama ben iki düşük yaptım diye dr. yanında bir de elevit verdi. yüksek doz folik asit almam lazımmış. folik asidin bir zararı olmadı bana. ama elevit afedersin kabız yaptı çünkü içinde demir var.

walla ben öle insanlara düşünmüyoruz henüz, zamanı var kısmet diorm geçiooorm.. çalıştığım içinde zaten biliolar kariyer yapıo diolardırrr :) kimseyi bnm kararım ilgilendirmez yani çok sinirleniorm böle tiplere ne yaşadığını bilmeden yargılamak beni kimin haddine? parçalarım wallaa :))))

çalışırken banada dokunmuyolardı bide mesai saatlerim çoktu kimse bişey diyemiyodu şimdi evdeyim diye hemen yap bitane çocuk diyolar. sanki pasta yapıyoruz anasını satim malzemeleri karıştır sür fırına 20 dk sonra hazır olsun

ateş ölçme tablosu canım. azerikızı na bir de monbebe ye yaptım. azerikizi nın tablosuna göre ben bugün yumurtlarsın dedim. o da yok dün yumurtladım dedi. bugün de Dr.a gitmiş. senin yumurta kocaman olmuş bugün yarın çatlar demiş

senin kaçıncı günün canım adetten bu yana. bir de adet döngün kaç gün? bir de akıntını tarif edebilir misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
[SUB][/SUB]
anlıyorum canım. ben de sinirlendiğim için söylemiştim zaten. Allah yardımcınız olsun. en yakın zamanda Rabbim yüzlerimizi güldürsün

aminnn aminnn inşallah.... rabbim böyle düşünceleri olan insanlarla karşı karşıya getirmesin inş... meleğimmi nasip et allahım nasip ett bizleree

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…