ellaam arkadaşımız seninle sanırım aynı kaderi paylaşmaktayız inan eve gelen misafirler gittiğimiz misafirliklerde daha çocuğu yok mu neyi bekliyorlar tembeller uyuyorlar da bilmem ne... tabi yaşlı kadınların imalarıda ayrı bi cabası umarım en yakın zamanda o çift çizgiyi görmek bebeğimiz karnımızda kucağımızda sağlıkla huzurla yaşamayı nasip eder rabbimm gözlerim yollardaaa
evet kesinlikle nasip Allah nezmaan uygun görürse sen kac aydir deniyorsun
canım yaaa üzme kendini tembel diyenlere deniyoruz ama olmuyo de sen utanma onlar utansın sordukları için. terbiyesziler sanki bebek yapsan bakımında yardıma gelecekler benim etrafımdada var öyle bi sürü insan. ben önceden saklıyodum düşünmüyoruz diyodum şimdi olmuyo diyorum. olmuyo deyince kapatıyolar çenelerini.
silkelemekle sallamakla alakalı değil bu durum canım. Rabbim henüz bizim bebeklerimizin rızkını göndermemiş dünyaya. eğer rızıkları hazır olsaydı meleklerimizde gelirdi. saatimiz gelmemiş saatimiz geldiğinde bizde hamileyim diye çığlıklar atacağız emin ol.
üzülme artık kuzum olurmu bak sen adet oldun en azından biteceği günü biliyosun yine devam edeceksin çalışmaya ama ben adet bile olmadım ve ne zaman olacağım belli değil gecen ayı baz alarak 7 eylül diyorum ama daha geç de olabilir ve ben bebeğime 1 gün daha geç kalmış olabilirim
kızlar folik asit kullanıyormusunuz kullanıyosanız hangisini kullanıyorsunuz size herhengi bir yan etkisi oluyormu
haha! ya da valla gün aşırı sevişiyoruz ama hala olmadı mı dense???
evet kesinlikle nasip Allah nezmaan uygun görürse sen kac aydir deniyorsuncnm genelde doktorlar yüzdeye vurduğunda ortalama 3-4 ay diyorlar. herhalde ilk olanlar nadirdir diye düşünüyorm.
kısmet işte bilemiosun ki cnmmherşey normal olmasına rağmen uzayabiliyor.
ah ahh canım benim hangisine laf diyeceksin gerçekten öyle moral bozucu üzücü oluyo ki.. susup kalıyosunn öylece...bunlar da ne acayipmiş. teyze istersen bir yapalım da gör tembel miyiz değil miyiz öyle karar ver hatta bildiğin bir pozisyon varsa onu da söylersin diyeceksin!!! tövbe tövbeeeeee
kızlar folik asit kullanıyormusunuz kullanıyosanız hangisini kullanıyorsunuz size herhengi bir yan etkisi oluyormu
bi zamanlar ailece görüştüğümüz bi aile vardı her akşam ya onlar gelirdi ya biz giderdik yada dışarda buluşurduk sıkılıyodum ama eşim anlamıyordu. bi gün adam kocama siz çocuk düşünmüyomusunuz hala yapında eviniz neşelensin dedi bende hemen atladım.
sizden fırsat bulursak yapcazda her akşam birlikteyiz yanınızdamı sevişelim
kızlar bugün kadın doğumcuya gittim,2 aydır korunmadığımızı ve bebiş olmadığını söyledim
alttan muayene etti ve hormon testi istedi,niye olmadığı hormon testinde ortaya çıkar mı sizce
canı sakın hemen ilaca başlama benim arkadaşa hamile dediler AMA SAĞLIKLI GÖRÜNMÜYOR DÜŞECEK bişey gerek yok adetLe atacak zaten dediler kızın 50 gün oldu gelen giDEN yok sonra doktora gitti ve kalp atışlarını duıydu 2 ay sonra oğluşunu kucağına alacak inşallah seninkide öyle olur bebeğin seinle kalır hayırlı sağlıklı bi evladın olurdoktorum aradi, sanirim ilacla tedavi olacakmisim
tsk ederim canim, doktorum bos gebelik oldugunu söyledi bugün
kendiligimden düsük olmasa ilac ile düsük yaptiracaklarmis
kürtaji tavsiye etmiyor doktorum, hamile kalmana engel olur diyor, önce normal deniceyiz dedi
evet haklisin hcg inmesi gerek, kan degerimide söyledi, cikmis hcg ama düzenli degil, düsük yaparsin dedi, ama bunu ne zaman nasil olacayini biz önceden göremeyiz dedi...
canım çok geçmiş olsunsağolun kızlar..
Basa canım poliplerim vardı aldılar ameliyatla cok şükür
kuzum üzülme demek kolay ama hepimiz aynıyız çokk iyi anlıyoruz bizde zamanını bekleyeceğiz senin erken gelmiş benimde 3 aydır geriliyor her ay acaba hamilemiyim diyorum ama yokagstasun 10nda olmstum smdı 4nde oldum nasl aglyorum artk dayanamyorum 16. Ayımın icine grcez ve bebek yok
kuzum ne tablosu hazırlıyorsun. Cutem ya bişey soracam bnim akıntım arttı hatta hissediyorum birden akıyo adet olunca hissedersin ya öyle 2 gündür geçen leke gelince yumurtlama demiştin kuzum acaba bu ne prof sun sen profuzulme canimmm. Insallah tez zamanda cozulur sikinti.
Cnm tablon hazir. Mesajlarini kontrol eder misin?
Amin cñsallah. Bn kadar umitlenip bos olmasin da...
ayyy öylelerini saçını başını yolasın aynı ya sanane sanane diyesim geliyor diyemiyorum duymamazlıktan geliyorum hele kaynana her gittiğimde başka bi bebek hikayesi yada istemedi sonra olmadı hikayesi bıktırdı artık duymuyorum artık cevap vermiyorumellaam arkadaşımız seninle sanırım aynı kaderi paylaşmaktayız inan eve gelen misafirler gittiğimiz misafirliklerde daha çocuğu yok mu neyi bekliyorlar tembeller uyuyorlar da bilmem ne... Tabi yaşlı kadınların imalarıda ayrı bi cabası umarım en yakın zamanda o çift çizgiyi görmek bebeğimiz karnımızda kucağımızda sağlıkla huzurla yaşamayı nasip eder rabbimm gözlerim yollardaaa
ah ahh canım benim hangisine laf diyeceksin gerçekten öyle moral bozucu üzücü oluyo ki.. susup kalıyosunn öylece...
hahaaaaaa!! süpermiş!
evet kesinlikle nasip Allah nezmaan uygun görürse sen kac aydir deniyorsun
cok mtsuzum cmcme ya artk etrafmdakı cocuklardan uzaklaşyorum suratm dusuyo istr istemez sabahtan beri ne haldeym bi blsen nye bole olmk zorunda nye bzm olmuyo kafayı ymk uzereym her gelen msafrn daha cocuk yokmu tembel demelernden cok skıldm ınan okadar cok uzuldm ki buaydan cok ümtlydm silkeldk salladk ama olmuyo işte her sefernde bole olunca nye dyorum yyaaaaaaaaaaaa nye bizzzzzzzzzzz nye
bazı insanlar kendi dertlerini unutup sağa sola saldırıyorlar sanane yaa benim yapacağım çocuktan kirvesi senmi olacaksın yoksa bakımınımı üstleneceksin bırakda ne zaman olacağına biz karar verelim
böyle konuşup stres yaptırıyolar olacağı varsada olmuyo
işte bu boşboğazların ağzına tuz ruhu dökesim geliyo bidaha boş boş konuşamasınlar diye
walla ben öle insanlara düşünmüyoruz henüz, zamanı var kısmet diorm geçiooorm.. çalıştığım içinde zaten biliolar kariyer yapıo diolardırrr :) kimseyi bnm kararım ilgilendirmez yani çok sinirleniorm böle tiplere ne yaşadığını bilmeden yargılamak beni kimin haddine? parçalarım wallaa :))))
canı sakın hemen ilaca başlama benim arkadaşa hamile dediler AMA SAĞLIKLI GÖRÜNMÜYOR DÜŞECEK bişey gerek yok adetLe atacak zaten dediler kızın 50 gün oldu gelen giDEN yok sonra doktora gitti ve kalp atışlarını duıydu 2 ay sonra oğluşunu kucağına alacak inşallah seninkide öyle olur bebeğin seinle kalır hayırlı sağlıklı bi evladın olur
canım çok geçmiş olsun
kuzum üzülme demek kolay ama hepimiz aynıyız çokk iyi anlıyoruz bizde zamanını bekleyeceğiz senin erken gelmiş benimde 3 aydır geriliyor her ay acaba hamilemiyim diyorum ama yokyeni bata daha çok var
kuzum ne tablosu hazırlıyorsun. Cutem ya bişey soracam bnim akıntım arttı hatta hissediyorum birden akıyo adet olunca hissedersin ya öyle 2 gündür geçen leke gelince yumurtlama demiştin kuzum acaba bu ne prof sun sen prof
ayyy öylelerini saçını başını yolasın aynı ya sanane sanane diyesim geliyor diyemiyorum duymamazlıktan geliyorum hele kaynana her gittiğimde başka bi bebek hikayesi yada istemedi sonra olmadı hikayesi bıktırdı artık duymuyorum artık cevap vermiyorum
anlıyorum canım. ben de sinirlendiğim için söylemiştim zaten. Allah yardımcınız olsun. en yakın zamanda Rabbim yüzlerimizi güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?