evet hamilelik belirtileri ile regl belirtileri aynı. benim 2.deneyişim bu ay. ama sen daha yeni evlisin. benim 3 yıl olacak. yaz başında çocuk istediğime karar verdim. senin de 2. deneyişin sanırım?
Kızlar isimlerinizi gördüğüm gibi ekliyorum ve LISTE ILK SAYFADA orda isminiz yoksa soyleyin okii.
gelme o zaman :)) kal sen orda.
kızlar merhaba,yarın adet olursam ağustos ayından buraya transfer oluyorum..
bencedeee kal orda gelmmeee :) şaka biyaba hayırlısı olsun canım benimmm hadi bakalım heyecanlı bekleyişşş.. inşallah bebişşş olurr :)
benide 1 eylül olarak ekleyebilirseniz sevinirim kızlar 30 ağustos gibi görünüyor ama geçen ayda tutmadı geçen ay 29 temmuzda olmam gerekiyordu 2 ağustosta oldu o yüzden pek güvenmiyorum artık
hayırlısı olsun kızlar zaten normali 3- 4 ay diyorlar ve 1 seneye kadar yolu var eğer 1 seneye kadar olmazsa problem var demektir... inşallah okadar sürmez en kısa sürede bebişlerimize kavuşuruzzz :)
Gelme seni buraya istemiyoruz sen orda kalllll :))) yasakladim sana :)kızlar merhaba,yarın adet olursam ağustos ayından buraya transfer oluyorum..
Sende bizdensin ( eses76 ve ben :)) aminnnnnn insallahhhhh canimmmmEvet cnm yeni evliyim ve ikinci deneyisim. Cok istiyoruzikimiz de . Hayirlisi olsun, allah isteyen herkeze bol booll ' ler versin . Bu topikte olan tum kizlar ayni zamanda oluruz ins
sewgiiiiiiiiii ben geldim :)) arkadaşlar ağustos ayından buraya transfer oldum... bugün hsg çekimim var, yarın doktor randevum... eğer korunma vermezse gelen hafta yumurtlama dönemim başlıyor canlar... 9 eylül batım... Allah hepinize kolaylık versin. dualarınızı eksik etmeyin... öpüyorum sizi...
Dualarimiz seninle canimmm :)))). Sende ouldunnnn
Gelme seni buraya istemiyoruz sen orda kalllll :))) yasakladim sana :)
Evet cnm yeni evliyim ve ikinci deneyisim. Cok istiyoruzikimiz de . Hayirlisi olsun, allah isteyen herkeze bol booll ' ler versin . Bu topikte olan tum kizlar ayni zamanda oluruz ins
merhaba,nurmur87 ,sen ve ben taze evliler ama acele edenleriz :) allah nasip etsin biran önce hepimize inşallah.
Ay gercekten, evlenme tarihlerimiz cok yakin.. ayni zamanda dakalmak istiyoruz. Bakarsin de ayni zamanda dogar :13:. Yazdigimiz mesajlara gore, kk forumunde de ayni zamanda uye olmusuz Nerelisi sen?
sağolasın canımmmm... folik asit olayını netleştirdin mi sen kafanda ya ben ilk ay kullandım vücudumu bir değişik hissettim mide bulantısı midemde bir rahatsızlık yaptı... içmedim bir aydır da evde duruyor... doktora da sormadım yarın sorcam sana da söylerim net bir şekilde tatlım neler dediğini
istanbul bakırköy canım sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?