Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

evet hamilelik belirtileri ile regl belirtileri aynı. benim 2.deneyişim bu ay. ama sen daha yeni evlisin. benim 3 yıl olacak. yaz başında çocuk istediğime karar verdim. senin de 2. deneyişin sanırım?

Evet cnm yeni evliyim ve ikinci deneyisim. Cok istiyoruz ikimiz de . Hayirlisi olsun, allah isteyen herkeze bol booll ' ler versin . Bu topikte olan tum kizlar ayni zamanda oluruz ins

bencedeee kal orda gelmmeee :) şaka biyaba hayırlısı olsun canım benimmm hadi bakalım heyecanlı bekleyişşş.. inşallah bebişşş olurr :)

hiçbir belirtim yok. üstelik dün sabah test yaptım tek çizgi... ama tabi belli olmaz diyip adeti bekliyorum. olmazsa gelirim yanınıza..hem eylül ayını çok severim ve uğuruna inanırım.

ayrıca kimyasal gebelik hakkında bişeyler okudum. kimyasal gebelik sonrası daha kolay hamile kalınıyormuş. iyi bişey mi kötü bişey mi karar veremedim :) böyle deneyimi olan var mı?

benide 1 eylül olarak ekleyebilirseniz sevinirim kızlar 30 ağustos gibi görünüyor ama geçen ayda tutmadı geçen ay 29 temmuzda olmam gerekiyordu 2 ağustosta oldu o yüzden pek güvenmiyorum artık

benide 1 eylül olarak ekleyebilirseniz sevinirim kızlar 30 ağustos gibi görünüyor ama geçen ayda tutmadı geçen ay 29 temmuzda olmam gerekiyordu 2 ağustosta oldu o yüzden pek güvenmiyorum artık

hayırlısı olsun kızlar zaten normali 3- 4 ay diyorlar ve 1 seneye kadar yolu var eğer 1 seneye kadar olmazsa problem var demektir... inşallah okadar sürmez en kısa sürede bebişlerimize kavuşuruzzz :)

hayırlısı olsun kızlar zaten normali 3- 4 ay diyorlar ve 1 seneye kadar yolu var eğer 1 seneye kadar olmazsa problem var demektir... inşallah okadar sürmez en kısa sürede bebişlerimize kavuşuruzzz :)

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güzelim aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sewgiiiiiiiiii ben geldim :)) arkadaşlar ağustos ayından buraya transfer oldum... bugün hsg çekimim var, yarın doktor randevum... eğer korunma vermezse gelen hafta yumurtlama dönemim başlıyor canlar... 9 eylül batım... Allah hepinize kolaylık versin. dualarınızı eksik etmeyin... öpüyorum sizi...

Dualarimiz seninle canimmm :)))). Sende ouldunnnn

Dualarimiz seninle canimmm :)))). Sende ouldunnnn

sağolasın canımmmm... folik asit olayını netleştirdin mi sen kafanda ya ben ilk ay kullandım vücudumu bir değişik hissettim mide bulantısı midemde bir rahatsızlık yaptı... içmedim bir aydır da evde duruyor... doktora da sormadım yarın sorcam sana da söylerim net bir şekilde tatlım neler dediğini

Evet cnm yeni evliyim ve ikinci deneyisim. Cok istiyoruz ikimiz de . Hayirlisi olsun, allah isteyen herkeze bol booll ' ler versin . Bu topikte olan tum kizlar ayni zamanda oluruz ins

merhaba,nurmur87 ,sen ve ben taze evliler ama acele edenleriz :) allah nasip etsin biran önce hepimize inşallah.

merhaba,nurmur87 ,sen ve ben taze evliler ama acele edenleriz :) allah nasip etsin biran önce hepimize inşallah.

Ay gercekten, evlenme tarihlerimiz cok yakin.. ayni zamanda da kalmak istiyoruz. Bakarsin de ayni zamanda dogar :13:. Yazdigimiz mesajlara gore, kk forumunde de ayni zamanda uye olmusuz Nerelisi sen?

Son düzenleme:

Arkadaşlar bnm doktorum mutlaka 3 ay önceden içilmesi gerektiğini söyledi. Bebeğin gelişimsel bozukluğunu önlüyor beyin gelişimini destekliyor. Bence yine doktorunuza danışarak kullanın çok önemliymiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…