Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

cute canım hayırlı, uğurlu, sağlıklı, huzurlu, mutlu uzun ömürlü olsun İnş. Allah'ım sağ salim kucağına alıp, koklamayı, sevip okşamayı nasip etsin İnş. darısı bize[/QUOTE]

boyle guzel bir duaya sadece kocaman bir AMİN denir... darisi sana olsun cnm.

Cnm burda bir arkadaşada öyle çıkmışti ve sonra hamile olduğunu yazdı inşallah seninde öyle olur hayırlı haberlerini yazarsin buraya :)))))

evli mutlu ama sen şuan bana çok fena gaz veriyosun gidip kan testi yaptırcam az kaldı

Canım inanki ben bu olayları anlamış değilim.

Erken gebelik testi aldım pazartesi günü. Çarşamba adet olmam gerekiyordu yani adetime 2 gün vardı. Erken gebelik testleri adete 4 gün kala sonuç veriyormuş. Testi yaptım o kadar bekledim, zaman sonra çıkardım tekrar baktım yok hep negatif. Dedimki erken gebelik testi olsa kesin çıkardı umutlarım tükendi. Ertesi sabah uyandım, evde normal gebelik testi vardı. Yaptım yine bişey çıkmadı çöpe atıp uyudum. Uyandığımda bi baktım ikinci çizgi belirmiş. Bende senin gibi düşündüm. Dikkate almayın diyorlar dedim, merakta ettim bi daha yaptım. Bu defa hemen çıktı ama tabi baya silikti. Gittim kan verdim 14,75 çıktı. Doktorumla görüştüm. Daha çok erken olduğu için değer düşük yükselir dedi.

Yani demem o ki, erken gebelik testi felan yalan dolann bence bunu anladım. En garantisi kan testi. Kanda düşükte olsa çıkıyo. Önce kana sonra idrara yansıyor çünkü.

Hamis olanlar bi sorum var ben adet sancisi cektigimde ara ara icime usume giriyor ve tuylerin diken diken oluyor bu hamile oluncada oluyomu yani boyle adet olan varmi ve boyle hamile olan varmi cok merak ettim

Merhaba aranıza yeni katıldım
Biraz teknoloji ozurluyum ins yazabilmisimdir benim BAT 19 eylul

Eki Görüntüle 794234 Eki Görüntüle 794235

insallah hersey yolundadir..
bu yorum yaparmisin doktor hamin..

benim minik kardesim ) dedim sana dun yumurtladi iste.... yani iki gun daha bakmam lazim atesine ama kesinlik icin....
insallah gelir bebisin.

cnm bi de linki bizim diger topige eklersen ekinci seni alir listeye..
sharing-setup-ilk satirdaki adresikopyala-topige yapistir.

Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin cok sevindim :)) inanılmaz moral oluyo bikac tane hamis haberi almamiz :))

amin cnm. darisi basina.

selam kızlar
ben kırmızıları gördüm bugün
başkaları rüyasında hamile olduğunu görür ertesi gün hamile olduğunu öğrenir ben rüyamda adet olduğumu görüyorum sabah adet oluyorum
bu arada ateş ölçmeye de başladım
hayırlısı artık

Canim tamam yaptim..
ama bugun gogus uclarim acayip sizliyo nerdeyse ic camasiri cikarcam..

Selam canim..

uzuldum.. ama hayirlisi.. uzulme nolur gelecek ay'a insallah..
ruyalar tersine cikar diyolar ama..
bencede ates olcmeye basla o zman daha iyi anlaya biliyoruz..

ya ne mutlu bi arkadaşımın hanımı grip için hastaneye gitmiş süpriz bi şekilde hamile olugunu öğrenmişler of ya ne mutlu ne güzel bi haber darısı bize inş....

Canim tamam yaptim..
ama bugun gogus uclarim acayip sizliyo nerdeyse ic camasiri cikarcam..

estagfurullah cnm. verlieri degerlendiriyrm sadece.

sana kalsa 14. gun yumurtladim deyip birakacaktin calismayi ama 18 de geldi senin yumyum :)) tutar insallah.
gogus acinda yumurtlama kaynaklidir. max. 3 gun surmesi lazim. daha fazla olursa biraz umitlenebiliriz :)) ama bunu dedim diye de panik yapma lutfen.kismet bu isler.

kızlar günaydın herkese :) bugün aşılamamın 6.günü.evde mıratech erken öğrenilen gebelik testlerinden bir tane vardı.devamlı gözüm çarpıyordu bende nasıl olsa erken 6.gün çıkmaz diye yaptım sırf evden atim diye bir daha test almim diye yaptım ama çok silik bir çizgi gördüm siz belki görmezsiniz ama ben evde gördüm eşim bile gördü.tabi yine umutlanmak istemiyorum belki göz yanılmasıdır ama yülüyorum resmi.nasip kısmet haftaya cumartesi kan testinde belli olacak zaten herşey Eki Görüntüle 794285 Eki Görüntüle 794286

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…