Ins hamissindir yarin bidaha dene dualrim seninlekızlar günaydın herkese :) bugün aşılamamın 6.günü.evde mıratech erken öğrenilen gebelik testlerinden bir tane vardı.devamlı gözüm çarpıyordu bende nasıl olsa erken 6.gün çıkmaz diye yaptım sırf evden atim diye bir daha test almim diye yaptım ama çok silik bir çizgi gördüm siz belki görmezsiniz ama ben evde gördüm eşim bile gördü.tabi yine umutlanmak istemiyorum belki göz yanılmasıdır ama yülüyorum resmi.nasip kısmet haftaya cumartesi kan testinde belli olacak zaten herşey Eki Görüntüle 794285 Eki Görüntüle 794286
Cnm burda bir arkadaşada öyle çıkmışti ve sonra hamile olduğunu yazdı inşallah seninde öyle olur hayırlı haberlerini yazarsin buraya :)))))
Hamis olanlar bi sorum var ben adet sancisi cektigimde ara ara icime usume giriyor ve tuylerin diken diken oluyor bu hamile oluncada oluyomu yani boyle adet olan varmi ve boyle hamile olan varmi cok merak ettim
kızlar günaydın herkese :) bugün aşılamamın 6.günü.evde mıratech erken öğrenilen gebelik testlerinden bir tane vardı.devamlı gözüm çarpıyordu bende nasıl olsa erken 6.gün çıkmaz diye yaptım sırf evden atim diye bir daha test almim diye yaptım ama çok silik bir çizgi gördüm siz belki görmezsiniz ama ben evde gördüm eşim bile gördü.tabi yine umutlanmak istemiyorum belki göz yanılmasıdır ama yülüyorum resmi.nasip kısmet haftaya cumartesi kan testinde belli olacak zaten herşey Eki Görüntüle 794285 Eki Görüntüle 794286
saol cnm. darisi sana da olsun. yumurtlama olamaz bence. zaten kalmis bata 7 gun. baska birseydendir ooo. dun yazmistim belirtilerimi ama sayfayi bulman lazim cnmm aksam 20.00den sonra yazmisyim.
amin cnm.darisi basina.
kuzummm. darisi basina ..
aminnnn. dariis san cnm. bat ne zamndi senin? adres yollarsan ozelden sana benimkilerden yollarim. sadece kargo odersin. boylece eczaneye est basina 3 tl bermezsin. kac tane istersen yooalrim. bana fazla zaten
cnmm gecen ay her yaptigim test 4-5 saat sonra pozitif oluyrdu. sonunda da adet oldum. bu ay 5. gun sonradan pozitif oldu. 9. gune kadar hep negatof oldu. ama dundedn beri (9. gun yani) 5 test yaptim. hepsi de pozitif.
yani belli olmaz demek istiyrm.
estagfurullah cnm. verlieri degerlendiriyrm sadece.
sana kalsa 14. gun yumurtladim deyip birakacaktin calismayi ama 18 de geldi senin yumyum :)) tutar insallah.
gogus acinda yumurtlama kaynaklidir. max. 3 gun surmesi lazim. daha fazla olursa biraz umitlenebiliriz :)) ama bunu dedim diye de panik yapma lutfen.kismet bu isler.
ya bende ceketle geldim ise simdi yanıyorum garip adet olcakmisim gibiyim ama bi umut ya olmazsam diyorum :)) aksama gelmezse test yapam bariCanım ben 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Bugün donuyorum sanki. Evin içinde hırka ve patikle oturuyorum.
ya bende ceketle geldim ise simdi yanıyorum garip adet olcakmisim gibiyim ama bi umut ya olmazsam diyorum :)) aksama gelmezse test yapam bari
Canım inanki ben bu olayları anlamış değilim.
Erken gebelik testi aldım pazartesi günü. Çarşamba adet olmam gerekiyordu yani adetime 2 gün vardı. Erken gebelik testleri adete 4 gün kala sonuç veriyormuş. Testi yaptım o kadar bekledim, zaman sonra çıkardım tekrar baktım yok hep negatif. Dedimki erken gebelik testi olsa kesin çıkardı umutlarım tükendi. Ertesi sabah uyandım, evde normal gebelik testi vardı. Yaptım yine bişey çıkmadı çöpe atıp uyudum. Uyandığımda bi baktım ikinci çizgi belirmiş. Bende senin gibi düşündüm. Dikkate almayın diyorlar dedim, merakta ettim bi daha yaptım. Bu defa hemen çıktı ama tabi baya silikti. Gittim kan verdim 14,75 çıktı. Doktorumla görüştüm. Daha çok erken olduğu için değer düşük yükselir dedi.
Yani demem o ki, erken gebelik testi felan yalan dolann bence bunu anladım. En garantisi kan testi. Kanda düşükte olsa çıkıyo. Önce kana sonra idrara yansıyor çünkü.
kızlar günaydın herkese :) bugün aşılamamın 6.günü.evde mıratech erken öğrenilen gebelik testlerinden bir tane vardı.devamlı gözüm çarpıyordu bende nasıl olsa erken 6.gün çıkmaz diye yaptım sırf evden atim diye bir daha test almim diye yaptım ama çok silik bir çizgi gördüm siz belki görmezsiniz ama ben evde gördüm eşim bile gördü.tabi yine umutlanmak istemiyorum belki göz yanılmasıdır ama yülüyorum resmi.nasip kısmet haftaya cumartesi kan testinde belli olacak zaten herşey Eki Görüntüle 794285 Eki Görüntüle 794286
senjn duan kabul olur bolbol dua et qari bizrinş olur ya umudunuzu kaybetmeyin.. Rabbim hayırlısını versin...
arkadaşlar benim dün akşam bacağımda acayip kasılma oldu. akşam bebiş rüyaları. sabah midem bulandı biraz, işe gelinceye iki lokma bişey yiyinceye kadar da geçmedi. şimdi de yanıyorum! off bunlar ne sizce? psikolojik mi? ha bir de dün akşam adet olacakmışım gibi belim ağrıdı, koptu belim resmen ama daha günüm var..... şu psikoloji yok mu!!!!!!
Kıslar ya 3 günüm kaldı ama kendimle savaşıorm yapmamak için zaten içimden bi ses yok bu ayda olmadı dio ama biyandanda bi test yapsam mı diorm? arada kaldım.. diorm yapim kurtulayımm yanii en azından negatif çıkarsa da bilio olurum... sizce?
canım aynı şeyler bende de var en önemlisi bulantı !! daha öncede ben varmı yokmu çok kaptırırdım kendimi ama bulantı falan olmazdı.. ayrıca o rüyalar yokmu çok sinir bozucu birinde bebegim oldugunu ögreniyorum eşime sarılıyorum sevinçle falan digerinde bebek emziriyorum kimin oldugu bellki degilsürekli adetli gibi geziyorum zaten karın agrısı.. dünyaları yiyorum doymuyorum ki ben çok az yerdim.. eger hamile kalmışsam bunları ilk gebelik belirtisi olarak yayınlıcam
senjn duan kabul olur bolbol dua et qari bizr
ben rüyamda çift çizgi gördüm hem de kopkoyuvalla ben de ezberimde tutuyorum. müjdeli haberi alırsam hem burada yazacağım hem de hamile günlük tutmayı düşünüyorum ona yazacağım inşallah... Allah dualarımızı kabul etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?