Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Ins hamissindir yarin bidaha dene dualrim seninle

Hamis olanlar bi sorum var ben adet sancisi cektigimde ara ara icime usume giriyor ve tuylerin diken diken oluyor bu hamile oluncada oluyomu yani boyle adet olan varmi ve boyle hamile olan varmi cok merak ettim

Canım ben 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Bugün donuyorum sanki. Evin içinde hırka ve patikle oturuyorum.

aslında yazmayacaktım ama dayanamadım canım silik çizgiyi ben görüyorum çok hafif var göz yanılması değil yani merak etme,inşaallah tutmuştur tebriikleeeer

sagol canım inşallah vardır bebiş o zaman ne diyelim hayırlısı artık bekleyip tekrarlamaktan başka çare yok.. ama benim ilk defa mide bulantım oluyo daha önce boş gebelik yaşamıştım onda bile hiç olmamıştı..

tamam tamam umutlanmak yok ama biraz..
ayy insallah..

hamilelik öncesi olunması gereken aşılar neler bilgisi olan var mı ben grip aşısı olcam ama başka varmı acaba...__??

haklısın canım dün uyuz doktora yaz dedim beta hcg adetin geçmemiş şimdi yazmam dedi .. pis.. uff neyse bu defa evde ögrencem inşallah telefon başında kalp çarpıntısıyla ne dicekler diye beklemicem

cnm. t nin yeri belli. hemen mi yani ilk 5 dkkada ciktiysa bebesin seninledir muhtemelen. test tekrarlamani tavsiye ederim cnm.

arkadaşlar benim dün akşam bacağımda acayip kasılma oldu. akşam bebiş rüyaları. sabah midem bulandı biraz, işe gelinceye iki lokma bişey yiyinceye kadar da geçmedi. şimdi de yanıyorum! off bunlar ne sizce? psikolojik mi? ha bir de dün akşam adet olacakmışım gibi belim ağrıdı, koptu belim resmen ama daha günüm var..... şu psikoloji yok mu!!!!!!

canım benim tebrikler :13: saglıklı sıhhatli kucagına alırsın inşallah..

Kıslar ya 3 günüm kaldı ama kendimle savaşıorm yapmamak için zaten içimden bi ses yok bu ayda olmadı dio ama biyandanda bi test yapsam mı diorm? arada kaldım.. diorm yapim kurtulayımm yanii en azından negatif çıkarsa da bilio olurum... sizce?

canım aynı şeyler bende de var en önemlisi bulantı !! daha öncede ben varmı yokmu çok kaptırırdım kendimi ama bulantı falan olmazdı.. ayrıca o rüyalar yokmu çok sinir bozucu birinde bebegim oldugunu ögreniyorum eşime sarılıyorum sevinçle falan digerinde bebek emziriyorum kimin oldugu bellki degil sürekli adetli gibi geziyorum zaten karın agrısı.. dünyaları yiyorum doymuyorum ki ben çok az yerdim.. eger hamile kalmışsam bunları ilk gebelik belirtisi olarak yayınlıcam

canım negatif çıkarsa emin ol yokmuş deyip vazgeçmiceksin.. siteyi okumaya devam ediceksin ve adeti geçtikten sonra pozitifleşen testleri duyup tekrardan acaba diyeceksin kendimden biliyorum

ben rüyamda çift çizgi gördüm hem de kopkoyu valla ben de ezberimde tutuyorum. müjdeli haberi alırsam hem burada yazacağım hem de hamile günlük tutmayı düşünüyorum ona yazacağım inşallah... Allah dualarımızı kabul etsin...

inşallah canımmm bu arada günlük çok iyi fikirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…