Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

canım negatif çıkarsa emin ol yokmuş deyip vazgeçmiceksin.. siteyi okumaya devam ediceksin ve adeti geçtikten sonra pozitifleşen testleri duyup tekrardan acaba diyeceksin kendimden biliyorum

aynen katılıyorummm... şu an siteyi okuyorummm... ve acaba modundayımm.... bakalımmm güzell haberlerr gelcekmii benimde herkesinki gibi diorummm....:44:

dilerim umutların boşa gitmez ve seni de bu ayda mutlu karşılarız....

ben kendimi 3 gün kalmışken düşünemiyorum Allah yardımcın olsun. şöyle bir uykuya dalsan 3 gün sonra uyansan ne iyi olur dimi ?

cnm. t nin yeri belli. hemen mi yani ilk 5 dkkada ciktiysa bebesin seninledir muhtemelen. test tekrarlamani tavsiye ederim cnm.

yok canım beklemedim 2 dakika bile olmadan gördüm valla.Allahım hayırlısını versin inşallah. teşekkür ederim sende farketmişsn :)

Canım ben 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Bugün donuyorum sanki. Evin içinde hırka ve patikle oturuyorum.

ya çok garip bende çok üşüyorum özlellikle ayaklarım demir gbi 2 gündür.çorap falan giydim hava sıcak olmasına rağmen yumurtlama belirtiside olabiliyormu arkadaşlar

canım negatif çıkarsa emin ol yokmuş deyip vazgeçmiceksin.. siteyi okumaya devam ediceksin ve adeti geçtikten sonra pozitifleşen testleri duyup tekrardan acaba diyeceksin kendimden biliyorum

ahahahha haklısın cnm bnm :))) doğru diosunda işte ayy ne bilimm gerçi belim falan ağrıoo herhalde olcam pazara kadar beklim az kaldı zaten...

aslında yazmayacaktım ama dayanamadım canım silik çizgiyi ben görüyorum çok hafif var göz yanılması değil yani merak etme,inşaallah tutmuştur tebriikleeeer

canım sende görmüşsün inşallah dediğin gibidir yanılmıyorumdur rabbim inşallah hayırlısıyla amin..

ben kendimi 3 gün kalmışken düşünemiyorum Allah yardımcın olsun. şöyle bir uykuya dalsan 3 gün sonra uyansan ne iyi olur dimi ?

:18::18: saol canım bnm hepimizin... walla evet süper olurduuu sürekli düşünmeye başladım bu da rahatsız edio açıkçası aklımdan çıkmıoo sözde gecikirse yapıcaktım test :

kızlar ben adet oldum 54 gün sonra ekime transfer oldum yani sayfamızı da açtım, şuan adet olan ekime plan yapan adayları sayfamıza bekliyoruuuuuum hoşçakalıııın

canım senin adetin geçtikten sonra pozitifleştimi yani üzerine adetmi gördün?

bilmiyorum ama ciddi ciddi göğüsler şişdi..bu gün oruç olduğum için bekliyeyim yarın test alıp yapayım..

ikinizi ndegözünüz aydın hayırlı olsun hamişliğiniz:13::13::13:

okudum cnm belitilerini ....hamiş olsam çok şok olurum herşeyi hazırladım evi bile dip köşe temizledimki aşılama sonrası bişi yapmıyayım..hayırlı neyse o olsun :18::18::18:

Son düzenleme:
arkadaşlar sabah adet oldum ya ama gelmiyo ya lavaboya gittikçe az az toprak gibi tortulu geliyo koyu renk geliyo nedendir acaba ya

gelme dedik geldi geldide ne oldu bari hakkını vereydin :) çok gelsin istiyorumki sökülsün iyice ya ne yapmalı bilen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…