canım negatif çıkarsa emin ol yokmuş deyip vazgeçmiceksin.. siteyi okumaya devam ediceksin ve adeti geçtikten sonra pozitifleşen testleri duyup tekrardan acaba diyeceksinkendimden biliyorum
Kıslar ya 3 günüm kaldı ama kendimle savaşıorm yapmamak için zaten içimden bi ses yok bu ayda olmadı dio ama biyandanda bi test yapsam mı diorm? arada kaldım.. diorm yapim kurtulayımm yanii en azından negatif çıkarsa da bilio olurum... sizce?
Kıslar ya 3 günüm kaldı ama kendimle savaşıorm yapmamak için zaten içimden bi ses yok bu ayda olmadı dio ama biyandanda bi test yapsam mı diorm? arada kaldım.. diorm yapim kurtulayımm yanii en azından negatif çıkarsa da bilio olurum... sizce?
cnm. t nin yeri belli. hemen mi yani ilk 5 dkkada ciktiysa bebesin seninledir muhtemelen. test tekrarlamani tavsiye ederim cnm.
canım benim tebrikler :13: saglıklı sıhhatli kucagına alırsın inşallah..
inşallah canımmmbu arada günlük çok iyi fikirmiş
Canım ben 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Bugün donuyorum sanki. Evin içinde hırka ve patikle oturuyorum.
canım negatif çıkarsa emin ol yokmuş deyip vazgeçmiceksin.. siteyi okumaya devam ediceksin ve adeti geçtikten sonra pozitifleşen testleri duyup tekrardan acaba diyeceksinkendimden biliyorum
aslında yazmayacaktım ama dayanamadım canım silik çizgiyi ben görüyorum çok hafif var göz yanılması değil yani merak etme,inşaallah tutmuştur tebriikleeeer
ben kendimi 3 gün kalmışken düşünemiyorumAllah yardımcın olsun. şöyle bir uykuya dalsan 3 gün sonra uyansan ne iyi olur dimi ?
Ins hamissindir yarin bidaha dene dualrim seninle
dilerim umutların boşa gitmez ve seni de bu ayda mutlu karşılarız....
doğru dedin yaş 32 oldu benim
ben hele bukadar beklermiydim
Bende aksama test yapcam batim bugün henuz gelmedi cok heveslendim:)))haftaya cumartesiye kadar sabretcem kan vercem :)) inşallah canım benm
Bende aksama test yapcam batim bugün henuz gelmedi cok heveslendim:)))
bilmiyorum ama ciddi ciddi göğüsler şişdi..bu gün oruç olduğum için bekliyeyim yarın test alıp yapayım..canım ben haziranda hamile kaldım gerçi bebeğimi kaybettim amailk belirtiler göğüslerde dediğin gibi,benm acayp iştahım acılmstı sürekli uykum vardı ve çok sık tuvalete gidiyordum. emin olmak için gününün geçmesini bekle bakalım. inşallah hamilesindir :)
saol cnm. darisi sana da olsun. yumurtlama olamaz bence. zaten kalmis bata 7 gun. baska birseydendir ooo. dun yazmistim belirtilerimi ama sayfayi bulman lazim cnmm aksam 20.00den sonra yazmisyim.
amin cnm.darisi basina.
kuzummm. darisi basina ..
aminnnn. dariis san cnm. bat ne zamndi senin? adres yollarsan ozelden sana benimkilerden yollarim. sadece kargo odersin. boylece eczaneye est basina 3 tl bermezsin. kac tane istersen yooalrim. bana fazla zaten
cnmm gecen ay her yaptigim test 4-5 saat sonra pozitif oluyrdu. sonunda da adet oldum. bu ay 5. gun sonradan pozitif oldu. 9. gune kadar hep negatof oldu. ama dundedn beri (9. gun yani) 5 test yaptim. hepsi de pozitif.
yani belli olmaz demek istiyrm.
kızlar ben adet oldum 54 gün sonra ekime transfer oldum yani sayfamızı da açtım, şuan adet olan ekime plan yapan adayları sayfamıza bekliyoruuuuuum hoşçakalıııın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?