Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

arkadaslar ben iki test yaptim bugun 22 gunum
birii ucuzdu-silik cikti sanki cok bakinca belli gibi
ama biri pahali -onda hic silikde olsun gormuyorum
acaba yarinda yapsammi?:26:

canım senin adetin geçtikten sonra pozitifleştimi yani üzerine adetmi gördün?

hayır canım adete 1 hafta kala teste başladım ben negatif çıkıyo diye yok falan diyodum ama burda adet günü geçtikten sonra ancak pozitifi görenler varmış onları okuyunca bi umut beklemeye devam ediyorum adete 4 gün kaldı bakalım hayırlısı

arkadaslar ben iki test yaptim bugun 22 gunum
birii ucuzdu-silik cikti sanki cok bakinca belli gibi
ama biri pahali -onda hic silikde olsun gormuyorum
acaba yarinda yapsammi?:26:

Yap tabi cnm her geçen gün beta yükselir kaç gün geçti adetin?? :26:

hamile olduğunu öğrenen herkese hayırlı olsun:)
herkese merhaba aranıza yeni katıldım.
benim adetim gecikeli bugün 5. gün. ama sabah erken saatte yaptığım idrar testi negatif çıktı.
ilk defa bukadar gecikme yaşıyorum.
sat 7 ağustostu. bat 31 ağustos. 25 günde bir adet oluyorum ben.
normalde yumurtlama tarihimin battan 14 çıkarınca 18-19 ağustos oluyor ama.
biz o aralar öncesinde ve sonrasında birlikte olmadık.
23 ünde birlikte olduk. yani geç yumurtlamış olabilir miyim?
idrarda hala çıkmaması normal mi?

hakkında hayırlısı olsun inşaallah en kısa zamanda alırsın müjdeyi ya şu erken gebelik testi yaptım diyen arkadaşlar nerden buluyor bunu ben ankarada kaç eczaneye sordum değil ellerinde olması varlığından haberleri bile yok yaaaaa

Merhaba Kızlar,

Öncelikle hamile olan arkadaşlarımızı kutluyorum... Allah'ım sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin. Ovulasyon testine göre bugün yumurtlama günüm. 2 gündür de akıntı ve ateş var. Eşim bugün ilaçlı emar çektirecek. Sizce bugün çalışma yapılmalı mı yoksa bir daha ki aya mı ertelemeliyim?

canım sen anlat onlara ve depoyu arayıp sormalarını söyle.. ben öyle yaptım depo evet var dedi 10 dk içinde yolladılar zaten.. 20 tl fiyatı

Kızlarr benim bel ağrım ilginç bi şekilde geçti ama çok afedersiniz hep ıslaklık hisediorum acaba adetmi oldum ondanmı ağrım geçti diye wclerdeyim hala:26: sizce bu nedir ya cuhaletim dün yumurtlama oluyodur dedi die dün akşamıda boş geçmedik hani

canım sen anlat onlara ve depoyu arayıp sormalarını söyle.. ben öyle yaptım depo evet var dedi 10 dk içinde yolladılar zaten.. 20 tl fiyatı

marka ismi neydi en azından direk marka ismiyle istetirim ya kızılay göbeğinde kaç eczaneye sordum hastane karşılarındaki kaç tane eczaneye sordum yok öyle bişey diyorlar bide yaaa

canım bildigim kadarıyla o ilacın ciddi bi etkisi yok sadece görüntüyü renklendirip daha net görmek için yapılıyor.. yani hiçbir sakınca yok kaçırma bence bu ayı

selam adetim bugün 5. gün gecikti. ama sabah 6da idrarda negatif çıkı.
daha beklemem mi gerekiyor acaba yoksa bebek yok mu?

ay canim gecmediki daha 6 gunum var ama varsada silik cikar dimi

sercemim kuzum vardır inşallah ya bitanem temmuzda battaşdık ama senin her geçen ay öne çekti benim ki uzadı benim yeni bat 21-22 eylül
bugün cutenin yöntemi deneyecem daha çalışma aşamasındayız

selam adetim bugün 5. gün gecikti. ama sabah 6da idrarda negatif çıkı.
daha beklemem mi gerekiyor acaba yoksa bebek yok mu?

arkadaşım 2 tane seçenek var ya stress yaptığın için adet göremiyorsun yada test bozuk çıkmış olabilir, tam sonuç için kan testi yaptırabilirsin yada yeni bir idrar testi al ve tekrar yap, inşallah hamilesindir :)

merhaba kızlar :) bende bebek çalışmaları yapanlardanım. bu 2. ayım. geçen ay yumurtlama zamanını kaçırmıştım olmadı. bu ay takipteyim cumartesi günü yumurtlama günüme denk geliyor. umarım bu ay tutar hayırlısıyla :) gün aşırı yapıyoruz ama beklemek çok sıkıntılı

bizde gün aşırı yapıyoruz ayy inşallah bu ay olur, ne güzel hamile haberleri teker teker geliyor maşallah diyelim

bizde gün aşırı yapıyoruz ayy inşallah bu ay olur, ne güzel hamile haberleri teker teker geliyor maşallah diyelim

inşallah ya benim korkum yaşımdan birde 2 sene doğum kontrol hapı kullandım olmaz diye korkuyorum kafama takmamaya çalışıyorum ama bilinçaltım çalışıyorrr

ay canim gecmediki daha 6 gunum var ama varsada silik cikar dimi

Canım bende 5 gün kala yapmıştım çıkmamıştı merğer hamilemişim.. gerçi sonu ühsranla bitti zaten ama

5 gün kalada çıkmayıp hamiş olabiliosun test edildi onaylandı yani

inşallah ya benim korkum yaşımdan birde 2 sene doğum kontrol hapı kullandım olmaz diye korkuyorum kafama takmamaya çalışıyorum ama bilinçaltım çalışıyorrr

ben 82 liyim canım 32 diyelim,senin kaç ve ilk gebeliğin mi? ilk gebeliğim kürtajla sonlandı korunma sürem bu ay bitti çalışmalarada başladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…