canım senin adetin geçtikten sonra pozitifleştimi yani üzerine adetmi gördün?
arkadaslar ben iki test yaptim bugun 22 gunum
birii ucuzdu-silik cikti sanki cok bakinca belli gibi
ama biri pahali -onda hic silikde olsun gormuyorum
acaba yarinda yapsammi?:26:
ay canim gecmediki daha 6 gunum varYap tabi cnm her geçen gün beta yükselir kaç gün geçti adetin?? :26:
hayır canımadete 1 hafta kala teste başladım ben negatif çıkıyo diye yok falan diyodum ama burda adet günü geçtikten sonra ancak pozitifi görenler varmış onları okuyunca bi umut beklemeye devam ediyorum adete 4 gün kaldı bakalım hayırlısı
hakkında hayırlısı olsun inşaallah en kısa zamanda alırsın müjdeyi ya şu erken gebelik testi yaptım diyen arkadaşlar nerden buluyor bunu ben ankarada kaç eczaneye sordum değil ellerinde olması varlığından haberleri bile yok yaaaaa
Bende aksama test yapcam batim bugün henuz gelmedi cok heveslendim:)))
canım sen anlat onlara ve depoyu arayıp sormalarını söyle.. ben öyle yaptım depo evet var dedi 10 dk içinde yolladılar zaten.. 20 tl fiyatı
Merhaba Kızlar,
Öncelikle hamile olan arkadaşlarımızı kutluyorum... Allah'ım sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin. Ovulasyon testine göre bugün yumurtlama günüm. 2 gündür de akıntı ve ateş var. Eşim bugün ilaçlı emar çektirecek. Sizce bugün çalışma yapılmalı mı yoksa bir daha ki aya mı ertelemeliyim?
ay canim gecmediki daha 6 gunum varama varsada silik cikar dimi
selam adetim bugün 5. gün gecikti. ama sabah 6da idrarda negatif çıkı.
daha beklemem mi gerekiyor acaba yoksa bebek yok mu?
merhaba kızlar :) bende bebek çalışmaları yapanlardanım. bu 2. ayım. geçen ay yumurtlama zamanını kaçırmıştım olmadı. bu ay takipteyim cumartesi günü yumurtlama günüme denk geliyor. umarım bu ay tutar hayırlısıyla :) gün aşırı yapıyoruz ama beklemek çok sıkıntılı
bizde gün aşırı yapıyoruz ayy inşallah bu ay olur, ne güzel hamile haberleri teker teker geliyor maşallah diyelim
ay canim gecmediki daha 6 gunum varama varsada silik cikar dimi
inşallah ya benim korkum yaşımdan birde 2 sene doğum kontrol hapı kullandım olmaz diye korkuyorum kafama takmamaya çalışıyorum ama bilinçaltım çalışıyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?