Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

canim gecen ay benimde oyle oldu ilk kahverengi gibi sonra Allah ne verdiyse geldi arkasindan 1gun sonra

sercemim kuzum vardır inşallah ya bitanem temmuzda battaşdık ama senin her geçen ay öne çekti benim ki uzadı benim yeni bat 21-22 eylül
bugün cutenin yöntemi deneyecem daha çalışma aşamasındayız
canim evet benim one gidiyor bakalim nerde durucak sanada bol bol sansdar ben o yontemi tam olarak anlamadim eger adet olursam o yontemide yapmayi dusunuyorum
Canım bende 5 gün kala yapmıştım çıkmamıştı merğer hamilemişim.. gerçi sonu ühsranla bitti zaten ama

5 gün kalada çıkmayıp hamiş olabiliosun test edildi onaylandı yani
canim bende adet az 28-25 gunlerde gelir belki dedim erken dolenleme olur ama testin biri benim kafami karistirdi silik gibi cikan qaliba bozuk

hadi bakalım iyi haberler ver akşama bize.. bende akşama bi test daha yapıcam
ins kac aydir buraya yazmiyordum sadece okuyordum eger varsa gerçekten bisi anlatcam tum detaylatiyla ama umitlenmek istemiyorum cunku hep test yapiyorum aksamina hasta oluyorum pehhh:)

Arkadaşlar merhaba ,

Aylardır sizleri heyecanla uzaktan takip ediyorum ve artık dayanamadım , yazmak istedim. Ben de Haziran ayından bu yana sizi takip ediyorum. Bebek isteğim sizleri okudukça arttı.Gebeliği kesinleşen arkadaşları yürekten tebrik ediyorum.
Bugün gidip kan verdim, Bir umut işte, yarın sonuçlarını alacağım. 22 Eylül regl günüm ve umarım olmam.Aslında yumurtlama dönemim tatil zamanıma denk geldi 10 ağustos ve sonrasına ama tatilde gittiğim ülkeyi fethetme niyetiyle o kadar çok gezdim ki 1 hafta yorgunluktan hiçbir şey yapamadık :) nadir de olsa sonraki birlikteliklerimizden umutluyum yine de .Yarına net bir haber almış olacağım.

22 si ise ayın simdiden cikma ihtimali cok düşükku canim yaaa

arkadaslar ben iki test yaptim bugun 22 gunum
birii ucuzdu-silik cikti sanki cok bakinca belli gibi
ama biri pahali -onda hic silikde olsun gormuyorum
acaba yarinda yapsammi?:26:

ay canim gecmediki daha 6 gunum var ama varsada silik cikar dimi
cnm. dah cok erken. telaslanma.

cnm. gg ye gir. erken gebelik testi yaz. "fortel"di sanirim. ondan memnundu insanlar.14 tl filandi.

cnm. oradaki dr. adanisin derim.

Sewwgi, beni listede işaretleyebilirsin canım, regl oldum bugün ben

Son düzenleme:
22 si ise ayın simdiden cikma ihtimali cok düşükku canim yaaa

Canım geçen aydan şüpheleniyorum aslında o yüzden . Bu ay Ağustos 1 de regl oldum ama 2 gün kesik kesik çok az sürmüştü.Test yaptım 2 ağustos tarihinde negatif : ( sonra içimde bir umut işte gidip kan vereyim dedim. İlk kez bu ay Hiç sancım olmadı ,kanamam yok denecek kadar azdı sadece 1 gün sürdü. Durdum , kurdum , kurdum kafamda .Belki dedim , Belki...

Büyük olasılıkla yok diye düşünüyorum ama ufacık bir heyecan git kan ver , kaybedecek neyin var ki dedi , altı üstü bir tüp kan diyerek gittim sabah : ( öyle yani.

merhaba kızlar nasılsınız.........benim bat bugun gelen giden yok ama içimden regl olacakmısım gibi geliyo:18: hayırlısı hakkımızda

canım olayı anladım gibi ama bişey daha soracam oıkursun biazdan

canım benimde bat 21-22 eylül ama kan için ççok erken değil mi belki hala yumurtlama dönemindesin çok var daha

cnm. gg ye gir. erken gebelik testi yaz. "fortel"di sanirim. ondan memnundu insanlar.14 tl filandi.

cutem ya T şeklini anladımda sonrasında sadece sırt üstü uzandın mı kısacası sorsasında posizyon nasıldı yoksa eşin demi sen yattığın sürece aynı pozisyonda kaldı ayyy çok araştırdım kusura bakma

arkadaşlar toplam gün sayısına bakınca son adet tarihinin üstünden kaç gün geçmesi gerekiyor hamilelik belli olması için?çünkü kimisi 25 günde bir adet oluyor kimisi 35 günde bir. herkes adeti gelmeyince mi öğreniyor hamile olduğunu ya da 25 günde bir olan belli bir süre geçmesini mi bekliyor. çünkü benim 25 günde bir reglim. ve şu an geçeli 5. gün, idrarda negatif.

Canim hosgeldin aramiza
Insallah bebisin bu ay seninledir ama kan icin erken degil mi 17 gun mu var yani cikacagini sanmiyorum umutsuzluga kapilma testlerini bii 10 gun sonra yapmaya baslasan anca cikar bunu aylardir olan tecrubelerimize sayanaeak soyluyorum :) hakkinda hayirlisi canm..

evet canim qaliba erken
esime gosterdim o gormedi silik cizgini qaliba ben gordum sadece
birde CUTEM nolur bu soruma cevap ver
ben bugun ultrasyona gidicem gitmisken yumurtaliklarimida baktiricam uziyle acaba hamileysem ultrasyon gosterirmi? 6 gunum var :26:

oyleyse neden olmasin ins sonuc pozitif cikar vw sende anne olursun ins :)

Canım aynı günlerde bat . Evet yumurtlama dönemindeyim tahminimce . Geçen aydan şüpheleniyorum 27 ağustosta çok az oldu reglim ve 2 gün sürdü hiç sancım olmadan , ilk kez başıma geldi , test yaptım negatif çıktı 28 Ağustosta. Meraktan bir yaptırayım dedim .

ben 82 liyim canım 32 diyelim,senin kaç ve ilk gebeliğin mi? ilk gebeliğim kürtajla sonlandı korunma sürem bu ay bitti çalışmalarada başladık

ben 80 doğumluyum 33 bitecek benimde ilk gebeliğim olacak. üzüldüm bebeğini kaybettiğine hayırlısı diyelim üzülme Allah büyük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…