Olma ihtimali yüksek canım yarin birdaha test yap sen belki daha net cikarayyy :)) ama benmki erken gebelik testiydi normal bildiğimiz gebelik testi değildi :))
canim gecen ay benimde oyle oldu ilk kahverengi gibi sonra Allah ne verdiyse geldi arkasindan 1gun sonraarkadaşlar sabah adet oldum ya ama gelmiyo ya lavaboya gittikçe az az toprak gibi tortulu geliyo koyu renk geliyo nedendir acaba ya
gelme dedik geldi geldide ne oldu bari hakkını vereydin :) çok gelsin istiyorumki sökülsün iyice ya ne yapmalı bilen varmı
canim evet benim one gidiyor bakalim nerde durucak sanada bol bol sansdar ben o yontemi tam olarak anlamadim eger adet olursam o yontemide yapmayi dusunuyorumsercemim kuzum vardır inşallah ya bitanem temmuzda battaşdık ama senin her geçen ay öne çekti benim ki uzadı benim yeni bat 21-22 eylül
bugün cutenin yöntemi deneyecem daha çalışma aşamasındayız
canim bende adet az 28-25 gunlerde gelir belki dedim erken dolenleme olur ama testin biri benim kafami karistirdi silik gibi cikan qaliba bozukCanım bende 5 gün kala yapmıştım çıkmamıştı merğer hamilemişim.. gerçi sonu ühsranla bitti zaten ama
5 gün kalada çıkmayıp hamiş olabiliosun test edildi onaylandı yani
ins kac aydir buraya yazmiyordum sadece okuyordum eger varsa gerçekten bisi anlatcam tum detaylatiyla ama umitlenmek istemiyorum cunku hep test yapiyorum aksamina hasta oluyorum pehhh:)hadi bakalım iyi haberler ver akşama bize.. bende akşama bi test daha yapıcam
Olma ihtimali yüksek canım yarin birdaha test yap sen belki daha net cikar
22 si ise ayın simdiden cikma ihtimali cok düşükku canim yaaaArkadaşlar merhaba ,
Aylardır sizleri heyecanla uzaktan takip ediyorum ve artık dayanamadım , yazmak istedim. Ben de Haziran ayından bu yana sizi takip ediyorum. Bebek isteğim sizleri okudukça arttı.Gebeliği kesinleşen arkadaşları yürekten tebrik ediyorum.
Bugün gidip kan verdim, Bir umut işte, yarın sonuçlarını alacağım. 22 Eylül regl günüm ve umarım olmam.Aslında yumurtlama dönemim tatil zamanıma denk geldi 10 ağustos ve sonrasına ama tatilde gittiğim ülkeyi fethetme niyetiyle o kadar çok gezdim ki 1 hafta yorgunluktan hiçbir şey yapamadık :) nadir de olsa sonraki birlikteliklerimizden umutluyum yine de .Yarına net bir haber almış olacağım.
Senden iyi haberlerini bekliyorum bak ona göre:dtmm haber ederm çok sağol :)
arkadaslar ben iki test yaptim bugun 22 gunum
birii ucuzdu-silik cikti sanki cok bakinca belli gibi
ama biri pahali -onda hic silikde olsun gormuyorum
acaba yarinda yapsammi?:26:
cnm. dah cok erken. telaslanma.ay canim gecmediki daha 6 gunum varama varsada silik cikar dimi
hakkında hayırlısı olsun inşaallah en kısa zamanda alırsın müjdeyi ya şu erken gebelik testi yaptım diyen arkadaşlar nerden buluyor bunu ben ankarada kaç eczaneye sordum değil ellerinde olması varlığından haberleri bile yok yaaaaa
cnm. oradaki dr. adanisin derim.Merhaba Kızlar,
Öncelikle hamile olan arkadaşlarımızı kutluyorum... Allah'ım sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin. Ovulasyon testine göre bugün yumurtlama günüm. 2 gündür de akıntı ve ateş var. Eşim bugün ilaçlı emar çektirecek. Sizce bugün çalışma yapılmalı mı yoksa bir daha ki aya mı ertelemeliyim?
22 si ise ayın simdiden cikma ihtimali cok düşükku canim yaaa
canım olayı anladım gibi ama bişey daha soracam oıkursun biazdancanim evet benim one gidiyor bakalim nerde durucak sanada bol bol sansdar ben o yontemi tam olarak anlamadim eger adet olursam o yontemide yapmayi dusunuyorum
canim bende adet az 28-25 gunlerde gelir belki dedim erken dolenleme olur ama testin biri benim kafami karistirdi silik gibi cikan qaliba bozuk
canım benimde bat 21-22 eylül ama kan için ççok erken değil mi belki hala yumurtlama dönemindesin çok var dahaArkadaşlar merhaba ,
Aylardır sizleri heyecanla uzaktan takip ediyorum ve artık dayanamadım , yazmak istedim. Ben de Haziran ayından bu yana sizi takip ediyorum. Bebek isteğim sizleri okudukça arttı.Gebeliği kesinleşen arkadaşları yürekten tebrik ediyorum.
Bugün gidip kan verdim, Bir umut işte, yarın sonuçlarını alacağım. 22 Eylül regl günüm ve umarım olmam.Aslında yumurtlama dönemim tatil zamanıma denk geldi 10 ağustos ve sonrasına ama tatilde gittiğim ülkeyi fethetme niyetiyle o kadar çok gezdim ki 1 hafta yorgunluktan hiçbir şey yapamadık :) nadir de olsa sonraki birlikteliklerimizden umutluyum yine de .Yarına net bir haber almış olacağım.
cnm. dah cok erken. telaslanma.
cnm. gg ye gir. erken gebelik testi yaz. "fortel"di sanirim. ondan memnundu insanlar.14 tl filandi.
cnm. oradaki dr. adanisin derim.
Arkadaşlar merhaba ,
evet canim qaliba erkencnm. dah cok erken. telaslanma.
cnm. gg ye gir. erken gebelik testi yaz. "fortel"di sanirim. ondan memnundu insanlar.14 tl filandi.
cnm. oradaki dr. adanisin derim.
oyleyse neden olmasin ins sonuc pozitif cikar vw sende anne olursun ins :)Canım geçen aydan şüpheleniyorum aslında o yüzden . Bu ay Ağustos 1 de regl oldum ama 2 gün kesik kesik çok az sürmüştü.Test yaptım 2 ağustos tarihinde negatif : ( sonra içimde bir umut işte gidip kan vereyim dedim. İlk kez bu ay Hiç sancım olmadı ,kanamam yok denecek kadar azdı sadece 1 gün sürdü. Durdum , kurdum , kurdum kafamda .Belki dedim , Belki...
Büyük olasılıkla yok diye düşünüyorum ama ufacık bir heyecan git kan ver , kaybedecek neyin var ki dedi , altı üstü bir tüp kan diyerek gittim sabah : ( öyle yani.
canım olayı anladım gibi ama bişey daha soracam oıkursun biazdan
canım benimde bat 21-22 eylül ama kan için ççok erken değil mi belki hala yumurtlama dönemindesin çok var daha
cutem ya T şeklini anladımda sonrasında sadece sırt üstü uzandın mı kısacası sorsasında posizyon nasıldı yoksa eşin demi sen yattığın sürece aynı pozisyonda kaldı ayyy çok araştırdım kusura bakma
Batlatimiz ayni ins gelen giden olmaz teyteyteymerhaba kızlarnasılsınız.........benim bat bugun gelen giden yok ama içimden regl olacakmısım gibi geliyo:18: hayırlısı hakkımızda
ben 82 liyim canım 32 diyelim,senin kaç ve ilk gebeliğin mi? ilk gebeliğim kürtajla sonlandı korunma sürem bu ay bitti çalışmalarada başladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?