Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

ben 80 doğumluyum 33 bitecek benimde ilk gebeliğim olacak. üzüldüm bebeğini kaybettiğine hayırlısı diyelim üzülme Allah büyük.

herşey geride kaldı canım önümüzdeki maçlara bakacağız , umarım sende bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bakarsın bu ay ikimizde hamile kalırız

Agustos ayinda oldugun adet gununden itibaren 25 gun gecti ve olman gerek gunden itibarende 5 gun gecti yani sen adetinin 30. Gunundesin ve test negatif normalde gebeysen cikmasi lazim idrarda cikmadiysa bi kan ver canim orada kesin belli olur ama hamilelik olsa 5 gunluk gecikmede ciknasi gerekirdi..

oyleyse neden olmasin ins sonuc pozitif cikar vw sende anne olursun ins :)

Evet yaa ne güzel olur aksama test yapcam Allahim bizimdr yüzümüze güler ins

aminnnnn inş canım ....rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün inş...bebişlerimiz bizimle olsun....

yapıcagın test erken gebelık testimi yoksa normal test mi peki?

ben korkuyorum bikacgün gecsin öyle yapayım diyorum ben:18:

Çok teşekkür ederim. Sizlerle olmak büyük keyif. O kadar çok şey öğrendim ki burda :) Ben geçen aydan şphelendiğim için kan vermek istedim.Bu hafta yumurtlama haftam.27 Agustostaki reglim çok şüphelendirdi beni aslında. Çok az olması düşündürdü acaba üstüne mi görüyorum diye merak ettim yarın öğlen netleşecek öyle olup olmadığı. Kafayı bebeğe bozan insanlara çok gülerdim korkarım ki başıma geldi. Bu ay 4. denememiz . Bat 22 Eylül . Ya Ağustostan tuttuysa ya üzerine gördüysem 27 Ağustosta diye kafamda kurdum durdum.
Test alıp yapmak istemedim. 2 kere yaptım 2 ay içinde baktım çok üzülüyorum en kesini kan vermek diye düşündüm.

merhaba heycanlı bu aralar baya heycan yasamıssındır ......hayırlı olsun bebişin inş....nasıl ögrendin kac gün sonra test yaptın?

cnm. esim sadece 1 dk bekledi. ben de oyle yattim. hicbisi yapmadim.

silkeletme hic yapmadim.
yastik hicbir zaman koymadim.
ayagimi havaya hicbir zaman dikmedim.

merhaba kızlar benim bat 15 eylül..içimde heyecan var. belirti aramıcam artık. ama son 5 gün kala testlere başlarım yine
hamile olanlar adına çooook sevindim. allah sğlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. darısı da başımıza.

Ben bitane test almistim adeti bekledigimiz gun yapilabiliyormus eve gidince onu yapcam diger testlerdede cikar cevremdeki herkeste cikti

herşey geride kaldı canım önümüzdeki maçlara bakacağız , umarım sende bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bakarsın bu ay ikimizde hamile kalırız

aynen canım geleceğe bakalım ve inşallah isteyen herkes bu ay hamile kalır da hepimiz mutlu oluruz bebişlerimizleeee

marka ismi neydi en azından direk marka ismiyle istetirim ya kızılay göbeğinde kaç eczaneye sordum hastane karşılarındaki kaç tane eczaneye sordum yok öyle bişey diyorlar bide yaaa

asyak bende ankarada oturuyorum.tandoğanda çalışıyorum yakın bir eczaneden aldım.adı mıratech erken gebelik testi.sakın gebelik alma çoğu bilmiyor :)

ya çok garip bende çok üşüyorum özlellikle ayaklarım demir gbi 2 gündür.çorap falan giydim hava sıcak olmasına rağmen yumurtlama belirtiside olabiliyormu arkadaşlar

Tombikk ' e : )

Merhabalar ,

Mesaj hakkım yok ki : ( burdan yazayım dedim.

Yani hamile misin ?

Ben çok Temmuz ayından ümitliydim ama inanılmaz bir sancıyla regl oldum. 10 gün önceden bel ağrısı , şişlik , kasıklarda ağrı göğüsler inanılmaz şiş. o ay çok inanmıştım gebelik var diye ama olmadı çok üzüldüm. Sonra 1 ağustos regl .10 ağustos yumurtlama zamanımdı tahmini. ama tatilde olduğumdan ve yorgunluktan kolumu kaldıramadım :) yumurtlama zamanım boş geçti sonra nadirde olsa beraberlik. ama 27 Ağustos tarihinde 2 gün az az kanama olunca acaba oldu mu dedim. ama yumurtlama günlerini boş geçmiştim . Temmuz en çok inandığım en fazla çalıştığım ay olmadıysa nadir geçen ağustos tuttumu ki dedim. test yaptım 28 ağustos negatif . ama 1 haftadır bir umutla belki dedim ve kan verdim işte. inşallah dualarınızla duamla anne olurum bende. çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için.

ins kac aydir buraya yazmiyordum sadece okuyordum eger varsa gerçekten bisi anlatcam tum detaylatiyla ama umitlenmek istemiyorum cunku hep test yapiyorum aksamina hasta oluyorum pehhh:)

inşallah bu defa olmaz canım ya.. iyi düşünelim iyi olsun birlikte yazarız tüm belirtileri

Canim merhaba..
benimde bat 15-16-17 eylul diorum.. ama 15inde test yapcam..
seninde goguslerinde agri varmi.. ?

bugun acayip aciyor goguslerim.. dun de yumurta aki falan geldi.. 18 gunumde..
bakalim hayirlisi allah'im yuzumuzu guldursun..

asyak bende ankarada oturuyorum.tandoğanda çalışıyorum yakın bir eczaneden aldım.adı mıratech erken gebelik testi.sakın gebelik alma çoğu bilmiyor :)

ben gecen ay miratech aldım 1 gün gecikmiştim. testte hiç çizgi çıkmadı bende sinirlenip gidip kan testi yaptım. tabi negatifti. yaklaşık 6 saat hiç cizgi göstermeyen test sabah baktığımda negatifi gösteriyordu..böyle bişey olursa testi atmayın bekleyin :)

Her hamilelik haberini aldığımda ,okuduğumda , doktorun bana gebesin demesi gibi ya da çift çizgiyi görmüş gibi duygulanıyorum , gözlerim dolu dolu oluyor. O haberi alanları o anda düşünemiyorum bile ben böyle hissederken. Mucizelere tanık olmak en az onu yaşamak kadar güzel. Allah tüm dualarımızı kabul etsin. Tekrar tebrik ediyorum anne adaylarını . Sağlıkla kucağınıza alıp sevgiyle büyütmeniz dileğiyle .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…