- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.080
- 248
Batlatimiz ayni ins gelen giden olmaz teyteytey
ben 80 doğumluyum 33 bitecek benimde ilk gebeliğim olacak. üzüldüm bebeğini kaybettiğinehayırlısı diyelim üzülme Allah büyük.
arkadaşlar toplam gün sayısına bakınca son adet tarihinin üstünden kaç gün geçmesi gerekiyor hamilelik belli olması için?çünkü kimisi 25 günde bir adet oluyor kimisi 35 günde bir. herkes adeti gelmeyince mi öğreniyor hamile olduğunu ya da 25 günde bir olan belli bir süre geçmesini mi bekliyor. çünkü benim 25 günde bir reglim. ve şu an geçeli 5. gün, idrarda negatif.
Evet yaa ne güzel olur aksama test yapcam Allahim bizimdr yüzümüze güler insayyyyy ne güzel......inş canım hiç gelmesinler hamiş oldugumuzu ögrenir hamişligimizi seninle bu topikteki herkesle beraber yasarız ne güzel olur yaaaaaaaaa
oyleyse neden olmasin ins sonuc pozitif cikar vw sende anne olursun ins :)Canım geçen aydan şüpheleniyorum aslında o yüzden . Bu ay Ağustos 1 de regl oldum ama 2 gün kesik kesik çok az sürmüştü.Test yaptım 2 ağustos tarihinde negatif : ( sonra içimde bir umut işte gidip kan vereyim dedim. İlk kez bu ay Hiç sancım olmadı ,kanamam yok denecek kadar azdı sadece 1 gün sürdü. Durdum , kurdum , kurdum kafamda .Belki dedim , Belki...
Büyük olasılıkla yok diye düşünüyorum ama ufacık bir heyecan git kan ver , kaybedecek neyin var ki dedi , altı üstü bir tüp kan diyerek gittim sabah : ( öyle yani.
Evet yaa ne güzel olur aksama test yapcam Allahim bizimdr yüzümüze güler ins
Canim hosgeldin aramiza
Insallah bebisin bu ay seninledir ama kan icin erken degil mi 17 gun mu var yani cikacagini sanmiyorum umutsuzluga kapilma testlerini bii 10 gun sonra yapmaya baslasan anca cikar bunu aylardir olan tecrubelerimize sayanaeak soyluyorum :) hakkinda hayirlisi canm..
Agustos ayinda oldugun adet gununden itibaren 25 gun gecti ve olman gerek gunden itibarende 5 gun gecti yani sen adetinin 30. Gunundesin ve test negatif normalde gebeysen cikmasi lazim idrarda cikmadiysa bi kan ver canim orada kesin belli olur ama hamilelik olsa 5 gunluk gecikmede ciknasi gerekirdi..
canım olayı anladım gibi ama bişey daha soracam oıkursun biazdan
canım benimde bat 21-22 eylül ama kan için ççok erken değil mi belki hala yumurtlama dönemindesin çok var daha
cutem ya T şeklini anladımda sonrasında sadece sırt üstü uzandın mı kısacası sorsasında posizyon nasıldı yoksa eşin demi sen yattığın sürece aynı pozisyonda kaldı ayyy çok araştırdım kusura bakma
Ben bitane test almistim adeti bekledigimiz gun yapilabiliyormus eve gidince onu yapcam diger testlerdede cikar cevremdeki herkeste ciktiaminnnnn inş canım ....rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün inş...bebişlerimiz bizimle olsun....
yapıcagın test erken gebelık testimi yoksa normal test mi peki?
ben korkuyorum bikacgün gecsin öyle yapayım diyorum ben:18:
herşey geride kaldı canım önümüzdeki maçlara bakacağız ,umarım sende bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bakarsın bu ay ikimizde hamile kalırız
marka ismi neydi en azından direk marka ismiyle istetirim ya kızılay göbeğinde kaç eczaneye sordum hastane karşılarındaki kaç tane eczaneye sordum yok öyle bişey diyorlar bide yaaa
ya çok garip bende çok üşüyorum özlellikle ayaklarım demir gbi 2 gündür.çorap falan giydim hava sıcak olmasına rağmenyumurtlama belirtiside olabiliyormu arkadaşlar
tombikk .!.:canım bende senin gbi aynı seyleri yasadım.2 regl oldum.gecen ayın 19u ilk denememizi yaptık.7 gun sonra regl oldum 2 gun surdu.bi ara test yaptım çok silik bir çizgi çıktı yarım saat sonra.2 gün sonra tekrar yaptım bu sefer çizgi yok.yarın tekrar yapıcam test
ins kac aydir buraya yazmiyordum sadece okuyordum eger varsa gerçekten bisi anlatcam tum detaylatiyla ama umitlenmek istemiyorum cunku hep test yapiyorum aksamina hasta oluyorum pehhh:)
merhaba kızlar benim bat 15 eylül..içimde heyecan var. belirti aramıcam artık. ama son 5 gün kala testlere başlarım yine
hamile olanlar adına çooook sevindim. allah sğlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. darısı da başımıza.
Ben bitane test almistim adeti bekledigimiz gun yapilabiliyormus eve gidince onu yapcam diger testlerdede cikar cevremdeki herkeste cikti
inşallah bu defa olmaz canım ya..iyi düşünelim iyi olsun birlikte yazarız tüm belirtileri
asyak bende ankarada oturuyorum.tandoğanda çalışıyorum yakın bir eczaneden aldım.adı mıratech erken gebelik testi.sakın gebelik alma çoğu bilmiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?