ben gecen ay miratech aldım 1 gün gecikmiştim. testte hiç çizgi çıkmadı bende sinirlenip gidip kan testi yaptım. tabi negatifti. yaklaşık 6 saat hiç cizgi göstermeyen test sabah baktığımda negatifi gösteriyordu..böyle bişey olursa testi atmayın bekleyin :)
Tombikk ' e : )
Merhabalar ,
Mesaj hakkım yok ki : ( burdan yazayım dedim.
Yani hamile misin ?
Ben çok Temmuz ayından ümitliydim ama inanılmaz bir sancıyla regl oldum. 10 gün önceden bel ağrısı , şişlik , kasıklarda ağrı göğüsler inanılmaz şiş. o ay çok inanmıştım gebelik var diye ama olmadı çok üzüldüm. Sonra 1 ağustos regl .10 ağustos yumurtlama zamanımdı tahmini. ama tatilde olduğumdan ve yorgunluktan kolumu kaldıramadım :) yumurtlama zamanım boş geçti sonra nadirde olsa beraberlik. ama 27 Ağustos tarihinde 2 gün az az kanama olunca acaba oldu mu dedim. ama yumurtlama günlerini boş geçmiştim . Temmuz en çok inandığım en fazla çalıştığım ay olmadıysa nadir geçen ağustos tuttumu ki dedim. test yaptım 28 ağustos negatif . ama 1 haftadır bir umutla belki dedim ve kan verdim işte. inşallah dualarınızla duamla anne olurum bende. çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için.
Canim merhaba..
benimde bat 15-16-17 eylul diorum.. ama 15inde test yapcam..
seninde goguslerinde agri varmi.. ?
bugun acayip aciyor goguslerim.. dun de yumurta aki falan geldi.. 18 gunumde..
bakalim hayirlisi allah'im yuzumuzu guldursun..[/QUO
göğüslerimde hiç ağrı fln yok zaten hamilelik varsa şimdiden bişey belli olmaz bence. geçen kan testi yaptırdığım yerdeki kız beyaz yumurta akı gibi akıntın olduğunda boş geçme mutlaka ilişkiye gir dedi. sende yap bence.
merhaba kızlarnasılsınız.........benim bat bugun gelen giden yok ama içimden regl olacakmısım gibi geliyo:18: hayırlısı hakkımızda
Canim merhaba..
benimde bat 15-16-17 eylul diorum.. ama 15inde test yapcam..
seninde goguslerinde agri varmi.. ?
bugun acayip aciyor goguslerim.. dun de yumurta aki falan geldi.. 18 gunumde..
bakalim hayirlisi allah'im yuzumuzu guldursun..[/QUO
göğüslerimde hiç ağrı fln yok zaten hamilelik varsa şimdiden bişey belli olmaz bence. geçen kan testi yaptırdığım yerdeki kız beyaz yumurta akı gibi akıntın olduğunda boş geçme mutlaka ilişkiye gir dedi. sende yap bence.
girdik canim yaa dun..
ama biliyomusun benim boyle akinti da geldi 14.gun falan biz o gunden beri hatta adet bitti 21/08'de o gunden beri calisip durduk.. simdi diyorduk rahatladik bide bu akinti geldi dun..
vallaha bi dun calistik bidaha zor yoruldum..
otomatige bagladik hic guzel olmuyo boyle.. :44::44::44:
anladım canım aslında ben yazdıktan sonra başka bi arkadaşa cevap vermiştin okudum. bizimde 4. denememiz ve benim çocuk istemeye başladığımızdan beri adetlerim gecikmeli geldi neden bilmiyorumCanım aynı günlerde bat . Evet yumurtlama dönemindeyim tahminimce . Geçen aydan şüpheleniyorum 27 ağustosta çok az oldu reglim ve 2 gün sürdü hiç sancım olmadan , ilk kez başıma geldi , test yaptım negatif çıktı 28 Ağustosta. Meraktan bir yaptırayım dedim .
tamam canım bugünde bu yapacam biz bu ay silk dik olayını yaptım kociş ne desem yapıyo zaten bugünde bunu deneyelim bakalım benim akmadığı hiç bir zaman olmadı ayakları dikince bile kalktığımda aktı hep bakalım hayırlısıcnm. esim sadece 1 dk bekledi. ben de oyle yattim. hicbisi yapmadim.
silkeletme hic yapmadim.
yastik hicbir zaman koymadim.
ayagimi havaya hicbir zaman dikmedim.
Tombikk ' e : )
Merhabalar ,
Mesaj hakkım yok ki : ( burdan yazayım dedim.
Yani hamile misin ?
Ben çok Temmuz ayından ümitliydim ama inanılmaz bir sancıyla regl oldum. 10 gün önceden bel ağrısı , şişlik , kasıklarda ağrı göğüsler inanılmaz şiş. o ay çok inanmıştım gebelik var diye ama olmadı çok üzüldüm. Sonra 1 ağustos regl .10 ağustos yumurtlama zamanımdı tahmini. ama tatilde olduğumdan ve yorgunluktan kolumu kaldıramadım :) yumurtlama zamanım boş geçti sonra nadirde olsa beraberlik. ama 27 Ağustos tarihinde 2 gün az az kanama olunca acaba oldu mu dedim. ama yumurtlama günlerini boş geçmiştim . Temmuz en çok inandığım en fazla çalıştığım ay olmadıysa nadir geçen ağustos tuttumu ki dedim. test yaptım 28 ağustos negatif . ama 1 haftadır bir umutla belki dedim ve kan verdim işte. inşallah dualarınızla duamla anne olurum bende. çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için.
inşallah hayırlısıyla olursunuz o mis kokulu elleri tutarsınız...
canım ben sabah testi yaptım böyle çoook silik bir çizgi gördüm ama aşılamamın 6.günü bugün yani sırf yapim atimde bir daha kana kadar bakmim diye yaptım ama öyle çıktı.yinede tam güvenmiyorum beklemedeyim :)
haklısın canım dün uyuz doktora yaz dedim beta hcg adetin geçmemiş şimdi yazmam dedi .. pis.. uff neyse bu defa evde ögrencem inşallah telefon başında kalp çarpıntısıyla ne dicekler diye beklemicem
çok silik de olsa çıktıysa bence hamilesindir :) hayırlısı olsun..
Canim hamile degilim ama adetim cok az surdugu icin ustune gordugumu dusunerek test yaptim bn.bide bnm yumurtlama gunum gecmisti ama dedim belki gec yumurtlamissam olabilir diye dusunmustum.yrn sabah test yapicam . Halen umudumu yitirmedim :) eger yoksa bile ayin 8i yumurtlama gunum bu dongumden daha bi umitliyim sekerimm :)
Amin :)
Sizinle aynı gün yanlış hatırlamıyorsam bat.Umarım bu ay mucizemiz bizimle olur.
girdik canim yaa dun..
ama biliyomusun benim boyle akinti da geldi 14.gun falan biz o gunden beri hatta adet bitti 21/08'de o gunden beri calisip durduk.. simdi diyorduk rahatladik bide bu akinti geldi dun..
vallaha bi dun calistik bidaha zor yoruldum..
otomatige bagladik hic guzel olmuyo boyle.. :44::44::44:
Sonuna kadar katılıyorum sana . Öyle otomatik oldu ki .. bazen eve yorgun gelsem bile bir şekilde kanına giriyorum ( hele ki o gün yumurtlama dönemindeysem ) sonra üzerinde uykuya dalıyorum :)
oooooooo yoooooo :) kaderimiz aynı sanırım senin gibi hissedeceğim yarın. muhtemelen yarın kan sonucum negatif olacak . Tamamen aynı şeyleri yaşamışız çünkü. Allah'tan ümit kesilmez . Benim de yumurtlamam 8 Eylül . ben de bu döngümden çok ümitliyim zira 28 Ağustostan bu yana full performans :)
Ayy yarin adetim bitiooooo calismalaraa baslicaz valla yumurta takibi falan yapmicam gün aşırı iliskiykedecam etcem inşallah bu ay tutar
Mik mik silk dik bak yine heyecanlandim kocişimi özledim
Aynen canim.fullun de fullu yani :)) gelsin artik pamuk elli bebislerimiz:))yrn haber vermeyi unutma
Kızlar merhaba..
Benim de bat 9 eylül..Kaldı 4 gün, çok da umutlu değilim aslında, bakalım ne olacakk:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?