Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

canım ben sabah testi yaptım böyle çoook silik bir çizgi gördüm ama aşılamamın 6.günü bugün yani sırf yapim atimde bir daha kana kadar bakmim diye yaptım ama öyle çıktı.yinede tam güvenmiyorum beklemedeyim :)

inşallah hayırlısıyla olursunuz o mis kokulu elleri tutarsınız...

anladım canım aslında ben yazdıktan sonra başka bi arkadaşa cevap vermiştin okudum. bizimde 4. denememiz ve benim çocuk istemeye başladığımızdan beri adetlerim gecikmeli geldi neden bilmiyorum
cnm. esim sadece 1 dk bekledi. ben de oyle yattim. hicbisi yapmadim.

silkeletme hic yapmadim.
yastik hicbir zaman koymadim.
ayagimi havaya hicbir zaman dikmedim.
tamam canım bugünde bu yapacam biz bu ay silk dik olayını yaptım kociş ne desem yapıyo zaten bugünde bunu deneyelim bakalım benim akmadığı hiç bir zaman olmadı ayakları dikince bile kalktığımda aktı hep bakalım hayırlısı

Canim hamile degilim ama adetim cok az surdugu icin ustune gordugumu dusunerek test yaptim bn.bide bnm yumurtlama gunum gecmisti ama dedim belki gec yumurtlamissam olabilir diye dusunmustum.yrn sabah test yapicam . Halen umudumu yitirmedim :) eger yoksa bile ayin 8i yumurtlama gunum bu dongumden daha bi umitliyim sekerimm :)

çok silik de olsa çıktıysa bence hamilesindir :) hayırlısı olsun..

haklısın canım dün uyuz doktora yaz dedim beta hcg adetin geçmemiş şimdi yazmam dedi .. pis.. uff neyse bu defa evde ögrencem inşallah telefon başında kalp çarpıntısıyla ne dicekler diye beklemicem

Neden doktora gidiyosunuz ki, Ben kan için doktora gitmem hiç. Direk hastaneye laboratuvara gidiyorum gebelik için kan testi yaptırıcam diyorum. 1,5 - 2 saatte çıkıyor sonuç. Sonra eğer kanda hamilelik varsa o testle beraber doktora gidiyorum. Yoksa doktorlar hemen yapmıyorlar ki.

oooooooo yoooooo :) kaderimiz aynı sanırım senin gibi hissedeceğim yarın. muhtemelen yarın kan sonucum negatif olacak . Tamamen aynı şeyleri yaşamışız çünkü. Allah'tan ümit kesilmez . Benim de yumurtlamam 8 Eylül . ben de bu döngümden çok ümitliyim zira 28 Ağustostan bu yana full performans :)

Ayy yarin adetim bitiooooo calismalaraa baslicaz valla yumurta takibi falan yapmicam gün aşırı iliskiykedecam etcem inşallah bu ay tutar

Mik mik silk dik bak yine heyecanlandim kocişimi özledim

Aynen canim.fullun de fullu yani :)) gelsin artik pamuk elli bebislerimiz:))yrn haber vermeyi unutma

Ayy yarin adetim bitiooooo calismalaraa baslicaz valla yumurta takibi falan yapmicam gün aşırı iliskiykedecam etcem inşallah bu ay tutar

Mik mik silk dik bak yine heyecanlandim kocişimi özledim

ay ne güldüm ya bu görevi başarıyla bitirmek için şart diosunuz öle mi sevgi hanım...

Kızlar merhaba..

Benim de bat 9 eylül..Kaldı 4 gün, çok da umutlu değilim aslında, bakalım ne olacakk:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…