Kızlar merhaba..
Benim de bat 9 eylül..Kaldı 4 gün, çok da umutlu değilim aslında, bakalım ne olacakk:26:
Yazmaz mıyım ? Elbette paylaşacağım.%1 ihtimal de olsa Garip bir heyecan var içimde aslında ama kendimi hazırlıyorum olumsuz habere de.
aleykümüselam...hakkınızdan hayırlısı olsun inş umut vardır...
evet 21 i ve son altı gün yumurtlama süremiz doluyo şu an değerlendirdik değerlendirdik yoksa hakkımız biti hayırlısıyla mutlu haberler alırız...
kızlar kan testi kaç gün çıkıyor bilen var mı
Evet çok az günümüz kaldı . Her gün mümkün değil çok sıkılıyorum, gülmeye başlıyorum ,konuşuyorum falan filan . ikizler kadını olmak ayrıca zor yahu :) her şeyden çabuk sıkıldığım gibi bu iş de sıkıyor valla . Bu iş bende görev olmaya başladığı günden bu yana tat alamaz oldum Nerde 3 ay önceki ateşli ben :) şaka bir yana 2 günde bir idealdir değil mi ?
Evet çok az günümüz kaldı . Her gün mümkün değil çok sıkılıyorum, gülmeye başlıyorum ,konuşuyorum falan filan . ikizler kadını olmak ayrıca zor yahu :) her şeyden çabuk sıkıldığım gibi bu iş de sıkıyor valla . Bu iş bende görev olmaya başladığı günden bu yana tat alamaz oldum Nerde 3 ay önceki ateşli ben :) şaka bir yana 2 günde bir idealdir değil mi ?
Bende aksama test yapcam batim bugün henuz gelmedi cok heveslendim:)))
evet öle ama eşim öle bi adapteki bugün aradı değerlendirmemiz gerek dio...ufff...
canım acillerde 1,5-2 saatte çıkıyor doktora gidersen sabah verirsen öğleden sonra çıkıyor öğleden sonra verirsende sabah çıkıyorkızlar kan testi kaç gün çıkıyor bilen var mı
kızlar ilk denemesi başarısız olan var mı aranızda?şimdi ne yapmam lazım.iğneleri ne zaman bırakacağım.2. deneme ne zaman olur? hemen yaptırılmaz mı hazır bu ilaçları kullanırken?
evet evet iki gunde bir idealmis..
seni o kadar iyi anliyorum ki..
otomatik oldu.. yaa bende konusuyorum ordan burdan isten.. guluyorum manyak gibi.. kociste bisey diyemiyo yazik..
ayy gercekten cok kotu..
dun biraz zorlamis gibi oldu akintiyi gorunce bidahada istemiyorum kendisi gelene kadar.. gerci o pek fazla duramiyo ama..
1 gun tatil bana..
Canım ismim Dolunay.Mesaj hakkım henüz oluşmadı : ( Yazamadım.
Valla Zeycan benim eş ikizler ben ikizler eğer bu ay başarırsak tesadüfe bak ki bebek de ikizler burcu olacak. Eşim her gün istekli ama çocukla alakalı değil. Olursa da olur olmazsa da olmaz diyen biri o istediği zaman gelir bakalım keyfimize diyor gülüyoruz :) ben biraz taktım galiba :) Bir hafta diyorum ki ne bebeği yahu ülke ülke geziyoruz nasıl olacak bu iş diyorum bir haftada neden bebeğim gelmiyor diyip ağlıyorum . Aklımın iplerini saldım sanırım :)
canım acillerde 1,5-2 saatte çıkıyor doktora gidersen sabah verirsen öğleden sonra çıkıyor öğleden sonra verirsende sabah çıkıyor
canım neyin ilk denemesi başarısız olan gebelik için diyorsan burdakilerin yüzde 99 u ilk deneme başarısızları
yaş sınırını bilemiyorum ama bence bi tane olsun ya...
Yaşım 27 . İlk olacak nasipse. evliliğimizin 1. yılı bitti. Artık başlayalım dedik :)
test yapsana
Canim merhaba..
benimde bat 15-16-17 eylul diorum.. ama 15inde test yapcam..
seninde goguslerinde agri varmi.. ?
bugun acayip aciyor goguslerim.. dun de yumurta aki falan geldi.. 18 gunumde..
bakalim hayirlisi allah'im yuzumuzu guldursun..[/QUO
göğüslerimde hiç ağrı fln yok zaten hamilelik varsa şimdiden bişey belli olmaz bence. geçen kan testi yaptırdığım yerdeki kız beyaz yumurta akı gibi akıntın olduğunda boş geçme mutlaka ilişkiye gir dedi. sende yap bence.
canım ya o senin beyaz yumurta akı gibi dediğin akıntı bende adetime 3-4 gün kala geldi hatta ben galiba bu kez hamişim dedim ama adet oldum yani o yumurtlama belirtisi ise adetten 15 gün olması gerekmiyomu bana doktorum yumurtan 15 inde çatlamaya hazır hale geliyor demişti ve o dönemdede jöle kıvamında uzayan akıntı geliyor jel gibi beyaz akıntı yumurtlamaysa ben geç yumurtlamış olabilirmiyim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?