Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

evet 21 i ve son altı gün yumurtlama süremiz doluyo şu an değerlendirdik değerlendirdik yoksa hakkımız biti hayırlısıyla mutlu haberler alırız...

Evet çok az günümüz kaldı . Her gün mümkün değil çok sıkılıyorum, gülmeye başlıyorum ,konuşuyorum falan filan . ikizler kadını olmak ayrıca zor yahu :) her şeyden çabuk sıkıldığım gibi bu iş de sıkıyor valla . Bu iş bende görev olmaya başladığı günden bu yana tat alamaz oldum Nerde 3 ay önceki ateşli ben :) şaka bir yana 2 günde bir idealdir değil mi ?

evet evet iki gunde bir idealmis..
seni o kadar iyi anliyorum ki..
otomatik oldu.. yaa bende konusuyorum ordan burdan isten.. guluyorum manyak gibi.. kociste bisey diyemiyo yazik..
ayy gercekten cok kotu..
dun biraz zorlamis gibi oldu akintiyi gorunce bidahada istemiyorum kendisi gelene kadar.. gerci o pek fazla duramiyo ama..
1 gun tatil bana..

evet öle ama eşim öle bi adapteki bugün aradı değerlendirmemiz gerek dio...ufff...

.....................................................................................................

Son düzenleme:
evet öle ama eşim öle bi adapteki bugün aradı değerlendirmemiz gerek dio...ufff...

Canım ismim Dolunay.Mesaj hakkım henüz oluşmadı : ( Yazamadım.
Valla Zeycan benim eş ikizler ben ikizler eğer bu ay başarırsak tesadüfe bak ki bebek de ikizler burcu olacak. Eşim her gün istekli ama çocukla alakalı değil. Olursa da olur olmazsa da olmaz diyen biri o istediği zaman gelir bakalım keyfimize diyor gülüyoruz :) ben biraz taktım galiba :) Bir hafta diyorum ki ne bebeği yahu ülke ülke geziyoruz nasıl olacak bu iş diyorum bir haftada neden bebeğim gelmiyor diyip ağlıyorum . Aklımın iplerini saldım sanırım :)

kızlar kan testi kaç gün çıkıyor bilen var mı
canım acillerde 1,5-2 saatte çıkıyor doktora gidersen sabah verirsen öğleden sonra çıkıyor öğleden sonra verirsende sabah çıkıyor
kızlar ilk denemesi başarısız olan var mı aranızda?şimdi ne yapmam lazım.iğneleri ne zaman bırakacağım.2. deneme ne zaman olur? hemen yaptırılmaz mı hazır bu ilaçları kullanırken?

canım neyin ilk denemesi başarısız olan gebelik için diyorsan burdakilerin yüzde 99 u ilk deneme başarısızları

Bebek haberini bir alalım da nadasa bırakalım kendimizi .

yaş sınırını bilemiyorum ama bence bi tane olsun ya...

bebek anne karnında harketleri ne zaman başlıyor kendim içinanıdık var sormuyorum 40 yaşlarında bir tandık var o bana sorduruyor karnında harektler oluyormuş idrar testi yaptırmış negatif çıkmış kan testinde kesin çıkar mı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…