Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Canım bence bir dahaki ayı bekle sonuçta radrasyon ve ilaç alacak eşin buda spermin kalitesini düşürur bu benim fikrimm

yanlış anladın canım ben önlem olsun diye hematolojiye kan pıhtılaşma tsh fsh vs vs bi sürü şey işte onlara baktırmaya üniversiteye gittim özelde yapan yer yoktu.. onlarla birlikte dedim hcg de yaz yazmadı.. yoksa bende özelde direk yaptırıyorum..

kızlar ilginize ihtiyacım var....
dün BATtı, ezberlediniz zaten her gün sölüorum:)))
günlerdir testler yapıyorum hep negatif atmamıştım sonradan farkettim ki 2 tanesinde silik t çıkmış...
evet saatlerce beklediler geçersiz artık ama neden hepsinde olmamış kiiii...?

bi de ayaklarım buzzzzzz...öyle ki şortun altına çorap yani
göğüsler özellikle soldaki fena, arada sancım oluo koşuorum wc...bi şe yok..
ve meşhuuuur regl sivilcem de yok...

belirsizlik çok fena ya...bu testlerde görünmeme ihtimali var mı yoksa bebik yok kızım çalışmalara devam mı?

Canım testini yenile. Sabah ilk idrarla yeniden test yap. Eğer varsa çıkacaktır.

bence 1 kere daha test yap kendine... yada kan testi yaptır.. kesin çıkar...

Tabiki var canımmm miratech marka al birde onu dene sonuçu buraya yaz bekliyorum güzel haberiini inşallah tatlım:)

cnm. normal de adet geciktikten 5 gun sonra yapin testi der..kesin sonuc icin. biraz daha bekle bakalim.

haklısın ben bugün iş çıkışı saat 5 te yine yaptım yine tek çizgi..

bir iki gün daha bekle tekrar yaparsın canım.....üzülme belki bikacgün sonra güzel sonuc alırsın inş. ben beklıcem cunku agzım yandı gecen aylardan oyuzden acele etmeyelım...zaten testte hamıs oldugumuzu suan ögrensek bile,keseyi görmek için adetten 5-10 gün gecmesi ve kalp atısının duyulması için beklicez....oyuzden ya sabır her nekadar zor olsadan tabi

ayy negüzel kendince belirtilerin var...üzülme bende belirti diye bişey yok ne agrı, ne kokulara hasasslık.....bakalım bekleyelım

ayy negüzel kendince belirtilerin var...üzülme bende belirti diye bişey yok ne agrı, ne kokulara hasasslık.....bakalım bekleyelım

psikolojik diilse tabiii...:)) her ay hamileyim ben:) hayırlısı olsun cnm hepimiz için....

sabah yapınca çişimizi daha mı garanti oluyo çıkıp çıkmayacağı :) idrarmı demeliydim yoksa

Evet canım sabah ilk idrarla yani ilk çişimizle :) yaptığımız zaman idrarımızı tutmuş oluyoruz, gece kaç saat sıvı almıyoruz bu yüzden daha net çıkıyor. Ama illa gün içinde yapıcam dersen 3-4 saat sıvı almayıp çişini tutarakta yapabilirsin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…