Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

aynen öyle bende evlenmeden 2 ay önce başladım bayadır kullanıyorum.. her bebiş isteyen kullansın mutlaka..

Hosgeldin canımcımmm ins guzel sonuclar alacaksin ve dr.unda yasak koymayacak vee beraber hamiş olcaz inşallah

Yenileri ekledim hoşgeldiniz canlar ohh muhabbeti de koyulastirmisiniz sol kasigimin agrisindan kalkamadim bu yumurtladigimimi gösterir

eylülde hamiş olmak isteyen arkadaşlarım hep ilk çocukmu ben 3.istiorumda işallah olur bu ay

ben ikinci için uğraşıyorum canım, seninkileri de allah bağışlasın uzun ömürler versin ne güzel büyümüş onlar bebiş olunca rahat rahat bakarsın işte, benim ki daha küçük 22 aylık ben napcam bilmem olursa ama inşallah olur bi tadını aldımı insan daha çok istiyor ya dimi? allahım tekrar yaşamayı nasip etsin inşallah sana da bana da ve bütün isteyenlerede

Yenileri ekledim hoşgeldiniz canlar ohh muhabbeti de koyulastirmisiniz sol kasigimin agrisindan kalkamadim bu yumurtladigimimi gösterir

ovülasyon tarihin ne zaman? yakın mı? Genelde öyle diolar ama ben hiç anlamıorm mesela bende bi değişiklik olmuoo nedense...
ama ağrı devam ederse bence bi doktoruna danış canım...

ayin 22 sinden cocuk calismalarina basliyicam kizlar lutfen dua edin adetim bitdi insallah bu ay hamile kalirim ve isteyen herkes tabiki

Aminnnnnnnnn canim bizde bi birinciyle baslasaydik sen napiosun guldencim nasil gecio günler

yumurta çatlarken ağrı yapıyor canım ve o ağrı hiç geçmez ve bir hafta devam ederse bebişş geliyor demektir benim hep öyle oldu, byle tek taraflı kasık ağrısı yürüyünce yorulunca artan :)) İnşallah bebişin ordadır

bende de oyle oluyor ama gelmiyor bebegim
ama en cok sol kasigim adete 1 hafta kalmis fena agriyor yani yumurtlamada en cok belim agriyor birde azicik kasiklarim
banada dua edin

Ayni beni anlattin canim bu aralar yumurtlama zmnlarim,sabah basladi sol kasigimi tutarak yürüyorum yürürken bile aciyo valla her aciya katlanirim yeterki bebisim gelsin.

Aminnnnnnnnn canim bizde bi birinciyle baslasaydik sen napiosun guldencim nasil gecio günler

canım benim çalışmalar bitti işte yine bekleme moduna geçtim ssz hep aynı şeyler inşallah bu ay olurda bebişlerin doğumunu bekleriz
seninde bitti keralde çalışmalar yumurta çatladığına göre :) adamların peşinde koşmaktan kurtulduk ohh bee:)))

kızlar bzde öbr hafta hastnye gtcez bkalm nlcak

canım öncelikle topiğin hayırlı olsun inşallah ben buraya hamileyim kızlar darısı başınıza yazarım ve sizden mutlu haberleri duyarım
canım sen öyle yazınca hemen kendimde bişey aradım ve buldum oturup kalkarken sağ kasığımda batma oluyor

ay canım ya ben bebişim olsun istiyorum hemde çok ama çalışasım yok nasıl olacaksa

bende de oyle oluyor ama gelmiyor bebegim
ama en cok sol kasigim adete 1 hafta kalmis fena agriyor yani yumurtlamada en cok belim agriyor birde azicik kasiklarim
banada dua edin

inşallah bu ay senin de bebişin gelmiş olur burdayıımmm der canım, adete yakın olanı bilmiyorum ama yumurta çatlama gününden sonra yumurta tüplerden geçerek yerleşmeye çalışıyor ya 5-6 gün sürüyor buda, o günlerde kasıkta ağrılar oluyor.en azından bende bariz oluyor herkesde ayno olmayabilir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…