Arkadaşlar bnm doktorum mutlaka 3 ay önceden içilmesi gerektiğini söyledi. Bebeğin gelişimsel bozukluğunu önlüyor beyin gelişimini destekliyor. Bence yine doktorunuza danışarak kullanın çok önemliymiş...
sewgiiiiiiiiii ben geldim :)) arkadaşlar ağustos ayından buraya transfer oldum... bugün hsg çekimim var, yarın doktor randevum... eğer korunma vermezse gelen hafta yumurtlama dönemim başlıyor canlar... 9 eylül batım... Allah hepinize kolaylık versin. dualarınızı eksik etmeyin... öpüyorum sizi...
eylülde hamiş olmak isteyen arkadaşlarım hep ilk çocukmu ben 3.istiorumda işallah olur bu ay
Yenileri ekledim hoşgeldiniz canlar ohh muhabbeti de koyulastirmisiniz sol kasigimin agrisindan kalkamadim bu yumurtladigimimi gösterir
ben ikinci için uğraşıyorum canım, seninkileri de allah bağışlasın uzun ömürler versin ne güzel büyümüş onlar bebiş olunca rahat rahat bakarsın işte, benim ki daha küçük 22 aylık ben napcam bilmem olursa ama inşallah olur bi tadını aldımı insan daha çok istiyor ya dimi? allahım tekrar yaşamayı nasip etsin inşallah sana da bana da ve bütün isteyenlerede
Yenileri ekledim hoşgeldiniz canlar ohh muhabbeti de koyulastirmisiniz sol kasigimin agrisindan kalkamadim bu yumurtladigimimi gösterir
ayin 22 sinden cocuk calismalarina basliyicamkizlar lutfen dua edin adetim bitdi insallah bu ay hamile kalirim ve isteyen herkes tabiki
ayin 22 sinden cocuk calismalarina basliyicamkizlar lutfen dua edin adetim bitdi insallah bu ay hamile kalirim ve isteyen herkes tabiki
bende de oyle oluyor ama gelmiyor bebegimyumurta çatlarken ağrı yapıyor canım ve o ağrı hiç geçmez ve bir hafta devam ederse bebişş geliyor demektir benim hep öyle oldu, byle tek taraflı kasık ağrısı yürüyünce yorulunca artan :)) İnşallah bebişin ordadır
yumurta çatlarken ağrı yapıyor canım ve o ağrı hiç geçmez ve bir hafta devam ederse bebişş geliyor demektir benim hep öyle oldu, byle tek taraflı kasık ağrısı yürüyünce yorulunca artan :)) İnşallah bebişin ordadır
Ay inşallah canım ya cok istiyorum senin güzel haberini almayi inan
insallah kizlar sagolun insallah burdan herkes hamileyim diye ciglik atar bu topikdeinşallah canım bnm en kısa sürede hamile kalırsın :) tabi bizde tüm isteyenlerrr...
Aminnnnnnnnn canim bizde bi birinciyle baslasaydiksen napiosun guldencim nasil gecio günler
canım benim çalışmalar bitti işte yine bekleme moduna geçtim ssz hep aynı şeyler inşallah bu ay olurda bebişlerin doğumunu bekleriz
seninde bitti keralde çalışmalar yumurta çatladığına göre :) adamların peşinde koşmaktan kurtulduk ohh bee:)))
canım sen öyle yazınca hemen kendimde bişey aradım ve buldum oturup kalkarken sağ kasığımda batma oluyoryumurta çatlarken ağrı yapıyor canım ve o ağrı hiç geçmez ve bir hafta devam ederse bebişş geliyor demektir benim hep öyle oldu, byle tek taraflı kasık ağrısı yürüyünce yorulunca artan :)) İnşallah bebişin ordadır
canım benim çalışmalar bitti işte yine bekleme moduna geçtim ssz hep aynı şeyler inşallah bu ay olurda bebişlerin doğumunu bekleriz
seninde bitti keralde çalışmalar yumurta çatladığına göre :) adamların peşinde koşmaktan kurtulduk ohh bee:)))
insallah kizlar sagolun insallah burdan herkes hamileyim diye ciglik atar bu topikde:92:
bende de oyle oluyor ama gelmiyor bebegim
ama en cok sol kasigim adete 1 hafta kalmis fena agriyor yani yumurtlamada en cok belim agriyor birde azicik kasiklarim
banada dua edin
gldencm sercemcm sevgcm ve dgr kader arkdslrm naslsnz nasl gdyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?