Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

hmm o zmn yarın denicem.şimdi elimde test ama dayanıcam mecburr sabaha kadar :) diğer yaptığım testler hep akşama doğru yapmıştım.

bence 1 kere daha test yap kendine... yada kan testi yaptır.. kesin çıkar...

haklısın aslında lorenaa da fobi oldu kan testi...
geçen ay yaptırdım bikaç saat sonra regl oldum hemen...
totem mi yapıorum nedir..:)
bakalım noolcak

cnm. normal de adet geciktikten 5 gun sonra yapin testi der..kesin sonuc icin. biraz daha bekle bakalim.

annem de ööle diip duruo cute...
gülüodum bn de ona ama kızların hemen çıkıo diodum:)
haklıymış kadıncağız bekleyelim bakalım...bu geceyi atlatsaydım bi..:)

hmm o zmn yarın denicem.şimdi elimde test ama dayanıcam mecburr sabaha kadar :) diğer yaptığım testler hep akşama doğru yapmıştım.

cnmm elinde test fazlaysa ve dayanamiyorsan sunu yapabilirsin. ben dun oyle yaptim ve aninda pozitif cikti.

sivi tuketmeden ve wc ye gitmeden 3 saat bekledim. sonra testi yaptim. hem.de erken gebelik degil eczanede satilan teslerden yaptim. pozitif.

haklısın aslında lorenaa da fobi oldu kan testi...
geçen ay yaptırdım bikaç saat sonra regl oldum hemen...
totem mi yapıorum nedir..:)
bakalım noolcak
fobi deil canım benimkisiiiii herşeyin hayırlısı olsun canım hakkımızda diyelim... o zaman...

kızlar yıne sılık yıne sılık off moralım cok bozuk bıde sımdı dıs agrısı basladı zaten 2-3 gundur agırıyordu 20mılık olan dısım bugun hıc agzımı acamadım bıde baktımkı beyaz bısey cıkmıs dıs etımde en arkada off ıltıhaplanmıs sanırım sımdı ben dıs ıcın doktora gıttıgımde bana ılac verırse ben ne yaparım ya butun umıtler suya dustu off sımdı dıyorumkı korunsakmı ya bısey verırse doktor dıye

yok canım ya 1 tane aldım sabahları öle sıkışıyorumki patlıcak gbi oluyorum.sabah daha garanti olsun :)

Yarın ilk idrarla yapsana. Saatler sonra.çıkan sonuca çok ümitlenme başıma geldiği için biliyorum.. Hiç olmadı kan testi yaptır insallahhhh vardır bebik :)

Kızlar ekim topigine taşındım artık malum 10 gün korunma. Sonra da adet gelir bu ay yine teğet 14 aydır olduğu gibi
Allahım hepimize hayırlısını versin..

Canım dayanabilirsen biraz daha dayan istersen yok dersen ihmal etme bence git baksın doktor.. Belki ilaclik birşey olmaz.. Bu testlere göre hala çatlamamiş sanırım yumurtan..

Canım dayanabilirsen biraz daha dayan istersen yok dersen ihmal etme bence git baksın doktor.. Belki ilaclik birşey olmaz.. Bu testlere göre hala çatlamamiş sanırım yumurtan..

Su cnm ameliyat olmussun cok gecmis olsun.allah bir daha hastalik vwrmesin insallah bebisinde gelsin.

Ben pazar günü bi test yapsam anlaşılır mı acaba bat 21 çok merak içindeyim

cok erken olur cnm.

cnm gecmis olsun. aslinda ben artik kullandigin testlerin bozjk oldugunu dusunmeye basladim. onun icin sen gun asiri calismayi birakma tatlim.

tşk ederim cnm hevesim azalıyor ...ovulasyon testiyle de anlayanlar varmış gebeliği
denedim negatif yani 2.si silik..
bi rahat durabilsek ah...ama olmuyor işte..

Ben pazar günü bi test yapsam anlaşılır mı acaba bat 21 çok merak içindeyim

canım bilemiyorum ki aceminin ta kendisiyim ben...
bebek düşünmeye başladık ovulasyon nedir onu bile bilmiyordum..
rastgele olan ilk ilişkinin sabahı belirti araştırıyordum nette...:)
hemen olcak sanıoduk:)

selam yavru ceylanlarım var mı topikde yeni hamiş bi haber verin bakam....

bugün karın ağrım iddetini arttırdı sanki yumurtalıklarımda bir pinpon topu var kasıklarım da batma hissi
göğüslerim cumhuriyetlerini ilan edecekler yakında çok acıyorlarrrr

olası gebeliğimin 8. günü bat a 6 gün var test negatif

Ayy yarin adetim bitiooooo calismalaraa baslicaz valla yumurta takibi falan yapmicam gün aşırı iliskiykedecam etcem inşallah bu ay tutar

Mik mik silk dik bak yine heyecanlandim kocişimi özledim

Benimde iki gun icinde bitecek adet hemen baslayacaz.kocişimde cuma günü tahlil verecek umarım artmistir sperm sayimiz.bende tahlil yaptircam adan z ye hamilelik icin ama cok pahalı. ya sonra herseyim temiz cikarsa korkmadan gidip rahim filmimi cektirmek istiyorum. bunlar iki ayi bulacak tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…