Evet canım sabah ilk idrarla yani ilk çişimizle :) yaptığımız zaman idrarımızı tutmuş oluyoruz, gece kaç saat sıvı almıyoruz bu yüzden daha net çıkıyor. Ama illa gün içinde yapıcam dersen 3-4 saat sıvı almayıp çişini tutarakta yapabilirsin :))
bence 1 kere daha test yap kendine... yada kan testi yaptır.. kesin çıkar...
Tabiki var canımmm miratech marka al birde onu dene sonuçu buraya yaz bekliyorum güzel haberiini inşallah tatlım:)
cnm. normal de adet geciktikten 5 gun sonra yapin testi der..kesin sonuc icin. biraz daha bekle bakalim.
hmm o zmn yarın denicem.şimdi elimde test ama dayanıcam mecburr sabaha kadar :) diğer yaptığım testler hep akşama doğru yapmıştım.
fobi deil canım benimkisiiiiihaklısın aslında lorenaa da fobi oldu kan testi...
geçen ay yaptırdım bikaç saat sonra regl oldum hemen...
totem mi yapıorum nedir..:)
bakalım noolcak
tşkler cnm ...inşallah
cnmm elinde test fazlaysa ve dayanamiyorsan sunu yapabilirsin. ben dun oyle yaptim ve aninda pozitif cikti.
sivi tuketmeden ve wc ye gitmeden 3 saat bekledim. sonra testi yaptim. hem.de erken gebelik degil eczanede satilan teslerden yaptim. pozitif.
kızlar ilginize ihtiyacım var....
dün BATtı, ezberlediniz zaten her gün sölüorum:)))
günlerdir testler yapıyorum hep negatif atmamıştım sonradan farkettim ki 2 tanesinde silik t çıkmış...
evet saatlerce beklediler geçersiz artık ama neden hepsinde olmamış kiiii...?
bi de ayaklarım buzzzzzz...öyle ki şortun altına çorap yani
göğüsler özellikle soldaki fena, arada sancım oluo koşuorum wc...bi şe yok..
ve meşhuuuur regl sivilcem de yok...
belirsizlik çok fena ya...bu testlerde görünmeme ihtimali var mı yoksa bebik yok kızım çalışmalara devam mı?
Eki Görüntüle 794702
kızlar yıne sılık yıne sılık off moralım cok bozuk bıde sımdı dıs agrısı basladı zaten 2-3 gundur agırıyordu 20mılık olan dısım bugun hıc agzımı acamadım bıde baktımkı beyaz bısey cıkmıs dıs etımde en arkada off ıltıhaplanmıs sanırım sımdı ben dıs ıcın doktora gıttıgımde bana ılac verırse ben ne yaparım ya butun umıtler suya dustu off sımdı dıyorumkı korunsakmı ya bısey verırse doktor dıye
Canım dayanabilirsen biraz daha dayan istersen yok dersen ihmal etme bence git baksın doktor.. Belki ilaclik birşey olmaz.. Bu testlere göre hala çatlamamiş sanırım yumurtan..
Ben pazar günü bi test yapsam anlaşılır mı acaba bat 21 çok merak içindeyim
cnm gecmis olsun. aslinda ben artik kullandigin testlerin bozjk oldugunu dusunmeye basladim. onun icin sen gun asiri calismayi birakma tatlim.Eki Görüntüle 794702
kızlar yıne sılık yıne sılık off moralım cok bozuk bıde sımdı dıs agrısı basladı zaten 2-3 gundur agırıyordu 20mılık olan dısım bugun hıc agzımı acamadım bıde baktımkı beyaz bısey cıkmıs dıs etımde en arkada off ıltıhaplanmıs sanırım sımdı ben dıs ıcın doktora gıttıgımde bana ılac verırse ben ne yaparım ya butun umıtler suya dustu off sımdı dıyorumkı korunsakmı ya bısey verırse doktor dıye
Yarın ilk idrarla yapsana. Saatler sonra.çıkan sonuca çok ümitlenme başıma geldiği için biliyorum.. Hiç olmadı kan testi yaptır insallahhhh vardır bebik :)
Kızlar ekim topigine taşındım artık malum 10 gün korunma. Sonra da adet gelir bu ay yine teğet 14 aydır olduğu gibi
Allahım hepimize hayırlısını versin..
Ben pazar günü bi test yapsam anlaşılır mı acaba bat 21 çok merak içindeyim
Su cnm ameliyat olmussun cok gecmis olsun.allah bir daha hastalik vwrmesin insallah bebisinde gelsin.
Ayy yarin adetim bitiooooo calismalaraa baslicaz valla yumurta takibi falan yapmicam gün aşırı iliskiykedecam etcem inşallah bu ay tutar
Mik mik silk dik bak yine heyecanlandim kocişimi özledim
Kızlar test yaptım gene negatif tutturamiyoruz yaaa isimiZ kesin doktorluk(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?