Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

kizlar uziye girdim yanu ultrasyona ciyerlerime basktirmak icin gitmisdim sonra yumurtaliga rahime filan bakildi hepsi normal cikti
rahim bos dedi bu nedemek yani hamile digilmiyim yoksa 6 gunnen sonra gecicek rahme eger hamile kaldimsa ultrasyon gosterirmiydi? cevap bekliyorum sizlerden lutfen yardim edin

Cnm bildiğim kadariyla o kadar yeniyken ultrasyonda görünmüyor. Diger kizlar daha iyi bilir belki

kızlar kocisle önemli bi işimiz vardı ama il dışından arkadaşları gelmiş gecikecekmiş moralim bozuldu o saatten sonra nasıl mik mik yapacağız o değilde banyosu saçı başı sabahtan iş var offfffff

tşk ederim cnm hevesim azalıyor ...ovulasyon testiyle de anlayanlar varmış gebeliği
denedim negatif yani 2.si silik..
bi rahat durabilsek ah...ama olmuyor işte..
cnm. ovulasyon testi normal gebelik tesi gibinyapilmiur biliyrsun degil mi? yanlis yapmis olabilir misin
ozellikle ogleden sonra yapilir saat 13 den sonra sivi alma. en son saat 14 de wc ye git. sonra saat17 de testi yap cnm.

cnm. kese henuz gozukemez. vajinal ultrasonla 1000 in uzerindeyse; karindan yapilan ultrasonda da 3000 nin uzerinde olmasi gerekiyr beta degerin. bubda demek oluyr ki.... vajinal ultrasonda yaklasik 5-6 haftalikken gozukur....

Benim sancım ve sol yum da ağrı var akıntımda oluyo azıcık yumurtluyorum die devam ediyoruz inş yanılmam midemde de hafif bulantı ve oturduğum yerde baş dönmesi...

yok kuzum görünmez keseyi gnörmek için adetin 10 gün gecmesini bekliyorlar

Anlıyorum seni inan bana çok zor önceden ne heves ederdim şimdi bıktım ya ben sabah yapcam artık saçları şimdi çıktım Duştan...

Nerde oturuyorsun avrupa yakasi istanbulda iyi bir doktor bulamiyorum herseyin en iyi sekilde inceleyip banada anlatmasını istedigim bir doktor cikmadi karşıma. ya

cute melek annesin sen ya...tşkler haklısın tabiii,,, heyecandan dikkat etmedim ki ona...
tam leyla oldum:) bu gece olmazsa koşcam kan testine...umut hem çok güzel hem çok fena..

1.afedersiniz ama (gaz)ilk günlerde çok fazlaydı
2.göğüslerimin hassasiyeti
3.göğüs uçlarında renk değişimi
4.göbekten bikini bölgesine inen çizgi oluşumu(daha önce yoktu bende)
5.mide bulantısı ve yanması
6.kasık ve bel ağrısı
Ama tabiki bu belirtiler kişiden kişiye değişiklik gösterir
Ve arkadaşlar yumurtlamadan3_4 gün sonra beta hcg 1.20cikti yani negatifti ama ben biraz acele etmiştimm:)

Cutem nasilsin.nasil gidiyo doktora felan gittin mi

cok erken olur cnm.

cnm gecmis olsun. aslinda ben artik kullandigin testlerin bozjk oldugunu dusunmeye basladim. onun icin sen gun asiri calismayi birakma tatlim.

dımı canım ınankı benımde aklımdan gecıyo cunku ust tarafı koyu alt trafında hıc bısey yok off ıyıce sıkıldım pekı cutecım yarın doktor dısım ıcın fılm cekerse ben ne yaparım ya ınankı cok zor durumda kaldım off benım sansıma

Canım dayanabilirsen biraz daha dayan istersen yok dersen ihmal etme bence git baksın doktor.. Belki ilaclik birşey olmaz.. Bu testlere göre hala çatlamamiş sanırım yumurtan..

ya canım aslıdna dayanabılınır ama bellı edıyo ıltıhaplanmıs dıs etım ve daha beter olmasından korkuyorum ama dedıgın gıbı belkı ılaclık bı durumda yoktur o yuzden daha fena olmadan gıdeyım dedım zaten durumumu da soylerım ahnı gebelık ıhtımalı var dıye ama bu testler herhalde bozuk testler ne bılım ya ıyıce umıdım kırıldı bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…