aynen öle cnm,,
bu ay tutmadıysa kocişle koşcaz biz de doktora ....
ya sorun var ya da kendi başımıza beceremiyoruz
aynen yapcak pekde bisi kalmiyo hersekilde denedik niz beceremiyoruZ destek sart işin kötüsü hastada olmadim offaynen öle cnm,,
bu ay tutmadıysa kocişle koşcaz biz de doktora ....
ya sorun var ya da kendi başımıza beceremiyoruz
Sizin bat lar ne zaman di kizlar
bnmkisi 4 eylüldü cnm
kizlar uziye girdim yanu ultrasyona ciyerlerime basktirmak icin gitmisdim sonra yumurtaliga rahime filan bakildi hepsi normal cikti
rahim bos dedi bu nedemek yani hamile digilmiyim yoksa 6 gunnen sonra gecicek rahme eger hamile kaldimsa ultrasyon gosterirmiydi? cevap bekliyorum sizlerden lutfen yardim edin
Benimde oyleydi ama hala olmadim ve testte negatif :-((
Bir an once adet olsam bari :-(
cnm. ovulasyon testi normal gebelik tesi gibinyapilmiur biliyrsun degil mi? yanlis yapmis olabilir misintşk ederim cnm hevesim azalıyor ...ovulasyon testiyle de anlayanlar varmış gebeliği
denedim negatif yani 2.si silik..
bi rahat durabilsek ah...ama olmuyor işte..
kizlar uziye girdim yanu ultrasyona ciyerlerime basktirmak icin gitmisdim sonra yumurtaliga rahime filan bakildi hepsi normal cikti
rahim bos dedi bu nedemek yani hamile digilmiyim yoksa 6 gunnen sonra gecicek rahme eger hamile kaldimsa ultrasyon gosterirmiydi? cevap bekliyorum sizlerden lutfen yardim edin
kızlar kocisle önemli bi işimiz vardı ama il dışından arkadaşları gelmiş gecikecekmiş moralim bozuldu o saatten sonra nasıl mik mik yapacağız o değilde banyosu saçı başı sabahtan iş var offfffff
keşke başka bir doktora da gözükseydin. geçmiş olsun canım.. belki havalardan falan olmuş olabilir bu ayı bekle bakalım bi...
bazen doktorlar bizim stresimizi anlayamıyorlar onlar için olağan durum bunlar tabikide problem yoktur ama işte insan biraz bilgi beklemiyor değil. o yüzden ben herşeyi soruorm. Gerçi bnm doktor bakılabilecek herşeye baktı bnm gibi pinpirik biri içinde iyi oldu.
canım sanırım 4 eylül gibi yumurtlucaksın bence sen çift günlerde ilişkiye gir. Hayırlısı olsun inşallah kısa sürede hamiş kalırız
cnm. ovulasyon testi normal gebelik tesi gibinyapilmiur biliyrsun degil mi? yanlis yapmis olabilir misin
ozellikle ogleden sonra yapilir saat 13 den sonra sivi alma. en son saat 14 de wc ye git. sonra saat17 de testi yap cnm.
cnm. kese henuz gozukemez. vajinal ultrasonla 1000 in uzerindeyse; karindan yapilan ultrasonda da 3000 nin uzerinde olmasi gerekiyr beta degerin. bubda demek oluyr ki.... vajinal ultrasonda yaklasik 5-6 haftalikken gozukur....
cnm. ovulasyon testi normal gebelik tesi gibinyapilmiur biliyrsun degil mi? yanlis yapmis olabilir misin
ozellikle ogleden sonra yapilir saat 13 den sonra sivi alma. en son saat 14 de wc ye git. sonra saat17 de testi yap cnm.
cnm. kese henuz gozukemez. vajinal ultrasonla 1000 in uzerindeyse; karindan yapilan ultrasonda da 3000 nin uzerinde olmasi gerekiyr beta degerin. bubda demek oluyr ki.... vajinal ultrasonda yaklasik 5-6 haftalikken gozukur....
kızlar ben adet oldum 54 gün sonra ekime transfer oldum yani sayfamızı da açtım, şuan adet olan ekime plan yapan adayları sayfamıza bekliyoruuuuuum hoşçakalıııın
cok erken olur cnm.
cnm gecmis olsun. aslinda ben artik kullandigin testlerin bozjk oldugunu dusunmeye basladim. onun icin sen gun asiri calismayi birakma tatlim.
Canım dayanabilirsen biraz daha dayan istersen yok dersen ihmal etme bence git baksın doktor.. Belki ilaclik birşey olmaz.. Bu testlere göre hala çatlamamiş sanırım yumurtan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?