ya canım aslıdna dayanabılınır ama bellı edıyo ıltıhaplanmıs dıs etım ve daha beter olmasından korkuyorum ama dedıgın gıbı belkı ılaclık bı durumda yoktur o yuzden daha fena olmadan gıdeyım dedım zaten durumumu da soylerım ahnı gebelık ıhtımalı var dıye ama bu testler herhalde bozuk testler ne bılım ya ıyıce umıdım kırıldı bu ay
Benim sancım ve sol yum da ağrı var akıntımda oluyo azıcık yumurtluyorum die devam ediyoruz inş yanılmam midemde de hafif bulantı ve oturduğum yerde baş dönmesi...
Cutem nasilsin.nasil gidiyo doktora felan gittin mi
dımı canım ınankı benımde aklımdan gecıyo cunku ust tarafı koyu alt trafında hıc bısey yok off ıyıce sıkıldım pekı cutecım yarın doktor dısım ıcın fılm cekerse ben ne yaparım ya ınankı cok zor durumda kaldım off benım sansıma
Aminn canım Allah razı olsun..Su cnm ameliyat olmussun cok gecmis olsun.allah bir daha hastalik vwrmesin insallah bebisinde gelsin.
Inşallah canım şimdi daha umutla doluyum inşallah güzel olacak hepimiz için de..evet geçmiş olsun su...
Allah yardımcın olsun...güzel olcak inşallah her şey
ya canım aslıdna dayanabılınır ama bellı edıyo ıltıhaplanmıs dıs etım ve daha beter olmasından korkuyorum ama dedıgın gıbı belkı ılaclık bı durumda yoktur o yuzden daha fena olmadan gıdeyım dedım zaten durumumu da soylerım ahnı gebelık ıhtımalı var dıye ama bu testler herhalde bozuk testler ne bılım ya ıyıce umıdım kırıldı bu ay
valla ben de olacak gibi hissediyorum ama kısmet yaa hepimiz hakkında hayırlısı olsun allah doğru zamanda versin bebişleri kucağımıza
ay hadi bakalım benim testler negatif çıkıyor hala bat aynı bizim beni de umutlandırıyorsun, kız sen hamişsin bence de çaktırmıyorsunson 5 gün bata tabiki bugün yine test yapıcambu arada bişey sorucam kızlar daha önce test yaptıgımda saatleri bırak günler geçse bile ikinci çizgi çıkmıyodu.. dün yaptıgım iki testte de bi süre geçtikten sonra ikinci çizgi çıkıyo tabi bu süre 1-2 saat falan.. elbette biliyorum ilk 10 dk dan sonrası ciddiye alınmamalı ama aynı marka testler neden önceki gün yaptıgım ikisi sabit negatif da kaldı birgün sonra yaptıklarım zamanla pozitif oldu?? bileniniz varsa beni bi aydınlatın..
canım yaa hayırlısı rabbim ol deyince oluyor üzülmeselam kızlar
ben kırmızıları gördüm bugün
başkaları rüyasında hamile olduğunu görür ertesi gün hamile olduğunu öğrenir ben rüyamda adet olduğumu görüyorum sabah adet oluyorum
bu arada ateş ölçmeye de başladım
hayırlısı artık
ooo hadi gözün aydın darısı başımızayok canım beklemedim 2 dakika bile olmadan gördüm valla.Allahım hayırlısını versin inşallah. teşekkür ederim sende farketmişsn :)
canım dur hemen söktürmeye çalışma umutlandırmak istemem ama belki üzerine görüyorsundur falan...kendi haline bırakarkadaşlar sabah adet oldum ya ama gelmiyo ya lavaboya gittikçe az az toprak gibi tortulu geliyo koyu renk geliyo nedendir acaba ya
gelme dedik geldi geldide ne oldu bari hakkını vereydin :) çok gelsin istiyorumki sökülsün iyice ya ne yapmalı bilen varmı
benim de 6 gün var döllenmeden szonraki kaçıncı günündesinay canim gecmediki daha 6 gunum varama varsada silik cikar dimi
canım yumurtladıktan sonra en erken 10-12 gün sonra belli oluyormuş ki bazen daha geç de olabilir mişarkadaşlar toplam gün sayısına bakınca son adet tarihinin üstünden kaç gün geçmesi gerekiyor hamilelik belli olması için?çünkü kimisi 25 günde bir adet oluyor kimisi 35 günde bir. herkes adeti gelmeyince mi öğreniyor hamile olduğunu ya da 25 günde bir olan belli bir süre geçmesini mi bekliyor. çünkü benim 25 günde bir reglim. ve şu an geçeli 5. gün, idrarda negatif.
Doktora gittinmi canım yada ne zaman gitmeyi düşünüyorsunnn birde kanda baktirdinmi ???????
canlarimm demin iki tane test yaptim. ilk dkka da t cikti silik pembe. foto da isik kaynakli net olmayabilor. allah hepinize nasip etsin.
tabi kan testi;kese;kalp atisi vs. cok uzun iism var. iki tane kaybettim. dilerim allah bunu bagislar. aminnn..
bEki Görüntüle 793773 Eki Görüntüle 793774
Cnm bildiğim kadariyla o kadar yeniyken ultrasyonda görünmüyor. Diger kizlar daha iyi bilir belki
cnm. ovulasyon testi normal gebelik tesi gibinyapilmiur biliyrsun degil mi? yanlis yapmis olabilir misin
ozellikle ogleden sonra yapilir saat 13 den sonra sivi alma. en son saat 14 de wc ye git. sonra saat17 de testi yap cnm.
cnm. kese henuz gozukemez. vajinal ultrasonla 1000 in uzerindeyse; karindan yapilan ultrasonda da 3000 nin uzerinde olmasi gerekiyr beta degerin. bubda demek oluyr ki.... vajinal ultrasonda yaklasik 5-6 haftalikken gozukur....
sagolun kizlar geldikden buyana cok uzgundum yani dusundumki bir nokta bile gozukmedi neyse olmazsa bu ay artik kendime soz vericem net den biraz uzaklasicam yani arada gelib bakicam sizlereyok kuzum görünmez keseyi gnörmek için adetin 10 gün gecmesini bekliyorlar
Cnm benim disim aynen seninki gibi olmustua anlattigin gibiydi.gitmedim doktora felan zorlandım birkac gun ama gecti.
ayyy gözün aydın canııımmmm çoook sevindim allah tamamına erdirsin inşallah
selam kızlar varmı yeni hamişler
ben bu aydan ümidimi kestim umutları ekime kalmış hamiş adayları diye bi topik açarsanız bat 8 ekim
kızlar yeni bir belirti paylaşayım
yangın ayşe olan ben üşüyorum ayağımda çorap üzerimde polar
bir de çok afedersiniz biraz gaz problemim var-belki de üşüttüm bilemiyorum:44:
ben de ayni durumdayim kisacik sort ayagimda yun corap sanirim hava degisiminden ; ( pay cikarmak istemiyorum bu durumdan ama acabalar iste
Canım bence bir dahaki ayı bekle sonuçta radrasyon ve ilaç alacak eşin buda spermin kalitesini düşürur bu benim fikrimm
Ayyyy ne güzel ne kadar çok hamiş çıkmış bu ay..Tek tek yazamıyorum hepinize birden topluca bir GÖZÜNÜZ AYDIN diyorum :))) Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi...Bide daha önce sorunlu gebeliği olanlar bu sefer daha dikkat edin olurmu sakın doktor kontrollerinizi ihmal etmeyin,bide sütünüzü için yoğurdunuzu yiyin sağlıklı beslenin,bide sigara içenler 1 tane bile almasın ağzına bundan sonra,yoksa ağzında söndürürüm o sigaraları :))) dağılın uleyyynnn :))) Bu arada benim patladı bu ay adete 3 gün var ama sancılarım başladı kesin adet olucam.Zaten 2 gün önce test yaptım negatif..Bat 2 ekim beklicez artıkın...
kızlar bsey solıcem bnnnnnnnnnnnnnnnn yarn hastnye gdyorum doktor adetn 3. gunu gel demstı alttan mı bakıyo blen varmı???? doktor bakana kdar hadı cok kan gelrse yanındamı silinir doktorun
cuteheart,evli mutlu,terslale tebrikler gozunuz aydin rabbim kucaginiza almayida nasip etsin insallah darisida bizim basimiza olsun insallah.
Benim ates 36.4 de bugun bu demek oluyorki yarin 36.3 le kirmizilari gorecegim yani bu ayda olmadi hayirlisi olsun diyelim
kızlar bsey solıcem bnnnnnnnnnnnnnnnn yarn hastnye gdyorum doktor adetn 3. gunu gel demstı alttan mı bakıyo blen varmı???? doktor bakana kdar hadı cok kan gelrse yanındamı silinir doktorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?