Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Cnm benim disim aynen seninki gibi olmustua anlattigin gibiydi.gitmedim doktora felan zorlandım birkac gun ama gecti.

Benim sancım ve sol yum da ağrı var akıntımda oluyo azıcık yumurtluyorum die devam ediyoruz inş yanılmam midemde de hafif bulantı ve oturduğum yerde baş dönmesi...

cnm. benim bunlar olunca 2 gun sonra yumurtluyorum ben. yani degerlendir tatlim bugunleri.

cnmmm. dun bir bugun iki...dr.u aradim. 2 hafta sonra gel dedi. kan tahlilini de haftaya yaptiracagim. daha adet tarihim gelmedi benim )

Cutem nasilsin.nasil gidiyo doktora felan gittin mi

cnm. dr.a danis. deki benim gebelik suphem var. ona gore davranir. belki dokunmayacak bir ilacla mudahele eder. adet olursan gel der.

Su cnm ameliyat olmussun cok gecmis olsun.allah bir daha hastalik vwrmesin insallah bebisinde gelsin.
Aminn canım Allah razı olsun..
evet geçmiş olsun su...
Allah yardımcın olsun...güzel olcak inşallah her şey
Inşallah canım şimdi daha umutla doluyum inşallah güzel olacak hepimiz için de..

Bence sen soyle gebelik ihtimali var diye dediğin gibi. . Bebisi de dişi de ihmal etme en iyisi :)

valla ben de olacak gibi hissediyorum ama kısmet yaa hepimiz hakkında hayırlısı olsun allah doğru zamanda versin bebişleri kucağımıza

estagfurullah cnm. baska bilen arkadaslarda vardir.

tup bebek tranferlerin de bile 10. gunde kan testi yapilir.

idrar testin pozitif olmadan kana gitme cnm. delik desik etme kendini. simdi gitsen varsa bile cok dusuk cikacak. bu kez de yok kimyasal olir vs. diye kafani karistiracaklarm.canini sikacaklar. iki gune bir kan vereceksin. sen dur annem. ben de diracagim daha. bibadet gunum gelsin bakalim. yarin dr.dan haber bekliurm. arkadasimin dr.u. o derse yaptiracagim. cunkj iki dusuk var ya ben de belki igne kullanmam gerekecek.[/QUOTE]

gitmemeye karar verdim zaten idrarda silik görene kadar gitmeyeceğim..inşallah iğneye gerek kalmaz yavrum

ay hadi bakalım benim testler negatif çıkıyor hala bat aynı bizim beni de umutlandırıyorsun, kız sen hamişsin bence de çaktırmıyorsun
canım yaa hayırlısı rabbim ol deyince oluyor üzülme
yok canım beklemedim 2 dakika bile olmadan gördüm valla.Allahım hayırlısını versin inşallah. teşekkür ederim sende farketmişsn :)
ooo hadi gözün aydın darısı başımıza
canım dur hemen söktürmeye çalışma umutlandırmak istemem ama belki üzerine görüyorsundur falan...kendi haline bırak

ay canim gecmediki daha 6 gunum var ama varsada silik cikar dimi
benim de 6 gün var döllenmeden szonraki kaçıncı günündesin

canım yumurtladıktan sonra en erken 10-12 gün sonra belli oluyormuş ki bazen daha geç de olabilir miş

Doktora gittinmi canım yada ne zaman gitmeyi düşünüyorsunnn birde kanda baktirdinmi ???????

yok cnm gitmedim daha. aradim ama. 6. haftafa gel dedi. o zamana kadar da ilac; igne vs. vermem dedi. sadece folik asit ve elevit iciyorum. haftaya da kan testlerimi yaptiririm cunku daha adet tarihim gelmedi.

ebrulimavi cnm. sana yazdim ama silinmis. anlamadim. her gun test yapiyrm deli gibi. daha pembe artik )

Cnm bildiğim kadariyla o kadar yeniyken ultrasyonda görünmüyor. Diger kizlar daha iyi bilir belki

yok kuzum görünmez keseyi gnörmek için adetin 10 gün gecmesini bekliyorlar
sagolun kizlar geldikden buyana cok uzgundum yani dusundumki bir nokta bile gozukmedi neyse olmazsa bu ay artik kendime soz vericem net den biraz uzaklasicam yani arada gelib bakicam sizlere
bakalim hayirlisi insallah hamileyimdir

Cnm benim disim aynen seninki gibi olmustua anlattigin gibiydi.gitmedim doktora felan zorlandım birkac gun ama gecti.

hm anladım canım ya aslında dayanabılırım ama korkuyorumkı daha fena olacak cunku yarın 4. gun agırmaya baslayalı e ıyıye degıl tam ters kotuye gıdıyo o yuden en azından bılgı alma acısından gıdeyım dıyorum. bıde tam 20lık dısımın dıs etı yanı korktum bıraz yanı.

Batım 5 Eylül. Henüz kırmızılar gelmedi ama sanırım eli kulağında belim orta yerinden çatlıyor gibi. Gerçi bence 8-9 eylül gibi de adetlenebilirim. Çünkü geç yumurtladım. Ve hep 28-29 günde bir gelen adetim geçen ay 25. günde gelmişti. Son adetimden sonraki 25. günüm bugün. Ama gelen giden yok henüz. Bakalım 9una kadar gelmezse kan testine gidicem.

kızlar yeni bir belirti paylaşayım
yangın ayşe olan ben üşüyorum ayağımda çorap üzerimde polar
bir de çok afedersiniz biraz gaz problemim var-belki de üşüttüm bilemiyorum:44:

Ayyyy ne güzel ne kadar çok hamiş çıkmış bu ay..Tek tek yazamıyorum hepinize birden topluca bir GÖZÜNÜZ AYDIN diyorum :))) Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi...Bide daha önce sorunlu gebeliği olanlar bu sefer daha dikkat edin olurmu sakın doktor kontrollerinizi ihmal etmeyin,bide sütünüzü için yoğurdunuzu yiyin sağlıklı beslenin,bide sigara içenler 1 tane bile almasın ağzına bundan sonra,yoksa ağzında söndürürüm o sigaraları :))) dağılın uleyyynnn :))) Bu arada benim patladı bu ay adete 3 gün var ama sancılarım başladı kesin adet olucam.Zaten 2 gün önce test yaptım negatif..Bat 2 ekim beklicez artıkın...

ve bütün ümitler booooşşokadar inanmıstımkı bu ay kaç gun gectı adetım bıle yaaa ama kırmızıyı gordum bugun artık umutla ekımı bekleyenlere tasındım heralde

kızlar yeni bir belirti paylaşayım
yangın ayşe olan ben üşüyorum ayağımda çorap üzerimde polar
bir de çok afedersiniz biraz gaz problemim var-belki de üşüttüm bilemiyorum:44:

ben de ayni durumdayim kisacik sort ayagimda yun corap sanirim hava degisiminden ; ( pay cikarmak istemiyorum bu durumdan ama acabalar iste

ben de ayni durumdayim kisacik sort ayagimda yun corap sanirim hava degisiminden ; ( pay cikarmak istemiyorum bu durumdan ama acabalar iste

kızlar bsey solıcem bnnnnnnnnnnnnnnnn yarn hastnye gdyorum doktor adetn 3. gunu gel demstı alttan mı bakıyo blen varmı???? doktor bakana kdar hadı cok kan gelrse yanındamı silinir doktorun

cuteheart,evli mutlu,terslale tebrikler gozunuz aydinrabbim kucaginiza almayida nasip etsin insallah darisida bizim basimiza olsun insallah.
Benim ates 36.4 de bugun bu demek oluyorki yarin 36.3 le kirmizilari gorecegim yani bu ayda olmadi hayirlisi olsun diyelim

Canım bence bir dahaki ayı bekle sonuçta radrasyon ve ilaç alacak eşin buda spermin kalitesini düşürur bu benim fikrimm

Zaten bu seferde olay bende patladı cnm. Dün ateş, kusma, baş ağrısı derken gözüm hiç birşey görmedi. Bu ayda geçti gitti

saol cnm..darisi sana olsun

kızlar bsey solıcem bnnnnnnnnnnnnnnnn yarn hastnye gdyorum doktor adetn 3. gunu gel demstı alttan mı bakıyo blen varmı???? doktor bakana kdar hadı cok kan gelrse yanındamı silinir doktorun

cnm.ben hic o muayeneye gitmedim ama sanirim alttan bakiur.

saol cnm. darisi sana.

Canım gerek görürse bakar. Benim polip olduğunu söyledim onun için bakmıştı ama rutin hormon tahlillerinde bakmaz. Ve okadar kötüydü ki. Çok kan gelmişti gomlegim bile kan olmuştu. Sen iç çamaşırı ve yedek tişört koy cantana ayrıca bol ped. Ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…