Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

gitmemeye karar verdim zaten idrarda silik görene kadar gitmeyeceğim..inşallah iğneye gerek kalmaz yavrum

ay hadi bakalım benim testler negatif çıkıyor hala bat aynı bizim beni de umutlandırıyorsun, kız sen hamişsin bence de çaktırmıyorsun

canım yaa hayırlısı rabbim ol deyince oluyor üzülme

ooo hadi gözün aydın darısı başımıza

canım dur hemen söktürmeye çalışma umutlandırmak istemem ama belki üzerine görüyorsundur falan...kendi haline bırak

benim de 6 gün var döllenmeden szonraki kaçıncı günündesin

canım yumurtladıktan sonra en erken 10-12 gün sonra belli oluyormuş ki bazen daha geç de olabilir miş[/QUOTE]

ah canım keşke ama nerde.. dünkü test yine negatif (

Canlariiiiimmmmm herkeze gunaydinnnn yeni güzel haberler alacagimiz bir gun dileğiyle öpüldünz

haklısın canım ama ben çok yıpranıyorum bu süreçte üstelik sigarada kullanıyorum ( acaba diyorum bugün gidip kan testimi versem en azından acı gerçekle kesin olarak yüzleşirim ve hayatıma bakarım.. tatilden geldim geleli evime temizlemedim daha adam akıllı.. olaki varsa bişey olur diye..

Anlıyorum seni inan bana çok zor önceden ne heves ederdim şimdi bıktım ya ben sabah yapcam artık saçları şimdi çıktım Duştan...
canım işte bebişimiz hayırlısıyla gelsin o kociş görecek gününü gerçi 11 demişti ama 10 da geldi senin için diyo bide

cnm. benim bunlar olunca 2 gun sonra yumurtluyorum ben. yani degerlendir tatlim bugunleri.

cnmmm. dun bir bugun iki...dr.u aradim. 2 hafta sonra gel dedi. kan tahlilini de haftaya yaptiracagim. daha adet tarihim gelmedi benim ).

kuzum senin yöntemi yaptın 2-3 dk bekledi kociş sonra öyle yattım ama anck 20 dk hafta içi olunca çok bekleyemiyorum yalnız her zamankinden daha az aktı 3te 1 kadar aktı yani cumartesi sabaha kadar yatarım artık otomatik hesaplayıcılara göre cumartesi benim yumurtlama günüm 17. gün oluyo yani bakalım hayırlısı ne duysak yapıyoz zaten

Son düzenleme:

canım benim tabikide ilaç falan almıcaksın.. ya hamilesin sen sen silik çizgi görmemişsin bu silik falan degil test kagıdının üst yanı algılamış hcg yi ve orası kopkoyu kan testine koşşşşşşş

Canım geçmiş olsun bir türlü yazamadım... Nasılsın iyi oldun mu inşallah en kısa sürede bebeğin seninle olur... Korunma verdi mi doktor

Kizlar Günaydın nasılsınız guzel haberler almak dilegiyle gune baslayalim benim adetim gelmedi hala dun gelmesi gerekiyordu dun aksam test yaptim erken gebelik testi sonuc negatif ben bu ay penesilin igne vurulmustum acaba adeti geciktirirmi bilen varmi

Yok canım ben her kış penisilin depo vurulurum ağır gripler geçiriyorum hiç geciktirmiyor... Belkide geç yumurtladın... Yumurtlama gününden sonra 14. Gün adet olunuyor mutlaka luteal faz diye bir dönemmiş bu Dr.um demişti. Adet olduğun günden geriye 14 gün say yumurtladığın tarihi bulursun

Benim normalde hep2gun geri çekiyor gecen ay 7sinde oldum 7agustos ama hala gelen giden yok nasil hesaplicam yumurtlamami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…