estagfurullah cnm. baska bilen arkadaslarda vardir.
tup bebek tranferlerin de bile 10. gunde kan testi yapilir.
idrar testin pozitif olmadan kana gitme cnm. delik desik etme kendini. simdi gitsen varsa bile cok dusuk cikacak. bu kez de yok kimyasal olir vs. diye kafani karistiracaklarm.canini sikacaklar. iki gune bir kan vereceksin. sen dur annem. ben de diracagim daha. bibadet gunum gelsin bakalim. yarin dr.dan haber bekliurm. arkadasimin dr.u. o derse yaptiracagim. cunkj iki dusuk var ya ben de belki igne kullanmam gerekecek.
bir iki gün daha bekle tekrar yaparsın canım.....üzülme belki bikacgün sonra güzel sonuc alırsın inş. ben beklıcem cunku agzım yandı gecen aylardan oyuzden acele etmeyelım...zaten testte hamıs oldugumuzu suan ögrensek bile,keseyi görmek için adetten 5-10 gün gecmesi ve kalp atısının duyulması için beklicez....oyuzden ya sabır her nekadar zor olsadan tabi
canım işte bebişimiz hayırlısıyla gelsin o kociş görecek gününü gerçi 11 demişti ama 10 da geldi senin için diyo bideAnlıyorum seni inan bana çok zor önceden ne heves ederdim şimdi bıktım ya ben sabah yapcam artık saçları şimdi çıktım Duştan...
cnm. benim bunlar olunca 2 gun sonra yumurtluyorum ben. yani degerlendir tatlim bugunleri.
cnmmm. dun bir bugun iki...dr.u aradim. 2 hafta sonra gel dedi. kan tahlilini de haftaya yaptiracagim. daha adet tarihim gelmedi benim).
Canlariiiiimmmmm herkeze gunaydinnnn yeni güzel haberler alacagimiz bir gun dileğiyle öpüldünz
canım işte bebişimiz hayırlısıyla gelsin o kociş görecek gününü gerçi 11 demişti ama 10 da geldi senin için diyo bide
yusracığım günaydın nasılsın..._???
günaydın hamişlerveee hamiş olmayı bekleyenler
kızlar kan testi kaç gün çıkıyor bilen var mı
Eki Görüntüle 794702
kızlar yıne sılık yıne sılık off moralım cok bozuk bıde sımdı dıs agrısı basladı zaten 2-3 gundur agırıyordu 20mılık olan dısım bugun hıc agzımı acamadım bıde baktımkı beyaz bısey cıkmıs dıs etımde en arkada off ıltıhaplanmıs sanırım sımdı ben dıs ıcın doktora gıttıgımde bana ılac verırse ben ne yaparım ya butun umıtler suya dustu off sımdı dıyorumkı korunsakmı ya bısey verırse doktor dıye
haha! ya da valla gün aşırı sevişiyoruz ama hala olmadı mı dense???
Canım gerek görürse bakar. Benim polip olduğunu söyledim onun için bakmıştı ama rutin hormon tahlillerinde bakmaz. Ve okadar kötüydü ki. Çok kan gelmişti gomlegim bile kan olmuştu. Sen iç çamaşırı ve yedek tişört koy cantana ayrıca bol ped. Ne olur ne olmaz
canım benim tabikide ilaç falan almıcaksın.. ya hamilesin sensen silik çizgi görmemişsin bu silik falan degil test kagıdının üst yanı algılamış hcg yi ve orası kopkoyu kan testine koşşşşşşş
Canım o test bildiğim kadarıyla ovu testi
bende denedim hersekilde günlük gunasiri alt ust vs yok hala bisi:)ben onuda denedim canım merak etme.. hatta günde iki posta bile oldugu olmuştur yani.. ama yine olmadı
Kizlar Günaydın nasılsınız guzel haberler almak dilegiyle gune baslayalim benim adetim gelmedi hala dun gelmesi gerekiyordu dun aksam test yaptim erken gebelik testi sonuc negatifben bu ay penesilin igne vurulmustum acaba adeti geciktirirmi bilen varmi
Canim gebelik Testi o ovu testini bilmiyor um ama gebelik testinde c ve t çıkıyor bwnce gebelik; )Canım o test bildiğim kadarıyla ovu testi
Benim normalde hep2gun geri çekiyor gecen ay 7sinde oldum 7agustos ama hala gelen giden yok nasil hesaplicam yumurtlamamiYok canım ben her kış penisilin depo vurulurum ağır gripler geçiriyorum hiç geciktirmiyor... Belkide geç yumurtladın... Yumurtlama gününden sonra 14. Gün adet olunuyor mutlaka luteal faz diye bir dönemmiş bu Dr.um demişti. Adet olduğun günden geriye 14 gün say yumurtladığın tarihi bulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?