3 aydır gebelik testi manyağı olarak biliyorum tatlım gebelik testini. Kenarın bhcg yazıyor bunun kenarında th özellikle baktım. Hatta o arkadaş yumurtlamanın olmadığını düşünerek ekledi sanırım o testiCanim gebelik Testi o ovu testini bilmiyor um ama gebelik testinde c ve t çıkıyor bwnce gebelik; )
günaydın...nasıl gidiyo çalışmalar..._??
evet bhcg yaziyo orasina hic dikkat etmemistim neyse tuttur ins da niye olavi sormuski3 aydır gebelik testi manyağı olarak biliyorum tatlım gebelik testini. Kenarın bhcg yazıyor bunun kenarında th özellikle baktım. Hatta o arkadaş yumurtlamanın olmadığını düşünerek ekledi sanırım o testi
Nerde oturuyorsun avrupa yakasi istanbulda iyi bir doktor bulamiyorum herseyin en iyi sekilde inceleyip banada anlatmasını istedigim bir doktor cikmadi karşıma. ya
şuan keyfi çalışıyoruz canım..yumurtlama dönemi geçti.. ayın 9u beklenmeyen bat testler hala negatif ama onları düşünmemek istiyorum böyle.. sende durumlar nasıl
Benim normalde hep2gun geri çekiyor gecen ay 7sinde oldum 7agustos ama hala gelen giden yok nasil hesaplicam yumurtlamami
canım işte bebişimiz hayırlısıyla gelsin o kociş görecek gününü gerçi 11 demişti ama 10 da geldi senin için diyo bide
yusracığım günaydın nasılsın..._???
GÜNAYDIN TATLIM İYİYİM NE OLSUN GÜN AŞIRI ÇALIŞMALAR FARKLI UYGULAMALAR TUTURSAYDIK HAYIRLISIYLA KAYNANA GÖRÜMCE DIRDIRI İŞTE SİZİN KAÇINCI DENEME BİZİM 4
avrupa yakasında oturuorm bende cnm. memorial şişli asena ayar tavsiye ederim. hamileliği düşünmeden herşeyime baktı aşı verdi onları oldum.. şimdi için rahat çalışmalara başla dedi..
bence git aklında ne varsa sor canım rahat rahat çok tatlı bi kadın ilk gidişimde çok stres olmuştum alttan bakıcağı için ama dedim aaa bişi yokmuş bundaa
GÜNAYDIN TATLIM İYİYİM NE OLSUN GÜN AŞIRI ÇALIŞMALAR FARKLI UYGULAMALAR TUTURSAYDIK HAYIRLISIYLA KAYNANA GÖRÜMCE DIRDIRI İŞTE SİZİN KAÇINCI DENEME BİZİM 4
benim ki 3 sayılır haziranda denedik son yum günlerimi o tutmadı,sonra ara verdik geçen ay adete 7 gün kala denedik o da olmadı ama şimdi daha düzenli bakalım tutarsa...
hangi aşıları oldun..dün topiğe yazdım ama kimse cevap vermedi merak ediyorum haftaya gidcem çünkü kadın doğum uzmanına...
ben eşim yüzünden günaşırı yapamıyorum adam hergün olsun dio belki buğün tatil veririz yarın sabahı bekliycez..eşim benden daha sabırsız hemen olsun istiyo...
hamileliği düşünenler bi yandan folik asit kullanmaya başladınız mı?
Canlar bende doktorumdan acayip memnunum... Beylikdüzü tarafında oturuyorsan tavsiye ederim acıbadem beylikdüzü Aylin tatlıadım... Dünya tatlısı çok olumlu acayip moral veren bir kadın insanı çok rahatlatıyor :)
ohh ohh ne güzelbenimki çalışma kısmında istekli ama çocuk konusunda heyecan yapmıyo yada ben stres yaparım diye bana yansıtmıyo canım ya diyoki biz akışına bırakalım olursa olur
ben onuda denedim canım merak etme.. hatta günde iki posta bile oldugu olmuştur yani.. ama yine olmadı
bende denedim hersekilde günlük gunasiri alt ust vs yok hala bisi:)
eşimi öle heyecanlı görünce ben rahat davranmak zorundayım bizde oluruna bırakıyoruz dioz ama bakma içimiz kıpır kıpır...
hamileliği düşünenler bi yandan folik asit kullanmaya başladınız mı?
ben doğu tarafındayım mümkün değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?