Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

burda doktor sıkıntısı yaşıyorum ben maalesef. bebeğimin kalbi durduğu için 20 gün önce aldılar, 2 ay bekle dedi ama foliğe devam et falan demedi,ben yine de devam ediyorum sormak istedim size de.

hangi aşıları oldun..dün topiğe yazdım ama kimse cevap vermedi merak ediyorum haftaya gidcem çünkü kadın doğum uzmanına...

ben hepatit b ve tetanoz oldum cnm bnm bir gün arayla... ama tabi çalışmalara başlamamıştık... sen bir muayene ol eğer gebelik riskin yoksa hemen orda acilde aşını olursun zaten...

kızlar dün akşam acayip bel ağrısı çektim. dedim kesin adet olucam. gece tabi bu kafayla yatınca kabus üstüne kabus gördüm Bugün de ağrım var ama dünkü gibi değil.. offf yaaaa.......

ya bende hiç sabır kalmadı.. :95: :95: :95: bugün kan testi yaptırayım artık.. artık bebegimde annesine deciikkk yapsın..yoksada ne yapalım artık gelecek aylara :85: :85: :85: :85: dua edin lütfenn özellikle hamişler sizler dua edin bebeişim benimle olsun..

Son düzenleme:
dimi dogru söylüyosun bence de bi taraf kendini gizliyo hep kadın yada erkek..

benim de eşim gizliyor. benim için biliyorum. aslında o benden de hevesli hatta beni o ikna etmişti çocuk yapmak için. ben en başta o çok istiyor diye başladım ama şimdi şu halime bak :85: :85: :85:

inşallah seninledir umudunu kaybetme hayırlısı olsun...

folik asidi doktor mu tavsiye etti illa ilaç olarak mı almak gerekiyor besinler alsak olmuyormu

cnm doktor başlatıyor bende 3 aydır içiyorum... bebek için önemli olduğunu söyledi aslında tabikide besinlerden alanabilir ama yinede önlem olarak veriyorlar.
bnm kullandığım 20 TL içinde 100 tane var . sabah akşam içiyorum...

ben hamile değilim ama dualarım seninle. inşallah müjdeli haberi bu ay alırsın canım..

burda doktor sıkıntısı yaşıyorum ben maalesef. bebeğimin kalbi durduğu için 20 gün önce aldılar, 2 ay bekle dedi ama foliğe devam et falan demedi,ben yine de devam ediyorum sormak istedim size de.

canım ben ilk bebegimi düşürdükten sonra 2 ay daha ettim öncesindede bir ay kullanmıştım.. devam etmemin nedeni yeniden gebelik istedigim içindi.. geçen doktorum 3 ay kullanmışsın yeterince depon olmuştur.. gebelik olursa başlarsın tekrardan şimdi bırak dedi..

ilk bebeğine ne kadar sürede hamile kalmıştın canım

ben test yaptım dayanamadım 3 gün kala... negatif çıktı idrar testinden zaten umudum yoktu ama dualarım sizinle :) inşallahhhh bebişlerinize bu ay kavuşursunuz kıslar :)

kızlarrr günaydınnnn :124::124:
ya benim adet sancılarım inanılcak gibi değil ama geçti o neydi ozamanki :44: eskiden hiç öle bişi olmazdı

dün boş geçtik bugün gene çalışıcaz ya bide yemekten sonra midem kalkar gibi oluyo daha önce çöp poşeti gibi ne yesem böle bişi olmazdım. sizce varmıdır bişiler yoksam ben kendimi dinleyip kendi kendime bişilermi çıkarıyorum

benim de eşim gizliyor. benim için biliyorum. aslında o benden de hevesli hatta beni o ikna etmişti çocuk yapmak için. ben en başta o çok istiyor diye başladım ama şimdi şu halime bak :85: :85: :85:

aynen canım bizde de öyle evlendikten 7 ay sonra zar zor ikna etti beni ama şimdi dedigin gibi halimize bak tutuşuyoruz çocuk diye :18: :18: :18:

olsun cnmm yeter o 20 dkk bile. ben garanti olsun diye 1 saat yatiyrm. mumkunse calismiyorsaniz cumartesi sabah iliski olsun bu aksam degil. cunku sabah spermler cok yaramaz ve hizli oluurlar )

Canim gebelik Testi o ovu testini bilmiyor um ama gebelik testinde c ve t çıkıyor bwnce gebelik; )

kizlar. ben haticenin testlerini hep takip eden kisi olarak diyeyim. ovulasyon testi onlar.
ama t tam asagiya kadar bir turlu inmiyr gunlerdir. o yuzden testlerin bozuk oldugunu dusunuyrm.
eger adetine 2-3 gun kala yaparsa ovulasyon testini ve t c den kouu cikarsa gebedir.

hamileliği düşünenler bi yandan folik asit kullanmaya başladınız mı?

folik asidi doktor mu tavsiye etti illa ilaç olarak mı almak gerekiyor besinler alsak olmuyormu

ben 1 yildir folkk asit 3 aydir da elevit aliyrm. dr.lar elevitin gebe kalmayi kolaylastirdigini soyluyoar.

folik asit yedigimiz seylerde de tabiki alinabilir ama bebek olunca bizim vucudumuzdan cektigi icin mutlaka eksiklik olusuyor. eger takviye almazsak da bebeklerin sinir sistemlerinin olusuminda sorun cikiyr. bu da ilk 3 ay demek. onun icin gebe kalmadan 3 ay once mutlaka alinmaya baslanmali gun de 1 tablet.

Canım geçmiş olsun bir türlü yazamadım... Nasılsın iyi oldun mu inşallah en kısa sürede bebeğin seninle olur... Korunma verdi mi doktor

Sağol tatlım kurtuldum şükür ama korkuyorum kanamam zaman zaman artıyor.. 10-15 gün korunma olacak ben adete kadar beklemeyi düşünüyorum yaram tamamen iyi olsun diye.. Inşallah canım hepimiz hayırlısıyla tez zamanda kavusuruz bebeklerimize..

Kızlar ben 3-4 ay folik asit kullandım. Bu ay korunma var en erken bir ay sonra başlayacak çalışmalar.. Sizce başlayım mı tekrardan yoksa gebelik oluşana kadar baslamasam mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…