- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
hangi aşıları oldun..dün topiğe yazdım ama kimse cevap vermedi merak ediyorum haftaya gidcem çünkü kadın doğum uzmanına...
evet canım 4 aydır kullanıyorum ben günde bir tane
Slmlar kimse varmı. Bende birkaç güne hamilelik beklemedeyım
dimi dogru söylüyosun bence de bi taraf kendini gizliyo hep kadın yada erkek..
ya bende hiç sabır kalmadı.. :95: :95: :95: bugün kan testi yaptırayım artık.. artık bebegimde annesine deciikkkyapsın..yoksada ne yapalım artık gelecek aylara :85: :85: :85: :85: dua edin lütfenn özellikle hamişler sizler dua edin bebeişim benimle olsun..
folik asidi doktor mu tavsiye etti illa ilaç olarak mı almak gerekiyor besinler alsak olmuyormu
ya bende hiç sabır kalmadı.. :95: :95: :95: bugün kan testi yaptırayım artık.. artık bebegimde annesine deciikkkyapsın..yoksada ne yapalım artık gelecek aylara :85: :85: :85: :85: dua edin lütfenn özellikle hamişler sizler dua edin bebeişim benimle olsun..
burda doktor sıkıntısı yaşıyorum ben maalesef. bebeğimin kalbi durduğu için 20 gün önce aldılar, 2 ay bekle dedi ama foliğe devam et falan demedi,ben yine de devam ediyorum sormak istedim size de.
canım ben ilk bebegimi düşürdükten sonra 2 ay daha ettim öncesindede bir ay kullanmıştım.. devam etmemin nedeni yeniden gebelik istedigim içindi.. geçen doktorum 3 ay kullanmışsın yeterince depon olmuştur.. gebelik olursa başlarsın tekrardan şimdi bırak dedi..
benim de eşim gizliyor. benim için biliyorum. aslında o benden de hevesli hatta beni o ikna etmişti çocuk yapmak için. ben en başta o çok istiyor diye başladım ama şimdi şu halime bak :85: :85: :85:
canım işte bebişimiz hayırlısıyla gelsin o kociş görecek gününü gerçi 11 demişti ama 10 da geldi senin için diyo bide
kuzum senin yöntemi yaptın 2-3 dk bekledi kociş sonra öyle yattım ama anck 20 dk hafta içi olunca çok bekleyemiyorum yalnız her zamankinden daha az aktı 3te 1 kadar aktı yani cumartesi sabaha kadar yatarım artık otomatik hesaplayıcılara göre cumartesi benim yumurtlama günüm 17. gün oluyo yani bakalım hayırlısı ne duysak yapıyoz zaten
canım benim tabikide ilaç falan almıcaksın.. ya hamilesin sensen silik çizgi görmemişsin bu silik falan degil test kagıdının üst yanı algılamış hcg yi ve orası kopkoyu kan testine koşşşşşşş
Canim gebelik Testi o ovu testini bilmiyor um ama gebelik testinde c ve t çıkıyor bwnce gebelik; )
hamileliği düşünenler bi yandan folik asit kullanmaya başladınız mı?
folik asidi doktor mu tavsiye etti illa ilaç olarak mı almak gerekiyor besinler alsak olmuyormu
ben hamile değilim ama dualarım seninle. inşallah müjdeli haberi bu ay alırsın canım..
Canım geçmiş olsun bir türlü yazamadım... Nasılsın iyi oldun mu inşallah en kısa sürede bebeğin seninle olur... Korunma verdi mi doktor
Kızlar ben 3-4 ay folik asit kullandım. Bu ay korunma var en erken bir ay sonra başlayacak çalışmalar.. Sizce başlayım mı tekrardan yoksa gebelik oluşana kadar baslamasam mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?