Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

inşallah seninledir bebeğin canım sonucu merakla bekliyorum

kızlar göğüs ağrım bugün hafifledi neden acabaa:44::44:karın ağrısı keza
acaba bebiş yok mu

senin batın 18 eylülmüş adet sancıların için erken değil mi? benim de 2 gündür adet sancım gibi sancılarım oluyor. satım 15 ağustos ama genelde erken oluyorum. o yüzden ben adet olabilirim ama senin adet düzenini bilmediğim için bana erken gibi geldi

acaba bebiş yok mu

ya şey sorcam bu göğüs ağrısı nasıl bir ağrı bendede bir kaç gündür varda

kizlarrr. bazen ukalalik yapiyormusum gibime geliyor. kusuruma bakmayin )

simdik. ben hasimato hastasiyim. yani benjm tiroid bezim az calisiyor. gerekli T4 hormonunu uretmiyor. eger bu hormon olmazsa da ya gebe kalmaniz cokkk zorlasiyor; ya bebeginiz de zihinsel engel olabiliyor; ya erken dogum apabiliyor yada dusuk yapabiliyorsuniz. benim ikinci bebekte cikti oratay. o zamandan beri ilac aliyorum.

bebek ilk 3 ay boyunca sizin tiroid hormonlarinizi kullaniyor. 3 ay sonra kendi triod hormonlarini kendi uretmeye basliyor ve sizden kopuyor bu yonden. bu hormonlar onun gelisimi icin cok etkili. dusuk kilolu yada sisman; cuce yada deve dedigimiz anomalilerin olusmasi; zihinsel gelisimde problme vs. gibi olaylari bu hormonlar yonetiyorm onun icin gebeligi dusunuyorsaniz yada gebeyseniz yada geb kalamiyorsaniz hemen bir saglik ocagi yada en guzrli endokrin uzmanina gidip:

tsh
t3
t4
anti-tpo hormonlarina baktirmanizi tavsiye ederim.

diger bir konuda su. benim yarin adet gunum normalde. bir arkadasim da dediginde yazmistim buraya. cidden adet belirtilerinin hepsini yasiyor vucudum bugun. tek fark goguslerim. akliniz da olsun. belirtiler var diye cok da umitsiz olmayin gebelik yok diye.

çocuklarımızı leyleklerin getirmedigini biliyoruz sonuçta :78: :78: çalışıcaz tabi kazanana kadar devam

Kızlar ben 3-4 ay folik asit kullandım. Bu ay korunma var en erken bir ay sonra başlayacak çalışmalar.. Sizce başlayım mı tekrardan yoksa gebelik oluşana kadar baslamasam mi??

valla ben ilk başladığım zamanlarda kullanıyordum. sonra baktım 1, 2, 3,4 ay derken gittikçe gidiyor bu... bıraktım ben de. Allah izin verirse hamile kalınca başlamayı düşünüyorum

kızlar dün o belli olmayan çizgi akşam baktığımda resimdeki hale gelmişti.silikler gündüz koyu olan akşamki hali.bugün daha sakinim haftaya kadar bekliyorum.psikolojik olduğuna inandğm göğüs ağrım ve göğüs şişmesi var.kasık ağrıları zaten her gün oluyor.hayırlısıyla gelse şu hafta :))) Eki Görüntüle 795314 Eki Görüntüle 795315 Eki Görüntüle 795316

Kızlar ben 3-4 ay folik asit kullandım. Bu ay korunma var en erken bir ay sonra başlayacak çalışmalar.. Sizce başlayım mı tekrardan yoksa gebelik oluşana kadar baslamasam mi??

sakin birakma cnm.devam et. zaten zarari yok sana. gebe kaldiktan sonra icmeye baslamak gec oluyr.

acaba bebiş yok mu

canım düşünme öyle ya benim gögüsler geçen afaka ulaşmıştı zaten küçük ya büyüyüp güzelleşmişti ama ne oldu bebek yok.. belirtilere şimdilk çok takılma

cnm normalde ben 28 günde 1 adet oluyordum ve şaşmazdı çok düzenliydi. nisan sonu mayıs başı bi kimyasal gebelik yaşadım düşükten sonra dr 2 ay kadar bekle adetin düzensizleşecek demişti. gerçektende düşükten sonraki ay 1 hfta geç, ondan sonrakindede 1 hafta geç, sonra 1 hafta erken geldi, geçen ayda erken gelicek gibi aynen böle adet sancısı çektim 10 gün ewelden ve başıma vurunca bende migren var. dayanamadım ağrı kesici aldım :26: onun etkisi ilemi bilmiorum gelmedi tam gününde geldi. bu ayda erken sancım gene başladı ama bukez eğer erken adet olursam dr a giderim die ağrı kesici almadım ama şükür gelmedi de hala:26:

bu neyin nesi anlamadım canım ama erken gelse gidicem dr a kesin.. 15-18 günde bir adetmi olunur. 21 inde bitti 15 gün geçti daha
:18:

ben tam anlamadim cnm. sabah tekrar mi test yaptin?

bunlar ayni testin bi aksam bi sabahki fotosu mu?

hepsinde de var cizgi buarada.

slm kızlar cok yazışamadık benım 5 eylül olan Bat Gerçekleşmiş bulunmaktadır ((
hamiş haberi veren arkadaşların sağlıklı bir gebelik geçirmelerini diliyorum

sakin birakma cnm.devam et. zaten zarari yok sana. gebe kaldiktan sonra icmeye baslamak gec oluyr.

Canım iki kutu folic plus bir buçuk kutu da folidoce kullandım ve benim iştahımı acaip açtı bunlar. Dedim acaba kilo almam o yüzden mi.. Bırakmayım de mi en iyisi devam etmek..

ben tam anlamadim cnm. sabah tekrar mi test yaptin?

bunlar ayni testin bi aksam bi sabahki fotosu mu?

hepsinde de var cizgi buarada.

canım ben aşılama oldum aşılamamın 6.günüydü.evde mıratech erken gebelik testi vardı 6.günden itibaren sonuç verir diyordu test.bende olmayacak nasılsa diye öylesine yaptm.bu sonuç çıktı.koyu çizgi haline gelmişti testim akşam...yani hepsi aynı.evet bende hepsinde çizgi gördüm sen gibi.ama ilaçların etkisi diyen oldu.hamilesin diyen oldu.bende haftaya kan testi vercem onu bekliyorum sabırla.

canım bence çalışmalara başlayınca başla zaten vücudun depolamıştır
ya şey sorcam bu göğüs ağrısı nasıl bir ağrı bendede bir kaç gündür varda
ya böyle atlayacak gibi sızı oluyor özellikle dokupup hafif bastırınca tabi bugün azaldı biraz dün coşmuştu :44:
canım düşünme öyle ya benim gögüsler geçen afaka ulaşmıştı zaten küçük ya büyüyüp güzelleşmişti ama ne oldu bebek yok.. belirtilere şimdilk çok takılma
offf ne bileyim sabah idrar testi yapacaktım ilk idrarla uyku sersemliği beceremedim hiçbir sonuç çıkmadı doğal olarak ben de dedim bu bir işaret bugün yapmayayım diye yarın ilk idrarda yapacağım inşallah

Canım iki kutu folic plus bir buçuk kutu da folidoce kullandım ve benim iştahımı acaip açtı bunlar. Dedim acaba kilo almam o yüzden mi.. Bırakmayım de mi en iyisi devam etmek..

birakma cnm. ben hic kilo almadim. 1 yildir iciyrm. o baska birseydendir.
cok acikiyrsan yemek aralarinda bir elma yada iki-uc kayisi vs. ye cnm.

folik asit onemli cnm. gebelikten 3 ay once baslanir.

gerçekten iyiki varsın. böyle bilgili ve tecrübeleri kadınların olması çok güzel. benim de acayip bel ve yumurtalık ağrım var adet ağrım gibi ama aynı zamanda hafif başım dönüyor ve elim ayağım buz... inşallah dediğin gibidir. bir yanım adet olacaksın bunlar belirtiler derken bir yanım da işte senin bu dediklerini diyor :78: :78:

anladım canım. belki dediğin gibi geçen ay düzene girmiştir ilaçla alakası yoktur. dediğin gibi bu ay erken olursan ( ki inşallah olmaz da hamile kalırsın) dediğin gibi yaparsın

biliyrm cnm. asilamani dun okumustumm sadece test yaptin tekrar sandim.

simdik. asilamada ne ilac veriyrlar bilmiyrm. eger ilaclarin icinde betahcg varsa o zaman yanli pozitif verir. misal kizlar catlatma ignesi oldu. catlatma ivnesi testi yalanci pozitif cikarir. onun icin igneden en az 12 gun sonra test yapilir. sen de o igneden kullandiusan suan test yanlistir cnm. yok kullanmadiysan biraz daha sabir cnm. 10. gun kan verebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…