Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Bende bu ay adetim gelirse dilerim gelmz:) adetimib 3.guni doktora gitcem doktorla konuştum ama bi umut adetim gelmedi daha dun olmam gerekiyodu aslında testte negatif ama iste inanmak istemiyorum gebeljk testine:))

Hahah pozisyon canim yaa hamileligin kolaylastigi pozisyon netten bakarsin"))

canım teşekkr ederm haber ederim :)))

birakma cnm. ben hic kilo almadim. 1 yildir iciyrm. o baska birseydendir.
cok acikiyrsan yemek aralarinda bir elma yada iki-uc kayisi vs. ye cnm.

folik asit onemli cnm. gebelikten 3 ay once baslanir.

canım ben de folic plus kullanıyorum kalsiyum ve d vitamini takviyeli, bu marka için hep iştah açıyor diye duydum ki benimki açılıyor kullanınca, o yüzden kullanırken sınırlıyorum kendimi çünkü gebeliğe ne kadar düşük kiloyla başlasam kardır, ailede diabet var ben de riskli gruptayım

Banada doktor tavsiye etti icinde 28tane var 10 tl adet dönemlerinde kullanma dedi bide

Aslinda alt ust derken hertürlü denedim ama olmayinca olmuyo işte sadece yatip 1saat beklemedim hic :)

evet beklemek de çok önemliymiş. bazen şey diyorum ne vardı sanki bir bakmışım adetim geçmiş aaaa hamileymişim diyeyim diye ama bir bakıma da böyle deneye deneye çok şey öğreniyoruz. var işte her şeyde bir hayır...

Ya olcak olduktan sonra hertürlü oluyo iste tek denemede falan bende diyorumki acaba cok ince hesaplar yaptigimizdan mi olmuyo

Ya olcak olduktan sonra hertürlü oluyo iste tek denemede falan bende diyorumki acaba cok ince hesaplar yaptigimizdan mi olmuyo

tabi onu da çok duyduk. işte tedaviyi bıraktık hamile kaldım, yok artık boşverdim ondan sonra hemen hamile kaldım falan... bilemiyorum tek bildiğim ben henüz kafaya takmamayı beceremiyorum. ama dediğim gibi bu şekilde çok şey öğrendim ben. bir de benim işim de kafamın meşgul olmasına müsait değilki. çok boş vaktim oluyor. düşün düşün...

sen ne yapacaksın? bekleyecek misin yoksa doktora gidecek misin kan tahlili için?
Ben bu ay antibiyotik falan kullandim acaba ondandami gelmedi diyorum test negatif biraz daha bekleyeyim pazartesi gelmezse kan tahlili ne gideriz artik bide bu ay yumurtlama donemine dikkat etmedim

Anladim canim benimde 2gun öne ceker hep bakalim bikac gün daha bekleyeyim ins hamisizdir yaf

Anladim canim benimde 2gun öne ceker hep bakalim bikac gün daha bekleyeyim ins hamisizdir yaf

antibiyotiklerin engeleyebileceğini pek zannetmiyorum. ben de bugüne kadar kullandım ama erken olmaya devam ettim. hem normalde de 2 gün önce geliyormuş seninki. yani hamile olma ihtimalin daha yüksek. biliyorum boş yere ümitlenmekten korkuyorsun ama çift çizgiyi geç görenler çok oluyor.. inşallah seninki de öyledir canım

Ins hic birimiz hayal kırıklığı yasamayiz bilmiyorum beklemekten baska caremiz yok neyazikki(

Kızlar bişey sorcam size adet olanlara da hamile olanlara da :) belirti bulamıyorum ya kendimde çıldırmak üzereyim :)) şimdi affedersiniz diyerek başlıyım :) adet sancısı gibi sancılarım oluyor wc ye gidiyorum sonra gaz şeklinde çıkıyor ağrı yok oluyor anlayamadım beyaz çok az bir akıntı var birde göğüslerim ara ara ağrıyor Ama ciddi şişler ama ben adet olacağım diye düşündüm ondan oluyor diye cute sen demişsin ya bende adet belirtilerini yaşıyorum tek göğüsler farklı diye biraz tarif etsen nasıl farklı canım ya :) belirti bulup umutlanmalıyım gıcık oldum hiç bişey yok ya (

kızlar bu ne şimdi? sizce ne anlama geliyor? çok heyecanlandım. ama bata henüz 9 gün var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…