Bende bu ay adetim gelirse dilerim gelmz:) adetimib 3.guni doktora gitcem doktorla konuştum ama bi umut adetim gelmedi daha dun olmam gerekiyodu aslında testte negatif ama iste inanmak istemiyorum gebeljk testine:))Benimde yarın batım ama ağrılarım başladı akşamdan beri. Adet ağrısı gibi umudum yok dün geçmişi okudum da cutenin pozisyonunu bende bu ay ovu gününde denedim :) ilginç bir tesadüf olmuş :)) ama her ay bütün hamilelik belirtilerini yaşayan ben, bu ay hiç bişey yok(( hissetmiyorum bile ben umudumu kaybettim kızlar Kasıma kadar olmazsa da eşim gözükecek doktora (
Hahah pozisyon canim yaa hamileligin kolaylastigi pozisyon netten bakarsin"))kızlar ben o yazıyı bir arkadaşın neden hala çocuk yapmıyorsunuz, tembelsiniz diyen misafirlerine vereceği evap olarak demiştim ama böylelikle sizin de nasıl canla başla uğraştığınızı öğrenmiş oldukbuarada alt üst ne oluyor anlamadım :44:
biliyrm cnm. asilamani dun okumustumm sadece test yaptin tekrar sandim.
simdik. asilamada ne ilac veriyrlar bilmiyrm. eger ilaclarin icinde betahcg varsa o zaman yanli pozitif verir. misal kizlar catlatma ignesi oldu. catlatma ivnesi testi yalanci pozitif cikarir. onun icin igneden en az 12 gun sonra test yapilir. sen de o igneden kullandiusan suan test yanlistir cnm. yok kullanmadiysan biraz daha sabir cnm. 10. gun kan verebilirsin.
birakma cnm. ben hic kilo almadim. 1 yildir iciyrm. o baska birseydendir.
cok acikiyrsan yemek aralarinda bir elma yada iki-uc kayisi vs. ye cnm.
folik asit onemli cnm. gebelikten 3 ay once baslanir.
Hahah pozisyon canim yaa hamileligin kolaylastigi pozisyon netten bakarsin"))
Banada doktor tavsiye etti icinde 28tane var 10 tl adet dönemlerinde kullanma dedi bidecnm doktor başlatıyor bende 3 aydır içiyorum... bebek için önemli olduğunu söyledi aslında tabikide besinlerden alanabilir ama yinede önlem olarak veriyorlar.
bnm kullandığım 20 TL içinde 100 tane var . sabah akşam içiyorum...
Aslinda alt ust derken hertürlü denedim ama olmayinca olmuyo işte sadece yatip 1saat beklemedim hic :)hehebakmıştım canım onlara ama alt üst deyince anlayamadım hemen
Nezaman gelecek kirmizin normal sartlardakızlar dün akşam acayip bel ağrısı çektim. dedim kesin adet olucam. gece tabi bu kafayla yatınca kabus üstüne kabus gördümBugün de ağrım var ama dünkü gibi değil.. offf yaaaa.......
Aslinda alt ust derken hertürlü denedim ama olmayinca olmuyo işte sadece yatip 1saat beklemedim hic :)
Nezaman gelecek kirmizin normal sartlarda
Hahah pozisyon canim yaa hamileligin kolaylastigi pozisyon netten bakarsin"))
Ya olcak olduktan sonra hertürlü oluyo iste tek denemede falan bende diyorumki acaba cok ince hesaplar yaptigimizdan mi olmuyoevet beklemek de çok önemliymiş. bazen şey diyorum ne vardı sanki bir bakmışım adetim geçmiş aaaa hamileymişim diyeyim diye ama bir bakıma da böyle deneye deneye çok şey öğreniyoruz. var işte her şeyde bir hayır...
Ya olcak olduktan sonra hertürlü oluyo iste tek denemede falan bende diyorumki acaba cok ince hesaplar yaptigimizdan mi olmuyo
Ben bu ay antibiyotik falan kullandim acaba ondandami gelmedi diyorum test negatif biraz daha bekleyeyim pazartesi gelmezse kan tahlili ne gideriz artik bide bu ay yumurtlama donemine dikkat etmedimsen ne yapacaksın? bekleyecek misin yoksa doktora gidecek misin kan tahlili için?
canım ya o senin beyaz yumurta akı gibi dediğin akıntı bende adetime 3-4 gün kala geldi hatta ben galiba bu kez hamişim dedim ama adet oldum yani o yumurtlama belirtisi ise adetten 15 gün olması gerekmiyomu bana doktorum yumurtan 15 inde çatlamaya hazır hale geliyor demişti ve o dönemdede jöle kıvamında uzayan akıntı geliyor jel gibi beyaz akıntı yumurtlamaysa ben geç yumurtlamış olabilirmiyim ki
muhtemelen o ay geç yumurtlamış olabilirsin. ama emin değilim. bu konuyu biraz araştırmak lazım.
Anladim canim benimde 2gun öne ceker hep bakalim bikac gün daha bekleyeyim ins hamisizdir yafsat 15 ağustostu ama ben her ay 4-5 gün önceden hastalanırım. hatta 8-9 gün falan erken olduğumu da bilirim. ama ben yine de 15 eylül diye düşünüyorum canım. biraz karışık oldu ama anlatabilmişimdir umarım :)
Anladim canim benimde 2gun öne ceker hep bakalim bikac gün daha bekleyeyim ins hamisizdir yaf
Ins hic birimiz hayal kırıklığı yasamayiz bilmiyorum beklemekten baska caremiz yok neyazikkiantibiyotiklerin engeleyebileceğini pek zannetmiyorum. ben de bugüne kadar kullandım ama erken olmaya devam ettim. hem normalde de 2 gün önce geliyormuş seninki. yani hamile olma ihtimalin daha yüksek. biliyorum boş yere ümitlenmekten korkuyorsun ama çift çizgiyi geç görenler çok oluyor.. inşallah seninki de öyledir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?