Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

folik asidi doktor mu tavsiye etti illa ilaç olarak mı almak gerekiyor besinler alsak olmuyormu
canım benim doktor verdi folbiol 1 tane alıyorum zararı yok besinlerde var tabi ama garanti olsun

olsun cnmm yeter o 20 dkk bile. Ben garanti olsun diye 1 saat yatiyrm. Mumkunse calismiyorsaniz cumartesi sabah iliski olsun bu aksam degil. Cunku sabah spermler cok yaramaz ve hizli oluurlar )
.
canım zaten dün çalıştık cumartesi akşam değilde sabahtan yaparız bizde
kızlar ben 3-4 ay folik asit kullandım. Bu ay korunma var en erken bir ay sonra başlayacak çalışmalar.. Sizce başlayım mı tekrardan yoksa gebelik oluşana kadar baslamasam mi??

canım bence kullan ben 4 aydır alıyorum folbiol benimki herhangi bir yan etkisi yok akşamları bi tane alıyorum

birakma cnm. ben hic kilo almadim. 1 yildir iciyrm. o baska birseydendir.
cok acikiyrsan yemek aralarinda bir elma yada iki-uc kayisi vs. ye cnm.

folik asit onemli cnm. gebelikten 3 ay once baslanir.

ben 9 aydır içtiğime göre bende koca tanker depoludur sanırım baksana 3 y nirdeee 9 ay nirdeee :90::90:

dün gece yaptığım test. bu sabah baktığımda bu haldeydi

Hımmm valla görünen çizgiler var hayırlısı inşallah ama 9 gün çok erken gibi de canım bilemedim ama şöyle düşün ben 3 aydır günlerce değişik günlerde yaptım hep hiç çift çizgi görmedim bir geçen ay o kadar o da bir kaç saat sonra silindi yok oldu... Allah gönlüne göre verir inşallah mübarek saatlerde

evet bence de çok erken.anca adetimden hemen sonra yumurtlayıp hamile kalmış olmam lazım. yarın sabah erkenden yapıcam. hayırlısı inşallah. teşekkür ederim.

kızlar yorumu olan yok mu?

dün gece yaptığım test. bu sabah baktığımda bu haldeydi

test bozulmus cnm. birden fazla yerde cizgi var gibi. en guzeli sabah ilk idrarla yaptim.

bazi durumlarda kadinlar adetken bile yumurtlayabilirler. cokkk nadiren.
bazilari da adeti de biter bitmez yumurtlayabilir. yani belli olmaz.hakkinda hayirlisi.

amin canım sağol

cnm. ben yumurtlarim. ertesi 3 gun hep gogsum acir agrir. sonra gecer.
bu kez yine yumyumdan sonra basladi. ama bu kez uclari da acuyrdu. dokunamiyrdum. derken 3 gun gecti goguslerimin acisi gecmedi. hep aciyr. uclari degil ama etrafi. kahve halka var ya oralar cok aciyordu. ozellikle goguslerimin alt ve yan kisimlari agriryrdu.
gittikce hafif dolgunluk basladi. dun 10. gundu benim. acayip damarlanma var. hatta gobekndeligimden asagiya kadar inen damarda var.

himm. artik goguslerimin ebati da biraz buyudi..boyle sert filan degiller. yine yumusaklar ama dolgunlar.
bi de o kahve yuvarlak varya hep oralarda boyle ufak beze gibi sislikler olustu. en buyuk farkta yumyumdan bu zamana kadar hep uclari kocaman oldu.

Anladım canım sen söylediğinde gidip bende baktım damarlanma göğüslerde var bende de aynı şekilde hehhhh neyse bir belirti buldum :))) benimde yumurtlamadan sonra uçları çok acıdı kahverengi kısım büyümüş biraz :))
Ama cutem karnımda ağrıyor ara ara gelir mi gelmez mi çok az kaldı göreceğiz bu sefer kesinlikle gecikme olmadan test yapmam en. Az 4 gün gecikme olmasını bekleyeceğim ...

merhaba kızlar hala gelen giden yok ama biraz önce göbegimin altına bir agrı girdi ama gecti ödüm koptu adet oluyorum diye...sanırım gelıcek kırmızılar.....

simdikkkkk. karinin alti ve afedersin ozel bolgemisin hemen ustu var ya. hani bu birlesme yeri. hatta cizgi cekmis gibidir orasi. umarim anlatabildim. eger agri olan yer orasiyla o zaman rahmin agriyor benim gibi. bu da iceride bebis tarafindan kazi calismasi oldugunu gosterir )

yok eger dedigim bolgenin biraz ustu ve yan taraflari agriyorsa o zaman yumurtalik agrisidir. o zaman adet geliyordur.

yok eger gobek deliginden demin tarif ettigim cizginin biraz ust kismina kadar olan yer agriyrsa muhtemlen usuttun. gazdan kaynakli karin agrisidir cnm. umaim bolgeleri tanimlayabildim.

merhaba kızlar hala gelen giden yok ama biraz önce göbegimin altına bir agrı girdi ama gecti ödüm koptu adet oluyorum diye...sanırım gelıcek kırmızılar.....

cnm. sen daha test yapmadin mi?

canım ne güzel anlatmıssın...pardon meslek neydi senin.....benimde hani şu birlesme yeri dediğin yer agrıdı ama simdi gectı sanırım...umarım bebiştir....benim dündü bat....pzt ye kadar beklıyım dıyorum test yapmadım daha yani

Kizlar merhaba nasilsiniz..

Cumaniz mubarek olsun.. allah'im su mubarek gunde dileklerimizi kabul eder insallah.. hepimiz hamile kaliriz ve hamile kalan arkadaslarda cok guzel bi hamilelik gecirir..

Bat daha 9 gun var..ve ben hic bisey hisetmiyorum goguslerden baska.. yumurtlayali 4 gun oldu biseyler olurdu sanirim..
okuyorum diger topiklerde felan ne kadar cok belirti var bende tik yok .. kasik agrisi falan hic yok .. bide atesim dustu bugun..
bilmiyorum cok mutsuzum ve umutsuzum..

allah'im hayirlisini versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…