simdikkkkk. karinin alti ve afedersin ozel bolgemisin hemen ustu var ya. hani bu birlesme yeri. hatta cizgi cekmis gibidir orasi. umarim anlatabildim. eger agri olan yer orasiyla o zaman rahmin agriyor benim gibi. bu da iceride bebis tarafindan kazi calismasi oldugunu gosterir)
yok eger dedigim bolgenin biraz ustu ve yan taraflari agriyorsa o zaman yumurtalik agrisidir. o zaman adet geliyordur.
yok eger gobek deliginden demin tarif ettigim cizginin biraz ust kismina kadar olan yer agriyrsa muhtemlen usuttun. gazdan kaynakli karin agrisidir cnm. umaim bolgeleri tanimlayabildim.
Çok saol canımın içi :) söylediğine bir sonra ağrımda dikkat edicem). Bakalım tam olarak neresi :) ben bu ay başında hsg çekildim ya benim umudum da ondan ama hiç bişey hissetmiyorum ((
tamam kızlr sabah tekrarlarım. teşekkürler
simdikkkkk. karinin alti ve afedersin ozel bolgemisin hemen ustu var ya. hani bu birlesme yeri. hatta cizgi cekmis gibidir orasi. umarim anlatabildim. eger agri olan yer orasiyla o zaman rahmin agriyor benim gibi. bu da iceride bebis tarafindan kazi calismasi oldugunu gosterir)
yok eger dedigim bolgenin biraz ustu ve yan taraflari agriyorsa o zaman yumurtalik agrisidir. o zaman adet geliyordur.
yok eger gobek deliginden demin tarif ettigim cizginin biraz ust kismina kadar olan yer agriyrsa muhtemlen usuttun. gazdan kaynakli karin agrisidir cnm. umaim bolgeleri tanimlayabildim.
canım ne güzel anlatmıssın...pardon meslek neydi senin.....benimde hani şu birlesme yeri dediğin yer agrıdı ama simdi gectı sanırım...umarım bebiştir....benim dündü bat....pzt ye kadar beklıyım dıyorum test yapmadım daha yani
Kizlar merhaba nasilsiniz..
Cumaniz mubarek olsun.. allah'im su mubarek gunde dileklerimizi kabul eder insallah.. hepimiz hamile kaliriz ve hamile kalan arkadaslarda cok guzel bi hamilelik gecirir..
Bat daha 9 gun var..ve ben hic bisey hisetmiyorum goguslerden baska.. yumurtlayali 4 gun oldu biseyler olurdu sanirim..
okuyorum diger topiklerde felan ne kadar cok belirti var bende tik yok .. kasik agrisi falan hic yok .. bide atesim dustu bugun..
bilmiyorum cok mutsuzum ve umutsuzum..
allah'im hayirlisini versin..
usta konuştu işte o kadar :) amma net açklamışsıın ya süper bilgi işte bu
Cok güzel aciklama agzina sağlık canimusta konuştu işte o kadar :) amma net açklamışsıın ya süper bilgi işte bu
kızlar dün o belli olmayan çizgi akşam baktığımda resimdeki hale gelmişti.silikler gündüz koyu olan akşamki hali.bugün daha sakinim haftaya kadar bekliyorum.psikolojik olduğuna inandğm göğüs ağrım ve göğüs şişmesi var.kasık ağrıları zaten her gün oluyor.hayırlısıyla gelse şu hafta :))) Eki Görüntüle 795314 Eki Görüntüle 795315 Eki Görüntüle 795316
Inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum canım:) meleğin ben burdayım dert
cnm.
benim minik kardesim. zaten suan belirti hissetsen sasardim. ben ne diyrm sana hep. beni sadece gogusler farkliydi. bu ucuncu gebeligim. hepsinde de hep goguslerim sinyal verdi. sen inanma diger topiklerdeki yazanlara. hem bu ay olmazsa diger ay olur. uzulme lutfen. gunun guzel gecir. seni cok sevdigim icin uzulmene dayanamam. bak zaten hormonum bozuk oturur aglarim...
bugun benim 11. gunum.
hatta o dedigim cizgi var ya... hemen onun uzeri 1 parmak kalinligi kadar sis. orasi rahim iste.
bir de bugun basladi. acayip usuyrm. ama ne usume. donuyrm. battaniye altinda yatiyrm. sonra da yaniyrm...boyle iste.
bugun benim 11. gunum.
hatta o dedigim cizgi var ya... hemen onun uzeri 1 parmak kalinligi kadar sis. orasi rahim iste.
bir de bugun basladi. acayip usuyrm. ama ne usume. donuyrm. battaniye altinda yatiyrm. sonra da yaniyrm...boyle iste.
bugun benim 11. gunum.
cnm. bence kendin bi test yapmalisin artik)
bu arada kimya yuksek muhendisiyim ben. bebek icin isi biraktim ...
canım ögle güzel anlatmıssın kı saglık sektöründesin sanım....beide ben bişey sormak istiyorum...bilmiyorum da...hani bu birlesme yeri dediğin yerde gerilme ve ordan büyüme oluyo demi yanı bebegin ay ay buyudugu annenın genısledıgı yer orası mı......bu konularda bilgisizimde daha .......birlesme yeri benim sert biraz da göbeğime göre sankı daha sert doku oyuzden ümitlendim de....
cnm. gunde 1 tane. kahvalti sonunda aliyrm. icinde demir var ya onu ictikten sonra cay filan icmiyrm.Elevit nasıl kullanıyorsun cnm sana zahmet yazarsan sevinirim :) hamilelik nasıl gidiyor cnm:))))
Ayyyy canım benim ya Allah hayırlısı işe bize de nasip etsin(
Bende de o çizgi belirgin ağrıda nasıl biliyormusun iki kasığımın tam ortası sızı şeklinde zaman zaman da sağ kasığımda birden gelen sancılar ben bu ay sağ yumurtalığımdan yumurtladım doktor takibinden biliyorum sanırım benimki adet göğüslerinin eski gerginliği yok şuan ama gerçekten neredeyse bir bedene yakın daha büyük çamaşırımdan taşıyor ve çok ağrılı zaman zaman artan şekilde ağrılar bunlar... Ben adet olacağım anladığım kadarıyla(( bu ay da olmamış ((( yok Ekim'de ateş ölçümü yapacağım karar verdim bu seferde olmazsa sanırım olmayacak (((
cutehart biliyomusun bende cok üşüyorum midemde reflü var dün gece uykumdan uyandım ağrıdan gtim lavaboya bulantılı bi ağrım oldu birazda gaz sancım vardı öldüm resmen gece ama nasıl üşüyorum sanki dersin kuuplardaym aynen battaniye ile yatıyom gezyom bat 8-12 acabamı dyorum biilmyorum acayipte hhalsizim konuşaya mecalim yok böyle :44:
Kızlar Selam,Doktorumla konuştum. Erken öğrenmişsin o yüzden değerinin düşük çıkması normal dedi. 14,75 çıkmıştı betam. Cumartesi tekrar kan ver. Çıkan değere göre hesapla 1500 olduğunda randevu al gel keseyi görelim dedi. Yarın tekrar kan vericem bakalım. Bunun haricinde göğüslerimde bi ağrı sızı yok, belirginleşen damarlar var.Bi kaç gündür havalar soğudu ondanmı bilmem acayip üşüyorum. Evde patiklerle oturuyorum ayaklarım hiç ısınmıyo.Bide yemeklerden sonra midemi çok rahatsız hissediyorum. Gün içinde yok ama yemek sonrası midem bulanıyo.Kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyor.Akıntım çok oluyor.Şuanlık söyleyebileceklerim bunlar canlarrr
evet cnm. oradan buyuyor. hemen ust kismindan yani. oranin sert olmasi manidar) hadi hayirlisi diyelim.
cnm. gunde 1 tane. kahvalti sonunda aliyrm. icinde demir var ya onu ictikten sonra cay filan icmiyrm.
herseyin hayirliai cnm. belli olmaz bu isler tabi....
gecmis olsun cnm. insallah bebistendir usumen...
cok istiyrm hepinizin bebisli olmanizi.
gecmis olsun cnm. insallah bebistendir usumen...
cok istiyrm hepinizin bebisli olmanizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?