noolsun işte canım zaman geçmek bilmiyor bende nette geziniyorum sıkıntıdan, ben çalışmıyorum evdeyim birde hiiçç zaman geçmiyor . Sen naptın?
canım öncelikle topiğin hayırlı olsun inşallah ben buraya hamileyim kızlar darısı başınıza yazarım ve sizden mutlu haberleri duyarım
canım sen öyle yazınca hemen kendimde bişey aradım ve buldum oturup kalkarken sağ kasığımda batma oluyor
ay canım ya ben bebişim olsun istiyorum hemde çok ama çalışasım yok nasıl olacaksa
canım benim çalışmalar bitti işte yine bekleme moduna geçtim ssz hep aynı şeyler inşallah bu ay olurda bebişlerin doğumunu bekleriz
seninde bitti keralde çalışmalar yumurta çatladığına göre :) adamların peşinde koşmaktan kurtulduk ohh bee:)))
canım bu ay haberin gelir inşallah ne zaman adet oldun?Bende aynı durumdayım. Çalışmayıp evde durunca iyice stres yapıyoruz. İş başlasada gitsem.
ay hadi inşallah bebiştir canım bu aralar bir bebiş haberine çok ihtiyacımız var inşallah senden gelir:) Senin çalışmalar bitmedimi bat ne zaman
Tam yumurtlama günümü bilmediğim icin tahmini aralıkta ilişkiye devam ediyorum riske atmamak icin ama valla her aksam kur yapiom adama bide biliyoya bu ara olmasi lazim dalga gecio benle
canım bu ay haberin gelir inşallah ne zaman adet oldun?
kızlar merhaba ben bugün doktora gittim 12 günlük gecikme sonucu kan testi yeptırdım ve 1,20 yani negatifüzgünüm,olmayınca olmuyo artık bırakıyorum hala adet de olmadım,psikolojik bu hfta izne ayrılıyorum uzun zaman giremeyeceğim kendinize iyi bakın sizleri çok sevdim herşey için teşekkürler,,
noolsun işte canım zaman geçmek bilmiyor bende nette geziniyorum sıkıntıdan, ben çalışmıyorum evdeyim birde hiiçç zaman geçmiyor . Sen naptın?
kızlar merhaba ben bugün doktora gittim 12 günlük gecikme sonucu kan testi yeptırdım ve 1,20 yani negatifüzgünüm,olmayınca olmuyo artık bırakıyorum hala adet de olmadım,psikolojik bu hfta izne ayrılıyorum uzun zaman giremeyeceğim kendinize iyi bakın sizleri çok sevdim herşey için teşekkürler,,
Benim gibi yumurtlama günlerinde olan, bu ayı değerlendirmeye çalışan arkadaşlara tavsiyem, yumurtlama günlerini çok ta dikkate almayın. Ovulasyon testi, akıntı felan bunlar yumurtlama belirtileri evet ama bazen bunlarda da şaşmalar olabiliyor. Ben hamile kaldığım ay adet bitimimden bir sonraki adet tarihime kadar bir gün arayla ilişkiye devam ettim.
Selam kizlar,
araniza yeni katiliyorum ben dun adet oldum ve yumurtlama tarihi 1 ekim.. yanlisim yoksa !!
bu bizim ilk denememiz olcak...
Hayirlisi.. 23 yasindayim ve iki yillik evliyim .. Erken mi ??
Bende aynı durumdayım. Çalışmayıp evde durunca iyice stres yapıyoruz. İş başlasada gitsem.
bnce hc erken dgl cnm bnde 22 me yeni grdm ve 15 aylık evlıym ve 15 aydr olmuyo
bnce hc erken dgl cnm bnde 22 me yeni grdm ve 15 aylık evlıym ve 15 aydr olmuyo
canım bu ay haberin gelir inşallah ne zaman adet oldun?
bitanem yumurtlama günlerimi tam olarak bilmiyorum ama sitedeki hesaplayıcılara göre bitti bat 20-22 ağustos benim geçen ay ilk defa şaştı adetim adetten sonrada lekelenmelerim oldu neden oldu bilmiyorum ama cumartesi test yaptım negatifi gördüm
bekliyorum artık inşallah güzel haberler verebilirim size ve sizdende güzel haberler alırım
Selam kizlar,
araniza yeni katiliyorum ben dun adet oldum ve yumurtlama tarihi 1 ekim.. yanlisim yoksa !!
bu bizim ilk denememiz olcak...
Hayirlisi.. 23 yasindayim ve iki yillik evliyim .. Erken mi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?