Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

ay hadi inşallah bebiştir canım bu aralar bir bebiş haberine çok ihtiyacımız var inşallah senden gelir:) Senin çalışmalar bitmedimi bat ne zaman

Tam yumurtlama günümü bilmediğim icin tahmini aralıkta ilişkiye devam ediyorum riske atmamak icin ama valla her aksam kur yapiom adama bide biliyoya bu ara olmasi lazim dalga gecio benle

Bende aynı durumdayım. Çalışmayıp evde durunca iyice stres yapıyoruz. İş başlasada gitsem.
canım bu ay haberin gelir inşallah ne zaman adet oldun?
ay hadi inşallah bebiştir canım bu aralar bir bebiş haberine çok ihtiyacımız var inşallah senden gelir:) Senin çalışmalar bitmedimi bat ne zaman

bitanem yumurtlama günlerimi tam olarak bilmiyorum ama sitedeki hesaplayıcılara göre bitti bat 20-22 ağustos benim geçen ay ilk defa şaştı adetim adetten sonrada lekelenmelerim oldu neden oldu bilmiyorum ama cumartesi test yaptım negatifi gördüm
bekliyorum artık inşallah güzel haberler verebilirim size ve sizdende güzel haberler alırım

Tam yumurtlama günümü bilmediğim icin tahmini aralıkta ilişkiye devam ediyorum riske atmamak icin ama valla her aksam kur yapiom adama bide biliyoya bu ara olmasi lazim dalga gecio benle

evet ya bi havaya giriyorlar mecburuz ya :) benimde tam çalışmalar bitti kavga ettik konuşuyoruz ama uyuz oluyorum. neyseki çalışmadan sonra oldu

Benim gibi yumurtlama günlerinde olan, bu ayı değerlendirmeye çalışan arkadaşlara tavsiyem, yumurtlama günlerini çok ta dikkate almayın. Ovulasyon testi, akıntı felan bunlar yumurtlama belirtileri evet ama bazen bunlarda da şaşmalar olabiliyor. Ben hamile kaldığım ay adet bitimimden bir sonraki adet tarihime kadar bir gün arayla ilişkiye devam ettim.

benim adetim 29 ağustosta eylüle yakın bi tarih gelmesinnnnnn bebiş olsun gelmesinnnnnn:)))

kızlar merhaba ben bugün doktora gittim 12 günlük gecikme sonucu kan testi yeptırdım ve 1,20 yani negatif üzgünüm,olmayınca olmuyo artık bırakıyorum hala adet de olmadım,psikolojik bu hfta izne ayrılıyorum uzun zaman giremeyeceğim kendinize iyi bakın sizleri çok sevdim herşey için teşekkürler,,

Ne kdr üzülme desemde bosuna biliyorum ama en azindan kendini yipratma, belki kafan rahatlqyinca daha rahat hamiş olursun,biz burdayiz sıkıldıkça gel Rabbim ne zmn nasip ederse o zmn gelecek bebislerimiz öpüldün

noolsun işte canım zaman geçmek bilmiyor bende nette geziniyorum sıkıntıdan, ben çalışmıyorum evdeyim birde hiiçç zaman geçmiyor . Sen naptın?

bnde ck hastaym cnm yaaaa grp olmsum bnde calışmym

ay cnm bnm ya üzülme bnmde olmadı agststa ndense bu ay blgsayara bakasm ble yokkkk

bende bir türlü anlayamadım ki mart ayında başladık çalışmalara ilk defa. ovulasyon testlerini idrarla olanlar için almıştım içinde 7 tane vardı benim reglim ortalama 37 günde bir oluyor , o ay reglden itibaren 21.gun başlamıştım bakmaya 7 gun boyunca yumurtladıgımı goremedım. sonra tukurukle olanı aldık acayıp sekıller cıkıyo ama prespektüsünde olan egreti otu şeklini o kadar yogun goremedim sonra ateşime yogunlasmaya basladım bir turlu tutmuyor ALLAHIM sürekli kafamda neden olmuyor sorun mu var diye düşünmekten işime yogunlaşamıyordum , varsa bari acil müdahale etsek boşuna zaman geçirmektense tedavi olayım , sonra temmuz ayında doktora gittik eşimle, doktor bana hormon testleri yaptı sorun yok dedi hatta hormon testleri ve vajinal ultrason sonrası yumurtluyorsun dedi sorun yok , gidin bir kaç ay daha deneyin dedi . bende internetten araştırdım hayıt otu corek otu baya faydalıymıs yumurtalıklara sabah kalkar kalkmaz aksam yatarken kaynatıp ıcıyorum corek otu yıyorum , bu ay bir de gittigidiyordan içinde 50 tane olan idrar ovulasyon kiti aldık ve inanır mısınız 6 agustosta T çizgisini çok koyu gördüm. şimdi 35. gunum 22 agustos bekliyorum ama kasıklarım o kadar acıyor ki sanki regl olacağım bugün yarın ha bu arada bu ay hariç gecen aylar gun asırı ilişki oluyordu ama olmuyor anlamadım gitti. yapacak başka ne kaldı ki. butun gun bunu dusunmeye basladım artık.

Selam kizlar,

araniza yeni katiliyorum ben dun adet oldum ve yumurtlama tarihi 1 ekim.. yanlisim yoksa !!

bu bizim ilk denememiz olcak...

Hayirlisi.. 23 yasindayim ve iki yillik evliyim .. Erken mi ??

Selam kizlar,

araniza yeni katiliyorum ben dun adet oldum ve yumurtlama tarihi 1 ekim.. yanlisim yoksa !!

bnce hc erken dgl cnm bnde 22 me yeni grdm ve 15 aylık evlıym ve 15 aydr olmuyo

bnce hc erken dgl cnm bnde 22 me yeni grdm ve 15 aylık evlıym ve 15 aydr olmuyo

o kadar haklısın ki çünkü o sen istediğin zaman değil kendisi isteyince geliyor gibi .. Allah ne zaman nasip edersen bizde 17 aylık evliyiz 1 yıl dolduktan sonra istedik ama şimdi keşke daha önce karar verseydik diyoruz.

testi erken yapmışsın canım hemn ümidini kaybetme batın geçsin ozaman yaparsın

Selam kizlar,

Hosgeldin canim aramiza ama yumurtlamanin tam gününü bilmiyosan eger tek bir gunle sınırlama yinedr 29 agustostan başla gün aşırı iliskiye girin ins kavusursun bebisine. Yasin küçük aslında ama 2 yillik evliymissin hszir hissediyosaniz esinle kendinizi neden olmasin.

Bu arada gelecek adet tarihini yazda listeye ekliyim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…