Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

akıntı hariç herşey aynı dahaa adet olmadım ama adet olcak gibi hissedyorumm yaa keseyide görde sağlıklı haberlerini alalım inşallah :)

inşallah bebişin seninledir bi test patlat canım

bugun benim 11. gunum.

hatta o dedigim cizgi var ya... hemen onun uzeri 1 parmak kalinligi kadar sis. orasi rahim iste.

bir de bugun basladi. acayip usuyrm. ama ne usume. donuyrm. battaniye altinda yatiyrm. sonra da yaniyrm...boyle iste.
canım benim inşallah değerlerin çok güzel olur sağlıkla kucaklarsın bilgiler tarifler süper. bende ağrılarda ona dikkat edecem. iyiki varsın hatta varsınız küçük cuteyle

hadi bakalım canım keseni gör güzel haberl gel bize yarın sonucunu yaz mutlaka

ana sen de kiz dedin )

dun kizlar bisiler yaptilar.

Rus yontemi
Cin takvimi
Arap takvimi
Bir de baska bisi

hepsinde de kiz cikti ))

ana sen de kiz dedin )

dun kizlar bisiler yaptilar.

Rus yontemi
cin takvimi
arap takvimi
bir de baska bisi

hepsinde de kiz cikti ))

aslında fark etmeden yazdım çin takvimini biliyorum ama rus yöntemi ile arap takvimi neymiş araştırmak lazım benim 15 gün kaldı bakalım çalışmalar devam

peki senin gönlünde yatan ne??

9. gun test pozitif olunca dedim ki kizim olacak. MASAL...
esim de dedi ki bence de kiz olacak. amaa iki tane. onun icin digeri de HAYAL..

sonra kizlar baktilar takvimlere sag olsunlar. ben sadece cini bilirim.

evlat ayrimi tabiki yapilmaz. saglikli sihhatli hayirli olsun. ama ne yalan soyleyeyim kiz olursa da iyi olur hani )) herkesin gonlunde vardir bir cinsiyet kesin.

elbette her zaman sağlıklı, sıhhatli, hayırlı olması tek dileğimiz. ama dediğin gibi bir tarafa insanın gönlü biraz daha kayabiliyor :) Rabbim hayırlısıyla hepimizin gönlüne göre versin... kızları da süslemesi çok güzel oluyor hani isim de düşünmüşsündür o zaman sen

ooo ne güzel şöyle süslü bi kızın olsa bende inanmaya inanmaya tahlili verdim bekleyelim bakalım :97: :97: :97:
ne zaman cikacak sonuc cnm. yaz hemen bize. hadi hayirlisi.

amin cnmm isimleri yazdim yaaaaaaaa ))))

kan testinde yanılanlar oldu mu birde idrar tesindede yanılan oldu mu acaba

test mi yaptirdin kuzu? yaptirdiysan kacinci gun?

soyle diyim. adet gecikmesinden once yapilan idrar testti negatifse beklemek en dogrusu. normalde adetinoz 5 gun gecince yapin testi derler.

kan testi de yumurtlamadan en az 10 gun sonra yapilinca kesin sonuc verir.

Dun verdigim kanin sonucu kocamaan hic.bebegin b si bile yok . Eve simdi geldim gelir gelmez ilk isim agri kesici almak oldu.var suphesiyle ilac icemiyordum.bir de turk kahvesi yaptimm ohh miss.en azindan bu suphedeb kurtuldum.bat 22 eylul.bu ay geldi geldi yok gelmedi yemin ettim artik bebek mevzusu dusunmemeye.sikilmaya basladim cidden.oluyorsa kendiliginden gelsin.yok yumurtlama gunu yok su gunu diye diye hesapli kitapli iliskiden sikilmaya basladim.bu hesaplari yapmadan ne keyifli oluyordu iliskimiz.ohh bee sigara mi da iceyim de kahvem daha keyifli olsun

ben yaptırmadım bir tanıdık yaptı 4 aydır adet olmuyormuş 40 yaşında ona 2 gün sonra gel demişler idrar testinde negatif çıkmış karnımda bişey hareket ediyor diyor

cnm daha 15 gun var diyorsun bata. kada cikmasi mumkun degil o zaman.

ben yaptırmadım bir tanıdık yaptı 4 aydır adet olmuyormuş 40 yaşında ona 2 gün sonra gel demişler idrar testinde negatif çıkmış karnımda bişey hareket ediyor diyor

cnm. menepoz olmasin o.... 4 ayda mumkun degil idrar da cikmamasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…