Dun verdigim kanin sonucu kocamaan hic.bebegin b si bile yok . Eve simdi geldim gelir gelmez ilk isim agri kesici almak oldu.var suphesiyle ilac icemiyordum.bir de turk kahvesi yaptimm ohh miss.en azindan bu suphedeb kurtuldum.bat 22 eylul.bu ay geldi geldi yok gelmedi yemin ettim artik bebek mevzusu dusunmemeye.sikilmaya basladim cidden.oluyorsa kendiliginden gelsin.yok yumurtlama gunu yok su gunu diye diye hesapli kitapli iliskiden sikilmaya basladim.bu hesaplari yapmadan ne keyifli oluyordu iliskimiz.ohh bee sigara mi da iceyim de kahvem daha keyifli olsun
Canim gecen aydan suplenmistim 27 agustosta cok az kanamam oldu reg zamani.o kadar azdi ki ustune mi gordum acaba dedim.bir baktirmak istedim cok az umutla sonuc beta 0.35 cikti iste.suan yumurtlama zamanimdayim.degerlendiriyoruz.ama sikildim cidden.gercekten bu ayda olmazsa asla umursamayacagim.4.denememiz olursa ilk olacak.cnm daha 15 gun var diyorsun bata. kada cikmasi mumkun degil o zaman.
ne zaman cikacak sonuc cnm. yaz hemen bize. hadi hayirlisi.
amin cnmm isimleri yazdim yaaaaaaaa))))
isyan etmek istemiyorum ama bu kadarı da fazlaadete 3 gün kala beta hcg 2.35 ben bebek olmasın diye korunurken çok daha mutlu bi kadındım ya :84: :84:
normalde 30 günde adet oluyordum bu süre kürtajdan sonra 34 güne çıktı ayın 4 ünde ovulasyon testi yaptığımda koyu çıktı sonraki günlerde yani dün ve bugün silik çıkmaya başladı, şimdi normalde 9 u gibi yumurtlamam gerekirken 4 ü gibi yumurtladığım gözüküyor sizce böyle bir şey olabilir mi? acaba eski düzenime geri mi dönüyorum?
isyan etmek istemiyorum ama bu kadarı da fazlaadete 3 gün kala beta hcg 2.35 ben bebek olmasın diye korunurken çok daha mutlu bi kadındım ya :84: :84:
tabiki olir cnm. hatta o siliklesme artik yumurtanin catladigini gosteriyr. yine de calismalari birakma derim.
benim kurtajdan sonra 5 adet sonrasinda yumurlama gunum rayina girdi.
Dun verdigim kanin sonucu kocamaan hic.bebegin b si bile yok . Eve simdi geldim gelir gelmez ilk isim agri kesici almak oldu.var suphesiyle ilac icemiyordum.bir de turk kahvesi yaptimm ohh miss.en azindan bu suphedeb kurtuldum.bat 22 eylul.bu ay geldi geldi yok gelmedi yemin ettim artik bebek mevzusu dusunmemeye.sikilmaya basladim cidden.oluyorsa kendiliginden gelsin.yok yumurtlama gunu yok su gunu diye diye hesapli kitapli iliskiden sikilmaya basladim.bu hesaplari yapmadan ne keyifli oluyordu iliskimiz.ohh bee sigara mi da iceyim de kahvem daha keyifli olsun
Ne bebek geliyor ne adetim geliyoor.simdi de adet neden olmadim diye dusunup takinti yapicam sanirim.bu ne yaaaaa kadin olmak gercekten coook zoor.artik rahat bi nefes almak istiyoruum olmuyooooo43:
Aynen canım ya eylül 5 adet günüm ayın 3 ünde kahverengi akıntı geldi sonraki gün tuvalette sadece tuvalet kağıdına geldi pet taktım oldu diye gelen giden yok peti çıkarttım peçete koyuyorum bi türlü başlayamadı anladık hamilelik yok ona ayrı canım sıkılıyor birde bu gariplikler canımı sıkıyor moralim sıfır
Bendede durum ayni adet yok bebekte yok ikisinin belirtiside yok :))Ne bebek geliyor ne adetim geliyoor.simdi de adet neden olmadim diye dusunup takinti yapicam sanirim.bu ne yaaaaa kadin olmak gercekten coook zoor.artik rahat bi nefes almak istiyoruum olmuyooooo43:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?