Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Bat 22 eylül diyorsun yumurtlamadan 14 gün sonra adet günümüz senin bugünlerde yumurtlama günün hamilelik oluşsa bile bu kadar erken kandada çıkmaz boş yere üzme kendini

cnm daha 15 gun var diyorsun bata. kada cikmasi mumkun degil o zaman.
Canim gecen aydan suplenmistim 27 agustosta cok az kanamam oldu reg zamani.o kadar azdi ki ustune mi gordum acaba dedim.bir baktirmak istedim cok az umutla sonuc beta 0.35 cikti iste.suan yumurtlama zamanimdayim.degerlendiriyoruz.ama sikildim cidden.gercekten bu ayda olmazsa asla umursamayacagim.4.denememiz olursa ilk olacak.

normalde 30 günde adet oluyordum bu süre kürtajdan sonra 34 güne çıktı ayın 4 ünde ovulasyon testi yaptığımda koyu çıktı sonraki günlerde yani dün ve bugün silik çıkmaya başladı, şimdi normalde 9 u gibi yumurtlamam gerekirken 4 ü gibi yumurtladığım gözüküyor sizce böyle bir şey olabilir mi? acaba eski düzenime geri mi dönüyorum?

kızlar,yazamasam da hep takip ediyorum
Allah hepizmizn kucaklarını doldursun
maalesef bu ayda olmadı
dra gittim,5cmlik kist varmış sol yumurtalıkta,sadece kontrole alıcaz dedi,içi boş dedi ve hiç bir şey vermedi
soğan kürüne başlasam mı,bilginiz var mı acaba

isyan etmek istemiyorum ama bu kadarı da fazla adete 3 gün kala beta hcg 2.35 ben bebek olmasın diye korunurken çok daha mutlu bi kadındım ya :84: :84:

tabiki olir cnm. hatta o siliklesme artik yumurtanin catladigini gosteriyr. yine de calismalari birakma derim.

benim kurtajdan sonra 5 adet sonrasinda yumurlama gunum rayina girdi.

isyan etmek istemiyorum ama bu kadarı da fazla adete 3 gün kala beta hcg 2.35 ben bebek olmasın diye korunurken çok daha mutlu bi kadındım ya :84: :84:

kismet cnmm simd agla bosalt icini. hemen toparlan sonra da....

tabiki olir cnm. hatta o siliklesme artik yumurtanin catladigini gosteriyr. yine de calismalari birakma derim.

benim kurtajdan sonra 5 adet sonrasinda yumurlama gunum rayina girdi.

tşk ederim canım cevap için, bu arada Rabbim inşallah bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eder, senin yazdıklarını sürekli okuyorum, çok bilinçli ve sıkılmadan bıkmadan cevap veriyorsun senin gibi insanlara her zaman ihtiyaç var, kendi adıma tekrar tşk ederim çok sağol iyi ki varsın...

sonuna kadar katiliyorum sana.son 3 aya kadar ne keyifli ne huzurluymusum .ne zaman acaba bebek yapsam mi dedim zehirledim kendimi resmen.zehirlendim cok dusunmekten : ( olacak olan zaten oluyor.cahil insanlar gibi saplandik kaldik bebek dusuncesine hele ki yeni evliysek daha bir kac aydir bebek fikrine isindiysak nedir bu saplanti yahu.

Ne bebek geliyor ne adetim geliyoor.simdi de adet neden olmadim diye dusunup takinti yapicam sanirim.bu ne yaaaaa kadin olmak gercekten coook zoor.artik rahat bi nefes almak istiyoruum olmuyooooo 43:

Canım yaaa bat a daha çok var ama
Benim bat 8 eylülken kan tahlili yaptırdım(27 ağustosda) 1.20cikti ama şimdi test pozitif

Ne bebek geliyor ne adetim geliyoor.simdi de adet neden olmadim diye dusunup takinti yapicam sanirim.bu ne yaaaaa kadin olmak gercekten coook zoor.artik rahat bi nefes almak istiyoruum olmuyooooo 43:

Aynen canım ya eylül 5 adet günüm ayın 3 ünde kahverengi akıntı geldi sonraki gün tuvalette sadece tuvalet kağıdına geldi pet taktım oldu diye gelen giden yok peti çıkarttım peçete koyuyorum bi türlü başlayamadı anladık hamilelik yok ona ayrı canım sıkılıyor birde bu gariplikler canımı sıkıyor moralim sıfır

bu yerleşme kanaması olmasın sakın??

kizlar selam varmi guzel haberler?
benim hep adete yakin 9 gunumnen baslayarak akintim olurdu sindi yok kuruyum acaba hamilemiyim diye dusunuyorum gece gunduz ayin 9 yine test yapicam bakalim belki 9 zu cift cizgi cikarda benimde yuzum guler

Arkadaşlar ben sigara kullanıyorum ve hala içiyorum bırakmadım o yüzden esimede söylemedim Bebisiiii :) sadece sizler biliyorsunuz tavsiyelerinizi bekliyorum....

Bendede durum ayni adet yok bebekte yok ikisinin belirtiside yok :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…