Benim arkadaşımda iciyodu 2aylik olunca bebk kendiliginden tiksindi simdi 4aylik hamile hic icmiyo ins sende tiksinirsinArkadaşlar ben sigara kullanıyorum ve hala içiyorum bırakmadımo yüzden esimede söylemedim Bebisiiii :) sadece sizler biliyorsunuz tavsiyelerinizi bekliyorum....
üzülme en azından sorun neymiş öğrendinkızlar,yazamasam da hep takip ediyorum
Allah hepizmizn kucaklarını doldursun
maalesef bu ayda olmadı
dra gittim,5cmlik kist varmış sol yumurtalıkta,sadece kontrole alıcaz dedi,içi boş dedi ve hiç bir şey vermedi
soğan kürüne başlasam mı,bilginiz var mı acaba
üzülme inşallah gelecek ay olur, benim ilk gebeliğimde 3. ayda olmuştu...
kismet cnmm simd agla bosalt icini. hemen toparlan sonra da....
sonuna kadar katiliyorum sana.son 3 aya kadar ne keyifli ne huzurluymusum .ne zaman acaba bebek yapsam mi dedim zehirledim kendimi resmen.zehirlendim cok dusunmekten : ( olacak olan zaten oluyor.cahil insanlar gibi saplandik kaldik bebek dusuncesine hele ki yeni evliysek daha bir kac aydir bebek fikrine isindiysak nedir bu saplanti yahu.
Uzme kendini canım stres yapma yeter
Bendede durum ayni adet yok bebekte yok ikisinin belirtiside yok :))
Arkadaşlar ben sigara kullanıyorum ve hala içiyorum bırakmadımo yüzden esimede söylemedim Bebisiiii :) sadece sizler biliyorsunuz tavsiyelerinizi bekliyorum....
kızlar çok sagolun.. sosyalsorumsuz kürtaj sonrası bu 3 ay bitti zatenve hep mükemmeldi yumurtlama çatlama falan..ama yok işte..
cute türk filmi gibi olacak ama inan telefonda adamdan duydugum an bir damla aktı dahada aglamadım.. iş çıkışıydı zaten kendimi trafige attım yolu uzattım son ses müzik açtım.. sıkıldım artık gerçekten..
terslale sagol canım merak etme geçer benimki.. olupta kaybetmekten daha fazla üzmicek ya..
Allah allah ya sadece benim basimda saniyodum.bu aay adet yok belirtisi yok bebek yok anlamadim ya hiçbişey
Arkadaşlar ben sigara kullanıyorum ve hala içiyorum bırakmadımo yüzden esimede söylemedim Bebisiiii :) sadece sizler biliyorsunuz tavsiyelerinizi bekliyorum....
merhaba kızlaaar ben bugün doktora gittim o yüzden takip edemedim,çünkü yeni geldim.bugün adetin 3. günüydü hormon testim yapıldı,sonuç herşey gayet normal şükür,HSG RANDEVUSÜ verd,ler 13 eylül hsg çektireceğim ve çoook korkuyorum:18::18: doktor şu ana kadar ki işlemlerde hiç bir şey yok hsg ile netleşir dedi. alttan muayene yapmadı,
bir de size sorayım benim göğüsten süt geliyo sıkınca (kontrol amaçlı yapmıştım),arkadaşım prof. olan dr gittiğinde asıl sebeb bu demiş o yüzden yaptım,bunu da doktora söyledim prolaktin hormonun gayet iyi seviyede elleme dedi. sizce de bu neden oluyordur?
açıkçası hormonlar bu kadar normalse adetim neden geç oluyor onu da anlamadım,,öööf böyle işte şuan tek derdim haftaya bugüne bu saatlere hayırlısıyla erişmek dua edin bana lütfen
bana neden kimse cevap vermiyoarkadaşlar yarından itibaren çalışmaya başlıyoruz. ben bişeyi yanlış yapıyo olmalıyım nolur bi fikir verin neler yapmam gerekiyo
çok teşekkür ederim. ilk denememiz geçen ay oldu ama tutmadı. oysa ikimiz de tüm testleri yaptırmıştık hiç bir problem yoktu. ama sanırım ben ovulasyon günümü tutturamadım. adetlerim çok düzensiz. nasıl yakalıycam o günü ben? yardım eder misinizHayırlısı olsun ilayda hanım inş bu ay tutturuyorsunuz bende buradaki hanımlardan öğrendiğim gün aşırı birliktelik ve yumurtlama günlerini kaçırmaman hadi bakalım kolay gelsin...
üzülme en azından sorun neymiş öğrendin
bence başla soğan kürüne
bu yerleşme kanaması olmasın sakın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?