Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Arkadaşlar ben sigara kullanıyorum ve hala içiyorum bırakmadım o yüzden esimede söylemedim Bebisiiii :) sadece sizler biliyorsunuz tavsiyelerinizi bekliyorum....
Benim arkadaşımda iciyodu 2aylik olunca bebk kendiliginden tiksindi simdi 4aylik hamile hic icmiyo ins sende tiksinirsin

üzülme en azından sorun neymiş öğrendin
bence başla soğan kürüne

üzülme inşallah gelecek ay olur, benim ilk gebeliğimde 3. ayda olmuştu...

kismet cnmm simd agla bosalt icini. hemen toparlan sonra da....

Uzme kendini canım stres yapma yeter

kızlar çok sagolun.. sosyalsorumsuz kürtaj sonrası bu 3 ay bitti zaten ve hep mükemmeldi yumurtlama çatlama falan..ama yok işte..

cute türk filmi gibi olacak ama inan telefonda adamdan duydugum an bir damla aktı dahada aglamadım.. iş çıkışıydı zaten kendimi trafige attım yolu uzattım son ses müzik açtım.. sıkıldım artık gerçekten..

terslale sagol canım merak etme geçer benimki.. olupta kaybetmekten daha fazla üzmicek ya..

merhaba kızlar bende de pembeler geldi...sanırım arkadanda kırmızılar gelecek.....malesef bu ayda kaldı mutluluk...artık gelecek ay ..... korkuyorum sorun mu var diye......doktora gidyim bari...doktora gitmeden sogan kürü mü yapsam iç temizlensin.......

Arkadaşlar ben sigara kullanıyorum ve hala içiyorum bırakmadım o yüzden esimede söylemedim Bebisiiii :) sadece sizler biliyorsunuz tavsiyelerinizi bekliyorum....

cnm. birakman en guzeli. ama birakamiyrsan hemen soyle yap. yarim ic. yada bir iki nefes alip ic. derken birakirsin. ben o sekilde 1 ay da biraktim. tam 1 yil oldu birakali. bir nefes bile icmedim bir daha. zaten bebek psikolojisiule birakirsin. kendine stres yapma yoksa daha cok icersin..

ben kirdim sigarayi yarim ictim. gun de 3-4 tane.
sonra iki-uc gun debir icmeye basladim..derken baktim birakmisim. canin isteyince yak. bir iki nefes sonra at. dr.da aynisini derm hemen birak desem birakamazsin ama birakmaya calis der.

benim kürtaj olmadan önceki gebeliğimde 3. ay olmuştu canım, şimdi kürtajdan sonraki ilk çalışmamıza bu ay başladık, kaç ay uğraşan insanlar var ümitsizliğe kapılmaya gerek yok hadi bakalım inşallah ekimde hamile kalırsın tam gaz çalışmalara devam

kizlar beni bi ateş basiyor daraliyorum sonra buz gibi oluyorum yumurtlama belirtisi olabilir mi?

herkese merhaba arkadaşlar bende bebiş isteyenlerdenim.6 aydır evliyiz ilk defa geçen ay dendik ama malesef adet oldum umudum bu aya kaldı 2 eylülde adet oldum yarın bitecek çalışmalara başlıyoruz. desteğinize ihtiyacım var

eşime de bana da gerekli tüm testler yapıldı herhangi bir problemimiz yok. geçen ay denedik ama olmaması beni çok sarstı. sonra burdaki ovulasyon hesabına baktım ve galiba ben geçen ay ovulasyon günümü kaçırdım. bu ay diğer adetime kadar devam etsek olur mu? yoksa bebek tuttuktan sonra ilişki sakıncalı mı olur???

merhaba kızlaaar ben bugün doktora gittim o yüzden takip edemedim,çünkü yeni geldim.bugün adetin 3. günüydü hormon testim yapıldı,sonuç herşey gayet normal şükür,HSG RANDEVUSÜ verd,ler 13 eylül hsg çektireceğim ve çoook korkuyorum:18::18: doktor şu ana kadar ki işlemlerde hiç bir şey yok hsg ile netleşir dedi. alttan muayene yapmadı,

bir de size sorayım benim göğüsten süt geliyo sıkınca (kontrol amaçlı yapmıştım),arkadaşım prof. olan dr gittiğinde asıl sebeb bu demiş o yüzden yaptım,bunu da doktora söyledim prolaktin hormonun gayet iyi seviyede elleme dedi. sizce de bu neden oluyordur?
açıkçası hormonlar bu kadar normalse adetim neden geç oluyor onu da anlamadım,,öööf böyle işte şuan tek derdim haftaya bugüne bu saatlere hayırlısıyla erişmek dua edin bana lütfen

Canım tek tavsiye bir an önce bırakman.. Kendini değilse bebeğini düşün :2::2:

bana neden kimse cevap vermiyo arkadaşlar yarından itibaren çalışmaya başlıyoruz. ben bişeyi yanlış yapıyo olmalıyım nolur bi fikir verin neler yapmam gerekiyo

Canım rahim filminden hiç korkma en fazla.beş dakikalık hir acı çekersin. Sonunda güzel olacağını düşün korkma bence:) süt konusuna gelince, hormon değerlerinden zaten doktorun anlardı. Değerlerin normal aralıklardaysa endişelenme. Gecikmesinin sebebi belki içeride perde falan vardır zaten filmde çıkar.

bana neden kimse cevap vermiyo arkadaşlar yarından itibaren çalışmaya başlıyoruz. ben bişeyi yanlış yapıyo olmalıyım nolur bi fikir verin neler yapmam gerekiyo

Hayırlısı olsun ilayda hanım inş bu ay tutturuyorsunuz bende buradaki hanımlardan öğrendiğim gün aşırı birliktelik ve yumurtlama günlerini kaçırmaman hadi bakalım kolay gelsin...

Hayırlısı olsun ilayda hanım inş bu ay tutturuyorsunuz bende buradaki hanımlardan öğrendiğim gün aşırı birliktelik ve yumurtlama günlerini kaçırmaman hadi bakalım kolay gelsin...
çok teşekkür ederim. ilk denememiz geçen ay oldu ama tutmadı. oysa ikimiz de tüm testleri yaptırmıştık hiç bir problem yoktu. ama sanırım ben ovulasyon günümü tutturamadım. adetlerim çok düzensiz. nasıl yakalıycam o günü ben? yardım eder misiniz

bu yerleşme kanaması olmasın sakın??

Benim kistlerden dolayı beklenen adet günüme 2 gün kala kahverengi leke oluyordu ve adettim hemen sökülüyordu bahsettiğin yerleşme kanaması sanırım bir kez oluyor benim 2 ,3 günden beri var sabah lavoboda gene peçeteye geldi ama hala adet kanı yok maalesef:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…