Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

inşallah öylediir yani yerleşme kanamasıdır

Son düzenleme:
bana neden kimse cevap vermiyo arkadaşlar yarından itibaren çalışmaya başlıyoruz. ben bişeyi yanlış yapıyo olmalıyım nolur bi fikir verin neler yapmam gerekiyo

cnm. baa ortalama adet dongunu yazar misin?

internetteki hesaplara göre (son 6 aylık adetlere göre) adet döngüm ortalama 33 gün. ama benim kafam karışık mesela geçen ay ayın 2 sinde oldum, bu ay da ayın 2 sinde oldum. 33 olmuyor ki o zaman

canim. netten labquick ovulasyon testi al. 20 tane yeterli. sen temin et nasil yapacagini yardimci olurum. o testle yumurtlama yani ovulasyon gununu kolaylikla tespot ederiz.

bir de anladigim kadariyla en az 30 gun suruyor dongun (ayin 2 sinden 2 sine olunca). ortalamada 33 gun suruyor. simdi ben her ikisine gore de hesap yapacagim. verimli dedigim gunleri gun asiri iliskiyle degerlendirirsen o zama gebelik sansin artar canim. tabiki allahin izniyle.
not:gun asiri demek bir gun var; bir gun yok demek. yani 48 saat demek. her gun iliskiyi ben hic onermiyorum... cunku spermlerin dinlenmesi ve dolmasi lazim. bi de iliski sonrasi sirt ustu 1 saat yat cnm. en az 2-3 saatte yikanma.

hesaplamalar:

33 gun icin verimli gunlerin adetin birinci gununu 1 alacaksin. o zaman 11-22. gunler aras. muhtemel yumurtlama gunu: 16-17-18-19. gunlerden biri.

30 gun icin verimli gunlerin 10.-20. gunler arasi. muhtemel yumurtlama gunun 13-14-15-16. gunlerden biri.

o zama senin icin ortalama verimli gunler 10.-22. gunler arasi. bu araligi gun asiri degerlendir canim. ovulasyon testi de yaparsin. boylece sansa birakmazsin.

çok teşekkür ederim canım söylediklerini yapıcam. bide ben bu ay şansa bırakmamak açısından, adetim bittikten sonra balayıp bir sonraki adetime kadar gün aşırı devam etmeyi düşünmüştüm. acaba bunun bi sakıncası olur mu? yani mesela 16. gün ovulasyon günümse ve tutarsa, sonrasındaki ilişkiler gebeliğe zarar verir mi?

cnmm emin ol o kadar calismaya bunyeniz dayanmayacak. cok fazla. baslarda 3 gunde bir filan olsun en azindan. sen dedigim testleri al bak memnun kalirsin. ayrica adet gunune kadar birsey olmaz. yani bebege birsey olmaz korkma. zaten ovulasyon gununden sonraki hicbir iliski gebe kalmani saglayamaz.

evet doğru söylüyorsun. çok çok teşekkür ederim. ben dediğin gibi ovulasyon testiyle takip edeyim o zaman. umarım bu ay güzel sonuçlar alırız

evet doğru söylüyorsun. çok çok teşekkür ederim. ben dediğin gibi ovulasyon testiyle takip edeyim o zaman. umarım bu ay güzel sonuçlar alırız

testi cok yapan arkadaslarimdan ogrendim. ben de oyle yaptim. en iyi uygulama yontemi soyle:

saat 13:00dan sonra sivi alma.
en gec saat 14:00 de wc ye git. sonra idrarini tutman lazim.
saat 17:00 de testi yap. uzerine kacinci hunun oldugunu yaz. 10. dkkada fotosunu cek. buraya ekle bakalim.
testi yaparkende her gun ayni damla sayisini kullan. bu da onemli. yani ya hepn3 damla yada hep 4 damla. birgun 3 borgun 4 olmasin yani.

canım çok teşekkür ederim. adetim bugün bitti. geç mi kaldım testi temin etmek için. hangi gün başlamalıyım ki?
bide biz kredi kartı kullanmıyoruz o yüzden internetten alışveriş konusunda biraz bilgisizim. eczaneden bulamaz mıyım ovulasyon testi

merhaba canım bişey sormak istiyorum.....6 saat önce bende pembe akıntı geldi hatta tamam adet oldum dedim ama daha kırmızılar gelmedi.....bende hemen baslar hatta fena agrılarım olurdu hala agrımda yok....dün bat tı ....ne oabilir bu canım basına böle bişey geldi mi? yarın falan mı baslıcak kı adetim ? daha önce böyle olmamıstı da:18:

hamile olabilirsin belki yarın bi kan testi yaptır bence

Cutem uardim melegimiz.bise sorcakdim ben:26: hatirliyorsan benim ovu testim 18.gun pozitifti.ve bugun 31.gun hala adetolmadim.testlerde negatif . eger 18.gun ovulasyon olduysa suan da negatif gostermesi normal mi yada kesinlikle varsa cikarmiydi? Ilk kez adetim 2 gunden fazla gecikiyor.

slm kızlar....hamişleri tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.bharın en güzel ayında anne olacaksınız çok şanslısınız.bende kızımı 29 nisanda doğurmuştum 38 haftalık.

bata kaldı 1-2 gün c.tesi yada pazar bekliyoruz bakalım gelmese iyi olur ama geleceksede geç kalmasın.geçen ay 3 gün gecikmişti ama bu ay tam zamanında yumurtladım.bu ay eşim çok belli etmesede çok ümitli bazı hareketlerim den şüphlensede yüzümde çıkmaya çalışan bir sivilcem var

Cnm her eczanede olmuyor olsa da cok pahali oluyor malesef elimde olsa sana gonderirdim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…