Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

cnm. eczanede cokkkkkkkm pahali. sakin alma. ben sana bi link yazarim simdi. orada phia ya sor canim. kapida odemeyle aliniyr oradan.
test icin gec kalmadin. merak etme. muhtemelen 10-11. gunde filan baslarsin.

cnm. sen daha test yapmadin dimi?
aklima tek birsey geliyr. ustune gorme dedigimiz ve adet gununde olan cok cok az miktardaki pembe kanama. damla sayisi cok azdir. bi test yapsan ya.

cnm. simdik. senin 18 pozitifse bu senin 19 yada 20 de yumurtladigini gosterir. diyelim 19. gun oldu. him. teoride 14 gun sonra adet olunur. yada 12 gun. o zaman senin bu ay 31 yada 33. gun adet olman gerekir.

bir de idrar testi adet gecmeden yapilinca yaniltabilir. negatif olmasi yani.

Heh 19.gunu iliski yok off bee insallah 20 si dir o testi dun yaptim negatif silik cizgi bile yok.o zaman ben bugun olmazsam pazara kadar yolu var demek.yani beklemekten baska bise yapamicam.sagol cnm benim optum seni göbişini de

cnm. sen daha test yapmadin dimi?
aklima tek birsey geliyr. ustune gorme dedigimiz ve adet gununde olan cok cok az miktardaki pembe kanama. damla sayisi cok azdir. bi test yapsan ya.
.

canım benim bu 4 . denemem bu zamana kadar öyle kaptırdım kendimi sonunda baya üzüldüm..eşimi de üzdüm...korkuyorum heves yapmayım diye....böyle bişey olmadı hiç ve arada kramp giriyo geciyo sonra yerlesmemi acaba......

kusura bakma basını agrıtıyorum ama napayım:18:

estagfurullah cnm. sor ne istersen.

simdi o yerlesme kanamasi olamaz cnm. yumurta dollendikten 7 gun sonra yada en fazla 10 gun sonra olur. seninki o zamani cok gecti diye biliyrm. bence vede bir test yap cnm. beklemek daha kotu bence.

Heh 19.gunu iliski yok off bee insallah 20 si dir o testi dun yaptim negatif silik cizgi bile yok.o zaman ben bugun olmazsam pazara kadar yolu var demek.yani beklemekten baska bise yapamicam.sagol cnm benim optum seni göbişini de

guzelim. zaten 18 deki iliski onemli ki. cunku sperm 10 saatte yumurtanin yanina gidecek. orada bulunacakki yumurta atilinca hop kapsin. onun icin ovulasyon testi pozitif olunca iliski onemlidir. yani senin zamanlarin iyi. sadece bekleyecegiz cnm. dedigin gibi max. pazar. sonrasi adet gecikmesine girer.

estagfurullah cnm. sor ne istersen.

simdi o yerlesme kanamasi olamaz cnm. yumurta dollendikten 7 gun sonra yada en fazla 10 gun sonra olur. seninki o zamani cok gecti diye biliyrm. bence vede bir test yap cnm. beklemek daha kotu bence.

anladım canım bu ayda bebiş yok desene.....neyse hayırlısı.....allahım senin bebegini kucagına almayı nasıp etsin inş.....

Bende de 2 adet 2ml var haftaya cuma gidcem doktora ama sizce bişi olur mu ya da gebelik ondan mı olmuyor ???ama doktor gebeliğine engel bi Kisra değil demişti???? 8((

aslında dr doğru demiş...benim bi düşük oldu6 yıl önce dr baktı..sağ tarafta kist soldada gebelik olmuş dedi..
hiç bi sorun olmaz dedi...ahhhhh benim hatam sonucu bebeği kaybettim..zaten gebeliğe engel kist olsa ilaç falan veriridi
msa
bende bi adet olup tedavime başlasam..
son gittiğimde adetin 3. günü gel hsg için randevu verecem dedi
eylül 12 batım hadi rasgele...

Kizlar bu bildirimler siliniyormu.yeni bildirimleri goremiyorum niyeki.igrastim silemedim ya

ben henüz bildirim nasıl alırım onu bile bilmiyorum. forumun nasıl kullanıldığı hakkında da bi topik var mı acaba :) baya zorlanıcam çünkü ben. kendi kendime teşekkür ettim baksana :))

ben henüz bildirim nasıl alırım onu bile bilmiyorum. forumun nasıl kullanıldığı hakkında da bi topik var mı acaba :) baya zorlanıcam çünkü ben. kendi kendime teşekkür ettim baksana :))

Sorun etme alisirsin cnm.bende cogu seyi beceremiyorum ztn karıştıra karistira buluyorum

canım çok geçmiş olsun. Allah tekrar tekrar yaşatmasın "benim hatam sonucu bebegi kaybettim" demişsin merak ettim hatan ne oldu sence?

anladım canım bu ayda bebiş yok desene.....neyse hayırlısı.....allahım senin bebegini kucagına almayı nasıp etsin inş.....

cnm. yanlis anladin. yani yerlesmistir. suanki de ustune gorme kanidir. demek istedim ben. onun icinde test yapta gorelim dedim ))

İlginiz için teşekkürler doktor kisti gördükten sora dedi ki eğer gebe kalmazsan adetin 5.günü gel tekrar alttan bakıp tedavi vericem dedi duyduğuma göre doğum kontrol hapı veriyormuş ben ona karşı çok duyarlıyım direk yediğimi çıkarıyorum iki gün boyunca yataktan kalkanadığımı biliyorum o yüzden gitmedim bi de hemen istiyorum o hap geciktirir die korktum inş bi sıkıntı çıkmaz...8))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…