cnm. eczanede cokkkkkkkm pahali. sakin alma. ben sana bi link yazarim simdi. orada phia ya sor canim. kapida odemeyle aliniyr oradan.canım çok teşekkür ederim. adetim bugün bitti. geç mi kaldım testi temin etmek için. hangi gün başlamalıyım ki?
bide biz kredi kartı kullanmıyoruz o yüzden internetten alışveriş konusunda biraz bilgisizim. eczaneden bulamaz mıyım ovulasyon testi
merhaba canım bişey sormak istiyorum.....6 saat önce bende pembe akıntı geldi hatta tamam adet oldum dedim ama daha kırmızılar gelmedi.....bende hemen baslar hatta fena agrılarım olurdu hala agrımda yok....dün bat tı ....ne oabilir bu canım basına böle bişey geldi mi? yarın falan mı baslıcak kı adetim ? daha önce böyle olmamıstı da:18:
Cutem uardim melegimiz.bise sorcakdim ben:26: hatirliyorsan benim ovu testim 18.gun pozitifti.ve bugun 31.gun hala adetolmadim.testlerde negatif . eger 18.gun ovulasyon olduysa suan da negatif gostermesi normal mi yada kesinlikle varsa cikarmiydi? Ilk kez adetim 2 gunden fazla gecikiyor.
ay canım benim ya sağol. ben bi bakiyim nete bi şekilde temin ederim. teşekkür ederim tekrar yardımın için
cnm. eczanede cokkkkkkkm pahali. sakin alma. ben sana bi link yazarim simdi. orada phia ya sor canim. kapida odemeyle aliniyr oradan.
test icin gec kalmadin. merak etme. muhtemelen 10-11. gunde filan baslarsin.
ay çok sağol canım benim ya. linkini bekliyorum o zaman
cnm. eczanede cokkkkkkkm pahali. sakin alma. ben sana bi link yazarim simdi. orada phia ya sor canim. kapida odemeyle aliniyr oradan.
ay çok sağol canım benim ya. linkini bekliyorum o zaman
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/638918-ovulasyon-gebelik-testlerimi-cok-ucuza-aliyorum.html
bu linke yaz cnm. phia yardim eder.
burdan bayaaa ucuza alirsin. 30 tanesi filan 20 tlnsanirim.
eczanede 5 tanesi 25 tl.
Heh 19.gunu iliski yok off bee insallah 20 si dir ocnm. eczanede cokkkkkkkm pahali. sakin alma. ben sana bi link yazarim simdi. orada phia ya sor canim. kapida odemeyle aliniyr oradan.
cnm. sen daha test yapmadin dimi?
aklima tek birsey geliyr. ustune gorme dedigimiz ve adet gununde olan cok cok az miktardaki pembe kanama. damla sayisi cok azdir. bi test yapsan ya.
cnm. simdik. senin 18 pozitifse bu senin 19 yada 20 de yumurtladigini gosterir. diyelim 19. gun oldu. him. teoride 14 gun sonra adet olunur. yada 12 gun. o zaman senin bu ay 31 yada 33. gun adet olman gerekir.
bir de idrar testi adet gecmeden yapilinca yaniltabilir. negatif olmasi yani.
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/638918-ovulasyon-gebelik-testlerimi-cok-ucuza-aliyorum.html
bu linke yaz cnm. phia yardim eder.
burdan bayaaa ucuza alirsin. 30 tanesi filan 20 tlnsanirim.
eczanede 5 tanesi 25 tl.
çok teşekkür ederiiiimm
cnm. sen daha test yapmadin dimi?
aklima tek birsey geliyr. ustune gorme dedigimiz ve adet gununde olan cok cok az miktardaki pembe kanama. damla sayisi cok azdir. bi test yapsan ya.
.
canım benim bu 4 . denemem bu zamana kadar öyle kaptırdım kendimi sonunda baya üzüldüm..eşimi de üzdüm...korkuyorum heves yapmayım diye....böyle bişey olmadı hiç ve arada kramp giriyo geciyo sonra yerlesmemi acaba......
kusura bakma basını agrıtıyorum ama napayım:18:
Cnm cuteheart yardim etmis sana.sanirim ona teşekkür etcekdin
Heh 19.gunu iliski yok off bee insallah 20 si dir otesti dun yaptim negatif silik cizgi bile yok.o zaman ben bugun olmazsam pazara kadar yolu var demek.yani beklemekten baska bise yapamicam.sagol cnm benim optum seni göbişini de
estagfurullah cnm. sor ne istersen.
simdi o yerlesme kanamasi olamaz cnm. yumurta dollendikten 7 gun sonra yada en fazla 10 gun sonra olur. seninki o zamani cok gecti diye biliyrm. bence vede bir test yap cnm. beklemek daha kotu bence.
iyi akşamlar zeycan sen nasılsın:)
Bende de 2 adet 2ml var haftaya cuma gidcem doktora ama sizce bişi olur mu ya da gebelik ondan mı olmuyor ???ama doktor gebeliğine engel bi Kisra değil demişti???? 8((
aslında dr doğru demiş...benim bi düşük oldu6 yıl önce dr baktı..sağ tarafta kist soldada gebelik olmuş dedi..merhaba kızlaaar ben bugün doktora gittim o yüzden takip edemedim,çünkü yeni geldim.bugün adetin 3. günüydü hormon testim yapıldı,sonuç herşey gayet normal şükür,HSG RANDEVUSÜ verd,ler 13 eylül hsg çektireceğim ve çoook korkuyorum:18::18:doktor şu ana kadar ki işlemlerde hiç bir şey yok hsg ile netleşir dedi. alttan muayene yapmadı,
bir de size sorayım benim göğüsten süt geliyo sıkınca (kontrol amaçlı yapmıştım),arkadaşım prof. olan dr gittiğinde asıl sebeb bu demiş o yüzden yaptım,bunu da doktora söyledim prolaktin hormonun gayet iyi seviyede elleme dedi. sizce de bu neden oluyordur?
açıkçası hormonlar bu kadar normalse adetim neden geç oluyor onu da anlamadım,,öööf böyle işte şuan tek derdim haftaya bugüne bu saatlere hayırlısıyla erişmek dua edin bana lütfen
Kizlar bu bildirimler siliniyormu.yeni bildirimleri goremiyorum niyeki.igrastim silemedim ya
ben henüz bildirim nasıl alırım onu bile bilmiyorum. forumun nasıl kullanıldığı hakkında da bi topik var mı acaba :) baya zorlanıcam çünkü ben. kendi kendime teşekkür ettim baksana :))
aslında dr doğru demiş...benim bi düşük oldu6 yıl önce dr baktı..sağ tarafta kist soldada gebelik olmuş dedi..
hiç bi sorun olmaz dedi...ahhhhh benim hatam sonucu bebeği kaybettim..zaten gebeliğe engel kist olsa ilaç falan veriridi
msa
bende bi adet olup tedavime başlasam..
son gittiğimde adetin 3. günü gel hsg için randevu verecem dedi
eylül 12 batım hadi rasgele...
anladım canım bu ayda bebiş yok desene.....neyse hayırlısı.....allahım senin bebegini kucagına almayı nasıp etsin inş.....
aslında dr doğru demiş...benim bi düşük oldu6 yıl önce dr baktı..sağ tarafta kist soldada gebelik olmuş dedi..
hiç bi sorun olmaz dedi...ahhhhh benim hatam sonucu bebeği kaybettim..zaten gebeliğe engel kist olsa ilaç falan veriridi
msa
bende bi adet olup tedavime başlasam..
son gittiğimde adetin 3. günü gel hsg için randevu verecem dedi
eylül 12 batım hadi rasgele...
canım çok geçmiş olsun. Allah tekrar tekrar yaşatmasın "benim hatam sonucu bebegi kaybettim" demişsin merak ettim hatan ne oldu sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?