Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Nasilsiniz kizlar...? Kocis mac izlio canim sikildi.. Cutem canim yarin atesim cikarmi yaa gogus uclarim sizlio eleyemiyorum.. Agzim kuru kece gibi.. kabizilik cok... bunlar belirtimi Umudumu kaybetsem mi etmesem mi ?

cnm. yanlis anladin. yani yerlesmistir. suanki de ustune gorme kanidir. demek istedim ben. onun icinde test yapta gorelim dedim ))

Ayyyy dünyam karardı yanlıs anlamısım nasıl morelim bozuldu düşün...... demek birazda umudum var canım ya yarın ilk işim test yapmak elimde test yok suan....inş üstüne görmedir canım yaaaa

Nasilsiniz kizlar...? Kocis mac izlio canim sikildi.. Cutem canim yarin atesim cikarmi yaa gogus uclarim sizlio eleyemiyorum.. Agzim kuru kece gibi.. kabizilik cok... bunlar belirtimi Umudumu kaybetsem mi etmesem mi ?

merhaba canım benimki de mac izliyo sorularımla < cutem < mi sıkıyorum saolsun cevaplıyo soruları mı.......

inş bebiş belirtileridir

merhaba kizlar bnm kociste mac izliyo sıkldim bnde bebis istiyorum bazende kararsizlik oluyo nelet deniyosunuz hamilelik icin ya bence cok dusunmek strese sokuyo beyin hamileligi engellio diye dusunuyorum

Bu kocalardaki performansa bayılıyorum hem yatak da maç hem tv de hem de dışarda biz olsak pert olurduk bu ritimle..8))

merhaba canım benimki de mac izliyo sorularımla < cutem < mi sıkıyorum saolsun cevaplıyo soruları mı.......

inş bebiş belirtileridir

insallah yaa.. vallahi cute yazik hic rahat birakmiyorum burdan ozelden baska topikten..
biktirdim vallahi ama hep cevapliyo sagolsun..

merhaba kizlar bnm kociste mac izliyo sıkldim bnde bebis istiyorum bazende kararsizlik oluyo nelet deniyosunuz hamilelik icin ya bence cok dusunmek strese sokuyo beyin hamileligi engellio diye dusunuyorum

bencede cok dusunmek acayip strese sokuyo.. bu benim ilk denemem ve hic boyle olmamistim vucudumu dinleyip duruyorum gun asiri iliski oluyo.. otomatige bagladik zaten..

Bu kocalardaki performansa bayılıyorum hem yatak da maç hem tv de hem de dışarda biz olsak pert olurduk bu ritimle..8))

haa haa canim alemsin.. benimki bide disarida da mac oynuyor.. hic durmuyo garibim..
insallah guzel haberi veririm yaaa..
dun karnimla konusuyo baban gibi topcu ol diyo babanin sesini duy diyo hic agir bisey kaldirtmiyo halilari kendi cirpiyo camlari siliyo

Son düzenleme:

Aynen canim bende ilk deedigim ay resmenbutunhamilelik. Belirtilerini yasadim goguslerde agri kasiklrda agri hassasiyet adet gecikmesi vs vs resmen psikolojik hamilelik yasadim

Aynen canim bende ilk deedigim ay resmenbutunhamilelik. Belirtilerini yasadim goguslerde agri kasiklrda agri hassasiyet adet gecikmesi vs vs resmen psikolojik hamilelik yasadim

ayy insallah canim ben gercekten umutsuzum su gogus uclarim sadece olabilir dedirtiyo..
buu ay ilk defa adetimi bekliycem normal de hep 28gunde oluyodum kaldi 9gun bata.. insallah gelmezler
ama hadi gelmediler ben iyice umutlancam gec gelirlerse off :18::18::18:
kadin olmak zor annam...

benim anlamadigim bizim mahalede iki kiz var sevgililerinden ayrildilar.. sonrada duyduk ki hamileler.. sevgililr geri gelsin diye sandik basta ama yok gobek cikmis baya..
bunlar nasil yapio nasil hesapliyo aceba.. su gunler ayrila biliriz hamile kalim mi diyorlar..:44::44: anlamiyorum gercekten !!

kızlaar ne güzel haberler alıyoruz. :)) Topiğin doktoru cuteciğimiz de hamileymiş. Çoook sevindim cutecim. Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin...

Ayyy alemsin kz yapiolar tutturuyolar valla rabbi biliyo zamanini canim vardir bir hayir ins guzel hber gelir isteyen herkesten ben suandaadeti
M bitsin bakalim hangiyontemleri deniyorsun canim

Biz de geçen hafta tüm evi temizledik Kocişle hamile kalırsam iş yapamam die bizimkinde de maç aşkı var hem dışarda hem içerde...

Ayyy alemsin kz yapiolar tutturuyolar valla rabbi biliyo zamanini canim vardir bir hayir ins guzel hber gelir isteyen herkesten ben suandaadeti
M bitsin bakalim hangiyontemleri deniyorsun canim

vallahi canim napim boyle kaliyorum duyunca..
himm ben hic bisey bilmiyordum hemen hapi birakinca hamile kalinir saniyordum ama yok tabii..

neler yapioz mikmik bildigin sonra silk ve sonra dik..

ayy ne halere dustuk onu bosver canim sen ovulasyon yumurtlama gunleri takip et.. o cok onemli..
ozel doktorum cute ogreti vallahi sanada yardimci olur kesin..

Kapıda nakit odeme secenegi var canim ve eczane cok pahali en ucuz gebelik testi 4lira ben internetten 0.40kirusa aldim ovulasyon testinide 1.20 den aldim

canım çok geçmiş olsun. Allah tekrar tekrar yaşatmasın "benim hatam sonucu bebegi kaybettim" demişsin merak ettim hatan ne oldu sence?

aslında bebeğime neler olduğunu anlatmak istemiyom..ama size ders olsun halı sirkeledim düştü..sonrada spiral taktım
zeycan dr bu şikayetleri söylersen sana başka bi yol bulur..iğne felan verir..gitmemek çözüm değil.

Son düzenleme:
Biz maç eşliğinde badem ceviz yiyip sabah ki maça hazırlanıyoruz hahhhh antreman misali 8)) ne kötü bi durum hiç böle olmamıştı habire yarasın kocama deyip sırtını sıvazlıyorum 8))

Güzel fikirleriniz için teşekkürler inş cuma gidcem ama doktorum erkek alttan bakarsa ya hamile olursam o zamana kadar çooookk korkarım çooookk 8((

Biz maç eşliğinde badem ceviz yiyip sabah ki maça hazırlanıyoruz hahhhh antreman misali 8)) ne kötü bi durum hiç böle olmamıştı habire yarasın kocama deyip sırtını sıvazlıyorum 8))

demi kizz cok kotu bi durum...
anlatirken sanki bizi anlatin..

Canim cok uzuldum gecmis olsun..

Biz de geçen hafta tüm evi temizledik Kocişle hamile kalırsam iş yapamam die bizimkinde de maç aşkı var hem dışarda hem içerde...

ahh ahh ayni ayni vallahi..

Hahaha supermis mikmik haahaha cute kim arkadasim hemen bende destek isterimmmm; yeniyim bu topikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…