cnm.))
cnm. yanlis anladin. yani yerlesmistir. suanki de ustune gorme kanidir. demek istedim ben. onun icinde test yapta gorelim dedim))
Nasilsiniz kizlar...? Kocis mac izlio canim sikildi.. Cutem canim yarin atesim cikarmi yaa gogus uclarim sizlio eleyemiyorum.. Agzim kuru kece gibi.. kabizilik cok... bunlar belirtimi Umudumu kaybetsem mi etmesem mi ?
merhaba canım benimki de mac izliyo sorularımla < cutem < mi sıkıyorum saolsun cevaplıyo soruları mı.......
inş bebiş belirtileridir
merhaba kizlar bnm kociste mac izliyo sıkldim bnde bebis istiyorum bazende kararsizlik oluyo nelet deniyosunuz hamilelik icin ya bence cok dusunmek strese sokuyo beyin hamileligi engellio diye dusunuyorum
Bu kocalardaki performansa bayılıyorum hem yatak da maç hem tv de hem de dışarda biz olsak pert olurduk bu ritimle..8))
insallah yaa.. vallahi cute yazik hic rahat birakmiyorum burdan ozelden baska topikten..
biktirdim vallahi ama hep cevapliyo sagolsun..
bencede cok dusunmek acayip strese sokuyo.. bu benim ilk denemem ve hic boyle olmamistim vucudumu dinleyip duruyorum gun asiri iliski oluyo.. otomatige bagladik zaten..
Aynen canim bende ilk deedigim ay resmenbutunhamilelik. Belirtilerini yasadim goguslerde agri kasiklrda agri hassasiyet adet gecikmesi vs vs resmen psikolojik hamilelik yasadim
ayy insallah canim ben gercekten umutsuzum su gogus uclarim sadece olabilir dedirtiyo..
buu ay ilk defa adetimi bekliycem normal de hep 28gunde oluyodum kaldi 9gun bata.. insallah gelmezler
ama hadi gelmediler ben iyice umutlancam gec gelirlerse off :18::18::18:
kadin olmak zor annam...
benim anlamadigim bizim mahalede iki kiz var sevgililerinden ayrildilar.. sonrada duyduk ki hamileler.. sevgililr geri gelsin diye sandik basta ama yok gobek cikmis baya..
bunlar nasil yapio nasil hesapliyo aceba.. su gunler ayrila biliriz hamile kalim mi diyorlar..:44::44: anlamiyorum gercekten !!
haa haa canim alemsin.. benimki bide disarida da mac oynuyor.. hic durmuyo garibim..
insallah guzel haberi veririm yaaa..
dun karnimla konusuyo baban gibi topcu ol diyobabanin sesini duy diyo hic agir bisey kaldirtmiyo halilari kendi cirpiyo camlari siliyo
Ayyy alemsin kzyapiolar tutturuyolar valla rabbi biliyo zamanini canim vardir bir hayir ins guzel hber gelir isteyen herkesten ben suandaadeti
M bitsin bakalim hangiyontemleri deniyorsun canim
Kapıda nakit odeme secenegi var canim ve eczane cok pahali en ucuz gebelik testi 4lira ben internetten 0.40kirusa aldim ovulasyon testinide 1.20 den aldimcanım çok teşekkür ederim. adetim bugün bitti. geç mi kaldım testi temin etmek için. hangi gün başlamalıyım ki?
bide biz kredi kartı kullanmıyoruz o yüzden internetten alışveriş konusunda biraz bilgisizim. eczaneden bulamaz mıyım ovulasyon testi
canım çok geçmiş olsun. Allah tekrar tekrar yaşatmasın "benim hatam sonucu bebegi kaybettim" demişsin merak ettim hatan ne oldu sence?
aslında bebeğime neler olduğunu anlatmak istemiyom..ama size ders olsun halı sirkeledim düştü..sonrada spiral taktımİlginiz için teşekkürler doktor kisti gördükten sora dedi ki eğer gebe kalmazsan adetin 5.günü gel tekrar alttan bakıp tedavi vericem dedi duyduğuma göre doğum kontrol hapı veriyormuş ben ona karşı çok duyarlıyım direk yediğimi çıkarıyorum iki gün boyunca yataktan kalkanadığımı biliyorum o yüzden gitmedim bi de hemen istiyorum o hap geciktirir die korktum inş bi sıkıntı çıkmaz...8))
aslında bebeğime neler olduğunu anlatmak istemiyom..ama size ders olsun halı sirkeledim düştü..sonrada spiral taktım
zeycan dr bu şikayetleri söylersen sana başka bi yol bulur..iğne felan verir..gitmemek çözüm değil.
Biz maç eşliğinde badem ceviz yiyip sabah ki maça hazırlanıyoruz hahhhh antreman misali 8)) ne kötü bi durum hiç böle olmamıştı habire yarasın kocama deyip sırtını sıvazlıyorum 8))
aslında bebeğime neler olduğunu anlatmak istemiyom..ama size ders olsun halı sirkeledim düştü..sonrada spiral taktım
zeycan dr bu şikayetleri söylersen sana başka bi yol bulur..iğne felan verir..gitmemek çözüm değil.
Biz de geçen hafta tüm evi temizledik Kocişle hamile kalırsam iş yapamam die bizimkinde de maç aşkı var hem dışarda hem içerde...
Kapıda nakit odeme secenegi var canim ve eczane cok pahali en ucuz gebelik testi 4lira ben internetten 0.40kirusa aldim ovulasyon testinide 1.20 den aldim
vallahi canim napimboyle kaliyorum duyunca..
himm ben hic bisey bilmiyordum hemen hapi birakinca hamile kalinir saniyordum ama yok tabii..
neler yapioz mikmik bildigin sonra silk ve sonra dik..
ayy ne halere dustuk onu bosver canim sen ovulasyon yumurtlama gunleri takip et.. o cok onemli..
ozel doktorum cute ogreti vallahi sanada yardimci olur kesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?