Hahaha supermis mikmikhaahaha cute kim arkadasim hemen bende destek isterimmmm; yeniyim bu topikte
aslında bebeğime neler olduğunu anlatmak istemiyom..ama size ders olsun halı sirkeledim düştü..sonrada spiral taktım
zeycan dr bu şikayetleri söylersen sana başka bi yol bulur..iğne felan verir..gitmemek çözüm değil.
evet vallaha kocan iki gun sonra sana mik mik zamani diye baslar..
kocam bizim gibi konusuyo artik.. "bat , sat, mik mik "
Canim cute bizim ablamiz cok yardimci oluyo bilgileri cok ve cogu zamanda cikiyo..
bitanedir oo
Nasilsiniz kizlar...? Kocis mac izlio canim sikildi.. Cutem canim yarin atesim cikarmi yaa gogus uclarim sizlio eleyemiyorum.. Agzim kuru kece gibi.. kabizilik cok... bunlar belirtimi Umudumu kaybetsem mi etmesem mi ?
Ayyyy dünyam karardı yanlıs anlamısım nasıl morelim bozuldu düşün...... demek birazda umudum var canım ya yarın ilk işim test yapmak elimde test yok suan....inş üstüne görmedir canım yaaaa
merhaba canım benimki de mac izliyo sorularımla < cutem < mi sıkıyorum saolsun cevaplıyo soruları mı.......
inş bebiş belirtileridir
kızlaar ne güzel haberler alıyoruz. :)) Topiğin doktoru cuteciğimiz de hamileymiş. Çoook sevindim cutecim. Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin...
Iyi geceler kızlar bnm kocamda maç izliyo:) fırsattan istifade bnde size yazayım dedim Nasılsıniz benim bat dundu ama hala gelen giden yok goguslerim Aciyodu oda gecti ne adet belirtisi nede bebek belirtisi hic biri yok dun testte negatif cikti neden olabilir bi fikri olan varmi
iş kafaya takmakta ibaret...takmayacaksın - rahat olacaksın - ve göreceksin,ruhun rahatlığı herşeye yansıyo...
biraz daha bekle bakalım canım.. normalde adet gecikmesinden 5 gün sonra net yanıt verir idrar testi.
aminnn canım.. darısı sana ve tüm topiğe..
canım benim tabikide ilaç falan almıcaksın.. ya hamilesin sensen silik çizgi görmemişsin bu silik falan degil test kagıdının üst yanı algılamış hcg yi ve orası kopkoyu kan testine koşşşşşşş
merhaba kizlar bnm kociste mac izliyo sıkldim bnde bebis istiyorum bazende kararsizlik oluyo nelet deniyosunuz hamilelik icin ya bence cok dusunmek strese sokuyo beyin hamileligi engellio diye dusunuyorum
Ayyy alemsin kzyapiolar tutturuyolar valla rabbi biliyo zamanini canim vardir bir hayir ins guzel hber gelir isteyen herkesten ben suandaadeti
M bitsin bakalim hangiyontemleri deniyorsun canim
Evet e et baslar yakindacuteeeeee nerdesin yardimmm benden sonra evlenen arkadaslarin hepsi hamile yaaa
Bekliyorum ama icim icimide yemiyo degil cok iyi anlarsin beni
tatlım. önce şu stresi acilen bırkaman lazım. bu kadar düşünmek hasta edecek seni. ben sana başta demiştim. doğum kontrol hapını bırakır bırakmaz gebe kalamayabilirsin diye. ateşini de tabi şimdiden bilemiyrm. umarım yükselir. bizim topikte yaz. bana da yorum yapar mısnız de.. kızlar yardım eder. benden de torpilli olduğunu söyle :5
aminnn canım.. darısı sana ve tüm topiğe..
bildiğim birşeyse yardım ederim canım.
boşver senden önce kim doğurduysa doğurdu. benim arkadaşalrım ikinciyi bile doğurdu da büyüttü. nasip işi bunlar cnm.
bir kaç sayfa öncesinde daha yeni anlattım bir arkadaşa ne yapması gerektiğini. bir bak göremezsen yazarım sana da..
oyy kıyamam sana. hem de çok iyi anlıyorum canım.
Eki Görüntüle 796453
kızlar bugun evde degıldım dıs doktoruna gıttım ama ordada kafayı yedım once devlete gıttık devlette zerre ılgı yok hemen ılac verdı durumu anlattık dedı ozaman doktorunla konusman lazım dedı neyse esımde sınırlendı gıttık busefer özel dıs polıklınıgıne ohh bee doktor bulabıldık adam akıllı doktor dedı ya dısn cekılecek yada cok rutın temızlık bakım yapman lazım veyahutta ılac ıcersın dedı. ama eger hamıs olursam mecbur bebısımı kucagıma alana kadar sabredecegım neysekı dısım daha ıyı. sonra bıraz ovu etstını gecte yaptıysam yıne bugun daha koyu cıktı t acaba pıc yaptımı ben pek anlıyamadım bdıe sız gorun bakalım sızler nedıyosunuz dedım canlarımm
Ablacim merak etme ben iyigim yani herkes gibi dusnuyorum calisiyorum bekliyorum tabi belirti ariyorum sadece gogusleri buluyorum baska biseyim yok o kadarda umudum yok.. insallah hayirlisi demekten baska.. evet biliyorum hemen hapi birakinca hamile kalinmaya biliyo (sayenizde ogrendim canim) zaten ben eylul, ekim, kasim.. 'da insallah hamile kalirim diodum.. ama tabi mayis ayinda anne olmak isterdim cunku o ay bizim icin onemli.. ama allah bilir hayirlisi neyse o..
Ekinciiii yorum yapmis ama gec basladim yaa.. tam emin olamiyo.. :44::44:
evet cnm. demiştim ekinciye bi bakar mısın diye sağ olsun baktı. ilk sayfada artık tablon fark etin mi?
Yok goremedim canim ozelden ayrintili msj atar misin sana zahmet
cute burdamisin sana bir soru sora bilirmiyim?http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...ule-kalan-hamis-adaylari-kopun-gelin-509.html
burdan ititbaren bir kaç sayfa canım. ilaydayla olan yazışmalar. bi oku. aklına takılan yerleri sorarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?