Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Offf önceden ateş mi varmış ovü mü varmış geçmişinize bakın hanımlar babaannelerimiz anneannelerimiz nasıl denk getirmişler Sakin olun valla ben sadece buna inanıyorum RAbbim nasip etmişse inan korunsanda gelir korunmasan da ben bunlara inanarak kendimi frenliyorum sizde deneyin bence...

sor canım buradayım...
canim benim hep adete yakin akintim olurdu hic kuruluk olmadi bu acaba hamilelik belirtisi ola bilirmi sende nasil akinti varmi diye sorucaktim birde gebelik testini nezamn yapmami onerirsin? ayin 11 bat gunu:26:

valla cnm. ben annanemin yada babannemkn nasil gebe kadigini bilmiyrm )
biz onlar gibi dogal yemedik. gelisen teknoloji hayatimizi kolaylastirdi ama yaninda da hastalaiklari hetirdi. onlarin zamaninda bunlar yoktu. ayrica insanin yumurtladigini bile gormesi mutlu ediyr kendini.
bu durumda o zaman hasta olunca dr.a gitmeyelim. aktardan ot cop alipmicelim. interneti kullanmayalim mktup yazip kutuphaneye godelim. bunlarin hepsini kullaniyorsunda neden gebe kalmayi artirici yontemlere karsi cikiyorsun anlayamadim. mantik ayni aslinda. sen sadece elinden geleni yapiyorsun. sonra allaha borakiyorsunm tevekkul ediyrsun yanim bence bunda yanlis birsey yok. cocuk konusu olunca zaten herkes hersekilde stres yapiyor. bem de stresin etkiledigine inanmiyrm mesela. cunku allah verecekse veriyr.

bu arada polemik yaratmak ya da seni uzmek icin yazmadim cnm. sadece dusuncemi belirtmek istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
canim benim hep adete yakin akintim olurdu hic kuruluk olmadi bu acaba hamilelik belirtisi ola bilirmi sende nasil akinti varmi diye sorucaktim birde gebelik testini nezamn yapmami onerirsin? ayin 11 bat gunu:26:

bilemiyorum ki cnmmm...
ben de cok az sarimsi akinti vardi. gunde 1-2 kez. sonra gunler gectikce krem kivaminda oldu. simdi artik cok fazla. beyaz ve krem kivamli.
senndayanamam dersen bata 3 gun kala filan test yapabilirsin. ama en guzeli bat gunu yada 1 gun sonrasi.

anladim canim cok sagol bende hep akinti olurdu baya da gelirdi ama simdi kuruyum cok az bir sey oluyor ama cok az ondan sordum ben 25-28 gunde adet gorenlerdenim onun icin ayin 9zu yaparim bana da dua et sagol cevapladigin icin canim menim

cutem yaaaa,nasıl iş bu ben anlam veremedim....
ağustos ilk denememdi,stresden mi ne erken adet oldum 1 eylül de olacağıma 29 ağustosta oldum

29 ağustos
3 ağustos
5 temmuz , bu hesaplara göre benim bu akşam yumurtlama günlerim başlamış,otomatik hesaplayıcalara göre tabi :44:
veee ben daha temizlenmedim bile,akıntımın renginin dönmesi uzun sürüyo ,pazar günü yıkancam

sen ne dersin bu işe ...sen olsan ne yapardın:26:

hemennnn hesap yapip donuyrm.... ama ben de olsam tam temizlenmeden birlikte olmam.

cnm. ortalama 28 gun senin. bazen stres; mebsim degisimi vs etkiliyor adet zamanlarini.
cnm teorik olarak 10.-20. gunler arasi onemli. yani gun asiri calisma olmasi iyi olur. yarinda 10. gunun. olmazsa yarin aksam yikanir bir sansini denersin )
teoride de yumurtlama gunun 11-12-13-14 den biri. tabi bazen 15-16 da olabiliur. onun icin teorik diyrm ve 10-20 arasi diye genis tutuyrm.

saol hayatım ,desene kıl payı kurtarıyorum
ama ben adet günleri hesaplarken,adet olduğum günden bi sonraki güne,1 gün oldu diyorum...
yani perşembe gecesi oldum.perşembe gecesinden cuma gecesine 1 gün oldu.cumadan c.tesiye 2 gün....
böyle hesaplayncada pazar gecesi oluyo 10. gün
yani ben böyle duydum,o yüzden bu şekilde hesaplyorum

yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim

bat: 16 eylül inşallah

Canim Allah gonlunce versin insallah..
Dilerim sen ve burda senin gibi bebek isteyen herkeze Rabbim hayirli bebekler versin insallah...
olur olur insallah.. Allahtan umit kesilmez....

kocii işe gönderdim kargalar kahvaltısını bile yapmadı daha ama ben test yaptım sonucu bekliyorum beklerken bir bakayım dedim

Gunaydin canlar nasilsiniz kocacimi ginderdim bende ise rabbim herkese evlat nasip etsin

Amib canim ins hepimize nekadardir deniyosun ? benim batim gecti 2gun oldu ilk defa gec kaliyo ama testte negatif:)

Canim haazirandan beri biraktim korunmayi aslinda iliskiye girmem cok zor olmustu baya zorladim psikolojik cok kasiyodum belki ondan vucut alismadi ama cok ustu e dusmuyorum

günaydın fıstıklar....
biliosunuz 4 eylül BATtı:)))))
dün yerleşme kanamam gerçekleşti..(pembe ve kahve arası minick bi akıntı)
bikaç gün sonra yapılan test kesin bilgi verirmiş
bizimkiler zorla uzak tutuyor beni testlerden...
sanırım az kaldı o tabloya çekici bir hamiş resmi daha çizmeye

hissediyorum tatlı cadım benimle...dualarınızı esirgemeyin, sizi seviyorum...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…