günaydın fıstıklar....
biliosunuz 4 eylül BATtı:)))))
dün yerleşme kanamam gerçekleşti..(pembe ve kahve arası minick bi akıntı)
bikaç gün sonra yapılan test kesin bilgi verirmiş
bizimkiler zorla uzak tutuyor beni testlerden...
sanırım az kaldı o tabloya çekici bir hamiş resmi daha çizmeye
hissediyorum tatlı cadım benimle...dualarınızı esirgemeyin, sizi seviyorum...:)
Canim haazirandan beri biraktim korunmayi aslinda iliskiye girmem cok zor olmustu baya zorladim psikolojik cok kasiyodum belki ondan vucut alismadi ama cok ustu e dusmuyorum
kocii işe gönderdim kargalar kahvaltısını bile yapmadı daha ama ben test yaptımsonucu bekliyorum beklerken bir bakayım dedim
bat: 16 eylül inşallah
Bende mayista bıraktım ogun bugundur çalışıyorum henuz tık yok ins hamisimdir ins mutlu haberler alırım sizlerden ve mutlu haber veririm sizleri
arkadaşlar yaa bat 14 eylül ama çook merak ediyorum dayanamıyorum kan testi yaptırsam çıkarmı? bu ay kafaya takmıcam diyoruma ama bat yaklaştıkça içime bşka bi kadın çıkıyo sanki
offf önceden ateş mi varmış ovü mü varmış geçmişinize bakın hanımlar babaannelerimiz anneannelerimiz nasıl denk getirmişler sakin olun valla ben sadece buna inanıyorum rabbim nasip etmişse inan korunsanda gelir korunmasan da ben bunlara inanarak kendimi frenliyorum sizde deneyin bence...
Cok erken canim hayal kirikligi olmasin erken yapma bekle adetine 1 2 gun kala kan testi yaptir
benimde 15 eylül. bu sabah eczaneden 4 tane test aldım bile :)
Sonuc nasil canim ins diledigin gibidir
Evet sonuc:)))canim güzel mi canim haydiii
sonuç negatif yaa hayalet çizgi dahi yok, benim çizgiye benzetebileceğim en ufak bir ibare yok
bugün olası döllenmemin 10. günü yerleşme tamamlanacak bugün ama bende kanama da olmadıbat a 4 gün var
bebiş yoksa büyük hayal kırıklığı yaşayacam kendimi ok alıştırdım takvim bile yaptım ellerimle
sonuç negatif yaa hayalet çizgi dahi yok, benim çizgiye benzetebileceğim en ufak bir ibare yok
bugün olası döllenmemin 10. günü yerleşme tamamlanacak bugün ama bende kanama da olmadıbat a 4 gün var
bebiş yoksa büyük hayal kırıklığı yaşayacam kendimi ok alıştırdım takvim bile yaptım ellerimle
Ayyy canim cok mutlu oldum ins hamissindir veee sag salim kucagina alirsin melegini güzel haberlerini bekliyorum :)
cnm üzülme benimde 11. gün negatif çıktı idrrda..kanda bir umut çıkarmı diye gitmek istiyorum ama daha erken mi acaba diyorum
Hele bi sonuçlansin haber vercem kocamdan once size çünkü onada cevremdekilere de anlatayamıyorum cunku yasamadiklati icin boyle hir stresi anlamiyorlarİnsallah canim haberlerini bekliyorummmm
canım benim ya.. tesellisi yok çok can sıkıcı biliyorum.. ama yanlışı biz yapıyoruz ve bu sonucu hak ediyoruz.. ovulasyonmuş yumurtlamaymış derken hayatımızın tamamını ona adapte ediyoruz.. bu benim 4 ayımdı her anını planlı geçirdim ama dersimi fazlasıyla aldım.. yemin olsun bırak takvim hesaplamayı çok çok arzulamadıkça eşime bile yaklaşmıcam.. ya zaten yüce rabbim yumurtlama döneminde dogal olarak bi arzu veriyor insana.. dedigim gibi artık 1 yıld olmasa takmıcam kafaya..kendimi işime gezmeye tozmaya vericem..
Canim hemen karar vermek dogru degilki bekle bakalım gunun gelsin sonra bakarsin olmus olur bende bekliyorum zor biliyorum ama tamamen Allah'a kalmis durumumuz
valla ben ptesi gidip vercem kan kafam rahat olur en azından bat a 2 gün kakmış oluyor, aslında batta giderdim ama çalışıyorum o gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?