Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Ayyy canim cok mutlu oldum ins hamissindir veee sag salim kucagina alirsin melegini güzel haberlerini bekliyorum :)

Canim haazirandan beri biraktim korunmayi aslinda iliskiye girmem cok zor olmustu baya zorladim psikolojik cok kasiyodum belki ondan vucut alismadi ama cok ustu e dusmuyorum

Bende mayista bıraktım ogun bugundur çalışıyorum henuz tık yok ins hamisimdir ins mutlu haberler alırım sizlerden ve mutlu haber veririm sizleri

arkadaşlar yaa bat 14 eylül ama çook merak ediyorum dayanamıyorum kan testi yaptırsam çıkarmı? bu ay kafaya takmıcam diyoruma ama bat yaklaştıkça içime bşka bi kadın çıkıyo sanki

arkadaşlar yaa bat 14 eylül ama çook merak ediyorum dayanamıyorum kan testi yaptırsam çıkarmı? bu ay kafaya takmıcam diyoruma ama bat yaklaştıkça içime bşka bi kadın çıkıyo sanki

Cok erken canim hayal kirikligi olmasin erken yapma bekle adetine 1 2 gun kala kan testi yaptir

zeycan cok haklısın.ama onların yedıklerı neredeyse hep organıktı.bız ıse görüyorsunuz hep bırseyler cıkıyor yıyeceklerde felan bılmıyom genede allahım nasıp ettıyse olur.

Cok erken canim hayal kirikligi olmasin erken yapma bekle adetine 1 2 gun kala kan testi yaptir

kim yasal gebelik yaşadığımda bi hafta önceden öğrenmiştim şimdide duramıyorum yerimde niye böyle oluyoruz yaa niye serbest bırakamyoruz kendimizi

Sonuc nasil canim ins diledigin gibidir

Evet sonuc:)))canim güzel mi canim haydiii

sonuç negatif yaa hayalet çizgi dahi yok, benim çizgiye benzetebileceğim en ufak bir ibare yok
bugün olası döllenmemin 10. günü yerleşme tamamlanacak bugün ama bende kanama da olmadı bat a 4 gün var
bebiş yoksa büyük hayal kırıklığı yaşayacam kendimi ok alıştırdım takvim bile yaptım ellerimle

cnm üzülme benimde 11. gün negatif çıktı idrrda..kanda bir umut çıkarmı diye gitmek istiyorum ama daha erken mi acaba diyorum

canım benim ya.. tesellisi yok çok can sıkıcı biliyorum.. ama yanlışı biz yapıyoruz ve bu sonucu hak ediyoruz.. ovulasyonmuş yumurtlamaymış derken hayatımızın tamamını ona adapte ediyoruz.. bu benim 4 ayımdı her anını planlı geçirdim ama dersimi fazlasıyla aldım.. yemin olsun bırak takvim hesaplamayı çok çok arzulamadıkça eşime bile yaklaşmıcam.. ya zaten yüce rabbim yumurtlama döneminde dogal olarak bi arzu veriyor insana.. dedigim gibi artık 1 yıld olmasa takmıcam kafaya..kendimi işime gezmeye tozmaya vericem..

Ayyy canim cok mutlu oldum ins hamissindir veee sag salim kucagina alirsin melegini güzel haberlerini bekliyorum :)

çok teşekkür ederim canımcım inşallah öyldir....güzel haberi aliim miniimle kocaman dualar edicem hepinze inşallah

Canim hemen karar vermek dogru degilki bekle bakalım gunun gelsin sonra bakarsin olmus olur bende bekliyorum zor biliyorum ama tamamen Allah'a kalmis durumumuz

cnm üzülme benimde 11. gün negatif çıktı idrrda..kanda bir umut çıkarmı diye gitmek istiyorum ama daha erken mi acaba diyorum

valla ben ptesi gidip vercem kan kafam rahat olur en azından bat a 2 gün kakmış oluyor, aslında batta giderdim ama çalışıyorum o gün

Canim hemen karar vermek dogru degilki bekle bakalım gunun gelsin sonra bakarsin olmus olur bende bekliyorum zor biliyorum ama tamamen Allah'a kalmis durumumuz

haklısınız kızlar kendi kendimi hasta edicem en sonunda...yaa ben 2 ay önce bebek isteyen biri değildim yaa şimdiyse hemen olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…