kızlar merhaba ben bugün doktora gittim 12 günlük gecikme sonucu kan testi yeptırdım ve 1,20 yani negatifüzgünüm,olmayınca olmuyo artık bırakıyorum hala adet de olmadım,psikolojik bu hfta izne ayrılıyorum uzun zaman giremeyeceğim kendinize iyi bakın sizleri çok sevdim herşey için teşekkürler,,
tatlımmmm naslsn sze bi sorum var ama utanıyorummmmmm
sagol canim benim iyi gibiyizdir sukur birde bebeklerimiz gelse cok iyi olucazgldencm sercemcm sevgcm ve dgr kader arkdslrm naslsnz nasl gdyo
enteresan olan birsey var benim dun adetim bitdi yani leke sekli ve benim bugun gogusum cok feci agridi ikiside ve kasiklarim kopuyordu adeta boyle erken yumurtlama gunu baslarmiki?:26:inşallah bu ay senin de bebişin gelmiş olur burdayıımmm der canım, adete yakın olanı bilmiyorum ama yumurta çatlama gününden sonra yumurta tüplerden geçerek yerleşmeye çalışıyor ya 5-6 gün sürüyor buda, o günlerde kasıkta ağrılar oluyor.en azından bende bariz oluyor herkesde ayno olmayabilir belki
bende evdeyim tum gunum sanki 1 yila beraber gibi cok uzun geliyor bana bebegim olsa boyle olmazdi buna eminimBende aynı durumdayım. Çalışmayıp evde durunca iyice stres yapıyoruz. İş başlasada gitsem.
canim ya uzulme lutfen peki doktor demedimi niye bukadar geciktigini?kızlar merhaba ben bugün doktora gittim 12 günlük gecikme sonucu kan testi yeptırdım ve 1,20 yani negatifüzgünüm,olmayınca olmuyo artık bırakıyorum hala adet de olmadım,psikolojik bu hfta izne ayrılıyorum uzun zaman giremeyeceğim kendinize iyi bakın sizleri çok sevdim herşey için teşekkürler,,
bu sefer olur insallah canim evet hayit otu cok yararli birsey kac kisi onunla hamile kaldi seninde vesilen olsunbende bir türlü anlayamadım ki mart ayında başladık çalışmalara ilk defa. ovulasyon testlerini idrarla olanlar için almıştım içinde 7 tane vardı benim reglim ortalama 37 günde bir oluyor , o ay reglden itibaren 21.gun başlamıştım bakmaya 7 gun boyunca yumurtladıgımı goremedım. sonra tukurukle olanı aldık acayıp sekıller cıkıyo ama prespektüsünde olan egreti otu şeklini o kadar yogun goremedim sonra ateşime yogunlasmaya basladım bir turlu tutmuyor ALLAHIM sürekli kafamda neden olmuyor sorun mu var diye düşünmekten işime yogunlaşamıyordum , varsa bari acil müdahale etsek boşuna zaman geçirmektense tedavi olayım , sonra temmuz ayında doktora gittik eşimle, doktor bana hormon testleri yaptı sorun yok dedi hatta hormon testleri ve vajinal ultrason sonrası yumurtluyorsun dedi sorun yok , gidin bir kaç ay daha deneyin dedi . bende internetten araştırdım hayıt otu corek otu baya faydalıymıs yumurtalıklara sabah kalkar kalkmaz aksam yatarken kaynatıp ıcıyorum corek otu yıyorum , bu ay bir de gittigidiyordan içinde 50 tane olan idrar ovulasyon kiti aldık ve inanır mısınız 6 agustosta T çizgisini çok koyu gördüm. şimdi 35. gunum 22 agustos bekliyorum ama kasıklarım o kadar acıyor ki sanki regl olacağım bugün yarınha bu arada bu ay hariç gecen aylar gun asırı ilişki oluyordu ama olmuyor anlamadım gitti. yapacak başka ne kaldı ki. butun gun bunu dusunmeye basladım artık.
sor canim neden utaniyorsun elam hadi sor biz kardesik burda utan,mak yoktatlımmmm naslsn sze bi sorum var ama utanıyorummmmmm
Hosgeldin canim aramiza ama yumurtlamanin tam gününü bilmiyosan eger tek bir gunle sınırlama yinedr 29 agustostan başla gün aşırı iliskiye girin ins kavusursun bebisine. Yasin küçük aslında ama 2 yillik evliymissin hszir hissediyosaniz esinle kendinizi neden olmasin.
Bu arada gelecek adet tarihini yazda listeye ekliyim seni
Buyur tatlım sor aramızda utanmami olur
sagol canim benim iyi gibiyizdir sukur birde bebeklerimiz gelse cok iyi olucaz
enteresan olan birsey var benim dun adetim bitdi yani leke sekli ve benim bugun gogusum cok feci agridi ikiside ve kasiklarim kopuyordu adeta boyle erken yumurtlama gunu baslarmiki?:26:
bende evdeyim tum gunum sanki 1 yila beraber gibi cok uzun geliyor bana bebegim olsa boyle olmazdi buna eminim
canim ya uzulme lutfen peki doktor demedimi niye bukadar geciktigini?
bu sefer olur insallah canim evet hayit otu cok yararli birsey kac kisi onunla hamile kaldi seninde vesilen olsun
sor canim neden utaniyorsun elam hadi sor biz kardesik burda utan,mak yok
yaaaaaaa cok utnyorum amayaaa şey ben eşimi cok seviyorum ama nler denedysem ilişkden zevk alamyorum napcm yardmm ltfenn sevgimmmmm
Ne kdr üzülme desemde bosuna biliyorum ama en azindan kendini yipratma, belki kafan rahatlqyinca daha rahat hamiş olursun,biz burdayiz sıkıldıkça gel Rabbim ne zmn nasip ederse o zmn gelecek bebislerimiz öpüldün
ay cnm bnm ya üzülme bnmde olmadı agststa ndense bu ay blgsayara bakasm ble yokkkk
neden o kadar gecikmiş yaa doktora sordun mu canım üzülüyor insan gerçekten ama inşallah bidahaki aya yine umutların yeşerir canım iyi tatiller
Canım benim bu sana özel bi sorun değil yani bunu yasayan cok kisi var zaten kadinlar erkekler gibi zrvk almaz iliskiden alanida azinliktadir bu konuyu o kdr arastirdimki aslibda hala nie oyle oldugu bile belli olmayan bi durum. Eger esini srviyosan sıkıntı yok cok zevk alamasanda mutlu olmaya bak yada bunu esinle konus bu sekilde birbirinizin gizli noktalarini cozebilirsiniz.istedigin şeyi sorabilirsin sıkılmadan
canlarım yaaiyiki varsınız teşekkür ederim doktor adetin 3. günü yumurta rezervine bakınca konuşalım dedi tahliller de değerler normal psikolojik olabilir,vücud kendini hazırlıyor olbilir dedi,
ilk şokla üzüldüm ama bir rahatlama geldi inanın en azından netleşti şükür,ALLAH herkese hakkında hayırlısını versin inşaallah... duanızda beni unutmayın biraz uzaklaşayım bana iyi gelecek,han hep diyorlar ya bıraktık düşünmeyi hamile kaldık diye,birde onu deneyim
yaaaaaaa cok utnyorum amayaaa şey ben eşimi cok seviyorum ama nler denedysem ilişkden zevk alamyorum napcm yardmm ltfenn sevgimmmmm
canım bebek düşüncesiyle olunca ister istemez herkesde öyle oluyordur, hani eğer kullanıyorsanız tabi bir kadeh bişey ben mesela içiyorum aklında bebek mebek kalmıyor yani yanlış anlaşılmasın alkolik değilimde iyi geliyor stres kalmıyor hiç olmazsa :)))
sağolasın canımmmm... folik asit olayını netleştirdin mi sen kafanda ya ben ilk ay kullandım vücudumu bir değişik hissettim mide bulantısı midemde bir rahatsızlık yaptı... içmedim bir aydır da evde duruyor... doktora da sormadım yarın sorcam sana da söylerim net bir şekilde tatlım neler dediğini
kizlar ben duramiyorum iliskiden sonra bacaklari dik tutmak lazimis uzanmak lazimis..
neler ogreniyorum neler !!
Ozaman yarın alayım canm sen sorduktan sonra . Herkes rahtlıkla kullanabılıomu nasıl kullanıyor falan sorarsan mutlu olurum :)))) opuldunnnn cnm
tabi tatlm ilşkden snra kalkmcaksn popo altına yastk koyuluyo yada bacaklrnı duvara dikiyosun 20 30 dk ka faln
Ozaman yarın alayım canm sen sorduktan sonra . Herkes rahtlıkla kullanabılıomu nasıl kullanıyor falan sorarsan mutlu olurum :)))) opuldunnnn cnm
cnm doktorlar her bebek isteyen anne adayına folik ast icmesni oneryo bebek istedgn gnden itibaren 3 ay boyunca icmen gerekyo ben suan icyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?