Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

neden o kadar gecikmiş yaa doktora sordun mu canım üzülüyor insan gerçekten ama inşallah bidahaki aya yine umutların yeşerir canım iyi tatiller

gldencm sercemcm sevgcm ve dgr kader arkdslrm naslsnz nasl gdyo
sagol canim benim iyi gibiyizdir sukur birde bebeklerimiz gelse cok iyi olucaz
enteresan olan birsey var benim dun adetim bitdi yani leke sekli ve benim bugun gogusum cok feci agridi ikiside ve kasiklarim kopuyordu adeta boyle erken yumurtlama gunu baslarmiki?:26:
Bende aynı durumdayım. Çalışmayıp evde durunca iyice stres yapıyoruz. İş başlasada gitsem.
bende evdeyim tum gunum sanki 1 yila beraber gibi cok uzun geliyor bana bebegim olsa boyle olmazdi buna eminim
canim ya uzulme lutfen peki doktor demedimi niye bukadar geciktigini?

bu sefer olur insallah canim evet hayit otu cok yararli birsey kac kisi onunla hamile kaldi seninde vesilen olsun
tatlımmmm naslsn sze bi sorum var ama utanıyorummmmmm
sor canim neden utaniyorsun elam hadi sor biz kardesik burda utan,mak yok

1 eylul diye cikiyo biz erkenden calimsmaya baslayalim dedigin gibi..
evet yaa biz cok konustuk dusunduk ve haziriz insallah bizde anne baba oluruz..

normalde 17 eylulde adet olcam..

amin inşallah canım Rabbim hepimize en hayırlı zamanda bebişlerimiz verir inşallah

serçem adet bitiminden hemen sonra olurmu bilmiyorum canım bazı topiklerde ouduğuma göre adetten hemen sonra ilişkiyle hamile kalanlarda var yani hiçbir fırsatı kaçırmamak lazım :)

yaaaaaaa cok utnyorum ama yaaa şey ben eşimi cok seviyorum ama nler denedysem ilişkden zevk alamyorum napcm yardmm ltfenn sevgimmmmm

Canım benim bu sana özel bi sorun değil yani bunu yasayan cok kisi var zaten kadinlar erkekler gibi zrvk almaz iliskiden alanida azinliktadir bu konuyu o kdr arastirdimki aslibda hala nie oyle oldugu bile belli olmayan bi durum. Eger esini srviyosan sıkıntı yok cok zevk alamasanda mutlu olmaya bak yada bunu esinle konus bu sekilde birbirinizin gizli noktalarini cozebilirsiniz. istedigin şeyi sorabilirsin sıkılmadan

Ne kdr üzülme desemde bosuna biliyorum ama en azindan kendini yipratma, belki kafan rahatlqyinca daha rahat hamiş olursun,biz burdayiz sıkıldıkça gel Rabbim ne zmn nasip ederse o zmn gelecek bebislerimiz öpüldün

ay cnm bnm ya üzülme bnmde olmadı agststa ndense bu ay blgsayara bakasm ble yokkkk

neden o kadar gecikmiş yaa doktora sordun mu canım üzülüyor insan gerçekten ama inşallah bidahaki aya yine umutların yeşerir canım iyi tatiller

canlarım yaa iyiki varsınız teşekkür ederim doktor adetin 3. günü yumurta rezervine bakınca konuşalım dedi tahliller de değerler normal psikolojik olabilir,vücud kendini hazırlıyor olbilir dedi,

ilk şokla üzüldüm ama bir rahatlama geldi inanın en azından netleşti şükür,ALLAH herkese hakkında hayırlısını versin inşaallah... duanızda beni unutmayın biraz uzaklaşayım bana iyi gelecek,han hep diyorlar ya bıraktık düşünmeyi hamile kaldık diye,birde onu deneyim

yani herkeste olan bsey dmi ohhhhh icm rahtladı

hadi ozmn cnmbnm gzel hberlerle gel optm

yaaaaaaa cok utnyorum ama yaaa şey ben eşimi cok seviyorum ama nler denedysem ilişkden zevk alamyorum napcm yardmm ltfenn sevgimmmmm

canım bebek düşüncesiyle olunca ister istemez herkesde öyle oluyordur, hani eğer kullanıyorsanız tabi bir kadeh bişey ben mesela içiyorum aklında bebek mebek kalmıyor yani yanlış anlaşılmasın alkolik değilimde iyi geliyor stres kalmıyor hiç olmazsa :)))

kizlar ben duramiyorum iliskiden sonra bacaklari dik tutmak lazimis uzanmak lazimis..
neler ogreniyorum neler !!

yok cnm kulanmyoruz wala evlndgm gnden beri hep bebek istedk

Ozaman yarın alayım canm sen sorduktan sonra . Herkes rahtlıkla kullanabılıomu nasıl kullanıyor falan sorarsan mutlu olurum :)))) opuldunnnn cnm

kizlar ben duramiyorum iliskiden sonra bacaklari dik tutmak lazimis uzanmak lazimis..
neler ogreniyorum neler !!

tabi tatlm ilşkden snra kalkmcaksn popo altına yastk koyuluyo yada bacaklrnı duvara dikiyosun 20 30 dk ka faln

Ozaman yarın alayım canm sen sorduktan sonra . Herkes rahtlıkla kullanabılıomu nasıl kullanıyor falan sorarsan mutlu olurum :)))) opuldunnnn cnm

cnm doktorlar her bebek isteyen anne adayına folik ast icmesni oneryo bebek istedgn gnden itibaren 3 ay boyunca icmen gerekyo ben suan icyorum

tabi tatlm ilşkden snra kalkmcaksn popo altına yastk koyuluyo yada bacaklrnı duvara dikiyosun 20 30 dk ka faln

baska onerileriniz varsa aliyim..

iyi ki varsiniz.. ya kimsemde yok oyle halimi derdimi anlatcak herkes firsat pesinde en yakinlar bile...

ha bde cnm onu rahatlkla içeblrsn bi sakıncası yok icersnde vitamin b 12 var

cnm doktorlar her bebek isteyen anne adayına folik ast icmesni oneryo bebek istedgn gnden itibaren 3 ay boyunca icmen gerekyo ben suan icyorum

Yaa canim benim doktar hic folik asikten falan bahsetmiyo..
bilemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…