- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
kızlar bir yardım edin
aranızda geç yumurtlayan var mı? benım bugün 14. gün halen yumurtlama belirtileri yok acaba geç mi yumurtlayacağım bir de bu gebe kalmaya olumsuz etki yapıyor mu ?? bilenler nooooolur bir bakın yaw
Kızlar kan sonucum çıkmış. 14,72 den 206,4 e yükselmiş değerimmm :)) Bebişim geliyor çok şükürrr.
kızlar bir yardım edin
aranızda geç yumurtlayan var mı? benım bugün 14. gün halen yumurtlama belirtileri yok acaba geç mi yumurtlayacağım bir de bu gebe kalmaya olumsuz etki yapıyor mu ?? bilenler nooooolur bir bakın yaw
canim telde cekiyorum cikmiyor esime verdim ilk bak burda kac cizgi var diye iki cizgi dedi anlamadi ilk ne testi oldugunu bende iyi bak dedim ikimi dedi evet yani cok silik ama belli ya nebiliyim oyle karisik fikirlerdeyim ki suan ya test yalnissa filan beynim durmus gibi hayirlisi Rabbime siginiyorum
Eki Görüntüle 796979
kızlar ne dersınız pık yaptımı acaba. anladıgım adarıyla benım testlerde bı sorun var sadece ortası algılıyo cunku bakın bugunkı testımdede sadece ortası koyu ve t nın de ortası koyu altı ve ustu sılık bı dıkkatle bakarsanız anlarsınız sızce pık mı yaptım
tamam canim yarin deniyicem Allahin izniyle erkenden ilk idrarla Rabbim dualarimi bosa cikartmasin bana da dua etcnm. testi sabah ilk idrarla dene cnm. en guzeli o olacak. o zaman sen de kolay karar verirsin. hadi hayirlisi. varidr bebis umarim. o pahali dedigin erken gebelik testlerine benim arkadaslarim hic guvenmiyr. ben de ucuz testlerle ogrendim. hem de adete 4 gun kala. bemce ucuzlar daha ii.
Belirtilrden ben hiç anlayamıyorum ne kasık ağrısı nede çiğ yumurtanın beyazı gibi olan akıntı hiç olmuyor ama 2 aydır ovulasyon testi kullanıyorum 11. gün çift çizgiyi yakalıyorum adet günlerinin arasında kaç gün var 28 gün sürüyorsa 10. günden 20. güne kadar gün aşırı ilişki öneriliyor
hamileliğe bi etkisi yok diye biliyorum canım, sadece 14 gün sonra değil de yumurtladığın zaman hamile kalırsın :) benm hamileliğim o şeklde olmstu, ben ilk gece hamile kalmıştım ve ilk gece benm 22.günümdü. doktor da gec yumurtlama olduğunu söyledi :)
Merhaba
Aranızda catlatma iğnesi vurulduktan sonra yumurta kac gün bebek icin müsait olur bilen varsa yazabilirmi
testler aynı marka mıydı?iyi akşamlar kızlar, ya ben 4eylülde ovu. test yaptım koyu çıktı, sonra 5 ve 6 sında yaptım silik çıktı bugün yaptığımdada tekrar koyu çıktı acaba 2 kez mi yumurtladım ben ya, bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse çok sevineceğim...
testler aynı marka mıydı?
belki de 2 kez yumurtlamışsındır şansın bizden 2 kat yüksek o zaman iyi değerlendir
inş test doğrudur canım korkma bence doğrudur olmasa silik çıkmaz çünkü hayırlısı olsun yinedecanim melekim bitanem ya insallah dediginiz gibidir testin en ucuzu oyle gosteriyor silik ama pahali neqatif hic birsey cikmiyor ya yoksa ya test yalnissa ne yaparimmmm
testler aynı marka mıydı?
belki de 2 kez yumurtlamışsındır şansın bizden 2 kat yüksek o zaman iyi değerlendir
kizlarrr
yarin labrador bebis aliyoruz koyu kahverengi ve dişi
güzel bir isim arıyoruz kendi cabalarimizla kontes ismini bulduk ama yine de sizlere de danismak istiyorum fikirlerinizi bekliyorum
ben doguramadim herif evlatlık alıyo
kizlarrr
yarin labrador bebis aliyoruz koyu kahverengi ve dişi
güzel bir isim arıyoruz kendi cabalarimizla kontes ismini bulduk ama yine de sizlere de danismak istiyorum fikirlerinizi bekliyorum
ben doguramadim herif evlatlık alıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?