kizlarrr
yarin labrador bebis aliyoruz koyu kahverengi ve dişi
güzel bir isim arıyoruz kendi cabalarimizla kontes ismini bulduk ama yine de sizlere de danismak istiyorum fikirlerinizi bekliyorum
ben doguramadim herif evlatlık alıyo
deyzi güzel ama bobi ı ııhhhh erkek ismideyzi yada keyti
yaaaaaaaaaaaaaa kızlar bu topiktekler nerede allasenherkes kayboldu bni gormyonuzmu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :84::84:
deyzi güzel ama bobi ı ııhhhh erkek ismi
kiz kontesin neyi erkek gibi kontesin kocasina da kont diyorlar bi de erkek yavru alip kont ile kontes mi koysak
tatlım ben daha önce jinekolojık muayene olmadım...korkudan...sen ne güzel aşmışşın ve ailen için adım atıyosun...içini ferah tut ki kaygıların artmasın.....inş sorunsuz gecer muayenen
yaaa kızlarrr yarın yumurtlamamın 12. günü..26 ağustos pazrtesi günü ovuda çift çizgyi gördüm hadi ben çarşambadan hesaplıyorum çift çizgiden sonra yumurta çatlıyo diye..yarın kan tahliline gitsemmi :44: ne bu acelen diye kızın bana yaaama napaym kafam hiç rahat değil.niye böyle yapıoyrumm ben
tatliiiimmmm bi sakin ol onceee.... canim adetinin gecmesini bekle adet olmak mi seni daha uzer kanda negatifi ogrenmek mi bence kanda negatifi gormek daha uzucu ins hamissindir canim ama simdi tahlil yaptircan olumsuz olunca uzulcen birde adet olunca uzulcen ne gerek varyaaa kızlarrr yarın yumurtlamamın 12. günü..26 ağustos pazrtesi günü ovuda çift çizgyi gördüm hadi ben çarşambadan hesaplıyorum çift çizgiden sonra yumurta çatlıyo diye..yarın kan tahliline gitsemmi :44: ne bu acelen diye kızın bana yaaama napaym kafam hiç rahat değil.niye böyle yapıoyrumm ben
tatlımmmmmmmmmmhc bos yere heveslnme ne acelen var snra bzide uzcen ama kafanı bska seylerle dagt aaaaaaaa kzyorum bk
mrb kisceler nasilsiniz benim netimde sorun var size katilamiyorum ve cok merak ediyorum simdi kocisin telinden giriyorum.....insssss yeni yeni hamisler vardir
napaym ama çook merak ediyorum hamişliğini öğrenen arkadaşlarda batlarını beklememişler amaaa
napaym ama çook merak ediyorum hamişliğini öğrenen arkadaşlarda batlarını beklememişler amaaa
canim hsg cekilecekmissin sanirim ins kolay gecer canim benim ki gibi...iyiyz tatlm sn geldn daha iyi olduk bldgn hamilelr var aynı yanii
adam caydi kontesten simdi de muffin olsun diyoaaaaaaaaaaaaaaaaay bncede en mantklsı yaaaaaaaaaaa nasl guldum
canim hsg cekilecekmissin sanirim ins kolay gecer canim benim ki gibi...
melekim bir tanem senin o guzel kalbine gore Rabbim sana evlat nasib etsin tez zamanda... insallah olucakda bu sefer kesin olucak Allahin da izniyle hayirlisiylainş test doğrudur canım korkma bence doğrudur olmasa silik çıkmaz çünkü hayırlısı olsun yinede
adam caydi kontesten simdi de muffin olsun diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?