Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

yaaaaaaaaaaaaaa kızlar bu topiktekler nerede allasen herkes kayboldu bni gormyonuzmu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :84::84:

kizlarrr
yarin labrador bebis aliyoruz koyu kahverengi ve dişi
güzel bir isim arıyoruz kendi cabalarimizla kontes ismini bulduk ama yine de sizlere de danismak istiyorum fikirlerinizi bekliyorum

ben doguramadim herif evlatlık alıyo

ayyyyy canım gece gece güldürdün beni allahta seni güldürsün emi .....evlatlık süperdi ya

yaaaaaaaaaaaaaa kızlar bu topiktekler nerede allasen herkes kayboldu bni gormyonuzmu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :84::84:

tatlım ben daha önce jinekolojık muayene olmadım...korkudan...sen ne güzel aşmışşın ve ailen için adım atıyosun...içini ferah tut ki kaygıların artmasın.....inş sorunsuz gecer muayenen

deyzi güzel ama bobi ı ııhhhh erkek ismi
kiz kontesin neyi erkek gibi kontesin kocasina da kont diyorlar bi de erkek yavru alip kont ile kontes mi koysak

aaaaaaaaaaaaaaaaay bncede en mantklsı yaaaaaaaaaaa nasl guldum

yaaa kızlarrr yarın yumurtlamamın 12. günü..26 ağustos pazrtesi günü ovuda çift çizgyi gördüm hadi ben çarşambadan hesaplıyorum çift çizgiden sonra yumurta çatlıyo diye..yarın kan tahliline gitsemmi :44: ne bu acelen diye kızın bana yaa ama napaym kafam hiç rahat değil.niye böyle yapıoyrumm ben

tatlım ben daha önce jinekolojık muayene olmadım...korkudan...sen ne güzel aşmışşın ve ailen için adım atıyosun...içini ferah tut ki kaygıların artmasın.....inş sorunsuz gecer muayenen

evet cnm bn gttm snra bde adetlykn gttm smdi hsg ama herkesı okuyunca korkuyorum

tatlımmmmmmmmmm hc bos yere heveslnme ne acelen var snra bzide uzcen ama kafanı bska seylerle dagt aaaaaaaa kzyorum bk

mrb kisceler nasilsiniz benim netimde sorun var size katilamiyorum ve cok merak ediyorum simdi kocisin telinden giriyorum.....insssss yeni yeni hamisler vardir

tatliiiimmmm bi sakin ol onceee.... canim adetinin gecmesini bekle adet olmak mi seni daha uzer kanda negatifi ogrenmek mi bence kanda negatifi gormek daha uzucu ins hamissindir canim ama simdi tahlil yaptircan olumsuz olunca uzulcen birde adet olunca uzulcen ne gerek var

mrb kisceler nasilsiniz benim netimde sorun var size katilamiyorum ve cok merak ediyorum simdi kocisin telinden giriyorum.....insssss yeni yeni hamisler vardir

iyiyz tatlm sn geldn daha iyi olduk bldgn hamilelr var aynı yanii

canim hsg cekilecekmissin sanirim ins kolay gecer canim benim ki gibi...

ayyyyyyyyyyyyy yne hatrladm ya cok korkuyorum napcm bn smdden kalbm neym carpyo yani ufffffffffff doktoru erkek olursa yern dbne grerm utanrm:84::84::84:hcranm sen ankaradamydn ?

inş test doğrudur canım korkma bence doğrudur olmasa silik çıkmaz çünkü hayırlısı olsun yinede
melekim bir tanem senin o guzel kalbine gore Rabbim sana evlat nasib etsin tez zamanda... insallah olucakda bu sefer kesin olucak Allahin da izniyle hayirlisiyla
benim teste guvenim kalmiyor git gide keske esime soylemeseydim eger ki cikmazsa esimde uzulucek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…