Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

aynen öle katılıyorummm insan biraz gevşiyor yani... öbürtürlü sürekli günaşırı zorrr.. arada bi kendini rahatlatmak lazım...

baska onerileriniz varsa aliyim..

iyi ki varsiniz.. ya kimsemde yok oyle halimi derdimi anlatcak herkes firsat pesinde en yakinlar bile...

cnm bebş istyosan seninde folk ast kulanmn gerekyo eczanelerde 10 tl zaten eczanye gdnce bebek için istedgnzi anlıyolar . ilşkden snra hmn kalkma yastk koy yat bekle braz

Ozaman yarın alayım canm sen sorduktan sonra . Herkes rahtlıkla kullanabılıomu nasıl kullanıyor falan sorarsan mutlu olurum :)))) opuldunnnn cnm

canım ben bebek düşünmeden 3 ay önce başlanmalı deniyor .ben mart ayında başlayacaktım eşimle çalışmalara ocak ayında ilk kontrolller için gittim doktora veridği ilk şey folik asit oldu. ve o gün bugundur hergun kullanıyorum . ama bazen unutuyorum bazen regl olunca o hafta kullanmıyorum moral bozuklugundan nasılsa olmuyor diye , folik aside bile küsüyorum. ben folibil mi neydi ondan kulanıyorum aç tok fark etmiyor her gün 1 tablet cok da uygun fiyatı var ve genelde kime sorduysam doktor bunu tavsiye ediyormuş.

cnm bebş istyosan seninde folk ast kulanmn gerekyo eczanelerde 10 tl zaten eczanye gdnce bebek için istedgnzi anlıyolar . ilşkden snra hmn kalkma yastk koy yat bekle braz

Kizlar yani ben fransada kaliyorum ve hic duymadim....
ne diyorlar onun adina onu bile bilmiyorum..

insallah canim deniycem.. yastiklar felan..

baska onerileriniz varsa aliyim..

iyi ki varsiniz.. ya kimsemde yok oyle halimi derdimi anlatcak herkes firsat pesinde en yakinlar bile...

canım sana çook önemli bir tavsiyem var, biraz ayıp olacak ama bebişinizin çabuk olmasını istiyorsanız eğer kadınında erkekten hemen sonra orgazm olması gerekiyor rahim kasılmaları spermlerin daha çabuk yumurtaya ulaşmasını sağlıyor ve daha çok sayıda sperm yumurtaya canlı olarak ulaşıyor bu gerçekten çok önemli birtane daha var ama daha ayıp diye yazamıyomm :))

Yaaa herseyı burdan öğrenıyoruz.. Tesekkur ederım canım hepinizden Allah razı olsun . Hayırlısıyla hepimiz en saglıklı sekılde hamiş kalırızz .. :)))

sendende allh razı olsun cnm bz brda kader arkdasyz kardesz hep brbrmze destgz

Tesekkur ederım canım gercekten onemlıymıs . Bu 3. Ayımız daha yenı ogrendm yarın hemen baslıcam ıcmeye. oZamn bebıs dusunenlere ılk işimiz bunu tavsıye etmek olsun :))))

Cok sagol...
utanmaniza gerek yok..
yani ben bu foruma katildim sizden tavsiyeler almak icin..
zaten cevremde bi annem var onada soramam utaniyrum
siz benim ablarim kardeslerim siniz !!

o yuzden rahat olalim..

guldenimmmmmm cnmmmm öbürünüde söyle mrak ettm ama

aynen öle katılıyorummm insan biraz gevşiyor yani... öbürtürlü sürekli günaşırı zorrr.. arada bi kendini rahatlatmak lazım...

dimi yaa :) bende birde kız var miniş onla uğraşıyorum ve fikfik filan hiç aklıma gelmiyor valla görev gibi olunca bide zor gerçekten

Yaz amayaaaaa bız yenı evlılerde ogrensınnnnnn :)))))

Cok sagol...
utanmaniza gerek yok..
yani ben bu foruma katildim sizden tavsiyeler almak icin..
zaten cevremde bi annem var onada soramam utaniyrum
siz benim ablarim kardeslerim siniz !!

o yuzden rahat olalim..

guldenimmmmmm cnmmmm öbürünüde söyle mrak ettm ama

Yaz amayaaaaa bız yenı evlılerde ogrensınnnnnn :)))))

ısrarlara dayanamadım yazıyım bari :) yani ilişki pozisyonuyla ilgili bu rahim kanalından spermin akış durumunu olumlu etkileyen ve
dışarı doğru akışını engellemek için kadının önde erkeğin arkada olduğu pozisyon yani :) spermler daha hızlı ilerliyor bu durumda da bu kadar yeter mi ayy nasıl yazacağımı bilemedim :)

Ben pek anlayamadımn anlayanız varmı kızlarrr :)))) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…