canım bebek düşüncesiyle olunca ister istemez herkesde öyle oluyordur, hani eğer kullanıyorsanız tabi bir kadeh bişey ben mesela içiyorum aklında bebek mebek kalmıyor yani yanlış anlaşılmasın alkolik değilimde iyi geliyor stres kalmıyor hiç olmazsa :)))
çok tatlısın:) iyiki bu forumlar var.. hepinizden allah razı olsun..
baska onerileriniz varsa aliyim..
iyi ki varsiniz.. ya kimsemde yok oyle halimi derdimi anlatcak herkes firsat pesinde en yakinlar bile...
Ozaman yarın alayım canm sen sorduktan sonra . Herkes rahtlıkla kullanabılıomu nasıl kullanıyor falan sorarsan mutlu olurum :)))) opuldunnnn cnm
cnm bebş istyosan seninde folk ast kulanmn gerekyo eczanelerde 10 tl zaten eczanye gdnce bebek için istedgnzi anlıyolar . ilşkden snra hmn kalkma yastk koy yat bekle braz
ha bde cnm onu rahatlkla içeblrsn bi sakıncası yok icersnde vitamin b 12 var
Yaa canim benim doktar hic folik asikten falan bahsetmiyo..
bilemedim..
baska onerileriniz varsa aliyim..
iyi ki varsiniz.. ya kimsemde yok oyle halimi derdimi anlatcak herkes firsat pesinde en yakinlar bile...
Yaaa herseyı burdan öğrenıyoruz.. Tesekkur ederım canım hepinizden Allah razı olsun . Hayırlısıyla hepimiz en saglıklı sekılde hamiş kalırızz .. :)))
canım ben bebek düşünmeden 3 ay önce başlanmalı deniyor .ben mart ayında başlayacaktım eşimle çalışmalara ocak ayında ilk kontrolller için gittim doktora veridği ilk şey folik asit oldu. ve o gün bugundur hergun kullanıyorum . ama bazen unutuyorum bazen regl olunca o hafta kullanmıyorum moral bozuklugundan nasılsa olmuyor diye , folik aside bile küsüyorum. ben folibil mi neydi ondan kulanıyorum aç tok fark etmiyor her gün 1 tablet cok da uygun fiyatı var ve genelde kime sorduysam doktor bunu tavsiye ediyormuş.
canım sana çook önemli bir tavsiyem var, biraz ayıp olacak ama bebişinizin çabuk olmasını istiyorsanız eğer kadınında erkekten hemen sonra orgazm olması gerekiyor rahim kasılmaları spermlerin daha çabuk yumurtaya ulaşmasını sağlıyor ve daha çok sayıda sperm yumurtaya canlı olarak ulaşıyor bu gerçekten çok önemli birtane daha var ama daha ayıp diye yazamıyomm :))
canım sana çook önemli bir tavsiyem var, biraz ayıp olacak ama bebişinizin çabuk olmasını istiyorsanız eğer kadınında erkekten hemen sonra orgazm olması gerekiyor rahim kasılmaları spermlerin daha çabuk yumurtaya ulaşmasını sağlıyor ve daha çok sayıda sperm yumurtaya canlı olarak ulaşıyor bu gerçekten çok önemli birtane daha var ama daha ayıp diye yazamıyomm :))
aynen öle katılıyorummm insan biraz gevşiyor yani... öbürtürlü sürekli günaşırı zorrr.. arada bi kendini rahatlatmak lazım...
Yaz amayaaaaa bız yenı evlılerde ogrensınnnnnn :)))))
evet nurmurcum sana katlyorum şu guldeni skştralmda söylesnnnnnnnnn
Cok sagol...
utanmaniza gerek yok..
yani ben bu foruma katildim sizden tavsiyeler almak icin..
zaten cevremde bi annem var onada soramam utaniyrum
siz benim ablarim kardeslerim siniz !!
o yuzden rahat olalim..
guldenimmmmmm cnmmmm öbürünüde söyle mrak ettm ama
Yaz amayaaaaa bız yenı evlılerde ogrensınnnnnn :)))))
ısrarlara dayanamadım yazıyım bari :) yani ilişki pozisyonuyla ilgili bu rahim kanalından spermin akış durumunu olumlu etkileyen ve
dışarı doğru akışını engellemek için kadının önde erkeğin arkada olduğu pozisyon yani :) spermler daha hızlı ilerliyor bu durumda da bu kadar yeter mi ayy nasıl yazacağımı bilemedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?