Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

ayyyyyyyyyyyyy yne hatrladm ya cok korkuyorum napcm bn smdden kalbm neym carpyo yani ufffffffffff doktoru erkek olursa yern dbne grerm utanrm:84::84::84:hcranm sen ankaradamydn ?
ozur dilerim hatirlatmak icin soylemedim canim ya bende coookkk korkarak gittim uykularim bile kacti ama adet agrisindan farksizdi hem dr m erkekti hemde devlette cektirdim

canımözledik seni umarım iyisindir
ayyy canim benimmm bende hepinizi ozledim valla mucuksss aklim burda acaba ne yaptilar die...ben iyiyim batimi bekliyorum bir haftadir sol kasigim batiyor ama usuttum falan diye gecistiriyorum

sercemimmmm cnm test mi yaptin gecmisi okuyamadim

ozur nye dlyosun tatlm korkulcak bsey dgl dmi hangi hastanede cektrdn bnde devlete gdyorum ankara zbeyde hanma gdyorum

sen öyle gecistirmeye devam et canım ama insallah geliyordur meleğin

ozur nye dlyosun tatlm korkulcak bsey dgl dmi hangi hastanede cektrdn bnde devlete gdyorum ankara zbeyde hanma gdyorum

canim ben anestezili cektirmeyi bile dusundum ozelde sonra dr mla gorustum devlette cektirmeye karar verdim kimi cok kotu diyo ama benim ii gecti... univ. hastanesinde cektirdim ben canim

hamileliğin hayrlı olsn cnm:), bu forumda birinn yorumunu okumuştum; zübeyde hanımı beğenmediğini doktorlarının fazla ilgili olmadığını yazıyordu ama fikir olsun diye paylaşmak istedm.

hamileliğin hayrlı olsn cnm:), bu forumda birinn yorumunu okumuştum; zübeyde hanımı beğenmediğini doktorlarının fazla ilgili olmadığını yazıyordu ama fikir olsun diye paylaşmak istedm.

bebegm bn hamile dglm ki

canim ben anestezili cektirmeyi bile dusundum ozelde sonra dr mla gorustum devlette cektirmeye karar verdim kimi cok kotu diyo ama benim ii gecti... univ. hastanesinde cektirdim ben canim

bnm randevumu persembeye verdler ogun gttgmde anestezi isteyeblrmym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…