ozur dilerim hatirlatmak icin soylemedim canim ya bende coookkk korkarak gittim uykularim bile kacti ama adet agrisindan farksizdi hem dr m erkekti hemde devlette cektirdimayyyyyyyyyyyyy yne hatrladm yacok korkuyorum napcm bn smdden kalbm neym carpyo yani ufffffffffff doktoru erkek olursa yern dbne grerm utanrm:84::84::84:hcranm sen ankaradamydn ?
ayyy canim benimmm bende hepinizi ozledim valla mucuksss aklim burda acaba ne yaptilar die...ben iyiyim batimi bekliyorum bir haftadir sol kasigim batiyor ama usuttum falan diye gecistiriyorumcanımözledik seni umarım iyisindir
deyzi cok bilindik diyomuffin mi? kontes daha gzeldı bnceeeekesn yne cayar bk gor deyzi desene bi hadi ne dcek
sercemimmmm cnm test mi yaptin gecmisi okuyamadimmelekim bir tanem senin o guzel kalbine gore Rabbim sana evlat nasib etsin tez zamanda... insallah olucakda bu sefer kesin olucak Allahin da izniyle hayirlisiyla
benim teste guvenim kalmiyor git gide keske esime soylemeseydim eger ki cikmazsa esimde uzulucek
ozur dilerim hatirlatmak icin soylemedim canim ya bende coookkk korkarak gittim uykularim bile kacti ama adet agrisindan farksizdi hem dr m erkekti hemde devlette cektirdim
ayyy canim benimmm bende hepinizi ozledim valla mucuksss aklim burda acaba ne yaptilar die...ben iyiyim batimi bekliyorum bir haftadir sol kasigim batiyor ama usuttum falan diye gecistiriyorum
kopuş ismimi ariyonuzdeyzi cok bilindik diyo
ozur dilerim hatirlatmak icin soylemedim canim ya bende coookkk korkarak gittim uykularim bile kacti ama adet agrisindan farksizdi hem dr m erkekti hemde devlette cektirdim
ayyy canim benimmm bende hepinizi ozledim valla mucuksss aklim burda acaba ne yaptilar die...ben iyiyim batimi bekliyorum bir haftadir sol kasigim batiyor ama usuttum falan diye gecistiriyorum
evet canım labrador cinsi dişi ve koyu kahverengikopuş ismimi ariyonuz
:-D
ozur nye dlyosun tatlm korkulcak bsey dgl dmi hangi hastanede cektrdn bnde devlete gdyorum ankara zbeyde hanma gdyorum
ozur nye dlyosun tatlm korkulcak bsey dgl dmi hangi hastanede cektrdn bnde devlete gdyorum ankara zbeyde hanma gdyorum
hamileliğin hayrlı olsn cnm:), bu forumda birinn yorumunu okumuştum; zübeyde hanımı beğenmediğini doktorlarının fazla ilgili olmadığını yazıyordu ama fikir olsun diye paylaşmak istedm.
ay alemsin güldürdün beni yaaahıhhhhhhhhhhhhhhhhh begenmesın
icimden oyle geciyor ama bi yandan frenliyorum kendimi bel agrimda var havalar sogudu kesin usuttum diyorum:)sen öyle gecistirmeye devam et canım ama insallah geliyordur meleğin
:26:evet canım labrador cinsi dişi ve koyu kahverengi
var mı isim öneri
son adet tarihi 14 ağustos cnm..senn adete kac gun varki cnmmmm bnm
batlari gelmeden ogrendiler canim ama cogu once cift cizgiden sonra kanda baktirdi
canim ben anestezili cektirmeyi bile dusundum ozelde sonra dr mla gorustum devlette cektirmeye karar verdim kimi cok kotu diyo ama benim ii gecti... univ. hastanesinde cektirdim ben canim
son adet tarihi 14 ağustos cnm..
haklısınız bunu kendi kendime bende söylüyorum ama sizde kızın bana kızın (=
son adet tarihi 14 ağustos cnm..
haklısınız bunu kendi kendime bende söylüyorum ama sizde kızın bana kızın (=
kacinci gunun persembe gunu canim...devlette aneztezi cooook zor nerdeyse imkansiz canimbnm randevumu persembeye verdler ogun gttgmde anestezi isteyeblrmym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?