bebegm bn hamile dglm ki
yaaaa çok fenasın amaaaaaaaa cnm aslnda gunun az kalms yaprsan ckar
biraz sabir canim az kalmis
ay alemsin güldürdün beni yaaa
kacinci gunun persembe gunu canim...devlette aneztezi cooook zor nerdeyse imkansiz canim
evet canim yaptim bugun oglen silik cikti cok heyacanlandim ilk silik cizgim cunki bu benim esimede gosterdim evet ikinci cizgi gorunuyor dedisercemimmmm cnm test mi yaptin gecmisi okuyamadim
yaaaa çok fenasın amakızın bana diyorum ama aslında hepimiz birbirimizden heyecanlıyız yaa
hadin yüreği ha gayret hele sıkı dur hele sabrettt
evet canim yaptim bugun oglen silik cikti cok heyacanlandim ilk silik cizgim cunki bu benim esimede gosterdim evet ikinci cizgi gorunuyor dedi
ama cikib sonra kayb olani da varmis icim bir enterasan cok kotuyum yarin sabahda yapicam bakalim Rabbim nasib edecekmi insallah eder hayirlisiyla yoksa cok uzulucem
bncede ne fenayım dmi braz once yapma dyodum smdı senden heycanli oldum beya
aynen beyaaa yok yok kurtluyuz biz..yarın eşim nöbetçi evde yalnızım hastane 15 dk mesafede...kim tutar nesliyi
sercem haydi hayırlısı olsun arkadaşımevet canim yaptim bugun oglen silik cikti cok heyacanlandim ilk silik cizgim cunki bu benim esimede gosterdim evet ikinci cizgi gorunuyor dedi
ama cikib sonra kayb olani da varmis icim bir enterasan cok kotuyum yarin sabahda yapicam bakalim Rabbim nasib edecekmi insallah eder hayirlisiyla yoksa cok uzulucem
Elaam bende Ankaradayım...19 ağustosta etlik lokman hekim hastenesinde rahim filmi çekindim..anestezi uygulandı çok memnun kaldım inşallah hamile kalırsam kontrollerimi ve doğumuda orada düşünüyorum..250 lira ödedim ama çok ilgililerdi çok memnun kaldım
sercem haydi hayırlısı olsun arkadaşım
inş. kaybolmayan çizgilerdendir.....
yaaaaaa cnm bnm inş uzulmessninş hamilesndr [/QUOTE
Allah razi olsun arkadaslar sizlerden iyiki varsiniz uykumda kacdi yarin yapsam ya cikmazsa diye uyumakda istemiyorum...
ne ugrastirdi bu test seni bu ay cnm ya.
c pembe ama t biraz mor gibi dimi? bana pik yapmis gibi geldi. zaten yarin silinmeye baslarsa kesin anlariz. devam cnm. bu gece senin)
Cevap icin cok tesekkur ederim. Peki doğdu mu bebeğiniz? Endişelenmem yersiz sanırım
Ben test yaptım yine tek çizgi offff
elaaam üstüne giyilecek bişey veriyorlar merak etme benim doktorum bayan ve amaliyathanedeki yardımcılarıda bayandı zaten anestezi uygulandığı için ben utanmadım çünkü bir şey hatırlamıyorum 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?