Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

ay alemsin güldürdün beni yaaa

içimden sarkı solemek gldı duruyemn güğümleri kalaylı aaaaaahhhhhhhhhhhh kalaylı fstan gyms eteklerıiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin alaylıııııııı alaylıııııııııı amman amman

kizlar hepinizi opuyorummm ins ben tekrar gelene kadar tum liste hamis kalir birbirimizden duamizi eksik etmeyelim

sercemimmmm cnm test mi yaptin gecmisi okuyamadim
evet canim yaptim bugun oglen silik cikti cok heyacanlandim ilk silik cizgim cunki bu benim esimede gosterdim evet ikinci cizgi gorunuyor dedi
ama cikib sonra kayb olani da varmis icim bir enterasan cok kotuyum yarin sabahda yapicam bakalim Rabbim nasib edecekmi insallah eder hayirlisiyla yoksa cok uzulucem

yaaaa çok fenasın ama kızın bana diyorum ama aslında hepimiz birbirimizden heyecanlıyız yaa

hadin yüreği ha gayret hele sıkı dur hele sabrettt

bncede ne fenayım dmi braz once yapma dyodum smdı senden heycanli oldum beya

yaaaaaa cnm bnm inş uzulmessn inş hamilesndr

Elaam bende Ankaradayım...19 ağustosta etlik lokman hekim hastenesinde rahim filmi çekindim..anestezi uygulandı çok memnun kaldım inşallah hamile kalırsam kontrollerimi ve doğumuda orada düşünüyorum..250 lira ödedim ama çok ilgililerdi çok memnun kaldım

sercem haydi hayırlısı olsun arkadaşım
inş. kaybolmayan çizgilerdendir.....

cnm bnde etlk zbeyde hanıma gdyodum hep persembe gunu hsg ceklcek ogun anestezı isteyeblyomuyum acaba coook korkuyorum napcm uykularm kacyo ya bde bsey sorcam hsg cekeceklerı zaman alt taraf tamamn acıktamı oluyo yoksa ortu veryolarmı

Ben test yaptım yine tek çizgi offff

elaaam üstüne giyilecek bişey veriyorlar merak etme benim doktorum bayan ve amaliyathanedeki yardımcılarıda bayandı zaten anestezi uygulandığı için ben utanmadım çünkü bir şey hatırlamıyorum 😊

Hayırlı Geceler kizlar ben yeni bebek düşünmeye basladim insallah hakkimizda hayirlisi olur bu ay korunmadim bakalım ne olucak 24 yasindayim 3,5yasinda bi oglum var simdi 2.yi düşünüyoruz insallah bu ayin 24ü regl günüm .. daha benim cok var yani :)

ne ugrastirdi bu test seni bu ay cnm ya.
c pembe ama t biraz mor gibi dimi? bana pik yapmis gibi geldi. zaten yarin silinmeye baslarsa kesin anlariz. devam cnm. bu gece senin )

ya sorma cutem yaaa canımda sıklmadı degıl bazen bırakacam dıyorum bu testlerı ama gene dayanamıyorum ıste kac gundur cok kuruydum dunle bugun akıntım gelmeye basladı belkıde gercekden pık yaptı test. evet bakalım ne durumda olacak test yarın valla ıns bu gece benımdır yaa

devlette anestezi yok mu :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…