Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

iğne vurulduktan 36 saat içinde çatlıyormuş diye duydum ama bilgim net değil bu konuda

Allah razı olsun bende kendimi gidip
Ekim topigine yazdirdiydim kimse ilgilenmiyor diye :) Peki 36 saat sonra catlayinca kac gün duruyor yumurta benim ilk denemem ama klomen kullandım catlatma iğnesi yaptırdım BAT 19 Eylül

Canım hayırlı olsun inşallah bu ikincide Kiz olur

Ekim topigine yazdirdiydim kimse ilgilenmiyor diye :) Peki 36 saat sonra catlayinca kac gün duruyor yumurta benim ilk denemem ama klomen kullandım catlatma iğnesi yaptırdım BAT 19 Eylül

cnm. ben bilgim olmadigi icin yazmamistim. genel de bilen yazar burada merak etme.

eger yumurta 36 saat sonra catliyorsa; catladiktan sonra 12-24 saat arasinda yasiyor vucudunda. eger dollenirse rahme dogru yolculuk basliyr ve yerlesiyr. yok dollenmezse disari adetle atilir.

Benide listeye ekler misiniz kizlar
Regl olmam gereken gün 24 eylül

rica ederim canım ne demek :) yumurta çatladıktan sonra 12-24 saat yaşıyor yani çatlamadan çatladıktan sonra ilişki gerekli

Tamam biraz fazla sitem etmişim herhalde :) Valla iste BAT 19 ama Dr Perşembe belli olur dedi çok heyecanlıyım ilk denemem

rica ederim canım ne demek :) yumurta çatladıktan sonra 12-24 saat yaşıyor yani çatlamadan çatladıktan sonra ilişki gerekli
Ben çatlamasam oncesini de sonrasını da değerlendirdim ama topigi okuyunca ilk denemede yakalayana hiç rastlamadım belki ilk olurum :) ama yasım biras yaşlı 76 liyim

gt kıs gt bosver gitte ogren ama bni merakta brakma:13: smdi uyuyamassnda sen:78::78::78:

fosur fosur uyudum valla (= erkendende kalktım birazdan çıkıp kan verip geliciiiğiim nolurr kızlar hamişş bayanlar dua edin şuraya hamişiiim yazıpta döneyimmm

Tamam biraz fazla sitem etmişim herhalde :) Valla iste BAT 19 ama Dr Perşembe belli olur dedi çok heyecanlıyım ilk denemem

insallah tutmustur cnm.
sen igneyi ne zaman oldun?
test icin ignenin uzerindej 12 gun gecmesi lazi.. aklinda olsun.
cunku igne icinde betahcg var ve yanlos yere pozitif verir testleri. buradaki arkadasin da basina geldi. insallah dr yanlis yonlendirmedi seni. cunku bat 19 sa persembe 12si olur. eee bence erken test icin. yanlis pozitif verir o zaman.

Ben gecen hafta Perşembe vuruldum
9 gün oldu herhalde
Bende Dr dan bisi anlamadım 2 yumurta olunca iğne vurmuyoruz dedi 2 yumurta vardı vurdu şimdi ikiz mı olurki

9 gün oldu herhalde
Bende Dr dan bisi anlamadım 2 yumurta olunca iğne vurmuyoruz dedi 2 yumurta vardı vurdu şimdi ikiz mı olurki

himm. o zaman persembeye kadar 14 gun oliur. tamam test icin erken olmaz.
iki yumurya varsa ikiz olma sansi var. bakalim kismet.

ya cnm. zamanlarda hata yok demi. 9 gun onve igne yapti. diyelim iki gun sonra catladi. yani 7 gun. bat 19 sa luteal faz 19 gun mus oluyr. cokkkk uzun. en fazla 14 gun olur. bazen de 15 filan. tarihlerde hata yapmadin dimi.

not: luteal faz yumurtlamadan adete kadar gecen suredir. hani kadinlar 30 gunde bir adet oluyorlarsa 14 gun cikarip 16. gun yumurtladim derler ya. iste o 14 gun luteal fazdir. ama sende 3 persembe oluyor. yani 21 gun. eee 2 gun sonra catladi diyelim. o zaman 19 gun olur.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben 29agustosda iğne vuruldum ne zaman kanda çıkar yani

Sercemmmm hayırlı olsun canım çok sevindim, meleğini kucağına hayırlısiyla alırsın inşallah maşallah:)))

Kimler hamissssss? bir sercemi gördüm başka kimlerr inşallah burdaki bütün arkadaşlarin göbüşlerinin dolması dileklerimlee :))))))

Kizlar İnsALLAH sonuc bekleyenler pozitifi gorur tum isteyenlerde

ayyyyyyyyyyyyy yne hatrladm ya cok korkuyorum napcm bn smdden kalbm neym carpyo yani ufffffffffff doktoru erkek olursa yern dbne grerm utanrm:84::84::84:hcranm sen ankaradamydn ?
relax dont panik:)) bebeğim sakin ol gelip geçicek o sırada hep bebişini düşün sanki birazdan kucağına alcakmışşın gibi....sonuçta doğumu da erkek yaptırabilir
Ben çatlamasam oncesini de sonrasını da değerlendirdim ama topigi okuyunca ilk denemede yakalayana hiç rastlamadım belki ilk olurum :) ama yasım biras yaşlı 76 liyim

9 gün oldu herhalde

Ben 29agustosda iğne vuruldum ne zaman kanda çıkar yani

18 Ağustos SAT sonra klomen kullandım 2 yumurta vardı 18mm 29 Ağustos'da catlatma iğnesi oldum ne zaman en erken sonuc cikar

canım öncelikle yaş yumurta rezervi azaldığı için önemli ki senin 2 yumurtan varmış genelde kadınlar her ay bir yumurtası olgunlaşır
bu ay ben de 21mm 19mm 14 mm 3 tane yumurtladım ancak 2 si çatladı ben de acaba ikiz olur mu diye heyecan yapmıştım ama bat yaklaştıkça umudum azalıyor benim anlamadığım 29 ağustosta iğne vurulduysan şimdiye kadar çoktaaaan çatlamıştır 30 en geç 31 ağustosta...umarım o günleri değerlendirmişsindir31 inde çatladığını varsayarsak bence en erken 13 eylülde test yapmalısın zira çatlatma iğnesi bhcg içeriyor ve 12 gün önceden test yapılırsa pozitif olmasa bile pozitif çıkıyor...burada birkaç arkadaşın başına geldi:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…