çok güzel yaa. harika..allah kucağına almayı nasip etsin. pazartesi kan değerini bizimle paylaşmayı unutma sakın :)
iğne vurulduktan 36 saat içinde çatlıyormuş diye duydum ama bilgim net değil bu konuda
Canım hayırlı olsun inşallah bu ikincide Kiz olurHayırlı Geceler kizlar ben yeni bebek düşünmeye basladim insallah hakkimizda hayirlisi olur bu ay korunmadim bakalım ne olucak 24 yasindayim 3,5yasinda bi oglum var simdi 2.yi düşünüyoruz insallah bu ayin 24ü regl günüm .. daha benim cok var yani :)
Allah razı olsun bende kendimi gidip
Ekim topigine yazdirdiydim kimse ilgilenmiyor diye :) Peki 36 saat sonra catlayinca kac gün duruyor yumurta benim ilk denemem ama klomen kullandım catlatma iğnesi yaptırdım BAT 19 Eylül
Canım hayırlı olsun inşallah bu ikincide Kiz olur
Allah razı olsun bende kendimi gidip
Ekim topigine yazdirdiydim kimse ilgilenmiyor diye :) Peki 36 saat sonra catlayinca kac gün duruyor yumurta benim ilk denemem ama klomen kullandım catlatma iğnesi yaptırdım BAT 19 Eylül
cnm. ben bilgim olmadigi icin yazmamistim. genel de bilen yazar burada merak etme.
eger yumurta 36 saat sonra catliyorsa; catladiktan sonra 12-24 saat arasinda yasiyor vucudunda. eger dollenirse rahme dogru yolculuk basliyr ve yerlesiyr. yok dollenmezse disari adetle atilir.
Ben çatlamasam oncesini de sonrasını da değerlendirdim ama topigi okuyunca ilk denemede yakalayana hiç rastlamadım belki ilk olurum :) ama yasım biras yaşlırica ederim canım ne demek :) yumurta çatladıktan sonra 12-24 saat yaşıyor yani çatlamadan çatladıktan sonra ilişki gerekli
gt kıs gt bosver gitte ogren ama bni merakta brakma:13: smdi uyuyamassnda sen:78::78::78:
Tamam biraz fazla sitem etmişim herhalde :) Valla iste BAT 19 ama Dr Perşembe belli olur dedi çok heyecanlıyım ilk denemem
fosur fosur uyudum valla (= erkendende kalktım birazdan çıkıp kan verip geliciiiğiimnolurr kızlar hamişş bayanlar dua edin şuraya hamişiiim yazıpta döneyimmm
insallah tutmustur cnm.
sen igneyi ne zaman oldun?
test icin ignenin uzerindej 12 gun gecmesi lazi.. aklinda olsun.
cunku igne icinde betahcg var ve yanlos yere pozitif verir testleri. buradaki arkadasin da basina geldi. insallah dr yanlis yonlendirmedi seni. cunku bat 19 sa persembe 12si olur. eee bence erken test icin. yanlis pozitif verir o zaman.
Ben gecen hafta Perşembe vuruldum
9 gün oldu herhalde
Bende Dr dan bisi anlamadım 2 yumurta olunca iğne vurmuyoruz dedi 2 yumurta vardı vurdu şimdi ikiz mı olurki
himm. o zaman persembeye kadar 14 gun oliur. tamam test icin erken olmaz.
iki yumurya varsa ikiz olma sansi var. bakalim kismet.
ya cnm. zamanlarda hata yok demi. 9 gun onve igne yapti. diyelim iki gun sonra catladi. yani 7 gun. bat 19 sa luteal faz 19 gun mus oluyr. cokkkk uzun. en fazla 14 gun olur. bazen de 15 filan. tarihlerde hata yapmadin dimi.
not: luteal faz yumurtlamadan adete kadar gecen suredir. hani kadinlar 30 gunde bir adet oluyorlarsa 14 gun cikarip 16. gun yumurtladim derler ya. iste o 14 gun luteal fazdir. ama sende 3 persembe oluyor. yani 21 gun. eee 2 gun sonra catladi diyelim. o zaman 19 gun olur.
18 Ağustos SAT sonra klomen kullandım 2 yumurta vardı 18mm 29 Ağustos'da catlatma iğnesi oldum ne zaman en erken sonuc cikarBen 29agustosda iğne vuruldum ne zaman kanda çıkar yani
evet canim yaptim bugun oglen silik cikti cok heyacanlandim ilk silik cizgim cunki bu benim esimede gosterdim evet ikinci cizgi gorunuyor dedi
ama cikib sonra kayb olani da varmis icim bir enterasan cok kotuyum yarin sabahda yapicam bakalim Rabbim nasib edecekmi insallah eder hayirlisiyla yoksa cok uzulucem
relax dont panik:)) bebeğim sakin ol gelip geçicek o sırada hep bebişini düşün sanki birazdan kucağına alcakmışşın gibi....sonuçta doğumu da erkek yaptırabilirayyyyyyyyyyyyy yne hatrladm yacok korkuyorum napcm bn smdden kalbm neym carpyo yani ufffffffffff doktoru erkek olursa yern dbne grerm utanrm:84::84::84:hcranm sen ankaradamydn ?
Ben çatlamasam oncesini de sonrasını da değerlendirdim ama topigi okuyunca ilk denemede yakalayana hiç rastlamadım belki ilk olurum :) ama yasım biras yaşlı76 liyim
Ben gecen hafta Perşembe vuruldum
9 gün oldu herhalde
Bende Dr dan bisi anlamadım 2 yumurta olunca iğne vurmuyoruz dedi 2 yumurta vardı vurdu şimdi ikiz mı olurki
Ben 29agustosda iğne vuruldum ne zaman kanda çıkar yani
18 Ağustos SAT sonra klomen kullandım 2 yumurta vardı 18mm 29 Ağustos'da catlatma iğnesi oldum ne zaman en erken sonuc cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?