canım yaa üzüldüm bu gidişle ben de ekime transfer olacağım olası döllenmemin 11. günü bugün ama test negatif...belirtilerim de azaldı zaten böle hafiften sivilcem çıkıyor gibiGunaydin kizlar bu ayda hayallerim yarım kaldı bn ekime taşınıyorum kırmızı larim geldi maalesef(((
kizlarrr
yarin labrador bebis aliyoruz koyu kahverengi ve dişi
güzel bir isim arıyoruz kendi cabalarimizla kontes ismini bulduk ama yine de sizlere de danismak istiyorum fikirlerinizi bekliyorum
ben doguramadim herif evlatlık alıyo
benimki de kuş almıştı canım boşver.. çok fifi
relax dont panik:)) bebeğim sakin ol gelip geçicek o sırada hep bebişini düşün sanki birazdan kucağına alcakmışşın gibi....sonuçta doğumu da erkek yaptırabilir
canım öncelikle yaş yumurta rezervi azaldığı için önemli ki senin 2 yumurtan varmış genelde kadınlar her ay bir yumurtası olgunlaşır
bu ay ben de 21mm 19mm 14 mm 3 tane yumurtladım ancak 2 si çatladı ben de acaba ikiz olur mu diye heyecan yapmıştım ama bat yaklaştıkça umudum azalıyorbenim anlamadığım 29 ağustosta iğne vurulduysan şimdiye kadar çoktaaaan çatlamıştır 30 en geç 31 ağustosta...umarım o günleri değerlendirmişsindir 31 inde çatladığını varsayarsak bence en erken 13 eylülde test yapmalısın zira çatlatma iğnesi bhcg içeriyor ve 12 gün önceden test yapılırsa pozitif olmasa bile pozitif çıkıyor...burada birkaç arkadaşın başına geldi:44:
canım yaa üzüldüm bu gidişle ben de ekime transfer olacağım olası döllenmemin 11. günü bugün ama test negatif...belirtilerim de azaldı zaten böle hafiften sivilcem çıkıyor gibibat 11 eylül offff offf
Cevabın ve sabrın icin Cook tskler 13 de o zaman test yaptırıp yazacağım
ahahahaben de dün gece yatakta balık alalım dedim bizimkine bana demez mi çocuğu olmayıp o sevgiyi hayvanlara yönelten insan gibi olmak istemiyorum diye allaaam yaaa
Ben 29agustosda iğne vuruldum ne zaman kanda çıkar yani
18 Ağustos SAT sonra klomen kullandım 2 yumurta vardı 18mm 29 Ağustos'da catlatma iğnesi oldum ne zaman en erken sonuc cikar
Şimdi ayın 13 üne baktimda Cumaya geliyor 13.Cuma hayırlara vesile olur inşallah :)estağfurullah canım, test sonuçlarını bekliyoruz umarım tutturmuşsundur
İnşallah cnm kan verdim 45 dk sonra aricam Rabbim hayirlisini nasip etsininsallah hayirli haberlerle gel cnm.
Aminnn cnmm benimmKizlar İnsALLAH sonuc bekleyenler pozitifi gorur tum isteyenlerde
Gunaydin kizlar bu ayda hayallerim yarım kaldı bn ekime taşınıyorum kırmızı larim geldi maalesef(((
ilk idrarla yaptim test silik cikti bu sefer yine cikti elim eyagim titriyor agrilarim var cok korkuyorum test yalnismi diye
aksam yapmisdim cikmadi ama sabah ilk idrarla yaptim cikti Allahim yardim et sen buyuksun koyma beni yalniz
Esimde gordu kizlar
o zaman 13 eylul ve sonrasi uygun test icin cnm.
Kızlarrr ben dün akşam test yapmıştım buraya da yazmıştım tek çizgiydi sabah kalktığımda çok silik Bi çizgi daha vardı acaba test bana oyun mu oynuyor yoksa hamile olabilir miyim
cutem yanilmiyoruz dimi cok korkuyorum aksamda yapmisdim cikmadioleyyyyy...
cnmmm. cok minik oldugu icin test siliktir. hadi hayirli olsun bakalim. gerisi kan testi cnm.
ilk idrarınla tekrarlasaydın testi hadi bakalım inşallah hamişsindir bu ay pek bereketli topiğimizKızlarrr ben dün akşam test yapmıştım buraya da yazmıştım tek çizgiydi sabah kalktığımda çok silik Bi çizgi daha vardı acaba test bana oyun mu oynuyor yoksa hamile olabilir miyim
öyle düşünme canım kocişler bazen düşüncesiz olabiiyorlar ne de olsa bizim kadar duygusal değiller,istemiyorum deme hayırlısını dile rabbimden o herşeyin en iyisini biliranlayışa bak ne mutlu sana canım.. ben artık buralarda sadece sizin mutlulugunuzu takip etmek için geziniyorum.. dün bi arkadaşa oturmaya gittik zaten hamile degilim gerginim bizimki de öküzlük üstüne öküzlük yapıyo derken münakaşa ettik epeyce.. neyse uzatmayım kadın dedi ki madem böyle sorun yaşıyosunuz neden çocuk için acele ediyosunuz.. ben beş sene bekledim evliligim otursun diye dedi.. ve bizim ki bak akıllı kadın işte dedi ve onayladı onu..o anda beynimden kaynar sular aktı.. asla ve asla çocuk falan istemiyorum rabbimin vermemesinde de bir hayır varmış demekki
oyyyy canım benim yaaa ben de seni bekliyordum dün rüyamda gördüm seni çift çizgi çıktı diyordun abldala malum olurmuşilk idrarla yaptim test silik cikti bu sefer yine cikti elim eyagim titriyor agrilarim var cok korkuyorum test yalnismi diye
aksam yapmisdim cikmadi ama sabah ilk idrarla yaptim cikti Allahim yardim et sen buyuksun koyma beni yalniz
Esimde gordu kizlar
cutem yanilmiyoruz dimi cok korkuyorum aksamda yapmisdim cikmadisabah yaptim cikti Allahim nolur yardim et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?