Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Gunaydin kizlar bu ayda hayallerim yarım kaldı bn ekime taşınıyorum kırmızı larim geldi maalesef(((

Gunaydin kizlar bu ayda hayallerim yarım kaldı bn ekime taşınıyorum kırmızı larim geldi maalesef(((
canım yaa üzüldüm bu gidişle ben de ekime transfer olacağım olası döllenmemin 11. günü bugün ama test negatif...belirtilerim de azaldı zaten böle hafiften sivilcem çıkıyor gibi bat 11 eylül offff offf

benimki de kuş almıştı canım boşver.. çok fifi

Cevabın ve sabrın icin Cook tskler 13 de o zaman test yaptırıp yazacağım

Ben şimdiden Ekim'e de yazıldım bile olmassa Ekim'de yaparız bizde :)

Kızlarrr ben dün akşam test yapmıştım buraya da yazmıştım tek çizgiydi sabah kalktığımda çok silik Bi çizgi daha vardı acaba test bana oyun mu oynuyor yoksa hamile olabilir miyim

ahahaha ben de dün gece yatakta balık alalım dedim bizimkine bana demez mi çocuğu olmayıp o sevgiyi hayvanlara yönelten insan gibi olmak istemiyorum diye allaaam yaaa

anlayışa bak ne mutlu sana canım.. ben artık buralarda sadece sizin mutlulugunuzu takip etmek için geziniyorum.. dün bi arkadaşa oturmaya gittik zaten hamile degilim gerginim bizimki de öküzlük üstüne öküzlük yapıyo derken münakaşa ettik epeyce.. neyse uzatmayım kadın dedi ki madem böyle sorun yaşıyosunuz neden çocuk için acele ediyosunuz.. ben beş sene bekledim evliligim otursun diye dedi.. ve bizim ki bak akıllı kadın işte dedi ve onayladı onu..o anda beynimden kaynar sular aktı.. asla ve asla çocuk falan istemiyorum rabbimin vermemesinde de bir hayır varmış demekki

ilk idrarla yaptim test silik cikti bu sefer yine cikti elim eyagim titriyor agrilarim var cok korkuyorum test yalnismi diye
aksam yapmisdim cikmadi ama sabah ilk idrarla yaptim cikti Allahim yardim et sen buyuksun koyma beni yalniz
Esimde gordu kizlar

insallah hayirli haberlerle gel cnm.
İnşallah cnm kan verdim 45 dk sonra aricam Rabbim hayirlisini nasip etsin
Kizlar İnsALLAH sonuc bekleyenler pozitifi gorur tum isteyenlerde
Aminnn cnmm benimm

Olsun cnm bu ay nasibi yokmuş bebisinin..önümüzdeki ay yüzün güler inşallah

oleyyyyy...
cnmmm. cok minik oldugu icin test siliktir. hadi hayirli olsun bakalim. gerisi kan testi cnm.

Kızlarrr ben dün akşam test yapmıştım buraya da yazmıştım tek çizgiydi sabah kalktığımda çok silik Bi çizgi daha vardı acaba test bana oyun mu oynuyor yoksa hamile olabilir miyim

cnm. test gecersiz. onun icin bakma sen ona.

ilk idrarınla tekrarlasaydın testi hadi bakalım inşallah hamişsindir bu ay pek bereketli topiğimiz
öyle düşünme canım kocişler bazen düşüncesiz olabiiyorlar ne de olsa bizim kadar duygusal değiller,istemiyorum deme hayırlısını dile rabbimden o herşeyin en iyisini bilir
oyyyy canım benim yaaa ben de seni bekliyordum dün rüyamda gördüm seni çift çizgi çıktı diyordun abldala malum olurmuş gözün aydın yavrum

Kizlar bu ne hiz sabah sabah okuyana kadar canim ciktii resmen bugün tam 33.gun ve halaaa kirmizilar yooook.umitlensem mi bilemiyoruum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…