Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

oleyyyyy...
cnmmm. cok minik oldugu icin test siliktir. hadi hayirli olsun bakalim. gerisi kan testi cnm.

Sercemmmm hayırlı olsun canım çok sevindim, meleğini kucağına hayırlısiyla alırsın inşallah maşallah:)))
sagol Allah binlerce kez razi olsun sizlerden cok heyacanliyim inanin duygularimi anlatamiyorum size
Kızlarrr ben dün akşam test yapmıştım buraya da yazmıştım tek çizgiydi sabah kalktığımda çok silik Bi çizgi daha vardı acaba test bana oyun mu oynuyor yoksa hamile olabilir miyim
Allahim bir mucize versin sende hamile ol canim insallah
gercektenmi yaaaa canim saka mi yapiyorsun insallah hamileyimdir insallah insallah "Ya Rabbim Ya Zel Celali Ver Ikram"
Caniim insallah Bebişin seninle.korkma sakin ol biraz.senin kadar sevincez eger bebiş varsa
Insallah canim Allahim beni yuzu ustu birakmasin sevincim daim sursun uzulmuyum kesinlessinki hamileyim nolur Allahim sen buyuksun sen ol dersen neler olmazki ol de Ya Rabbim

Canim insallah dogrudur..
kan gitcen mi ??

o zaman 13 eylul ve sonrasi uygun test icin cnm.

Cute canim merhaba nasilsin bugun ?? masal'imiz nasil ?? annesi iyi bakiyo mu ??
Bugun de atesim 36.7 canim (yukseliyor.. umut veriyor ama belirti yok ) goguslerim bile agrimiyor artik..
belirsizlik cok kotu..

canım bugün olası döllenmenin kaıncı günü bata kaç gün var kendim için umut aramaktayım da
bata 11-12 eylul 3-4 gun kalmisdi silik cikiyor Insallah hamileyimdir umutlarim cicek acsin
sende insallah hamilesindir canim insallah Allah her kadina evlat nasib etsin bizlere hepimize

eger pazarteside ciksa silik insallah gidicem ariyicam bulucam tum rusyanin gezicem bebegim icin vericem kan insallah

bata 11-12 eylul 3-4 gun kalmisdi silik cikiyor ınsallah hamileyimdir umutlarim cicek acsin
Sende insallah hamilesindir canim insallah allah her kadina evlat nasib etsin bizlere hepimize

sercem valla benim içimden hamişssin geciyo.test yaptınmı kızzz

Son düzenleme:
Bat 4 eylül du cnm 5 eylül de yaptim kocaman tek cizgi.ondan sonra daha yapmadim yavrum daha dogrusu yapamiyorum hep adet olcam diye bekliyorum.bu kadar gecikmezdi de.piskolojik geciktirmeyi başardım sanirim :-(

canım tekrar test yapsana merak ettim yaa

kızlar kan testi en erken ne zaman çıkıyor?
adet tarihini qeçmesi milazım illaki..

ßirde ben 8 ay önce taş sancısıyla acile qitmiştim düştümü düşmedimi bilmiorum ama
yarın tekrar dr qidicem dua edin nolur inşallah taş kum falan yoktur sadece üşüttüğüm için ağrıyordur böbreğim

çok korkuyorum birşey çıkacakta bu ay boşa qidicek die çünkü hamile kalma ihtimalim %99 :26:

teşekkür ederim canlarım ama bu süt gelme işine takılmıştım ayyyy günler geliyo hsg için çok tırsıyorum:26:

yaptim canim arkadasim yaptim silik cikti sabah idrarimla
dun aksam senden sonra da yaptim cikmadi ama bu gun ilk idararimla silik cikti canim o kadar mutluluk hayacan varki icimde bilmiyorum agliyimmi guluyummu hepsi bir birine karismis durumdayim ...

ya kızlar persembe hsg cektrcem doktor ya erkek olursa cok utanyorum bn napcam kalbm carpyo:84::84::84::84::84:
Korkmaaa canimmm inan ki erkek doktorlar kadin doktorlardan daha iyi. Canını yakmiyor, senin utangaçliğini daha iyi anlıyor.. Hangi hastanede çektireceksin? Ben zekai tahir burakta oldum ameliyatımı. Öneririm valla çok iyi bir hastane..

Canimmmm kan testine gitseneeee
Çok şükür inşallah melegin gelmiştir artık annesini çok uzmeden :)))

Allah yar ve yardimcin olsun canim insallah hamilesindir insallah tas filan yoktur bobreginde insallah hamilesindir

kan testine gidecegin vakit haber et canım bi yasin okuyım insallah güzeldir kuzum sonuc sen iyi düsünki iyi gelsin

Bat 4 eylül du cnm 5 eylül de yaptim kocaman tek cizgi.ondan sonra daha yapmadim yavrum daha dogrusu yapamiyorum hep adet olcam diye bekliyorum.bu kadar gecikmezdi de.piskolojik geciktirmeyi başardım sanirim :-(

Canım sabahı bekle dediğin gibi. Geç yumurtlamiş olduğunu düşünüyorsun madem. Inşallah seninn bebisin de gelmiştir..

insallah su canim insallah yarin da test yapicam ciksa gidicem ariyicam buralarda tanimiyoruz kan verilen yeri ama yarinda testim de silik ciksa insallah gidicem insallah dua edin dua en guzeli en hayirlisi benim icin sizi cok seviyorum benim bu duygularimi sizden baska kimse anlamzdi siz beni anliyorsuz destek cikiyorsunuz sagolun arkadaslar Allah hepinizden razi olsun

kan testine gidecegin vakit haber et canım bi yasin okuyım insallah güzeldir kuzum sonuc sen iyi düsünki iyi gelsin
aklina geldikce ayatel kursusu oku benim icin yarina kadar eger yarinda cikarsa kan verilen yeri gidib ariyicam arkadasim iyiki varsiniz iyiki varsin sizi cok seviyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…