Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

hayırlı olsun cnm darısı başımıza

Allah yar ve yardimcin olsun canim insallah hamilesindir insallah tas filan yoktur bobreginde insallah hamilesindir

Aminnnnnnnnnnnn Aminnnnnn inşallah canım :26::26:

Yok bebegim yaa cikmayacak yapsam ds.zaten bu ay sanirim gecbyumurtladim testim oyle gosterdi egerki dogruysa zaten bugun olmam gerekiyor olmazsam ayarin sabah kan vercem.insallah vardir yaaaa :-( dua et banada
canım yaa inşallah bebeğin seninledir dualarım seninle

yok canım yumurtlamadan sonra 13-14 gün sonra çıkar adetten 2 gün önce falan kanla öğrenebilirsin yani, umarım taş yoktur,sonularını yaz bize

Oyy canım yaa gurbet ellerdesin kime anlatacan bu kadar.. Allahım senden de razı olsun.. Oralarda sana yarenlik eder bebeğin ne güzel olur:)

Oyy canım yaa gurbet ellerdesin kime anlatacan bu kadar.. Allahım senden de razı olsun.. Oralarda sana yarenlik eder bebeğin ne güzel olur:)
insallah canim insallah eger varsa bebegim darisi basiniza insallah gelir benim hasretim mucizem insallah bu kadar sevincimin sonu guzel olur... gozumde yaslarnan karsiladim evladimi sanki durmuyor gozumun yaslari ben siliyorum onlar akiyor sevincden ellerim karnima gidiyor birden nasil bir duygudur bu Ya Rabbim
kurbanlarim var olursa fakir bir cocugu sevindiricem demisdim hepsi kabul olsun Allahim nolur insallahhhhh

Oluşan gebeliği anlamanın en erken yolu beklenen adete 3-5 gün kala kanda beta HCG ölçümü yapmaktır. Bu ölçüm yüksek çıktığında (>10) gebelik henüz adet gecikmesi olmadan anlaşılabilir. Diğer bir yol da adet gecikmesi olduktan sonra en erken birinci haftada idrarda gebelik testi yaptırmaktır.

Son düzenleme:

Rabbim insallah senin dualarini gözyaşlarını görüyor. Seni cok iyi anlayabiliyoruz.biz bile kendi vatanimizdayken ailemize 20 dk.lik mesafedeyken bile bebek olsunda bize yoldas olsun diye bekliyoruz yalnizligimiza ortak olsun diye bekliyoruz.senin bizden ddahacok istemen cok normal.insallah can yoldasin seninledir cnm.allah yar ve yardimcin olsun herzaman

Anladim cnm ben cuma gunu dr gittim 2 yumurtan catlamis dedi yani bu ay hamile kalmam yüksek oluyor dimi ?
Eger cuma günü yumurtladiysam ayin 24unu yani adet gunumu beklememe gerek yok bu ayin 20sinde flaan kan testi yaptiririm

Adet sonrasını biliyorum cnm ama öncesinde ne kadar once yaptirirsam cikar onu bilmiyodum bu benim 2.bebegim olucak ins Allah nasip ederse :) ama sanki ilkmis gibi heyecan yaptim topige girince :)

Son düzenleme:
Canlar nasılsınıZ... Herkes için herşey yolundadır umarım... Sercem hayırlısı olsun inşallah canım okuduğumdan beri sana dua ediyorum... Benim bugün bat sabah pembe bişeyler geldi kaygan bir damla bile değil daha da bişey yok ama inanılmaz karnım ağrıyor... Bu ayda olmadı hayırlısı artık deniz bende senin gibi düşünüyorum belkide bir süre ara vermeliyim bu hesap kitap doktor işlerine... İnanın evin neşesi kaçtı sanki sürekli ona odaklı birliktelik yok bugün yok şu gün sonrasında ya bebek varsa diye birlikte olmadan beklemek son günlerde dayanılmaz bir sinir herkese çatmaya çalışan eşim benim için daha önemli kızlar onu üzmeye mutsuz etmeye başladım hissediyorum... Ben artık saymayacağım hesap yapmayacağım bacaklarımı dikmeyeceğim ya da hamileyim gibi davranmayacağım korunmayacağımda olursa kısmet zaten Kasım ayında doktor çağırdı Kasım'da gidicez ozamana kadar Ekim ve kasımı boş geçiyorum ben canlarım bu kadar yeter 4 aydır eziyet çekiyorum ya... Bir yerde yanlış yapıyoruz sanırım bu kadar hayatının ortasına bu konuyu oturttup sadece bunun için birlikteyiz gibi davranmakta... Oysa nasıl severek evlendik, neleri göze aldık sırf yanımızda insanın sevdiğimiz insan olması için Allah'a şükrediyorum şuan gözümü açtığı için kendinize iyi bakın canlarım sizi takip edicemm sık sık...

Canim kesinlikle psikolojik stresten hamile kalamiyor bile olabilirsin bencede ara ver Rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsn dogru zamanda bebisin gelir sana supriz yapar zaten üzülme sıkılma sakin esinle huzurlu bir hayat gecirmeye calis dualarimdasin insallah

insallah canim insallah eger varsa bebegim darisi basiniza insallah gelir benim hasretim mucizem insallah bu kadar sevincimin sonu guzel olur... gozumde yaslarnan karsiladim evladimi sanki durmuyor gozumun yaslari ben siliyorum onlar akiyor sevincden ellerim karnima gidiyor birden nasil bir duygudur bu Ya Rabbim
kurbanlarim var olursa fakir bir cocugu sevindiricem demisdim hepsi kabul olsun Allahim nolur insallahhhhh

Sercem inşallah hamilesindir CNm bende test yaptığımda silik çıkmıştı CNm
Bence hamilesindir bu arada test yapacaksanız adetiniz 6-7 gün geçtikten sonra
Yapın çünkü idrarda geç çıkıyor ben 6 gün geçmişti yine de silik çıkmıştı sercemciğim
Güzel haberlerini bekliyoruz darısı tüm bebek isteyen kardeşlerimiZin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…