Allah bu sefer kucagina almayi nasip etsin ins :)kasik agrisi göğüs acisi vb bisi yasamadinmi hic yada hamilelik belirtilerin nelerdi
yaptim canim arkadasim yaptim silik cikti sabah idrarimla
dun aksam senden sonra da yaptim cikmadi ama bu gun ilk idararimla silik cikticanim o kadar mutluluk hayacan varki icimde bilmiyorum agliyimmi guluyummu hepsi bir birine karismis durumdayim ...
Allah yar ve yardimcin olsun canim insallah hamilesindir insallah tas filan yoktur bobreginde insallah hamilesindir
canım yaa inşallah bebeğin seninledir dualarım seninleYok bebegim yaa cikmayacak yapsam ds.zaten bu ay sanirim gecbyumurtladim testim oyle gosterdi egerki dogruysa zaten bugun olmam gerekiyor olmazsam ayarin sabah kan vercem.insallah vardir yaaaa :-( dua et banada
kızlar kan testi en erken ne zaman çıkıyor?
adet tarihini qeçmesi milazım illaki..
ßirde ben 8 ay önce taş sancısıyla acile qitmiştim düştümü düşmedimi bilmiorum ama
yarın tekrar dr qidicem dua edin nolur inşallah taş kum falan yoktur sadece üşüttüğüm için ağrıyordur böbreğim
çok korkuyorum birşey çıkacakta bu ay boşa qidicek die çünkü hamile kalma ihtimalim %99 :26:
insallah su canim insallah yarin da test yapicam ciksa gidicem ariyicam buralarda tanimiyoruz kan verilen yeri ama yarinda testim de silik ciksa insallah gidicem insallah dua edin dua en guzeli en hayirlisi benim icin sizi cok seviyorum benim bu duygularimi sizden baska kimse anlamzdi siz beni anliyorsuz destek cikiyorsunuz sagolun arkadaslar Allah hepinizden razi olsun
Kizlar sonuç negatif yumurtlamamin 12. Günü kismet bidahaki aya artik
insallah canim insallah eger varsa bebegim darisi basiniza insallah gelir benim hasretim mucizem insallah bu kadar sevincimin sonu guzel olur... gozumde yaslarnan karsiladim evladimi sanki durmuyor gozumun yaslari ben siliyorum onlar akiyor sevincden ellerim karnima gidiyor birden nasil bir duygudur bu Ya RabbimOyy canım yaa gurbet ellerdesin kime anlatacan bu kadar.. Allahım senden de razı olsun.. Oralarda sana yarenlik eder bebeğin ne güzel olur:)
kızlar kan testi en erken ne zaman çıkıyor?
adet tarihini qeçmesi milazım illaki..
ßirde ben 8 ay önce taş sancısıyla acile qitmiştim düştümü düşmedimi bilmiorum ama
yarın tekrar dr qidicem dua edin nolur inşallah taş kum falan yoktur sadece üşüttüğüm için ağrıyordur böbreğim
çok korkuyorum birşey çıkacakta bu ay boşa qidicek die çünkü hamile kalma ihtimalim %99 :26:
Hayırlısı cnm moralim bozuldu ama yapcak bişey yokcanı hayırlısı olsun ne diyelim kısmet işte daha zamanı gelmedi demekki ben de umutsuzum bu ay ekime kaldık heralde
Hayırlısı olsun inşallah.. Demek ki senin de zamanın gelmemiş henüz..
insallah canim insallah eger varsa bebegim darisi basiniza insallah gelir benim hasretim mucizem insallah bu kadar sevincimin sonu guzel olur... gozumde yaslarnan karsiladim evladimi sanki durmuyor gozumun yaslari ben siliyorum onlar akiyor sevincden ellerim karnima gidiyor birden nasil bir duygudur bu Ya Rabbim
kurbanlarim var olursa fakir bir cocugu sevindiricem demisdim hepsi kabul olsun Allahim nolur insallahhhhh
Canım sabahı bekle dediğin gibi. Geç yumurtlamiş olduğunu düşünüyorsun madem. Inşallah seninn bebisin de gelmiştir..
canım yaa inşallah bebeğin seninledir dualarım seninle
yok canım yumurtlamadan sonra 13-14 gün sonra çıkar adetten 2 gün önce falan kanla öğrenebilirsin yani, umarım taş yoktur,sonularını yaz bize
Oluşan gebeliği anlamanın en erken yolu beklenen adete 3-5 gün kala kanda beta HCG ölçümü yapmaktır. Bu ölçüm yüksek çıktığında (>10) gebelik henüz adet gecikmesi olmadan anlaşılabilir. Diğer bir yol da adet gecikmesi olduktan sonra en erken birinci haftada idrarda gebelik testi yaptırmaktır.
Hayırlısı cnm moralim bozuldu ama yapcak bişey yok
Evet cnm gelmemiş kısmet degilmis
Canlar nasılsınıZ... Herkes için herşey yolundadır umarım... Sercem hayırlısı olsun inşallah canım okuduğumdan beri sana dua ediyorum... Benim bugün bat sabah pembe bişeyler geldi kaygan bir damla bile değil daha da bişey yok ama inanılmaz karnım ağrıyor... Bu ayda olmadı hayırlısı artık deniz bende senin gibi düşünüyorum belkide bir süre ara vermeliyim bu hesap kitap doktor işlerine... İnanın evin neşesi kaçtı sanki sürekli ona odaklı birliktelik yok bugün yok şu gün sonrasında ya bebek varsa diye birlikte olmadan beklemek son günlerde dayanılmaz bir sinir herkese çatmaya çalışan eşim benim için daha önemli kızlar onu üzmeye mutsuz etmeye başladım hissediyorum... Ben artık saymayacağım hesap yapmayacağım bacaklarımı dikmeyeceğim ya da hamileyim gibi davranmayacağım korunmayacağımda olursa kısmet zaten Kasım ayında doktor çağırdı Kasım'da gidicez ozamana kadar Ekim ve kasımı boş geçiyorum ben canlarım bu kadar yeter 4 aydır eziyet çekiyorum ya... Bir yerde yanlış yapıyoruz sanırım bu kadar hayatının ortasına bu konuyu oturttup sadece bunun için birlikteyiz gibi davranmakta... Oysa nasıl severek evlendik, neleri göze aldık sırf yanımızda insanın sevdiğimiz insan olması için Allah'a şükrediyorum şuan gözümü açtığı için kendinize iyi bakın canlarım sizi takip edicemm sık sık...
insallah canim insallah eger varsa bebegim darisi basiniza insallah gelir benim hasretim mucizem insallah bu kadar sevincimin sonu guzel olur... gozumde yaslarnan karsiladim evladimi sanki durmuyor gozumun yaslari ben siliyorum onlar akiyor sevincden ellerim karnima gidiyor birden nasil bir duygudur bu Ya RabbimOyy canım yaa gurbet ellerdesin kime anlatacan bu kadar.. Allahım senden de razı olsun.. Oralarda sana yarenlik eder bebeğin ne güzel olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?