Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Anladim cnm ben cuma gunu dr gittim 3 yumurtan catlamis dedi yani bu ay hamile kalmam yüksek oluyor dimi ?
Eger cuma günü yumurtladiysam ayin 24unu yani adet gunumu beklememe gerek yok bu ayin 20sinde flaan kan testi yaptiririm
hadi bakalım sonuçlarını bekliyoruz

kızlar erken test alıp yapan var mı ben bu ay alıcam

canım ben de bir ara düşündüm alayım diye ama kimse memnun kalmamış topikde o yüzden vazgeçtim erken gebelik testi 20 tl kan testi 20 tl kan testi kesin en azından

sercem canım inş bebişin seninledir canım ya......

dua edecegim canım gelişmelerden haberdar et olurmu

hadi insallah

geç döllenme nasıl oluyor hiç bir bilgim yok hamileliğini sonlandırmak zorunda kaldığına çok üzüldüm inşallah birdaha yaşamzsın en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşar bebeğne kavuşursun benimde aynı canım ya 15 ay oldu evleneli üç ay vajinusmusla uğraştım sonra prolaktin yükselmiş adet kesimesi ve yumurtalık kistleri yüzünden uzun süre doğum kontrol hapı kullandım 4 aydırda hamilelik deniyorum ama maalesef dün gene adet oldum hayatımda olumlu birşeylerin olmasına çok ihtiyacım var Rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün

ayyy insalalh bende sizlerin aranıza geleyim Ya Rabbim banada yuva nasip et sevdigimle hayırlısı ile.bende gebelik testi yapayım.su hamilelik cizelgesinden ismimin altında görmeyi nasip et.nasıl özeniyom bir bilseniz o hamilelik takvimine.bide pamugumla evleneli cizelgesi.Allahım önce senin rızan ile hayalimi nasip et ne olur....

ve tüm evlenmek hamiş olmak isteyenlere nasip olsun insallah

canım ınsallah vardın ınsallah dua edıyorum senını ıcın cnm yarın kan testıne gıt sabah erkenden eger nobetcı eczane bulabılırsende al yıne erkenden dene canım ben ınanmadıgm ıcın ole yapmıstım cnım ıstersen ole yap bu arda fotoları ısterız hee

Canım cok haklisin bende ayni böyleyim iki senedir.ALLAHIMdan yek istedigim bizlare hayirli evlatlar versin.ama bazen cok yoruluyorum.herkesin dedigini yapiyorum.2senedir hersey yapiyorum.6doktora gittim hepsi tuhaf davrandi.herbiri farkli seyler istedi.ozeller para icin ise yaramayan bütün testleri yaptim.simdi gene devam hep bir umitle.yavrum bir an once kucagimiza gelsin insallah.sabır sabır

güzelim oyle düşünme hem daha yeni evlisiniz birbirinize alisma donemindesiniz sorun yasamaniz cok normal
hepsi düzelir sen kendini üzme yeterki
bebisin de zamanini biliyor merak etme
elbet gelecek
kiz vallahi beni de aglatacan inşallah bebisin seninledir canim sercem kiyamam kan testi yaptir ve hemen bize haber ver

Hanımlar benim bat 21 i soğan suyuna başlasam hamile kalmış bile olsam bebeğime zarar verir mi kişi için düşünüyorum acil bilgisi olan yardımcı olabilir mi????

silik çaktıysa muhakak hamilelik vardır canım tebrikler çok yeni oldugundan belirsizdir ben iki aydır yapıyorum gölgesi bile çıkmıyor adet oluyorumAllah sağlık sıhatle kucağına almayı nasip etsin darısı biz isteyenlerin başına

Hanımlar benim bat 21 i soğan suyuna başlasam hamile kalmış bile olsam bebeğime zarar verir mi kişi için düşünüyorum acil bilgisi olan yardımcı olabilir mi????

Saraçoğlu bebeğe zararı olmaz ama öğrenir öğrenmez bırakın demişti öğrenene kadar yapabilirsin

Oyy canım yaa gurbet ellerdesin kime anlatacan bu kadar.. Allahım senden de razı olsun.. Oralarda sana yarenlik eder bebeğin ne güzel olur:)

sercem canım inş bebişin seninledir canım ya......

bakin resimleri koyacam kizlar benim tel biraz kotu resm cekiyor eger icinizde ikinci cizgini goren olursa yazsin bana lutfen ...

cutem yanilmiyoruz dimi cok korkuyorum aksamda yapmisdim cikmadi sabah yaptim cikti Allahim nolur yardim et
cnm. hata oldugunu sanmiyrm. sabahlara teste devam et ve koyulasmasini takip et. buarada ekledigin testler pozitif cnm. cok kucuk oldugu icin silik cikmis o kadar.
cnm. ates tablona gore 18. gun yumurtladin. eminim artik. hadi bakalkm bekleyelim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…