hadi bakalım sonuçlarını bekliyoruzAnladim cnm ben cuma gunu dr gittim 3 yumurtan catlamis dedi yani bu ay hamile kalmam yüksek oluyor dimi ?
Eger cuma günü yumurtladiysam ayin 24unu yani adet gunumu beklememe gerek yok bu ayin 20sinde flaan kan testi yaptiririm
kızlar erken test alıp yapan var mı ben bu ay alıcam
yaptim canim arkadasim yaptim silik cikti sabah idrarimla
dun aksam senden sonra da yaptim cikmadi ama bu gun ilk idararimla silik cikticanim o kadar mutluluk hayacan varki icimde bilmiyorum agliyimmi guluyummu hepsi bir birine karismis durumdayim ...
insallah canim insallah eger varsa bebegim darisi basiniza insallah gelir benim hasretim mucizem insallah bu kadar sevincimin sonu guzel olur... gozumde yaslarnan karsiladim evladimi sanki durmuyor gozumun yaslari ben siliyorum onlar akiyor sevincden ellerim karnima gidiyor birden nasil bir duygudur bu Ya Rabbim
kurbanlarim var olursa fakir bir cocugu sevindiricem demisdim hepsi kabul olsun Allahim nolur insallahhhhh
Anladim cnm ben cuma gunu dr gittim 2 yumurtan catlamis dedi yani bu ay hamile kalmam yüksek oluyor dimi ?
Eger cuma günü yumurtladiysam ayin 24unu yani adet gunumu beklememe gerek yok bu ayin 20sinde flaan kan testi yaptiririm
Adet sonrasını biliyorum cnm ama öncesinde ne kadar once yaptirirsam cikar onu bilmiyodum bu benim 2.bebegim olucak ins Allah nasip ederse :) ama sanki ilkmis gibi heyecan yaptim topige girince :)
Cevap icin sagol. Al benden de o kadar.. Anlamıyorum bir türlü sadece akıntım oluyordu bu ay o da yok bir de ilk gebeliğim sonlandirilirken doktor geç döllenme sebebiyle bu gebelik bitti dedi korkuyorum açıkcası geç döllenme olmasın diye. Ne zor is canıma doydum isyan etmiyorum ama ne kadar zor kadın olmak keske bizler de tık diye hamile kalsak sanırım zamanı var herhalde
ilk idrarla yaptim test silik cikti bu sefer yine cikti elim eyagim titriyor agrilarim var cok korkuyorum test yalnismi diye
aksam yapmisdim cikmadi ama sabah ilk idrarla yaptim cikti Allahim yardim et sen buyuksun koyma beni yalniz
Esimde gordu kizlar
Canlar nasılsınıZ... Herkes için herşey yolundadır umarım... Sercem hayırlısı olsun inşallah canım okuduğumdan beri sana dua ediyorum... Benim bugün bat sabah pembe bişeyler geldi kaygan bir damla bile değil daha da bişey yok ama inanılmaz karnım ağrıyor... Bu ayda olmadı hayırlısı artık deniz bende senin gibi düşünüyorum belkide bir süre ara vermeliyim bu hesap kitap doktor işlerine... İnanın evin neşesi kaçtı sanki sürekli ona odaklı birliktelik yok bugün yok şu gün sonrasında ya bebek varsa diye birlikte olmadan beklemek son günlerde dayanılmaz bir sinir herkese çatmaya çalışan eşim benim için daha önemli kızlar onu üzmeye mutsuz etmeye başladım hissediyorum... Ben artık saymayacağım hesap yapmayacağım bacaklarımı dikmeyeceğim ya da hamileyim gibi davranmayacağım korunmayacağımda olursa kısmet zaten Kasım ayında doktor çağırdı Kasım'da gidicez ozamana kadar Ekim ve kasımı boş geçiyorum ben canlarım bu kadar yeter 4 aydır eziyet çekiyorum ya... Bir yerde yanlış yapıyoruz sanırım bu kadar hayatının ortasına bu konuyu oturttup sadece bunun için birlikteyiz gibi davranmakta... Oysa nasıl severek evlendik, neleri göze aldık sırf yanımızda insanın sevdiğimiz insan olması için Allah'a şükrediyorum şuan gözümü açtığı için kendinize iyi bakın canlarım sizi takip edicemm sık sık...
güzelim oyle düşünme hem daha yeni evlisiniz birbirinize alisma donemindesiniz sorun yasamaniz cok normalanlayışa bak ne mutlu sana canım.. ben artık buralarda sadece sizin mutlulugunuzu takip etmek için geziniyorum.. dün bi arkadaşa oturmaya gittik zaten hamile degilim gerginim bizimki de öküzlük üstüne öküzlük yapıyo derken münakaşa ettik epeyce.. neyse uzatmayım kadın dedi ki madem böyle sorun yaşıyosunuz neden çocuk için acele ediyosunuz.. ben beş sene bekledim evliligim otursun diye dedi.. ve bizim ki bak akıllı kadın işte dedi ve onayladı onu..o anda beynimden kaynar sular aktı.. asla ve asla çocuk falan istemiyorum rabbimin vermemesinde de bir hayır varmış demekki
kiz vallahi beni de aglatacan inşallah bebisin seninledir canim sercem kiyamam kan testi yaptir ve hemen bize haber verilk idrarla yaptim test silik cikti bu sefer yine cikti elim eyagim titriyor agrilarim var cok korkuyorum test yalnismi diye
aksam yapmisdim cikmadi ama sabah ilk idrarla yaptim cikti Allahim yardim et sen buyuksun koyma beni yalniz
Esimde gordu kizlar
yaptim canim arkadasim yaptim silik cikti sabah idrarimla
dun aksam senden sonra da yaptim cikmadi ama bu gun ilk idararimla silik cikticanim o kadar mutluluk hayacan varki icimde bilmiyorum agliyimmi guluyummu hepsi bir birine karismis durumdayim ...
Hanımlar benim bat 21 i soğan suyuna başlasam hamile kalmış bile olsam bebeğime zarar verir mi kişi için düşünüyorum acil bilgisi olan yardımcı olabilir mi????
Hanımlar benim bat 21 i soğan suyuna başlasam hamile kalmış bile olsam bebeğime zarar verir mi kişi için düşünüyorum acil bilgisi olan yardımcı olabilir mi????
Oyy canım yaa gurbet ellerdesin kime anlatacan bu kadar.. Allahım senden de razı olsun.. Oralarda sana yarenlik eder bebeğin ne güzel olur:)
Rabbim insallah senin dualarini gözyaşlarını görüyor. Seni cok iyi anlayabiliyoruz.biz bile kendi vatanimizdayken ailemize 20 dk.lik mesafedeyken bile bebek olsunda bize yoldas olsun diye bekliyoruz yalnizligimiza ortak olsun diye bekliyoruz.senin bizden ddahacok istemen cok normal.insallah can yoldasin seninledir cnm.allah yar ve yardimcin olsun herzaman
Sercem inşallah hamilesindir CNm bende test yaptığımda silik çıkmıştı CNm
Bence hamilesindir bu arada test yapacaksanız adetiniz 6-7 gün geçtikten sonra
Yapın çünkü idrarda geç çıkıyor ben 6 gün geçmişti yine de silik çıkmıştı sercemciğim
Güzel haberlerini bekliyoruz darısı tüm bebek isteyen kardeşlerimiZin başına
sercem canım inş bebişin seninledir canım ya......
ayyy insalalh bende sizlerin aranıza geleyim Ya Rabbim banada yuva nasip et sevdigimle hayırlısı ile.bende gebelik testi yapayım.su hamilelik cizelgesinden ismimin altında görmeyi nasip et.nasıl özeniyom bir bilseniz o hamilelik takvimine.bide pamugumla evleneli cizelgesi.Allahım önce senin rızan ile hayalimi nasip et ne olur....
ve tüm evlenmek hamiş olmak isteyenlere nasip olsun insallah
canım ınsallah vardın ınsallah dua edıyorum senını ıcın cnm yarın kan testıne gıt sabah erkenden eger nobetcı eczane bulabılırsende al yıne erkenden dene canım ben ınanmadıgm ıcın ole yapmıstım cnım ıstersen ole yap bu arda fotoları ısterız hee
güzelim oyle düşünme hem daha yeni evlisiniz birbirinize alisma donemindesiniz sorun yasamaniz cok normal
hepsi düzelir sen kendini üzme yeterki
bebisin de zamanini biliyor merak etme
elbet gelecek
kiz vallahi beni de aglatacan inşallah bebisin seninledir canim sercem kiyamam kan testi yaptir ve hemen bize haber ver
bakin resimleri koyacam kizlar benim tel biraz kotu resm cekiyor eger icinizde ikinci cizgini goren olursa yazsin bana lutfen ...silik çaktıysa muhakak hamilelik vardır canım tebrikler çok yeni oldugundan belirsizdirben iki aydır yapıyorum gölgesi bile çıkmıyor adet oluyorum Allah sağlık sıhatle kucağına almayı nasip etsin darısı biz isteyenlerin başına
bakin resimleri koyacam kizlar benim tel biraz kotu resm cekiyor eger icinizde ikinci cizgini goren olursa yazsin bana lutfen ...Eki Görüntüle 797298 Eki Görüntüle 797301 Eki Görüntüle 797300 Eki Görüntüle 797304
bakin resimleri koyacam kizlar benim tel biraz kotu resm cekiyor eger icinizde ikinci cizgini goren olursa yazsin bana lutfen ...Eki Görüntüle 797298 Eki Görüntüle 797301 Eki Görüntüle 797300 Eki Görüntüle 797304
cnm. hata oldugunu sanmiyrm. sabahlara teste devam et ve koyulasmasini takip et. buarada ekledigin testler pozitif cnm. cok kucuk oldugu icin silik cikmis o kadar.cutem yanilmiyoruz dimi cok korkuyorum aksamda yapmisdim cikmadisabah yaptim cikti Allahim nolur yardim et
cnm. ates tablona gore 18. gun yumurtladin. eminim artik. hadi bakalkm bekleyelim artikCanim insallah dogrudur..
kan gitcen mi ??
Cute canim merhaba nasilsin bugun ?? masal'imiz nasil ?? annesi iyi bakiyo mu ??
Bugun de atesim 36.7 canim (yukseliyor.. umut veriyor ama belirti yok ) goguslerim bile agrimiyor artik..
belirsizlik cok kotu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?